Hirdetés
- iPhone topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- VoLTE/VoWiFi
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
Nekem kb. 3 hét volt, egy hónappal ezelőtt. Négyszer sürgettem meg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
Ez igaz, de ha a TUTI kártyádon van egy (akármilyen kicsi) összeg, akkor a 4 GB-os nyáriadat kiegészítés díj levonása nélkül aktiválható.
Tehát az egyik irányból nézve tényleg ingyenes, a másik irányból nézve valóban kell rá egy összeget rátölteni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Ez pedig keményen nem igaz.
Vagy mégis igaz
Próbáld ki, semmibe sem fog neked kerülni. Jobbik esetben gazdagabb leszel 4 GB adatletöltési lehetőséggel, rosszabbik esetben gazdagabb leszel egy tapasztalattal, és mindez semmibe se fog neked kerülni
Van ilyen ingyenes játéklehetőség a Telekomnál
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
Atomgeszi
veterán
Értem.
Azért kétes számomra, mert a Maraton, ami addig van, amíg el nem fogy, viszont az csak belföldön használható.
A 30 naponta megújuló viszont egész EU-n belül használható.Azért érdekes, hogy így elsőre feltölti olyannal, ami nem jár le 30 nap alatt, viszont EU-n belül is használható.
Mennyi itt a minimum összeg, ami kitolja 365 nappal a rendelkezésre álló időt?
[ Szerkesztve ]
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
Soulfly842
addikt
Régi típusú személyinél nem kell a zárójel csak a város.
Új típusú személyinél
Budapest-nél kell a szám is, más településnél nem. A zárójel ezeknél minden esetben kell. Viszont ezeknél sokszor okozhat az is bonyodalmat, hogy az okmányirodában (járási hivatalban) nem aktiválták elektronikusan a SZIG-et. Ez visszaköszönhet majd egyre több helyen... Bár párom elektronikusan inaktív SZIG-ével megjártuk Portugáliát és Szicíliát is Tehát azért egyelőre kevés helyen nézik, de a Telekomnál már sokszor visszaköszön, hogy ilyen SZIG számmal nincs aktív személyi...Ha nem boldogultok, akkor jogsi, vagy útlevél
-
-
prozodus
őstag
Pontosan így van, annyit tennék hozzá, h
1. Sztem nemcsak akcióban lehetne, akár örökre is maradhatna az 50mB, ezt az üzletpolitika és a cég szép pirospontjának tartom és tartanám.
2. És ne felejtsük, h "beetetésnek" is jó: Akik ódzkodnak a nettől, pl idősebbek, nekik az ingyen 50mB pont jó kipróbálni.
3. Akiknek minden fillér számít, szintén többnyire idősebbek, azoknak nagyon is jól jön az ingyen 50mB, mert legalább nem állnak ott üres kézzel.Szóval szidtam eleget a céget, sajnos okkal, de ezért kifejezetten dícséretet érdemel, nem leszólást.
Egyeseknek nem ártana továbblátni az orruknál, h nekik az 50mB meg se kottyan...
-
viktorhu
veterán
Nincs olyan szabály, hogy a mozaikszavakat nagybetűvel kellene írni, csak bizonyos esetekben, pl. akkor, ha az azt alkotó szavak is nagybetűsek, például mert egy intézmény nevét adják (MÁV), de: szja, taj-kártya. A toldalékolás ettől függetlenül kötőjellel történik. Szóval volte ha mozaikszó, Volte ha tulajdonnév, a VoLTE angol helyesírás szerinti (elöljáró szó kisbetűvel, egyébként minden kezdőbetű nagybetű - de nem magyarul!)
A márkanév pedig tulajdonnév, így a kezdőbetűje nagybetű, a többi kicsi.
-
veterán
Összefoglalóból:
"Hogyan tudom beváltani a csereutalványomat?Csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek)."Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Ne keverd össze a két lehetőséget! Direkt félkövérrel szedtem neked a lényeget...
Az akciómentes kiskerár számít, ha készüléket választ.
Ha pedig pénzt kér vissza, akkor kap vissza pontosan annyit, amennyit fizetett.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
A vásárláskori kiskereskedelmi árat egy ilyen listáról kell kinézniük a vásárlás dátumának megfelelően, és arról a linkelt friss listáról választhat egy új telefont abban az árban. Van már néhány hozzászólás a topikban erről.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
punky10
addikt
Akkor én is írok egy példát:
Veszek egy telefont a telekomtól ,100 ezer forint értékűt,Mivel hűséget hosszabbítok,lejön mondjuk egy 20-as.Bevonom Magentába,lejön belőle 50 ezer.Tehát 30-at fizetek a telefonért.Elromlik,nem tudják javítani,mit kapjak érte?Egy 100 ezres telefont,vagy egy 30 ezrest?
Az,hogy az adott időszakban milyen kedvezmények voltak,illetve mit tud a vásárló kicsikarni,az a telefon értékét tekintve mindegy.Ui:az általam felsorolt kedvezmények ,ha jól tudom,már lejártak...Sajnos...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen