Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
gondolom se hd2 se desire nem lesz T-nél..mi az oka ennek?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Olvastam, hogy másnak is problémája akadt a telekomfocis baromsággal. Én kb már harmadjára mondom le, de újra és újra jön, az pedig, hogy sikeresen leiratkozott, egyszer sem jött meg, azt se tudom, hogy húzott e le az egyenlegemről vagy se, na most ezek után mi van..?
-
Draken
őstag
Jelenleg mix díjcsomagban vagyok (3350-.) és e mellé 100 mega net (1010-.) - egy kicsit soknak tartom ezt így. Tehát innen nem tudok átmenni like s-re zökkenőmentesen?
-
Draken
őstag
like s-re: ennek így mi értelme, ha csak azok léphetnek ebbe a csomagba akik fel vannak tüntetve?
-
Draken
őstag
netplusz s megrendelése közben
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Régi mix díjcsomag mellett netplusz L mobilnetem van. A leírás szerint ez már 4g képes, mégsem szokott 4g-re átváltani(pesten belül különböző helyeken se). Mi lehet az ok? Viszonylag régi már a micro sim is, kb 5éves.
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #68386 üzenetére
Android, Nexus 5, minden stimmel, ezek szerint beigazolódott a tippem, hogy sim kártya cserére érett, köszönöm a segítséged!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A Travel & Surf M roaming csomaggal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Meg tudom úgy rendelni a nap folyamán (még itthon), hogy holnap éjfél után aktiválódjon, tehát időzítve? Igazából lehet felesleges is a kérdésem, mivel csak a keddi napon leszek külföldön, de mindenképp kell legalább egy 100megás csomag. Köszönöm!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Régebbi sim kártyám lehet, mivel 4g-re b@szik felmászni. Ha sim kártyát cseréltetek, át tudnak vinni olyan előfizus csomagot, ami már megszűnt/nem lehet előfizetni? Gondolom nem, csak megerősítést szeretnék. Én vígan elvagyok a mix díjcsomagommal és a mellé választott gigás nettel!
-
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A családban van egy régebbi domino kártya, ami az elhunyt rokonunk nevén van. Sajnos otthon blokkolták a kártyát (de bent majd nyilván azt mondom, hogy nem regisztrálható a hálózaton), ami fel van töltve több ezer forinttal. Ha bemegyek és beviszem a halott anyakönyvit, majd az én nevemre veszem, azért felszámolnak valamennyi összeget vagy ebben az esetben nem? Illetve gondolom magától értetődő, hogy amennyivel fel volt töltve, az át is kerül az újra!
Köszi! -
Draken
őstag
válasz radio100jozs #81749 üzenetére
Közben felhívtam a 1430at és azt mondták, hogy halotti anyakönyvivel bemegyek, rárakják más nevére az új sim kártyát. Jelenleg is használatban van (lenne), mert mamám használja és jó lenne ha megmaradhatna a telefonszám a feltöltött ~10k huf-al együtt!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Vagy nagyon figyelmetlen voltam (ami ilyen téren nem szoktam lenni) vagy át*úrtak. Valamelyik nap csomagot szerettem volna váltani (régi mix elofizu+1gb net), de nem sikerült úgy, ahogy terveztem - hűség nélkül! Tavaly aug környékén megkerestek, aranykartyara hivatkozva adtak kedvezményt, +40perc beszélgetést, amire rá is bolintottam az éterben, csakhogy az ügyintéző szerint én elfogadtam ezzel +2 év hűségét a csomagomra. Járt itt valaki így? Hogy tudom visszahallgatni ezt az ominózus beszélgetést?
Köszi! -
Draken
őstag
Sziasztok!
Egy számot a nevemre vetettem még március környékén, halotti anyakönyvit mellékeltem, azt az infót kaptam, hogy 1 hónap az átfutási ideje ennek. Később a biztonság kedvéért adat egyeztettem (kb 3 hete), de még mindig küldi az sms-t, hogy regisztráljak. Sajnos nincs semmi úgymond a kezembe, se egy visszajelzés, se semmi, hogy tényleg a nevemen van (telekom fiókomban sem jelez semmit). Automatikusan küldi mindenkinek az üzentet ha kell ha nem?
-
Draken
őstag
válasz Wind-Storm #87944 üzenetére
Én ma mindkét, családban lévő sim kártyát újra regisztráltam (biztos ami biztos alapon). Mindkét regisztráció után megjött az sms a számomra, amit értesítési számnak állítottam be!
-
Draken
őstag
válasz Wind-Storm #87946 üzenetére
Korábban nem emlékszem visszaigazoló sms-re, ingyen hétvégés sms nem jött, legalábbis az adategyeztetős számot nem figyeltem, mert nem nálam van. Értesítési számnak eltérőt adtam meg igen, a sajátomat és erre jött visszaigazolós sms és persze az adategyeztetős számra is!
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Csak félig tartozik telekomhoz a kérdésem, bár számomra egyértelmű, lehet mégsem így van a dolog. Bnőm telefonja (amit a tétől hozott ki) elromlott, nem tudták javítani, kapott csereigazolást. Na most a kérdés az, hogy bármilyen márkájú készülékre beválthatja az adott összegű telefont vagy ugyanarra (a márkára, mivel ugyanaz a készülék már nem kapható) cserélik kötelezően? esetemben volt már hasonló, bár laptoppal, ott adott összegben bármit vehettem
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #91442 üzenetére
Én is így gondolom, egész pontosan így szerepel a számlán: honor 7 telefon+ Huawei b0. No de kérdés, akkor mennyit fognak visszafizetni
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #91447 üzenetére
Csak a telefon szerepel igen!
"a gyártó engedélyezte a készülék cseréjét. A készülék a szervizben marad. Csereengedélyszám: xxx... -
Draken
őstag
Kezd egy kicsit kaotikus lenni ez az egész, de ami lényeget kivettem belőle és még mindig nem értem:
akció keretén belül lett értékesítve az óra és a telefon együtt, de tételesen nincs leírva melyik mennyi-erre rájött a 2év rablánc, így jött ki a végösszeg, ami a számlán szerepel (ami ki lett fizetve), no de mégis mennyit ér a telefon(?)-abban az esetben- ha ugyanúgy itt vásárol, de jóval drágább tételben? Egyáltalán miért ne lenne lehetséges ez? Pl. adott egy ár, ami magasabb a számlán szereplő árnál, de szifon 7 plust szeretne: adott a kedvezményes teljes ár 2 év hűségért (számításba véve a csomag általi kedvezményt), ebből levonódik az előző telefonért kapott összeg, a maradékot meg kifizeti részletben!?[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Corsa02 #91459 üzenetére
Köszi! Csak itt a számlán egyszerre két tétel szerepel(nem tudtak gondolom túladni az órán, így belerakták) így nem tudni mennyi csak a telefon. Lassan lejár a hűsége is(hűséggel vette) és a számlán szereplő összeg egy kedvezmény a két év miatt is pl. Nem egyszerű a helyzet, átveretni meg nem fogom magam, vagyis a bnőmet!
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #91467 üzenetére
És akkor most mi a megoldás? Mennyi az annyi, ha kifizetésre kerül?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Korábban itt ment a vita a kérdésemmel kapcsolatban (csereutalványnál egész pontosan hogy is lehet eljárni).
Végül megkaptam a 2 opciót. Na most a gyakorlatban a bnőm ezt a lehetőséget kapta:
visszavásárolják a cserepapírt és beletörlesztheti az új készülékbe - amennyit eddig kifizetett, tehát a számlán lévő végösszeget törlesztheti bele az új készülékbe (ami kedvezményes áru készülék ugyanúgy és nem listaáras)!-ergo x hónapig nem kell fizetnie részletet! Konkrét kifizetés nincs, csak ez és emellett új hűség fog kezdődni a 0-ról! Így megtörténhet egyszerűen (és logikusan) a huaweiről almára való váltás (már ha lehet kapni az adott telók egyikét, amit akar)[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
voLTE-vel kapcsolatban: előbb hívtam az ügyintézőt, aki azt mondta, hogy a számomnál a lehetőséget sem ajánlja fel, hogy bekapcsolhassa a volte-t (?), pedig előfizetéses vagyok, nem tudom hol lehet a gond (nexus 6p), a *#*#4636#*#* beírva pedig felhozza a volte lehetőséget, de nem lehet rajta állítani, mivel nem tudták bekapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Igen, kicsit bonyolultabbnak tűnik a felállás. Természetesen mindenki számára publikus előfizetésem van (80perc+4gb net) és a szám sem hordozott. Gondoltam rá én is, hogy átteszem a saját simem más telójába, akkor megkérem, hogy kapcsolják be, majd ha sikerült, vissza a sajátomba!
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Ma betelefonaltam a volte bekapcsolása miatt, majd a hölgy felvilagositott, hogy az én csomagomra nem lehet bekapcsolni. Létezik hogy ez így van? Ha meg igen, akkor hatalmas gratuláció a telekommal, nem épp felhasználó barát hozzáállás, bár ebben az országban ez nem módi..
Mobil S a csomag+4gb net[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Régebben már volt ez ügyben kérdésem, most telefont váltottam így megint aktuális a dolog: mi a pics@ert nem tudják nálam aktiválni a volte-t mint szolgáltatást? Jönnek a dumaval, hogy frissitsem le, Nokia 7 pluson bár pie-ra tudnék menni, eddig nem tettem meg, de nincs is ott a kapcsolo 8.1 alatt sem.. bármi ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Mi szerint jön elő ez a **** online chat? héfőn előjött, elkezdtem a mondandóm, belefeledkeztem, azóta sem jött elő egyik napszakban sem..
-
Draken
őstag
válasz XboxGamePass #105347 üzenetére
És tényleg egyszer ráfrissítettem és egyből, köszi!
-
Draken
őstag
No, kicsit jobban utánamentem ennek a volte dolognak. Vagy igaz vagy nem, de hihetőbb, mint a korábbi "válaszok"
Jelenleg olyan összeválogatott előfizetéses csomagban vagyok, amin van ez a költségkontroll opció is. Erre mondták, hogy ez egyfajta hibridnek számít, eddig az előfizetőseknek állították be, azonban febr 11-től több körben már a dominosok közt is nyomják kifele a volte-t. Meglátjuk, hogy lesz e változás a következő 1-2hónapban, nokia 7 plus-al -
Draken
őstag
BP, XIII. nincs szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen