Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Egyik ismerősöm Telekomos és dominos. Tudna valahogy valami korlátlan net lehetőséget aktiválni? Csak böngészéshez kell neki.
-
Deck
titán
Gyors kérdés. Fateromnak van egy A3-a ami hűségidős. Tudja ingyen függetleníteni a Telekomos kód módszerrel?
-
Deck
titán
Sziasztok!
Fateromnak jelenleg egy 4ezres mobilnet csomagja van ami a 4GB-os. De ez elég kevés már neki. Hűség idős a csomagja így mennyi lenne a korlátlan net neki?
Iletve ha van neki egy dominosa akkor arra belehet még aktiválni valahogy a korlátlan böngészés és email opciót?
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na ezzel jó is lett. Köszi mindkettőtöknek lupus_l és k-adi

-
Deck
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi a felvégásítást. Péntek este 18:00 kor vettem át így a mai az első nap, bemegyek akkor és ragaszkodom a cseréhez mint anno S7 esetében, akkor is üzletvezetőt kellett hívniuk

S8+-nál a fehér szín pirosas ha kicsit is megdöntöm bármelyik irányba, öcsém S8+-án nincs ilyen probléma.
Legalább megtudom mutatni nekik mi a gond
-
Deck
titán
Telekom webshop rendelésnél továbbra is 14 nap azonnali csere probléma esetén? Vagy 3 nap?
Mert, lesz egy köröm az üzletbe ma, pénteken este kaptam meg. -
Deck
titán
Ha rendelnék egy telefont webshopból és ez van ott:
"Személyesen átvehető 384 helyen. 10 Telekom üzletben akár azonnal!
Raktáron 10Telekom üzletben Ha most megrendeled, rendelésed az alábbi üzleteinkben veheted át:"Tehát ha most megrendelem kiválasztom melyik üzlet és akkor már mehetek is érte be?
Webshop kedvezmény miatt kérdem. -
Deck
titán
A korlátlan böngészés opció él még ha veszek egy dominos kártyát akkor tudom rá aktiválni?
-
Deck
titán
Van itt aki a Telekomnál dolgozik és tudna arról infót, hogy tervezik-e a rendes korlátlan mobilnetet bevezezni? Mint, a Telenornál. Mert, ha nem akkor váltunk.

-
Deck
titán
válasz
tamass.szabo
üzenetére
Semmi bajod nem lehet belőle.
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A nem hűségességhez való hűség is egy fajta hűség. Nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
A Mobil M díjcsomagba ingyenes a hálózaton belüli sms?
-
Deck
titán
Tegyük fel veszek egy dominos sim-et vagy van.
Ha ehez nekem van mobilnetem és Május elsejéig bekapcsolom a korlátlan böngészés opciót akkor marad is ugye?A dominosoknál is kikapcsolás lesz vagy lassítás?
-
Deck
titán
A telekom ilyet miért nem tud?
Telenor Hipernet Home L (6k)
- 100GB
- Korlátlan böngészés
- Mytv Családi csomag 52 csatorna (adatforgalomba nem számít bele)
- Wifis router (telefonba is rakható a sim vagy routerbe)Miért nincs ehez hasonló? 3 hónap és Telenoros leszek ha nem lesz valami változás.
-
Deck
titán
válasz
MK VII
üzenetére
2017 van..
A telekomnál is volt korlátlan böngészés opció 2.000, Telenornál 1.400ft. A Telekom törli, a Telenoe nem. Ennyi.. És ezekben ugye korlátlan face, messenger, instagramm, böngészés van. Ezek meg alapok az emberel 90%-nál, ez nekem havi 5gb. És ha pl pestem vagyok és kell menetrend, navigáció stb akkoris jól jön.
-
Deck
titán
Telenor tud normális ajánlatot, a telekom eltörli.
Havi 5k: nappal 10gb, este 100gb + korlátlan böngészés
-
Deck
titán
válasz
MK VII
üzenetére
Megnéztem neked a márciusom. Chrome + facebook + messenger + instagramm = 5gb
Ha a youtube is menne rendesen mint wifin a napi 1gb meglenne, bár nálam megy elég sok minden, ftps filmmásolás stb. Havi 60gb megy mobilneten kb.
És nem, nem érdekel, hogy a mobilneten takarékoskodjak stb. 2017 van legyen már rendes korlátlan mobilnet.
-
Deck
titán
válasz
kovakovi77
üzenetére
Sajnos ja, nincs már lassítás, ha elfogy annyi volt.. :/
-
Deck
titán
válasz
norberto_th
üzenetére
Megváltozott. Ezt mondták.
-
Deck
titán
válasz
trec12
üzenetére
Elírtam. Lol mekkora hülye vagyok xd A Telenoros sokkal jobb mint a Telekokos!
Telenornál van olyan, hogy nappal 25gb este 100gb, korlátlan böngészéssel miután lassítás van írta valaki, hogy így egybe 4k körül van. De majd kijavít valaki.
Telekomnál most nekem is korlátlan van. És ennek alapnak kéne lennie 2017ben..
-
Deck
titán
Elnézve a Telenor ajánlatait, sokkal jobb a Telekomos. Persze emiatt nem váltok még de kitudja mi lesz majd.
-
Deck
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor érdemes volt beírnom már csak emiatt is.
Ja.. -
Deck
titán
Anyumnak mindig van 2 év hűséggel díjcsomaga és mellé mindig hoz ki részletre telefont. 3 hónappal a hűség lejárta előtt szokott hosszabbítani. Ma ugyanígy tettünk, díjcsomaga kiválaszt, net, telefon, rendelés. Minden rendben. Majd felhív egy nő a telekomtól, hogy a rendelést törölték mert már nem lehet a hűség lejárta előtt 3 hónappal részletre telefont kihozni, sőt megse kellett volna tudni rendelni így, biztos rossz az oldal ezt mondta. Nem ezt csinálták napokig?
Gratulálok ehez az újdonsághoz is és a magas színvonalú weboldalhoz. Amint jön a digi váltok is. Nekem a net elég amúgyis, hívásra nincs amúgy sem szükségem.Ez a megoldás meg, hogy nem kötelező váltani használhatom a régi csomagom megoldás egy vicc. Erre képesek..
-
Deck
titán
válasz
alex devil
üzenetére
Voltak azért elég szép akciók tavaly. Na meg ha amúgyis sokat beszélsz és kell az előfizu és mellé olcsóbban kapsz telót vagy ugyanannyiért részletre az jó sokaknak.
Nem tetszik a Telekom mostani húzása nem is védem őket sőt.. De a +40%? Na ne szórakozz már.. Konkrét példát mutass. Pl S7. Hol kapod meg 40%-al olcsóbban? Sufni gsm nem számít mivel ott a garancia semmit nem ér és nemis 2év..
-
Deck
titán
válasz
alex devil
üzenetére
Van kamatmentes részletfizetés a Telekomnál ami jó dolog. És mindenki van annyira felnőtt, hogy eldönti kell-e neki a részletfizetés vagy nem.
-
Deck
titán
Ahogy a fórumokon, facen olvasom elég sokan elhagyják a Telekomot. Remélem megérte nekik. Ahelyett, hogy a mobilnetre találtak volna ki jó ajánlatokat..
Bár nem csodálkozok hisz üzleteinkben mennyi ember van aki nemis ért az egész témához semmit.. -
Deck
titán
Telekom oldala mekkora egy szar. Aztán lehet csak 5-en nézik és azért ilyen lassú..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
kovakovi77
üzenetére
Ezt viszont nem ismerem. Erről tudnál felvilágosítást adni?
-
Deck
titán
válasz
kovakovi77
üzenetére
Így van

-
Deck
titán
válasz
kovakovi77
üzenetére
Látom páran tudjuk, hogy lehet a korlátlan böngészés opciót tuningolni, hogy mindenre jó legyen. Nekemis simán megvan a 60GB+ havonta. Sőt..

-
Deck
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nagyszerű. Bár engem nem érdekel a díjcsomagom csak a mobilnet. A lassításos net arra pont elég volt régen, hogy fórumozz, Messenger, Telegram, Whatsapp, Email stb. Aztán a korlátlan böngészés opció szuper lett, minden gyors, Youtube, gdrive letöltések, böngészés, instagramm, face, stb.. Ez a kedvencem és erre megszünik és majd ha eléred a xGB-ot akkor simán lekapcsolnak.
-
Deck
titán
Amíg a hűségem tart addig maradok abba a díjcsomagban, azután kell választanom ezek közül az új hülyeségek közül.
Na már most amire nincs hűségem, a Korlátlan böngészés és email opció akkor az megszünik? Tényleg nem lassítás lesz hanem bumm nem lesz net a mostani net csomagoknál? -
Deck
titán
Kérem valaki mondja el, hogy tudom elérni a Telekom ügyfélszolgálatot.. Hiába nyomok bármit az újba.. Szétkapcsol vagy semmi.. A régi egyből kapcsolt persze platina kártyás ügyfélként.. Erre bemegyek a Telekomhoz és annyit tudnak mondani írjak levelet.. Eszem megáll komolyan. Hogy érjem el őket?
-
Deck
titán
válasz
pana0017
üzenetére
A kezdetek óta ez van nekem. Nem, nem keverem. Ez a korlátlan böngészés és email csomag 2k havonta.
Korlátlan böngészés, youtubeozás (app), playes telepítés frissítés, gdriveos fel és letöltés, közösségi appok, google maps stb.
Ez mind működik korlátlanul. Persze a google lehet valamit jól csinál, hogy az összes szolgáltatósuk megy így.
Próbáld ki 1 hónapig meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)