Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- MIUI / HyperOS topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- DIGI Mobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
@felettem szóló: Én úgy vettem ki, hogy ha most előfizetsz korlátlanra, akkor semmivel sem kell többet fizetned. De 1430, és megmondják.
@mindenki: A HTC Dreamet(T-Mobile G1) mikortól lehet majd kapni kis hazánkban? Van már valami hír?hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Azt olvastam, hogy a T-mobile mobilnet csak igen nagy letöltögetési forgalom után korlátoz és akkor is csak kis időre. Igaz ez? Ha igen, akkor milyen csomagokban, milyen adatforgalom után és mennyire?
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Ez tapasztalat? Egy oldalon mondták tapasztalatból, hogy rendszeresen torrenteznek, és csak a trés mobilnetnél van az, hogy sokáig nem korlátoznak, utána edge(többnél, mint az eredeti max forgalom), de csak kis ideig.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Mi az, hogy a "Lájk" nem elérhető, csak felsőoktatási diákigazolvánnyal? Be kéne perelni őket a djuice-al együtt.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Az alap, mint a tény, hogy csak felsőoktatási diákigazolvánnyal vehető igénybe, valóban meggyőző, mi több egyértelmű. <-Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Én pedig a hsz-gyűjtéshez gratulálok, semmi újat nem mondtál kb.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Olyat lehet, hogy egy társkártyás előfizetést(édesanyámé, eco) kihasználatlanság miatt visszaváltani DOMINO-ra a szám megtartásával, és egy másik(az enyém) DOMINO csomagot társkártyás Fun-ra váltani szintén a szám megtartásával, egyidejűleg, díjmentesen?
Előre is köszi.
szerk.: Készülékváltás nem lenne egyiknél sem. Mi az a minimális hűségnyilatkozat, amit a fun-ra kell kötnöm? A közeljövőben szeretnék új mobilt, csak amit szeretnék az most még nem kapható.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Persze, az állandó másik hívószám megvan, köszi a segítséget.
más: Számomra felfoghatatlan, hogy miért nincs egy normális, többet használóknak kifejlesztett csomag a T-nél. MM S 3990Ft, van benne x óra mobiltévé meg 500MB net. Apámnak egy 4 éves Samsung G800-a van, és se nem netezik, se nem tévézik, mégis ez a legjobb csomag neki(a perceket kb pont kihasználja).[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Az árat néztem el, a MM S stimmel. Utánanéztem én is, és tényleg ez a legjobb csomag. Még így is, hogy felvitték a percdíjat 1Ft-tal Áprilistól.
szerk.: Wtf, most nézem, hogy mégsem. Ikon 200 szintén 5k, és a "legrosszabb"(tegyük fel, hogy csak TMH előfizetőkkel beszél) esetben is 16 perccel többet beszélhet. Vagy ez csak és kizárólag iPhone-hoz rendelhető?[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz icecave #8271 üzenetére
T-nél ez szerintem a munkaköri leírásban benne van. Bementünk haverral(14 éves) az Árkádban lévő T-Pontba, hogy szeretne Domino-s Blade-et venni. Megkérdeztük az egyik arra járó munkatársat, hogy lehetséges-e vásárolnia, azt mondta igen. Kértünk számot, sorra kerültünk. Vártunk negyed órát, hogy kiderítsék, hogy mégsem vásárolhat. Átmentünk egy másik T-Pontba 500m-rel arrébb, ott egy szót se szóltak, egyből kiadták a telót.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Hirtelen lenne szükségem mobilnetre, és tervezek is váltani előfizetésre a Fun díjcsomag személyében, de előbb lenne pár kérdésem.
1: Ha erre előfizetek, akkor egy hónap múlva le tudom mondani? Csak a lefedettség és a túlforgalmazott adatmennyiség utáni sebesség kipróbálása miatt szeretném.
2: A 0.facebook.com beleszámít az adatforgalomba, vagy még itt sem?[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #8688 üzenetére
És még annyi, hogy ha most megrendelem, akkor 30 napig használhatom, ugye? Olvastam, hogy egyedileg számláznak 30 napra, de a kettővel felettem lévő hsz megingatott, bár pontosan nem tudom, miről van szó.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Nem tudom, hol kérdezzem, talán ez a topik áll a legközelebb a témához.
A [link]en lévő "Nézd meg az utasításokat" gombra kattintva előugró menüben kiválasztható összes ország összes kiválasztható szolgáltatóján keresztül használhatom(én, mint magyar T-Mobile előfizető) a 0.facebook.com szolgáltatást ingyen?hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
-
CHIPman
nagyúr
Tisztában vagyok a dolgaival, de szerintem nem nehéz találni egy családban lévő T-Mobile előfizetőt, akinek hosszabb ideje megvan a dolog(a régi Dominommal alig telefonáltam, de aranykártyás voltam 1 év után). A kis megkötéssel bárki nagyon nagy túlzás, érvényes felsőoktatási diákigazolvány kell. A Fun pedig az 1600Ft-os havi keretet minden hónap elején biztosítja(*102#-tel lehet ellenőrizni), és csak az azon felüli(tehát nem előtte) használatért kell feltölteni.
-
CHIPman
nagyúr
Pesszimizmus rulz. Miért nem úgy veszed, hogy megengedi, hogy kikapcsold, és akkor még pénzt se kér érte? T-nél vannak a legolcsóbb díjcsomagok, némelyik még akkor is jobb, ha fizetned "kell" a hívószámkijelzésért.
-
CHIPman
nagyúr
Nem feltétlenül jelenti azt, az Android nagyon szépen eljátszadozik a Market frissítésekkel/backupokkal, gmail backupokkal, gmail letöltéssel stb. Én úgy vettem ki belőle, hogy forgalom alapján volt 100k, viszont a T méltányosságból nem ad ki ilyen téren 50k-nál nagyobb számlát, ahogy az oldalon is írják.
-
CHIPman
nagyúr
válasz koviandri76 #9335 üzenetére
Tovább használva a hasonlatodat:
Amikor az utcán sétálva beleléptél a "kutyakakiba", akkor miért nem léptél rögtön ki belőle(hiszen tudtad hogy ott volt, és hogy beleléptél, máshogy pedig nem lehetséges ez), vagy ha magadtól nem is tudtad, hogy mi az, akkor miért nem kérdeztél meg egy arra járó gyalogost, miért kellett még hármat beletaposni? Ha kiléptél volna belőle, akkor csak annyi maradt volna a cipődön, amennyi az első lépésnél ráragadt, nem pedig annyi, amennyit a többi taposással még sikerült felszedned. A taposással felszedett plusz mennyiségre a gazda nem fogja azt mondani, hogy elnézést, az is az én hibám, maximum az első lépésért reklamálhatsz.
Úgy érzem, nem szorul magyarázatra, de aki mégsem érti, PÜ-ben elmagyarázom.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz koviandri76 #9344 üzenetére
Egyrészt Te nem vagy vak, csak nem figyeltél eléggé, ugyanis...
Másrészt ...benne van az szerződésben, amit aláírtál, hogy elolvastad.
Azt meg ne meséld be, hogy egy kis netezéssel 24MB-ot(gondolom nem Mb) szedtél össze egy nap alatt, egy éjszaka alatt meg mindent a háttérbe rakva 96MB-ot, mert senki nem fogja elhinni neked, és még bizonyítani sem tudod.
szerk.:
Harmadrészt meg (esetleg a használati utasítás alapján) átnézted a beállításokat, és ott bizony az első menüpontban az ötödik vagy hatodik elem a mobilnet, egy bökéssel ki és be lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9365 üzenetére
Az első mondatod nem állja meg a helyét. 0.facebookra tökéletes, és ha odafigyelsz, akkor még Androidon sem fogsz csapdába esni.
Az utolsó meg azért nem, mert lehetni lehet, csak nem szabadna. De van. Aki tudja, hogy egy minimális mobilnetezést beiktat, az ne sajnálja a pénzt az 590Ft-os, 30MB-os, de ingyen túlforgalmazható csomagra, és akkor nem jár így. Márpedig a panaszos tudta, hogy netezik, és azt is, hogy ez neki pénzbe fog kerülni.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9368 üzenetére
A csomagot használók 99%-a(ami elég jelentős szám) 0.facebookozik, netán iwiwezik. A többi meg az, aki rosszul jár. De manapság ugyebár minden az egyszerűségre épít, minden ott legyen az orrod előtt, és lehetőleg minél több pénzt adj érte. Tehát a hülyékből gazdagodik meg a világ, és ebben nem csak a T-Mobile, vagy a szolgáltatók a hibásak. Sőt, a T-mobilenak még így is megéri, mert ha van 100 ember, aki befizeti az 50000-et, az ugye már 50000000Ft(ötven millió), a büntetés és a szolgáltatás részükre eső díja bőven kevesebb.
Egyébként az is érdekes, hogy az EU-ban roaminggal fele annyiba kerül 100kb adat, mint NetStarttal.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9370 üzenetére
Eggyel több nullát nyomtam, és úgy számoltam meg.
-
CHIPman
nagyúr
válasz koviandri76 #9372 üzenetére
Először is, én nem mondtam rád, hogy hülye vagy, csak azt, hogy tájékozatlan. Pont, hogy nem vagy hülye, hogy utánamész a dolognak, vagy legalább megpróbálod.
Te viszont az utolsó kérdésben azt taglaltat, hogy én mekkora hülye vagyok, hogy ránézek egy leírt számra, és leírom betűvel, hogy mennyi, és hogy te mekkora úriember vagy, hogy ezt nem mondod ki.
Végül pedig megfogadtad(vagy mi), hogy addig nem írsz ide, amíg nincs előrelépés az ügyetekben(ugyebár ez nem az én dolgom), és beleszóltál egy harmadik beszélgetésbe(ami szintén nem baj, mivel ez egy fórum, csak a hangnemet lőtted mellé).
Az utolsó mondatodat meg kikérem magamnak, remélem erre jár egy mod, és megteszi a szükséges lépéseket.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Nem kell ahhoz a határnál lenni. Felénk úgy van, hogy ha a városban vagy, akkor fullos 3G/HSDPA van, de ha kimész belőle(akár Észak akár Dél felé), egyből átkapcsol horvát, (neadjisten szerb, bár ez ritka) hálózatra.
-
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Hol és mennyiért lehet megnézni/lekérdezni az eddig felhasznált adatforgalmamat(fun díjcsomag)?
-
CHIPman
nagyúr
válasz dedike #10457 üzenetére
Nem mindegy, ugyanis az adatforgalom-számlálóm szerint 60MB-ot használtam el, viszont ebből szerinte 43MB a böngésző(99%-ban 0.fb), a többi 17MB pedig az eBuddy. Ezt pedig keveslem, mert igen sokat vagyok fenn, és smst még nem kaptam.
Köszi.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz dedike #10493 üzenetére
Elvileg igen, viszont egyszer megnéztem, hogy egy eBuddyzás alatt(csak azt csináltam, nem böngésztem meg semmi), a programonkénti számláló 300kB-ot ment fel, míg a teljes számláló 500-at, tehát igencsak pontatlan.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Domino-nál mit lehet tenni, ha semmilyen fizetős netcsomag nincs előfizetve, és a következő smsek elküldésére negatív reakciót kapok?
-netstart
+netstart
-alapnet
+alapnet
Netstartot kéne bekapcsolni és annyi kéne, hogy a 0.facebookot működésre tudjam bírni(innen már menne, csak itt akadtam el).hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
Nem saját, viszont gond nélkül lehet róla és őt is hívni, tehát azzal nincs gond. Valami olyan van bekapcsolva rajta, ami nem havidíjas, de nem is alapnet és nem is netstart, viszont utóbbi kettőt kizárja.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Használom rendszeresen a 0.facebook szolgáltatást(mivel eléggé korlátozott, 40MB-os csomagom van), viszont tegnap óta elkezdte a böngésző, hogy a tanúsítvány lejárt. Erre lesz valamit megoldás, vagy keressek olyan böngészőt, ami figyelmen kívül hagyja ezt?hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Hűségidő alatt magasabb csomagra válthatok?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Meg lehetne valahogy azt oldani, hogy egy ismerősöm vesz egy Like díjcsomagos előfizetéses kártyát a saját felsőoktatási igazolványával(ő nem akar ilyet, tehát egy igazolvánnyal csak egy lenne), viszont a számlát én kapom, és az előfizetést is én használhatom?
-
CHIPman
nagyúr
válasz Vangelis #20282 üzenetére
Unokatestvér lenne a legközelebbi ismerős, de mással is simán bele tudnék menni szerintem, ha ez így tényleg megoldható. A számhordozás így mennyire működhet vajon? Logikusan semennyire, de talán mégis...
-
CHIPman
nagyúr
Csak én küszködök olyan "gondokkal" hogy a lassított netem hirtelen begyorsult és korlát nélkül szaladgál 3G-n maxon? 13 napja kaptam mailt, hogy elfogyott a 40MB-om, és nem aktiváltam netcsomagot.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Szükségem lenne egy napig internetre küldöldön. A 10MB nem elég, valamivel több kéne. A Travel&talk pluszt néztem, de nem egészen értem, hogy ezt hogy tudnám igénybe venni. Nem telefonálnék, csak internet.
FUN Aranytárskártya díjcsomagom van, ha ez valamit számít.
Köszi a segítséget.hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
CHIPman
nagyúr
A korlátlan net/közösségi opciók utód nélkül haltak ki? Lehet ezeket még aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch
- "Aranyos" Super Flower tápegységek 12V-2x6 konnektorral
- Kevesebb mag, több AI: teszten az Intel Lunar Lake
- Witcher topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen