Hirdetés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz CHIPman #4034 üzenetére
Ez a korlátlan opciós megoldás már megszűnt, csak az használhatja, akinek még van. Ennél az opciónál 20GB/7nap forgalom esetén 14 nap lassítás jár.
Atti0925:
Igen, a kedvezményes időszakban minden belföldi előfizetői irányba 22 Ft/perc vagy SMS.meroly:
Azon üzleti ügyfeleknél, akikkel a lakossági ügyfélszolgálat foglalkozik, telemátrix esetén egységesen 0 Ft a hívásátirányítási percdíj csoporton belülre, 30 Ft/perc csoporton kívüli, de hálózaton belüli irányba és 60 Ft hálózaton kívülre. Látatlanban (mármint nem ismerem a percdíjaid) azt gondolom, hogy nem éri meg az a trükközés, amit kitaláltál.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kecz
aktív tag
válasz CHIPman #7999 üzenetére
És akkor a tömegközlekedési társaságokat is pereljük, mert csóri diákoknak féláron adják a bérletet? Nem tudom miért kell mindig így "magyarkodni" (ha nekem nem jó, másnak se legyen)....
Más:
A T-Mobilnál lehet valami rendszert felfedezni az akciókban, árleszállításokban? Vagy ne nagyon apelláljak arra, hogy azt várom hogy lejjebb megy a Defy ára? -
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #8688 üzenetére
És még annyi, hogy ha most megrendelem, akkor 30 napig használhatom, ugye? Olvastam, hogy egyedileg számláznak 30 napra, de a kettővel felettem lévő hsz megingatott, bár pontosan nem tudom, miről van szó.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
blueye
veterán
-
addikt
válasz CHIPman #9189 üzenetére
Külföldön adat-díjcsomagtól függetlenül minden esetben díjköteles a Facebook Zero oldal böngészése.
Tehát nem.
Toon:
Nem értelek. A T-s N8 gyárilag tartalmaz mindenféle beállítást, amivel a szolgáltató lehetőségeit ki tudod aknázni a mobilodon!
Egyébként igen, ahhoz szükséges a streaming. Ha olyan díjcsomagod van, amelyik tartalmaz mobil Tv-t (magyarul MédiaMánia), akkor ellenőrizd, hogy aktív-e a szolgáltatás!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz CHIPman #9270 üzenetére
Teljesen más a két díjcsomag.
Az egyik (Like) sima, mezei díjcsomag, amit bizonyos megkötésekkel bárki igényelhet. Ezzel szemben a másik (Fun aranytárskártya díjcsomag) alapból feltételezi a már meglevő, legalább arany kiemeltségi szintű, havidíjas előfizetést, egy "hibrid" termék, amely ötvözi a havidíjas és a Dominós szolgáltatást. Ugyanakkor míg az egyiket használhatod elvileg korlátlanul, addig a Fun-t csak akkor, ha előre feltöltöd a megfelelő összeggel.
A percdíjakba, egyéb kedvezményekbe ne menjünk bele.Mercutio_:
Publikus lakossági díjcsomagban nem találsz sajnos másodpercalapú számlázást..
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz CHIPman #9297 üzenetére
100 e ft-os mobilinternetes számlát azért alapban elég nehéz csinálni net start esetén is, mivel a 13 ft / 10 kilobyte forgalmi díj 50 e ft felett a leugrik 0.13 ft / 10 kilobyte egységű számlázásra, tehát amíg az első 50 e ft eléréséhez elég ~ 37.5 megabyte, úgy a következő 50 e ft esetén már további 3756 megabyte adatforgalom szükséges, arra pedig már nehézkes lenne ráfogni, hogy csak néhány alkalmazás szinkronizált/frissített...
persze vannak kivételes (nem publikus...stb) havidíjas csomagok, ahol nem érvényes az olcsósítás 50 e ft felett![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz CHIPman #9297 üzenetére
Én is Androidos telót használok. Gmail fiók, Exchange fiók, Facebook, Ebay szinkronizáció van beállítva, további 2 pop3-as email fiók lekérdezés 30 percenként, időjárás frissül óránként, naponta olvasok híreket 2-3 oldalról, plusz ph fórum Opera Minivel. Ehhez hozzájönnek Marketes dolgok - letöltések, frissítések. Plusz amiket a progik forgalmaznak, bkv menetrend, tv műsor, Google Maps stb. Szóval azt gondolom, hogy használom rendesen a netet, de így is megáll havi szinten 200-300 MB között a forgalmam. Tehát azt gondolom, hogy azért a 76 MB-be is belefér sokminden, vagyis észre lehet venni. És akkor gondolkozhat az ember, hogy honnan is van nekem netem és mennyibe is fog kerülni.
Feel Good Inc.
-
koviandri76
csendes tag
válasz CHIPman #9343 üzenetére
A Net Startot egy új telefon kipróbálásával sikerült tudatlanul használni, már másnap letiltattam az ügyfélszolgálaton mert elég nehéz volt rájönni, hogy miért használ mobilnetet a telefon a wifi helyett amikor az előző nap a megrendeléskor nem kértünk mobilinternet csomagot, mert wifivel szerettük volna kipróbálni. (ZTE Blade gyenge wifi esetén pikpakk átvált mobilnetre ha van) Egy sms után már tudtuk is, hogy így volt. Ha jól emlékszem 24Mb után kaptuk sms-t amit gondoltam, hogy az előző napi mobilinternet csomagok ( havi 500Ft-os is van) tükrében egy két ezer forint lesz, majd kifizetjük gondoltuk. Éjjel a ki nem kapcsolt telefon még hozzátett okosan pár Mb-ot 96Mb lett mire letiltattuk a Net Startot. Addigra már vert a víz mert megnéztem a tarifát a neten. Hát arányaiban súlyosan eltér a többitől ez a kis "alapszolgáltatás". 13Ft/10kbyte!
Ha tetszik a kutyakakiba éppen hogy csak beleléptem és már ki is ugrottam belőle, de ez 50ezer forintba került. Kár ezt megint bizonygatnom mert úgysem hiszi el az aki nem került ilyen helyzetbe.
Te aki kioktattál és továbbköltötted a hasonlatot nem gondoltál arra, hogy egy vak ember is sétálhat a járdán? Talán hány kakiba lép majd még bele, de hagyjuk is ezt már tovább.
Hidd el, hogy nem hülye gyerek vagyok aki eszetlenül netezgetett és most kiveri a balhét és rinyál feleslegesen. Ha lett volna emberség a szolgáltatóban az ilyen eseteket is mint a miénk elengedné. Ha nem engedi el az csak azt bizonyítja, hogy számít az ilyen bevételre is.
A helyzet az, hogy a hatóság már elmarasztalta a T-Mobile-t az ügyben, ezen már kár vitázni.
Jogtalan volt az, hogy automatikusan írásbeli szerződés nélkül szolgáltatta a Net Startot.
Szerintem a mi előfizetésünkre sem tehette rá automatikusan a Net Startot úgyhogy a pert biztosan megnyerjük ellenük de gondolom, remélem nem fog addig húzódni az ügy.[ Szerkesztve ]
-
koviandri76
csendes tag
válasz CHIPman #9345 üzenetére
Nem is mondtam, hogy vak lennék. Akkor elmesélem, hogy a ZTE-t majdnem üresen kapod, egy két alkalmazás két három játék:
2MB+3MB+2MB+5MB+4MB+4MB a Marketről hamar le lehet töltögetni első lelkesedéssel éredekes dolgokat. You Tube videók nézegetése, Maps stb. egy üres telefon kipróbálásakor te is pillanatok alatt össze tudsz hozni 24 MB-ot. Nem is értem ezt miért nem hiszed el. Mi okom lenne hazudni ilyeneket? Már rég nem írogatnék ide, ha csak kamu lenne amit írtam. A 96 MB meg tényleg annyi lett nem is neked kell majd bizonyítanom, ehhez nem értek, de a szolgáltató biztos meg tudja valahogy majd nézni az adat forgalmat. Utoljára reagáltam ilyen dolgokra, mert látom, hogy itt nincs értelme.
A szerződésben nincs benne, el is küldhetem neked. Az új szerződést még nem írtunk alá, mert telefonon rendeltünk. Miért nem mondják el? Mert akkor elsőre mindenki rögtön kikapcsoltatná és majd később ha szüksége van rá, akkor kérné.
Sajnos csak azok járnak így akik nem kérnek internet előfizetést is a mobilra, mert még havi 500 Ft-is számít. Wifivel akarják használni az olcsó okostelefont. Nem figyelmeztetik őket, hogy ha a wifiről átvált a telefon 3G-re akkor a Net Start nagyon sokba kerül.
Az sms-hez meg nem hasonlítanám, mert véletlen elküldök egy sms-t az talán nem kerül annyiba mintha véletlen valaki NetStarttal felmegy a netre.
Ez kb. olyan lenne mintha egy államilag támogatott hitel kamatait hasonlítanánk össze a Provident kamataival.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
addikt
válasz CHIPman #9367 üzenetére
És az sem állja meg a helyét, hogy véleményem szerint egyértelmű lehúzás 300x-os áron adni az internetet a nem adatcsomaggal rendelkezőknek, összehasonlítva egy adatcsomaggal rendelkező személlyel? Most vonatkoztass már el a korábbi személy példájától, mert én nem erről beszéltem. Egyszerűen nem reális az, hogy 1 honlap ára mondjuk 1500ft legyen, ha nincs netcsomagod.
Igen, én is hülyének tartom azt a mai világban, akinek nincs legalább egy minimális adatcsomagja, aminél még túlforgalmazás sincs, az okostelefonja mellé, de akkor is.. Ez olyan, mintha mindenkinek menne az HBO, de minden odakapcsoláskor 1000ft-tal terhelnének meg, ha nincs amúgy HBO előfizetésed. Senki se gondolhatja komolyan, hogy bárki igénybevenné a mobilnet szolgáltatást 13ft/10kb-ért, amikor a T-nek 1500ft-ért olyan csomagja is van, amiben 100 órát beszélhetsz, 3 általad kiválasztott személlyel, +50MB, + nincs túlforgalmazási díj, + lebeszélheted a havidíj árát 15ft-ért hálózaton belül. Aki sajnál pár 100 ft-ot, az tuti nem fog ilyen tarifa mellett netezni, tehát egyértelmű, hogy a figyelmetlen vagy nem hozzáértő emberekről van szó, és ők szívják ezt be. Ezek olyan aránybeli különbségek, mintha 1 liter kóla 250ft lenne, de ha csak pohárral kérsz, amikor kedved szottyan, akkor minden korty 5000ft lenne, egy pohár pedig 20000ft lenne. (egy liter pedig valamivel több, mint 3 pohár, 70 000ft lenne, ami majdnem megfelel a 300x-os árnak, amiről beszéltem) Tény, hogy pár 100ft-ért elő lehet fizetni mobilnetre, és akkor nincs meglepi, és én magam is általában azt nézem hülyének, aki belefut ilyen zakókba, mert sajnál pár 100ft-ot mobilnetre, de ettől függetlenül ha nem tudsz egyetérteni abban, hogy összességében ez mennyire egy felháborító üzletpolitika a szolgáltató részéről, akkor fordulj orvoshoz... Nyilvánvaló, hogy nincs olyan ember, aki tisztában van mindennel, és így veszi igénybe ezt a szolgáltatást egy kis netezéshez. Kinek érné meg? Innentől kezdve pedig egyértelmű, hogy a hülyék gátlástalan átbaszásáról szól a dolog. Egy dolgot kell figyelembe venni: ha nincs adatcsomagod, 300x-os árat is fizethetsz 10kb-ért azzal szemben, akinek van. Ezen próbálkozz egy kicsit elgondolkodni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
addikt
válasz CHIPman #9369 üzenetére
Na, örülök, hogy egyetértünk. Igen, hülyékből gazdagodik meg a világ. Ez igaz lehet vendéglátóegységekre, büfékre, lehúzós szórakozóhelyekre, méregdrága éjjel-nappalikra, csakhogy azért itt enyhén szólva is csillagászati különbség van egy fix díjcsomag és egy alkalmi szintű netezés között. Azt pedig nagyon jól tudják a szolgáltatók, hogy ilyen tarifa mellett csak nem hozzáértésből vagy emberi hülyeségből eredően, esetleg véletlenül veheti valaki igénybe a netet. Mintha sajnálnál 1500ft-ot az autópályára, a főút melletti benzinkútban meg 10 000ft lenne egy liter benzin... Ilyen eltérés még a tesco és a hilton étterme között sincs, ha meg akarsz inni egy üdítőt.
p.s. 100x 50 000 az csak 5 millió.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
koviandri76
csendes tag
válasz CHIPman #9369 üzenetére
" Tehát a hülyékből gazdagodik meg a világ,... " na ezen kellene változtatni, mert lehet, hogy hülye voltam és most már nem vagyok hülye legalábbis ebben a témában, de mindenki úgy kezdi, hogy hülye.
Ez még nem jogosít fel senkit, hogy a hülyékből gazdagodjon meg, ami szerintem nem is így van, bár inkább ez csak a jó magyar kishitű gondolkodás eredménye.
Ha úgy is lenne, hogy a hülyékből gazdagodik a világ akkor ezt mindenképpen be kellene fejezni, mert az nem vezet jóra. Gondolok itt a tőzsdei spekulációkra is, ahol egyes magukat okos embernek tartó ügyeskedők( mert értéket nem hoznak létre csak pénzből pénzt csinálnak de a hasznukat végül is valakinek csak ki kell termelnie) a hülyéket kihasználva gazdagodnak.
Ha az élet többi területére is ez lenne a jellemző akkor nagyon nagy baj lenne.
A szolgáltatás viszont arról szólna elvileg, hogy valamilyen munkáért vagy dologért amit a szolgáltató ad ,pénzt kér olyan módon, hogy azt később is megtehesse a hosszú távú kapcsolat érdekében kölcsönösen előnyös legyen az üzlet a vevő és a szolgáltató között.
Nagyon nagy tévedés az, hogy a hülyékből gazdagodik a világ!
Én sem állítom, hogy hülye az, aki azt képzeli, hogy 100 ember 50ezrenként 50 milliót fizet, (mert ugye kiírtad betűkkel is, és nem gondolod, hogy az megállja a helyét, hogy a nullákat számolva írod ki szóval is mert ha igy gondolod akkor azon is el lehet csodálkozni) csak úgy gondolnám, hogy éppen rosszul gondoltad vagy elszámoltad. Inkább azt írtad volna, hogy 100 helyett 1000-ret akartál írni, úgy rendben lenne. Lehet, hogy ezt már meg se értetted, na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
koviandri76
csendes tag
válasz CHIPman #9380 üzenetére
Igen és bocsánatot kérek tőled mert tényleg nem te írtad, hogy hülye vagyok, hanem egy amúgy számomra pont szimpatikus hozzászóló "Igen, én is hülyének tartom azt a mai világban, akinek nincs legalább egy minimális adatcsomagja, aminél még túlforgalmazás sincs, az okostelefonja mellé, de akkor is.. Ez olyan, mintha mindenkinek menne az HBO, de minden odakapcsoláskor ....." Ezt vettem magamra, amit tényleg nem te írtál úgyhogy bocsánatot kérek!
Egyébként tényleg nehéz megállni, hogy ne szóljak közbe, bocs. -
atillaahun
veterán
válasz CHIPman #20279 üzenetére
Persze, én is így kötöttem a Like-ot anyámnak karácsonyra egy csoporttársammal. Azóta is rendben fizeti Távszámlán. Csoporttársamnak nem volt több dolga vele. Egy alap bizalmi viszony persze kell a dologhoz, de ő se ment volna bele, ha az a szavahihetetlen típus lennék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz CHIPman #20285 üzenetére
Átváltod Dominosra, majd vissza Like-ra.
(#20286) aggleány:
Szia!
Magabiztos, erélyes, de normális hangnemű fellépés (megemlítve esetleg bizonyos hatóságokat) sokat segíthet. Továbbá én tolnék egy emailt a T-Mobile részére is, mert egyáltalán nincs rendben, hogy hülyének nézik az Ügyfelet. függetlenül attól, hogy ebben nem közvetlenül sárosak.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz CHIPman #48374 üzenetére
a számlázástól független a fordulónap, gyakorlatilag a hónap bármelyik napjára eshet, ellenőrizd az online felületen.
Dave1984; szia, több tényező függvénye - a készülék ára (akciós kiskereskedelmi ár) és biztosítási díjcsomag -, így látatlanban nem lehet pontos összeget mondani, de itt tájékozódhatsz; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radio100jozs
őstag
válasz CHIPman #82441 üzenetére
"bármilyen előfizetést azonos feltételekkel használhatsz majd EU-n belül." -> Már amelyik előfizetéses csomag tartalmaz roaming szolgáltatást!
Mert van amelyik pont ennek megkerülése okán nem tartalmaz ilyen lehetőséget, azaz külföldön nem használható. pl. Telenor Light tarifacsomag.
-
Aaron14
őstag
válasz CHIPman #82441 üzenetére
Na jó, de 6.000 Ft-ért hol kapok korlátlan hálózaton belüli beszélgetést + 150 percet vagy SMS-t más hálózatba + 4GB internetet? Jelenleg, ha Next S ATK-ban maradok, akkor ez 5310+2400 = 7710 Ft
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz CHIPman #82457 üzenetére
Ahogy látom leginkább annak éri meg akinek van mellette 3 otthoni szolgáltatásam hisz az alapból kap 25% kevdezmény. Mint pl nekem, de szerintem többen vagyunk mint 1%, de abban kétségtelenül igazad van hogy neked vagy másnak akinek 1-2 előfizetése van nem éri meg.
Engem már csak az zavar hogy 1 és 4 Gb között nincs opció. Nekem pl 1 Gb épphogy elég, de a 4 már nagyon sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elite: Dangerous
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Dell Latitude 5540 CTO:i7 1370P (14mag),16GB DDR5,512GB SSD,GeForce MX550,400nit 100%sRGB
- Thinkpad P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 3520, 3541 workstation notebook-ok 16-32Gb RAM, Quadro M600, P600, számla
- HUAWEI MateBook 16: Ryzen 7 5800H,16GB,512GB,16" 2.5K 2520x1680 350nit 100%sRGB,Radeon RX Vega 8
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen