- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
válasz radio100jozs #89161 üzenetére
Mi a helyzet a feltöltőkártyás készülékekkel?
Azoknál nincs hűség. Ezentúl függetlenül fogják árulni őket? Vagy ott is okt. 24-e után lehet kérni a feloldást?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Kaptam egy SMS-t, de nem tudom miért .
Feladó : +36 30 555 5508
Szöveg : A Huawei azonosító hitelesítő kódja ****** .
Tartsa biztonságban a hitelesítő kódját, és ne ossza meg másokkal .A csillagok helyén hat szám van .
Van ugyan két Huawei eszközöm is, de nem a közelmúltban vásároltam .
Be sem tudom azonosítani, hogy melyikhez tartozhat, és mire lehet jó
Kinek küldenek ilyen üzenetet, és miért ?
Üdv.
Astra
-
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #89192 üzenetére
Ezt hol írja? Mert az.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #89190 üzenetére
A Telekomnál nyár óta van az L és XL mobilcsomagok, amiben korlátlan a net, igaz most még 08.31-ig, aztán meglássuk mi lesz a folytatás, én örülnék ha ez maradna, mert most is 5000 Ft-ot fizetek az L + 400MB-ért havonta, persze így, hogy a net valóságban korlátlan benne.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89190 üzenetére
A 480p-re limitált youtube elég vicces....
-
enginev3.0
félisten
Már a vodafonenal is lett korlátlan mobilnetes csomag
Igaz, jó draga és csak egy fajtaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
olloczky
senior tag
Hali
Domino fix csomagom van és Maraton 200 mega netet szeretnék venni. Ezt sem webes felületen, sem az telekom alkalmazásban nem találom.. Webes felületen csak Domino net meg NetPlusz opciók vannak ami ugye 30 napra szól. Alkalmazásban pedig még a régi csomagok vannak, amiben a legkisebb 100 megás viszont az ára már a 200 megára szól (600 ft). Az alkalmazás frissítve van. Akkor most what
üdv
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Arcképgyáros
Na átváltottam a csomagjaim. Ez mit jelent?
Havi díj
2775 Ft/hó
Telekom kedvezménnyel
Havi díj kedvezménnyel
(4300 Ft vállalt minimum havi díj) -
Arcképgyáros
Ezek az új mobilnet csomagok nem lassulnak igaz? Csak leállnak ha elfogy az adatkeret.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Telekom előfizetés-nél nincs már korlátlan közösségi opció igaz?
-
Kispotter
tag
válasz radio100jozs #89179 üzenetére
Rendben köszi! És ha mo djuk be van lassítva a netem mert elhasználtam akkor az ugyanúgy megy lassítva kint is? Ehhez a telon a barangolást be kell kapcsolni ügye? Vagy is az adatroamingot.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Next s aranytárskártya csomagom van. Mostanában lehet ki kell járkálnom s
Szlovákiába. Ezt a netet ugyanúgy tudom kint használni? Vagy a telekom appban meg kell venni valami travel & surf csomagot? Ha igen ennek a kifizetése hogy történik? Több lesz a havi díj abban a hónapban annyival amennyivel többe kerül?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Huroq
senior tag
Mai nap észrevettem, hogy aktiválták a VoLTE -t nekem is. 2 hete emailben kértem és most aktív lett. OnePlus 3T -vel hibátlanul működik.
-
atees
őstag
Sziasztok! Adott 4 db next s elofizu. Szeretnék egy tartozékot venni részletre, de online nem engedi, de a boltba meg lehetne. Miert lehet ez? Online szeretném mert van hozzá kuponom😀
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
taki01
őstag
Ha a mobilnetemet (30GB-os csomag) szeretném használni külföldön akkor ott a két hónap átlagát tudom csak leforgalmazni?
-
Arcképgyáros
Mobilcsomag váltásnál érzékeli az oldal, hogy Magenta csomagom van? Vagy inkább menjek be személyesen?
-
barrikod
újonc
válasz radio100jozs #89161 üzenetére
Lehet, hogy bulvárosan írnak, de anno a kihirdetéskor elolvastam a törvényt, ahogy egy bekezdését másolod is, de én nem találtam erre vonatkozó paragrafust, és tiedből sem következik. Pl. a a hűségidő rövidítésnél kifejezetten nevesítették a 3 hónapot, amelyekre vonatkozik. Egyébként meg amúgy sem volna túl elegáns a szolgáltatóktól ezen rugózni, bár az is tény, hogy az üzlet nem elegancia kérdése.
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően"
Ez a múltban lejárt szerződésekre is igaz szó szerint, nem lehet úgy értelmezni, ahogy te mondod. Akkor bele kellett volna írni, hogy a törvény hatályba lépése utáni lejáratokra vonatkozik. Én nem találtam benne ilyet, ettől nem kizárt, hogy benne van, de az nem ez a bekezdés, az tuti.
-
alexander12
aktív tag
A balatonnál nem közösen használják a tornyokat? Nekem van mindkét kártya, de ha az egyik elmegy a másik is elég trágya lesz..Badacsonylábdihegy, pont cella határon lehetek mert mindíg más helyiséget ír ki. Vagy ez nem így működik?
kíváncsi, OP8T
-
radio100jozs
őstag
válasz Watt25 #89158 üzenetére
Sorba előkerül ez mostanában, mert bulvárosan írnak az újságírók sajnos. A lényeg, csak az ingyenes, amit ha lejár a hűséged, akkor függetleníted és ezt a törvény hatálybalépése után, azaz a szerződés lejártának 10.24-nek, vagy későbbinek kell lennie.
"(4d) A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."
-
n@p@lm
őstag
válasz enginev3.0 #89159 üzenetére
"De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú"
Pontosan!
A lassú leredukálódott a nullára! -
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89157 üzenetére
Facebook posztok alatt, ahol a Telenor reklámozta újra a hétvégi ingyen netet mindenkinek, többen panaszkodtak, hogy az ilyen ajándék hétvégék alatt elég lassú a hálózat
De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Watt25
veterán
Ingyen függetlenítés.
Mi a véleményetek? Egy akár 3-4 éve vásárolt készüléket is tudok majd függetleníteni ingyen? Ja, és már nincs is Telekom előfizetésem... Ilyenkor mi van, mi lesz?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
n@p@lm
őstag
válasz enginev3.0 #89154 üzenetére
Total Dance Festival Balatoni Retro Láz eseménye volt.
De akkor nem kellene promótálni a Telekomot....
Állítólag a Telenor is köhögött, a Vodára kíváncsi lennék, sajna a céges flottám már Telekomos, így nem tudtam tesztelni. -
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #89155 üzenetére
És? Itthon is szokott vihar lenni, mégsem lassú
Ráadásul Fenyvesen nem volt túl nagy vihar, és még vasárnap is hulladék volt a net
Szerintem szimplán megfeküdt a nyaralóktól
-
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89153 üzenetére
Én 4 napig voltam Balaton mellett, és 1-2MBit volt a max amit mértem, botrányosan lassú volt
De sűrűn elment a net teljesen, és volt mikor 4G-ről átváltott Edge-rePedig itt nem volt korlátlan net tesztelés mindenkinek mint a Telenornál
-
n@p@lm
őstag
Szombat este, Siófok Plázs, este kilenc.
A lényeg a kivetítő melletti szponzor(?) felirat, nagy T.
No, a kedves szponzor hálózata kilenc óra után megalázkodva letérdelt, fejét lehajtotta és éjfél utánig fel se kelt.
Se LTE, se HSDPA, néha Edge, az adatok vánszorognak.
Gratulálok Telekom....felkészültetek. -
Nordik
őstag
Errol az autós tartorol nincs valakinek tapasztalata? 5,2"-os Huawei P10 Lite meg bele férhet?
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Nem nagyon van időm visszaolvasni, ezért bocsi, ha ez már volt téma. Szóval, mennyire jellemző a Telekomra, hogy adnak havidíj-kedvezményt, ha készülékkel meghosszabbítom a hűségem? Átlagosan 10 ezer Ft a számlám, sosem kések a befizetéssel, stb. A csomag, ami nekem jó lenne, az a Mobil L+4GB. Ez készülékkel 9500. Van olyan, hogy felajánlanak olyat, hogy mondjuk ugyanez a csomag 8500 Ft, vagy nem jellemző és úgy kezelik a meglévő előfizetőt, mint aki besétál az utcáról - annyi különbséggel, hogy tőlem nem kérnek be előleget. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy új telót a T-től a meglévő előfizumhoz, a hűségidő meghosszabbításával. Küldtek egy új simet, mondván a régi nem jó az új telóba, holott de.
A simet félretettem, használtam a régit. Namost mostanában a teló egyre többször dobálja el a hálózatot. Első körben szeretnék simet cserélni.
A kérdésem az, használhatom-e azt amit decemberben kaptam, felhívom a kapott telószámot, beregisztráltatom a simet, kidobom a régit és kész, vagy az a kártya már kuka és be kell menjek egy T-pontba újat kérni?
Köszi előre is
-
zzola
titán
Üdv.
Dominó átírás - magánszemélyek közötti - díjköteles?
Köszönöm. -
choco01
addikt
Van esély hogy ez a Coopos akció még használható lesz? Gondolok arra hogy nem teszik be az aprosagokat valami kamu akció ala..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #89136 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy nagy általánosságban mikor lesz engedélyezve? Azaz mikorra teszik azt a startot, hogy nem kell külön bekapcsoltatni?
-
veterán
-
-
kchris78
veterán
flottas elofizetoknek mikor lehet vegre VoLTE-zni?
-
Bence008
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg vásárolt a Telekom webshopjából D-LINK DWM 222-es modemet? Kártyafüggetlen? Az URL-ben nincs benne az SL rövidítés, de inkább biztosra mennék. Köszi!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Aaron14 #89119 üzenetére
Meghatalmazással átvehette volna más is, ahogy bestbuy topikban olvastam.
Illetve bárkinek lehet telekom fiókja és tud vele rendelni.
Egyedül KAP pont beváltásnál fontos, hogy az előfizetés adataival rendelsz, tudtommal.A másik dologra nem tudok mit mondani, nem műszaki ember, de cikkszám alapján kéne tudni, hogy ez nem az az adapter. A webshop pár éve mióta megújult elég érdekesen működik.
-
nobiand
aktív tag
Esetleg valaki vásárolt már ALCATEL 2008G-t?
Megtudná mondani, hogy függő vagy független?
Látom az URL-ben: SL, de láttam már csodát.
Köszönöm. -
Bferibörs
addikt
válasz kippi86 #89118 üzenetére
Megrendeled a domino fix-et , lesz rajta némi net meg lebeszélhetőség ( 1 GB, 80 perc, vagy 500 MB, 40 perc
- ( ha jól tudom ezen még nem változtattak ) - ) attól függ melyik csomagot rendeled , utána feltöltöd lóvéval ugye ha 4 GB-ot szeretnél akkor minimum 4 ezerrel ( jobb ha többel mert nem marad telefonálásra pénzed ha elfogy a 40,80 perc ) a 4 ezerrel tudod "bekapcsolni" (megrendelni ) a 4G maratont ( nekem jelenleg webes felületen nem lehet csak appon ) nem kell más net jegyet vegyél, fix-nél működik minden egyéb netes megrendelés nélkül.Nincs egyéb havi költséged !
Amit ne feledj el , kapcsold be a Most opciót is , ez biztosítja a saját hálóban a 9 Ft-ot, más hálóban a 19 Ft-ot, ha ezt nem teszed 25 Ft lesz a percdíjad.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz Aaron14 #89119 üzenetére
Alapvetően a szolgáltatás jó ( háló) az ügyintézés rendszeresen kaki , még nem sok mindent sikerült elintéznem első nekifutásra (eddig semmit ) most majd meglátom, hogy a net lemondás,hogy sikerül/t ez lenne az első sikeres ügyintézésem náluk (tizen éve vagyok az ügyfelük )
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Alapjáraton meg vagyok elégedve a Telekom szolgáltatásaival, de amit a legutóbbi webshop-os rendelésnél csináltak, az botrány. Rendeltem egy 12W-os Apple töltő adapter és egy 2M-es lightning adatkábelt, személyes átvétellel az Europarkban. Kezdődött azzal, hogy nem tüntették fel, hogy az Europarkban lévő kettő üzletből mégis melyikben lehet átvenni a terméket. Aztán voltak olyan fogyatékosak, hogy telefonon megerősítették, hogy mehetünk a termékekért (persze szigorúan csak az előfizető, azért tartozéknál ez vicces, mert régebben be lehetett más nevét is írni és át is tudtam venni más helyett...), majd a helyszínen derült ki, hogy nincs kábel, hiába mutatja a rendszerük, csak keddre lesz, de adapter van náluk és kihoz egy 5W-os normál adaptert... 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Bravó! 👏🏻👏🏻👏🏻
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
kippi86
tag
Üdv mindenki!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez a maraton net hogyan működik?Nem vagyok egy nagy telefonáló mindig csak mobilnet előfizetést csinálok, eddig a bluemobilnál de most át kényszerültem a Telekomhoz.
Szóval ha átváltok domino fix re aminek nincs havidíja tudom aktiválni pl a maraton 4giga netet vagy kell még valami egyéb is mellé(valahol olvastam ,hogy napi vagy havidíjas csomaggal lehet aktiválni)?Nálam kitartana szerintem 3-4 hónapig és így meg is érné nekem ha nem lenne egyéb költség havonta. -
Mr.Csizmás
titán
válasz Soulfly842 #89116 üzenetére
ja közben láttam, az alap 10-20..stb. megások vannak felzárkóztatva sebességben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #89113 üzenetére
Rendszeroldali fejlesztések, illetve teljesen új vezetékes internet portfólió az újdonság
-
pinnacle
nagyúr
Domino Maratonál a Domino Net 1GB-ot, hogy tudom aktiválni Telekom alkalmazással vagy weboldalon? Nekem mindkettő helyen csak a Travel & Surf érhető el, ami drágább és kevesebb ideig érvényes.
Maratonnal is mehetne, mert alul írják, hogy
"Mi történik, ha 30 napon belül elfogy az adatforgalmam?
Ha felhasználtad a csomagodban foglalt netet, akkor Domino Maraton vagy Napi csomagokkal folytathatod a netezést. Másik Domino Net csomag nem igényelhető mellé."
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
a digitális jólét az új csomagok?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy lemondom az előfizus netemet és eltűnik a Dominó is a fiókomból (webes felület )? ( vezetékes benne van )
-
CHIPman
nagyúr
-
Lazika
senior tag
Ezt nem hiszem el, hogy nem lehet futárral rendelni csak személyes átvétel lehetséges!
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
HXY
addikt
A Mammutban megszűnt az egyik Telekom? Mikor? Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.