Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hy!
Egyik barátom szeretne telefont venni a T webshopjában. Ha még nem múlt el 18, akkor is lehet az ő nevére rendelni?
-
törölt tag
Sziasztok! Kellene egy kis help. Ha határ mellé megyünk nyaralni, van a telefonomon valamilyen netcsomag(900 Ft kb. havonta)... akkor mit tudok csinálni ha a telefon ugrál az osztrák-magyar hálózat között? És hívásoknál is ugyan ezt kérdezném. 3 éve voltunk ugyan itt, akkor is 2-3 percenként osztrák hálózaton voltam.
-
törölt tag
blueye,tjb007: köszönöm!
-
törölt tag
Hali.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért csak 90Ft-ot vont le a T-mobile a Go!Net M beállításához? Elvileg akkor 90 Ft a havidíja, ha van új vagy már meglévő hang előfizetésem. Tudtommal nekem nincs... -
törölt tag
Hali!
Ha valaki arany vagy platina kártyás, akkor kap valamilyen kedvezményt dominós új telefon vásárlása esetén? -
törölt tag
válasz Debesq #17630 üzenetére
Nem. Előre. Amikor beállítod a szolgáltatást, akkor rögtön levonják a havi díját, persze csak ha van annyi pénz a kártyádon. Utána pedig havonta(30 naponta) vonják le a szolgáltatás árát, mindig előre. Ha nincs elég pénz, akkor nem fogsz tudni netezni, amíg fel nem töltöd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Láttam a webshopban ezt a SIM kártyát: LINK
Ezen hány Ft beszélhető le? -
törölt tag
Hali!
Motorola Defy+ -ról lenne pár kérdésem. Kb. 1,5 héten belül szeretnék rendelni, de pár napja amikor néztem, akkor "Jelenleg a webshopban nem kapható, újabb készlet várható!" szöveg volt látható a telefon adatlapján. Most meg már lehet rendelni. Megtudnád mondani, hogy van e belőle akkora készlet jelenleg, hogy ha majd megrendelem a telefont, akkor nem kell várnom az újabb készletre? Illetve arról tudsz valamit, hogy árcsökkenés lesz e a közeljövőben?
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #18289 üzenetére
HTC Sensation?
-
törölt tag
Hali. Egy gyors kérdés: Ha rendelek telefont T-s WS-ból, akkor csak én vehetem át a futártól vagy bármelyik itthon lévő rokonom is?
-
törölt tag
válasz werszomjas #18318 üzenetére
Akkor úgy rendelem, hogy 17-20 között.
Köszi szépen -
törölt tag
Nah megrendeltem a telefont "Szállítás várható időpontja: 2012.06.26. legkésőbb 20 óraig"
A kérdésem az lenne, hogy mindenféleképp meg kell erősíteni a rendelést? Telefonon felhívnak? Csak mert a régi telefonom elég gyakran kiírja, hogy nincs hálózat..
-
törölt tag
Most jutott eszembe. Ha a SIM kártyámat néha már nem érzékeli a telefon, mert régi&kopott, akkor a T-nél díjmentesen kicserélik?
Szerk.: És azt hogyan? Ha megmondom, hogy lassan 10 éves a SIM és megjárt már pár telefont, az nem elég nekik? Számom meg gondolom megmarad
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hali!
Új telefont vettem és a "60 díjmentes perc hálózaton belül" kedvezményt választottam.
Mivel írva van, hogy: "Az ajándék kedvezményt az az első hívást követően 2 héten belül használhatja fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe." Ezért az lenne a kérdésem, hogy ha a *102#-et "hívtam" eddig, akkor már be is lett aktiválva? Remélem, hogy nem... -
törölt tag
Hali. Mit csináljak, ha rendeltem most az akciós kalendárium idején egy telefont, Domino Surf díjcsomagban. Ebben van elvileg 150 MB net, de maradt a telón aktiválás után kb. 200 Ft, azt már lebeszéltem. Ha bekapcsolom a NetStart-ot, akkor jó lesz, vagy tölthetek pénzt rá és sz*rakodhatok a NapiNettel vagy a Go!Net M-el?
-
törölt tag
válasz djculture #38055 üzenetére
Utánajártam a dolgoknak, most reggel 1430-on. Mivel nincs túl sok pénz a telefonomon, csak 60 Ft, így azt hittem, hogy a 200 Mb ajándékot és a Domino Surf 150 Mb-ját is buktam. De nem. Mondta a csaj, hogy az ajándék 200 Mb-hoz nem kell, hogy pénz legyen rajta, bekapcsolta a Go!NapiNet-et, nem vont le egy fillért se és most van mobilnetem 200 Mb erejéig. Utána elvileg jön majd egy sms, hogy lejárt, innentől napi 195 Ft/10 Mb, de akkor lemondhatom. Azt viszont nem tudom, hogy a Surf 150 Mb-ját is használhatom e majd, vagy ahhoz külön kell valamit hülyéskedni.
jenei1994: volt már egyszer, igen.
-
törölt tag
Sziasztok!
Picit off, de talán itt tudtok segíteni.
Adott egy eredetileg T-mobile-os Samsung Galaxy Ace 3 telefon android 5.1.1.-el(CyanogenMod). Hogy tudom kideríteni, hogy független e a telefon, ha nincs lehetőségem letesztelni más SIM kártyákkal? Ismerőseimnek rendes méretű van, ebbe pedig kisebb kell.
Próbáltam a *#SIMLOCK# kódot...a hozzá tartozó számokat is, egyikkel se működik.Köszönöm!
-
törölt tag
Hali!
Tudtok érvényes kupon kódot?
Bluetooth hangszórót szeretnék rendelni a telekomtól, de jobb lenne 12700-nál olcsóbban..
Köszönöm szépen! -
törölt tag
válasz Soulfly842 #67182 üzenetére
Ezt: Huawei AM10.
Nem tudom milyen kedvezményeim vannak.
-
törölt tag
válasz anonymus89 #67187 üzenetére
Már felugrott 29 ezerre, láttam pár órája még 19-ért.
Köszönöm mindenkinek. -
törölt tag
válasz Soulfly842 #67444 üzenetére
Nálam 10 ből 9 nap ilyen lassú szar az oldal. Sokat fejleszthetnek.
-
törölt tag
Hali!
Valami baj lehet a T-nél?
Feltöltöttem a telefonomat, rá 3 órára jött meg az sms róla. Fb-ra se tudok belépni, mert nem jönnek meg sms-ben a kódok. -
törölt tag
Hali!
Telekomnál hogy lehet részletre megvenni egy telefont?
Pl. Itt van a Huawei P 8 + Huawei TalkBand B2.
Annyit látok, hogy induló ár 29 800 Ft. Semmi mást. Hiába lépek be...
Legolcsóbban hogy lehetne kihozni ezt a telefont részletre? Mennyit kellene fizetnem havonta és hány hónapon keresztül? Illetve mik a feltételek? Milyen papírokat, igazolásokat kell bemutatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Netfone
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- E-book olvasók
- ASUS BTF koncepció: látszólag vezetékek nélküli PC
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen