-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tsteve
senior tag
válasz
CHIPman #89521 üzenetére
ha az eu-s használat a cél, akkor az új csomagok a nyerők számodra... csak az a kérdés, hogy a Telekom ragaszkodik-e majd a "túlforgalmazási díj-mentes" meghatározáshoz a korlatlan opciók feltételeként, mert simán ráhúzhatjak akár az uj csomagokra, hogy az más kategória, hiszen eleve hiányzik belőlük a túlforgalnazás lehetősége, azaz nem lehetnek tulforgalmazási dij-mentesek sem ezáltal... s akkor már nem működhetnek a korlátlan opciók sem rajtuk... s ilyen hátulról megkerülős módon vezeti ki egyúttal a korlátlan opciókat is most szept. 1-től... de ezt csak a telekomos hosszú tapasztalat alapján mondom, talán nem lesznek ilyen aljasak...
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
CHIPman #88965 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy az 5577c mifi független. A t pontos ügyfélszolgák sincsenek sokszor képbe, vagy direkt nem mondják meg, nemhogy a t parner.99.9% ha nincs /SL jelzés akkor az független.
Talán még valami árlistán is szerepel valamilyen formában, hogy független. A d-link DWM-222 is független, a többi függő (e3372h, L100, W800)
-
Putyin90
senior tag
válasz
CHIPman #88936 üzenetére
Köszi! Egyelőre most még nem kell, majd csak nyaralásra. Jelenleg mobilnetem sincs. Ha majd kellesz ez az opció, akkor Domino Maraton netcsomag mellé is igénybe tudom venni vagy csak Domino Net mellé? És ha csak 1 hónapra kell, akkor le tudom majd mondani, mielőtt megújulna?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
CHIPman #88576 üzenetére
A flotta keretszerződés hogy rendelkezik erről az adatforgalomról?
Díjcsomagba foglalt adatkeret vagy adatkeret opció, mi van a számlán?
Az, hogy te benne foglalva kapod nem biztos, hogy technikailag is benne van alapból.
Készülékben a roaming adathasználat engedélyezve van?
APN beállítások megfelelőek? (ha külön céges APN van, lehet, hogy az csak belföldi használatot enged)Flotta kapcsolat tartó mit mondott, amikor jelezted neki?
Sajnos flottás kérdésekben, itt nehezebb választ adni, mivel egyedi csomagokról, külön feltételrendszerről van szó. -
[P]laci
senior tag
válasz
CHIPman #88374 üzenetére
dehogy biztos és hülyeséget is beszél...
3 db mobilinternet only csomag van:
- 4 GB alias NET 4 GB,
- 10 GB alias NET 10 GB,
- 30 GB alias NET 30 GB.szokás szerint könnyebb marhaságot beszélni, mint akár a honlapot, ászf-et, vagy árlistát csekkolni, amin világosan le van írva minden.
-
grafikus17
senior tag
válasz
CHIPman #87178 üzenetére
Ezt én sem tudom biztosan. Eddig nem kaptam választ a voda topikban, hogy új kártyánál is működik-e feltöltés nélkül. Akik eddig megrendelték, mindnek már meg haszálta a kártyáját. De ha fel kell tölteni, akkor feltöltöm, még úgyis jól jövök ki, és nem vagyok elvágva a világtól 1 hét nyaralás idejére külföldön. Nekem csak ott kell, itthon jó a maraton 4GB.
Mivel nincs ennél olcsóbb még 2500ft is megér nekem.
De mint látom lehet 1000 ft-al is feltölteni.[link] -
dragon1993
őstag
válasz
CHIPman #86664 üzenetére
Nálam is ilyen viszont azt hiszem rájöttem miért.
A Telekom HTTP / HTTP2 forgalmat éri a korlátlan böngészés alatt viszont a Chromeban van "Kísérleti QUIC protokoll" és mivel alapból be van kapcsolva ezért esik korlát alá.A chrome://flags/#enable-quic alatt kapcsold ki és próbáld úgy, szerintem sokkal gyorsabb lett. (Persze lehet placebó)
Esetleg ha valaki kipróbálja írhatna tapasztalatot.
-
[P]laci
senior tag
válasz
CHIPman #86669 üzenetére
menni fog!
Érdeklődtem ezügyben:
- a Mobil XL csomagban alap Net csomag nélkül is jár a korlátlan net,
- azok akik hűségvállalás nélkül váltottak régi csomagról az újakra, azokat is külön fogják tájékoztatni ezzel kapcsolatban,
- DuoNet SIM-en is igénybe lehet venni az adatot. -
-
Soulfly842
addikt
válasz
CHIPman #83492 üzenetére
A félreértések elkerülése végett:
Öt éve még tényleg úgy működött, hogy ha nem a Telekomtól vásárolt készülék miatt kéred a cserét, akkor fizetős.Kb 3-4 éve változott ez meg, hogy készülékmodernizálás miatt minden esetben díjmentes a csere (ha nem rongált/lopott/elvesztett a kártya)
-
válasz
CHIPman #83492 üzenetére
Előfordulhat, hogy nem fogják kérni egyáltalán. Nekem korábban két alkalommal sem kérték (1,5 illetve 2,5 éve), legutóbb nem is tudták volna, mert ott sem volt, tulajdonképp meghatalmazással hozták el nekem, én meg addig használtam magamnál 20 km-rel arrébb a sajátom, másik mobilban.
-
MK VII
veterán
válasz
CHIPman #83492 üzenetére
Akkor jól lehúztak...Az ügyintéző akinél voltál, rohadtul nem tudott valószínűleg semmit erről a sim cseréről. Elvileg mindegyik szolgáltatónak ingyen bérmentve kell cserélnie a kártyádat ilyen esetben.
Ebben a 4 esetben fizettethetik ki veled a kártyacserét:
"ha megrongálták
ha eltűnt
ha ellopták
ha a PUK kódot 10-szer helytelenül adtad meg"A vágott sim már rongálásnak minősül szóval igen fizetned kell érte.
Szerk.:
Úgy látom, hogy Telenor és Vodafone nem ilyen kegyes a saját előfizetőivel... Telenornál 3280ft Vodafone-nál 7000ft a csere...
Bár lehet már változott. -
Cilindrik
aktív tag
válasz
CHIPman #82457 üzenetére
Ahogy látom leginkább annak éri meg akinek van mellette 3 otthoni szolgáltatásam hisz az alapból kap 25% kevdezmény. Mint pl nekem, de szerintem többen vagyunk mint 1%, de abban kétségtelenül igazad van hogy neked vagy másnak akinek 1-2 előfizetése van nem éri meg.
Engem már csak az zavar hogy 1 és 4 Gb között nincs opció. Nekem pl 1 Gb épphogy elég, de a 4 már nagyon sok.
-
radio100jozs
őstag
válasz
CHIPman #82441 üzenetére
"bármilyen előfizetést azonos feltételekkel használhatsz majd EU-n belül." -> Már amelyik előfizetéses csomag tartalmaz roaming szolgáltatást!
Mert van amelyik pont ennek megkerülése okán nem tartalmaz ilyen lehetőséget, azaz külföldön nem használható. pl. Telenor Light tarifacsomag.
-
válasz
CHIPman #48374 üzenetére
a számlázástól független a fordulónap, gyakorlatilag a hónap bármelyik napjára eshet, ellenőrizd az online felületen.
Dave1984; szia, több tényező függvénye - a készülék ára (akciós kiskereskedelmi ár) és biztosítási díjcsomag -, így látatlanban nem lehet pontos összeget mondani, de itt tájékozódhatsz; link
-
válasz
CHIPman #20285 üzenetére
Átváltod Dominosra, majd vissza Like-ra.
(#20286) aggleány:
Szia!
Magabiztos, erélyes, de normális hangnemű fellépés (megemlítve esetleg bizonyos hatóságokat) sokat segíthet. Továbbá én tolnék egy emailt a T-Mobile részére is, mert egyáltalán nincs rendben, hogy hülyének nézik az Ügyfelet. függetlenül attól, hogy ebben nem közvetlenül sárosak.
-
atillaahun
veterán
válasz
CHIPman #20279 üzenetére
Persze, én is így kötöttem a Like-ot anyámnak karácsonyra egy csoporttársammal. Azóta is rendben fizeti Távszámlán. Csoporttársamnak nem volt több dolga vele. Egy alap bizalmi viszony persze kell a dologhoz, de ő se ment volna bele, ha az a szavahihetetlen típus lennék.
-
koviandri76
csendes tag
válasz
CHIPman #9380 üzenetére
Igen és bocsánatot kérek tőled mert tényleg nem te írtad, hogy hülye vagyok, hanem egy amúgy számomra pont szimpatikus hozzászóló "Igen, én is hülyének tartom azt a mai világban, akinek nincs legalább egy minimális adatcsomagja, aminél még túlforgalmazás sincs, az okostelefonja mellé, de akkor is.. Ez olyan, mintha mindenkinek menne az HBO, de minden odakapcsoláskor ....." Ezt vettem magamra, amit tényleg nem te írtál úgyhogy bocsánatot kérek!
Egyébként tényleg nehéz megállni, hogy ne szóljak közbe, bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest