- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ateszpapa #86698 üzenetére
okosórákat leárazhatnák má'
aztaku@@@
Honor 8 kék és fehér között van ám árkülönbség
H7 Lite is 100e felett, mi történik?? 78e volt tavaly...
szerk sok: S6 edge 32gb 200e. igen KÉTSZÁZ
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ateszpapa
addikt
Az árak nagyon elszálltak, mi folyik a Telekomnál?
S8 csak százezerrel kerül többe! -
reddoors
tag
válasz South Velen #86692 üzenetére
Ha van az üzletben akkor valóban átvehető. A jóváhagyásra vár nagy hülyeség , újabb hiba a Telekom rendszerében.
Nyugodtan menj be érte és vedd át mert nem fognak semmit jóváhagyni , ez rendszerhiba.Ha felhívod az ügyfélszolgálatot ott is ezt fogják mondani , feltéve ha kifogsz egy normálisabb ügyintézőt.
-
ArNick
tag
válasz tsteve #86694 üzenetére
Ezeket találtam, ami nem jó hír a hónap első felében utazóknak, már ha igaz:
Összefoglaló az EU roaming 2017. június 15-étől életbe lépő változásairól:
[link]"Összhangban az Európai Uniós szabályozással a Telekom ügyfelei 2017. június 15-től a belföldi díjcsomagjukban érvényes árakon, EU roaming többletdíj nélkül telefonálhatnak, SMS-ezhetnek és netezhetnek az EU-ban, amennyiben betartják a méltányos használatra vonatkozó feltételeket."
[link][ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Hali.
Mennyi idő szokott lenni mostanában az előfizu jóváhagyása készülékvásárlással (részletre)?
Tegnap rendeltem egy telefont és honlap szerint tegnaptól átvehető a választott T-üzletben, de azt tudom, hogy ez nem igaz, merthogy jóvá kell hagyniuk még. Ma várhatom, hogy hívnak/jóvhagyják?
És ugye nem a mai beszívott árakon fogom megkapni a telefont, hanem a megrendeléskor aktuális áron?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz mecsek20 #86687 üzenetére
mivel a jún. 1-től érvényes Ászf-ek valóban nem jelzik, hogy csak jún. 15-től lennének érvényesek az eltörlési szabályok ezért -elvileg- ez már június 1-től kell, hogy érvényes legyen a Telekomnál... de a Telekom az Telekom, jobb ha óvatosan használod odakinn június 1. és június 15. között... amit a 1430 mond, annak gyakran a fele sem igaz, vagy hivásonként változik mostanában sajnos
fontos tudnivalók még :
- domino hivásfogadás csak 100 perc erejéig ingyenes havonta
- lezárt csomagok keretei nem használhatóak roamingra
-opcióók, ajándékok/bónuszok szintén nem használhatóak eu-ban[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Net&roll m-re is megy ez a nyári korlátlan adat? Beállításoknál nem látom.
-
szalai112
senior tag
Nekem a T alkalmazás 3ezt írja
Korlátlan nyári adat felhasználható 3 hónapig50Mbit nálam a sebbeség ahol lakom
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
Most akkor június 1-től vagy 15-től érvényes ez?
Csak mert az ÁSZF június 1-től érvényes, de a honlapon 15 van... -
313313
addikt
Úgy nézem az új előfizetések netes részénél minden eszi az adatforgalmat.
Eddig ha Telekomos szerveren mértél egy sebesség retsztet nem számolta, most mérésenként olyan 90-100 eltünik a felhasználható adatokból.
A hab a tortán az lesz, ha a Telekom alkalmazás adatforgalma is csökkenti a keretet.
Természetesen a Telekom alkalmazás alapján jöttem erre rá...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
viera
őstag
Már nekem is korlátlan a net.
Amúgy a rendszerükkel szokás szerint valami gond van mert ha ránézek egy készülékre akkor írja a jó árat.De ha rányomok a vásárlásra akkor már valami brutál árat ír ki.pl.: S8 - 222960 listaár.Vásárlás gomb után már a listár - 335971
G6 - 196560 helyett 279400[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
SUPREME7
addikt
Telekomnál valami durva cuccot tolhatnak, LG G6 árát felvitték 280K-ra....
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #86677 üzenetére
én is örülök neki!
ezekután számomra már nem maradt nyárra kb. nyitott kérdés, a roaming ászf alapján elég egyértelművé tett mindent, szóval mostmár nyugodtan alszom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
[P]laci
senior tag
válasz CHIPman #86669 üzenetére
menni fog!
Érdeklődtem ezügyben:
- a Mobil XL csomagban alap Net csomag nélkül is jár a korlátlan net,
- azok akik hűségvállalás nélkül váltottak régi csomagról az újakra, azokat is külön fogják tájékoztatni ezzel kapcsolatban,
- DuoNet SIM-en is igénybe lehet venni az adatot. -
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #86672 üzenetére
Semmit nem adnak ingyen.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tabaga
tag
válasz [P]laci #86659 üzenetére
"senkinek ne legyen illúziója, a telenor és voda is csak azért nem köti helyhez ezeket a nagyobb csomagokat, mert kellenek nekik az előfizetők..."
Hihetetlen, mit meg nem mereszelnek ezek a szolgáltatók! A következő mi lesz, profitot akarnak realizálni?! Ez tűrhetetlen!
Amúgy ezt a jó előre nyafogast nem nagyon értem. Ennél én fejlettebbnek gondolom a hálózat terhelés irányíto/felügyelő rendszert, továbbá az ilyen szélsőséges felhasználásra biztosan van kitétel a szerződésben. -
veterán
-
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz szabogabor10 #86668 üzenetére
Bővebb tájékoztatás nincs róla? Alapvetően Net nélküli mobil XL mellé igényelt DuoNet simmel mehet vajon? Gondolom Gizike nem tud ilyen irányú tájékoztatást adni a telefon mögül...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
veterán
Megjelent a Telekom appban a korlátlan nyári adat opció.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hogy működik ez a mobilnet másik sim kártyán lévő dolog?
Párom nem akar netezni mobilon. Nem is akar okos telefont. De új szerződésse min. 400MB jön, amit másik készülékben viszont el tudnánk fogyasztani. Miként kell kérni ezt másik simre, milyen feltétellel lehet ezt elintezni?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
[P]laci
senior tag
válasz Bornie127 #86661 üzenetére
Bornie127 (#86661): pont ezért írtam, hogy ahol nincs vezetékes, max ott van szükség a korlátlan netre és addig míg nincs kábel!
kis hangosan gondolkozós, magánvéleményes, eszemcserére invitálós:
csak azt nem értem, hogy akinek akár csak 30-50 mbit/s-es nete van otthon, az az egyén miért akar fröcsögve korlátan mobilinternetet, mondván hogy ő neki minden álma az, hogy telefonon egy flash tárolóra torrentezzen?
ja, hogy megosztja más eszközre és úgy hadd szóljon, de mindezt csak azért, mert most még éppen gyorsabb a mobilnet, mint akár a z 50 mbit/s-es nete? na ha rászabadul a sok torrent huszár rögtön nem lesz az...nem vagyok én álszent, töltögettem régebben a kőkemény 30 mbit/s-es netemmel havi 6k+-ért, de sosem haltam bele abba a plusz 10-15 percbe, amit most nyertem a 240 mbit/s-es netemmel...
ha van vezetékes alap tempójú net az a baj, ha van korlátos mobilnet az a baj, ha drága a gyors vezetékes az a baj, ha drága a nagy mennyiségű de korlátos net az a baj, ha a korlátlan mobilnet prioros lesz a közösség érdekében az lesz a baj... korlátlan mindent mindenkinek ingyen! aztán meg olcsó húsnak...a digi kábel is a kicsi profit miatt nem terjeszkedik gyorsan szvsz, mert ha több lenne a bevétel nyilván nagyobb kedvvel fektetnének ők is be a több helyen behúzandó kábelbe, de hát ők mindent az olcsó dolgokért! ez kell az embereknek, #ócsódigi...
(#86662) lugosi: önmagamat tudnám ismételgetni: most még jó! (
azt se felejtsd el, hogy sarkítással a másik 2 szolgáltatónak majdnem együtt van annyi cellular ügyfele, mint az MT-nek, talán ez is előny egy ilyen lépésnél, amikor szabályozás nélkül mehet minden, bár majd jön az egyoldalú ászf módosítás telenor részről, ha para van, abban már profik) majd ha rászabadul mindenki Bp bevárosban pl. és ami a csövön kifér, na akkor mi lesz, azt nem igazán tudják a telenornál se (az ászf legyen veletek )[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Bornie127 #86661 üzenetére
A korlátlan böngészés opciót inkább nem méltatnám szóra. Be van vezetve egy olyan magic korlátozás, amivel a Google keresés 32kbps-on megy, és sok olyan oldal is, amin Google hirdetések vannak. Nekem a net-felhasználásom 80%-a Google keresés, meg lennék lőve azzal az opcióval önmagában... Ha tényleg úgy működne, ahogy kéne, akkor valóban használható lenne a felhasználók nagy hányadának, de elég gyerekcipőben járt, és még le is lőtték...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #86660 üzenetére
Akkor meg már nem korlátlan... Nem csak attól korlátlan, hogy full sávszélen jön a cucc. Amennyiben szűrik a p2p-t, akkor az egyenlő a korlátlan email és böngészés opcióval.
Nálunk nincs semmilyen vezetékes net. Oda jöhetne már fullos korlátlan...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
[P]laci
senior tag
válasz szalai112 #86650 üzenetére
költői a kérdés:
csodálkozik itt valaki, hogy miért nincs korlátlan net?
az idézet kolléga féle mentalitással ne is legyen, mert akkor mindenkinek az lesz és mindenki szív majd azok miatt, akik lusták felnyitni a lapit hogy vezetékes neten töltsenek kecske poreszt ahelyett majd mobilneten töltenek, mert lehet... nekünk akik meg mondjuk emailt csekkolnánk, nekünk meg majd lesz egy edge szintű sebességünk...ha lesz is valaha korlátlan net, remélem az lesz az első, hogy a p2p portoktól elveszik a priort, mert véleményem szerint cellular oldalon max az érdemelné meg csak az igazi korlátlan netet, ahol nincs semmilyen sebességű vezetékes net, és csak addig amíg nincs egyetlen opció se arra (a fentebb említett okok miatt).
szerk.: senkinek ne legyen illúziója, a telenor és voda is csak azért nem köti helyhez ezeket a nagyobb csomagokat, mert kellenek nekik az előfizetők és hajlandóak ezért kvázi bármire, aztán ha meg majd Bp-n (+nagyobb városokban) a sok korlátlan hipernetes agytröszt miatt a többi telenoros tempója is 0 lesz, akkor meg majd csak mutogatás lesz, hogy "hát csókolom ászf és a garantált a 0 tempó, bocsisryelnézést", na az lesz csak a hiperszuper netes élmény ftw!
az árpolitikai kérdésbe nem kezdenék bele, mert az van ami van, addig amíg valaki nagyobb ember nem akar mást... addig meg így jártunk(#86660) szabogabor10: ugye ugye!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Watto1991
senior tag
Minek adnának korlátlan mobilnetet? Nem fognak konkurenciát állítani a saját vezetékes internetüknek. Ha adnának korlátlan netet , akkor is drágán, mert ki venne vezetékes korlátlan netet, ha hordozható netet is megkap ugyanannyiért?
Az a réteg meg elég szűk, akinek több kell havonta, mint pár giga. Ha nagyon sok ember vándorol el emiatt, úgyis lépnek valamit.
-
veterán
válasz Soulfly842 #86648 üzenetére
Köszi, ennek nagyon örülök.
szalai112 köszi neked is.
-
reddoors
tag
válasz IamTheDog #86621 üzenetére
Ez a faszi inkább azt kellett volna , hogy nyilatkozza mert úgy sokkal hitelesebb lenne , " Hogy mi pontosan azt nyújtjuk amivel a szegény magyar előfizetőt legalább 2 évre le lehet láncolni és még jobban kifosztani , mert az előfizetők túlnyomó része részletre vesz olyan készüléket amit anyagi helyzete különben nem engedne meg."
Persze nem kötelező senkinek részletbe kezdeni , de mint tudjuk nálunk ez is máshogy van...
Hát nem tudom Németországban milyen csomagok vannak és mennyiért , de rossz a Telekom iránya , legalábbis itt Magyarországon.
Nem is értem a mai viszonyok között mit is akarnak pár 100 Mb-os csomagokkal .
Szinte minden a digitális irány felé mutat amihez adat kell .[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz szabogabor10 #86647 üzenetére
én is a régi csomagról váltottam annó Mobil L-re és én is megkapom
Holnap ki probálom p2p-vel 150 Mbps = 18.75 MB/s
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #86647 üzenetére
Szerintem élhet. Hűséggel biztos. A részletekről holnap többet tudhatunk majd
-
veterán
válasz Soulfly842 #86645 üzenetére
Akkor is él a korlátlanság, ha Nextre van hűségem, és azt váltottam át Mobil csomagra?
-
IamTheDog
tag
válasz Soulfly842 #86645 üzenetére
Ez oké, de ha külföldre (EU-ba) megyek, akkor nekem kell kapcsolgatnom a netet, és nem az lesz, hogy az alap előfizetésemben lévő net kezd el fogyni autmatikusan? Magyarán nem az van, ha nekem jelenleg 4 gigás a netem, de holnap bekapcsolom ezt a korlátlan cuccot, akkor a 4 gigám a három hónap alatt a havi EU roaming keretem lesz mert itthon úgyis korlátlan?
-
Soulfly842
addikt
Én úgy gyanítom, hogy az új előfizetők automatikusan megkapják a régebbi hűségidővel rendelkező ügyfelek meg valamilyen önkiszolgáló felületen kapcsolhatják majd be a korlátlan internetet
-
szalai112
senior tag
Update! (#86639)
SMS-ben leszünk értesítve aki Mobil L vagy XL csomagja van!
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Korlátlan nyári adatforgalom 06 01 00:00 lép életbe!
Telekomosal beszéltem azt mondta szükséges lehet Telekomos applikáció frissítés!
És ki lehet kapcsolni ha valaki külföldre megy , ne legyen anyagilag kellemetlen![ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Meg mindig adategyeztetes... Tobb hete csinaltam meg, de meg mindig nem kaptam sms-t, ez normalis, vagy nem sikerult az adategyeztetes?
-
Nimda
addikt
Hi!
A hívásátirányítás kikapcsolt mobilnál is működik? Vagyis ha kikapcsolom azt a mobilomat, amit át szeretnék irányítani, nem szükséges bekapcsolva tartani?
-
veterán
-
MODERÁTOR
Szép.
"mi úgy látjuk, hogy tarifáink pont azt nyújtják, amire az ügyfeleinknek jelenleg szükségük van"
Ergo ne is várjunk korlátlan csomagot, köszike.
Egyébként meg nézzék át hogy hányan hordoznak számot a telenorhoz vagy hogy hányan kötnek ott új csomagot valamelyik korlátlanra, és ha meglesz ez az adat akkor jelentsék ki, hogy pont azt adják amire a felhasználóknak szükségük van."A legtöbb felhasználónk néhány gigabájt adatot forgalmaz havonta, ez a volumen akkor sem lenne érdemben több, ha korlátlannak nevezett csomagokat kínálnánk"
És ezt hogy? 😂
Hasonlat: felesleges javítani a telefonok akkuidejét, hiszen jelenleg se használják tovább az ügyfelek a telefonjaikat, mint ameddig az akku bírja. Utána úgyis töltőre teszik. Ezzel a nyilatkozattal úgy érzem valami nagyon nem sikerült. -
Huroq
senior tag
"A legtöbb felhasználónk néhány gigabájt adatot forgalmaz havonta, ez a volumen akkor sem lenne érdemben több, ha korlátlannak nevezett csomagokat kínálnánk, ugyanakkor a nagyobb adatmennyiségre vágyók akár 30 gigás csomagot is választhatnak a jelenlegi portfóliónkból."
Tehát, akkor miért nem korlátlan? Ezek szerint bevétel kieséssel nem kell számolni, hisz a nagy többség nem forgalmazna többet, marketing tekintetében jól hangozna és lehet több ügyfél is átszerződne. Nem értem én ezt. Ja de mégis, hogy ordenáré kamu az egész. Mondjuk azt a fene nagy 30 GB -os szabadságot arany áron mérve választhatja csak az ügyfél.
-
MODERÁTOR
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
first world problem jellegű kérdésem lenne. próbálkozott e már azzal valaki, hogy megváltoztassa az automatikusan kiosztott dátumot, ami az adatcsomag kezdetéért felelős? engem ma elhajtottak vele a p*csába.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #86623 üzenetére
Jaja, nem csinálunk semmit, ülünk a babérjainkon, mert most minden bizonytalan...
-
veterán
-
bepe79
addikt
Majd ha korlátlan mobiladatot adnak , hűségidő nélkül, rejtett apróbetűs büntik nélkül, jó áron, mint a Telenor, majd akkor lehet, hogy visszatérek hozzájuk.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
IamTheDog
tag
A Telenor korlátlan adatcsomagokkal támad. Mit lép erre a Telekom?
A korlátlan szó a technológia irányából nézve egy érdekes kifejezés a mobilvilágban, mert azt sugallja, hogy például 50 mobilozó egy bázisállomásra csatlakozva korlátlan mennyiségben tölt le maximális sebesség mellett tartalmakat, ami azért nem lehetséges, mert a mobilhálózat osztott médium. Ha a korlátlanságról ajánlatként beszélünk, mi úgy látjuk, hogy tarifáink pont azt nyújtják, amire az ügyfeleinknek jelenleg szükségük van. A legtöbb felhasználónk néhány gigabájt adatot forgalmaz havonta, ez a volumen akkor sem lenne érdemben több, ha korlátlannak nevezett csomagokat kínálnánk, ugyanakkor a nagyobb adatmennyiségre vágyók akár 30 gigás csomagot is választhatnak a jelenlegi portfóliónkból.
-
bepe79
addikt
válasz lugosi #86558 üzenetére
Dehogy kár. A saját vermüket/sírjukat ássák. El kell menni tőlük a 3.14csába, ahogy én is tettem, amikor más szolgáltató korlátlan 4G hipernet-et ad 5900-ért, meg az otthoni szolgáltatásokban is sokkal jobb, és nincs bünti, stb.
"Kár hogy telekom ennyit tudott összehozni."
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
tsteve
senior tag
válasz IamTheDog #86615 üzenetére
jól sejted... a bónuszok/ ajándékok/opciók nem használhatók odakinn.. nyilván a nyári korlátlan net sem lesz az... marad az alapcsomagod kerete kinti használatra.. hogy egyáltalán megkapod-e a leírás alapján a nyári ingyenes netet, számomra sem egyértelmű hiszen a mobil xl-re nincs hűséged...
[ Szerkesztve ]
-
-
_q
addikt
válasz tsteve #86612 üzenetére
Az más kérdés, hogy "igen szólnak sms-ben, hogy a MOST opció véget ért" vagy "igen szólnak sms-ben, hogy új ÁFSZ" és mindig olvassam végig. Persze értem én hogy valamit valamiért és vegyük a fáradtságot, de kihangsúlyozva biztosan nem lesz ellenben a "kapcsold be a MOST opciót", ahogyan a honlapon csupa nagy betűkkel ki van írva.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Ha a "domino Most" már visszavonásig érvényes, akkor szólni fognak 30nappal előtte hogy ha véget ér vagy fizetős lesz ugye?? Nem akarom percenként nézni, csak beszívni se, hogy átteszik fizetőssé, stb tudom nélkül
-
tsteve
senior tag
válasz 4Grider #86608 üzenetére
hát ez az..a 80 perc (mobil s) eddig is ilyen volt belföldön is...a 150 perc is a mobil L-nél..mindegyik működött más szolgáltatók fele belföldön is...eddig is.
maradtak a saját hálóba korlátlan részei a csomagoknak...azok pedig nyilván nem működnek külföldről...sem Telekom, sem más irányokba...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz tsteve #86603 üzenetére
A díjcsomagban foglalt havidíj leforgalmazhatóság belföldön a Telekom mobil hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes, EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is
Nekem ez elég egyértelműnek tűnik. Itthon Telekom mobil irányba tudod lebeszélni, EU roaming helyzetben pedig más hazai szolgáltatók (Voda, Telenyomor, Invitel, stb.) alapdíjas számainak hívásával is. -
MK VII
veterán
válasz tylerddd #86606 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy a win10 az utóbbi 1-2 hétben folyamatosan frissített... Nyakamat rá, hogy az szopta le az egyenleged...
Igen olvastam, hogy úgy van beállítva a géped, hogy azt nem szedi, de a win10-nél semmi sem 100%.
Nekem a frissítések előttig minden tökéletesen működött.. Most pl nem megy aludni a gépem és nem is tudom beállítani.. Simán elképzelem, hogy átállított valamit egy frissítés a gépeden amit nem vettél észre..[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz tsteve #86605 üzenetére
Én azt nem értem, h ha szerintetek alkalmazás szívja le, akkor egyébként miért nem szívja le így az alap 5GB-os csomagot, amiből a fordulóig 2GB is szokott maradni?! Ilyen ütemben az 5GB-os csomagnak kevesebb, mint 1 hét alatt el kellene fogynia.
iCloud szinkron van egyedül, ami folyamatosan megy, de mint mondtam, egyébként bőven elég mindenre az 5GB.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
tylerddd
veterán
válasz Ateszpapa #86600 üzenetére
Képes biztosan, de mindig akkor, amikor egy évben 2x extra netet kérek???
Egyébként meg az 5-öt nem forgalmazom le ...
És ráadásul ugye otthon wifiről megy a gép/telefon ... a tegnap délután kért csomag mára elfogyott ...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tsteve
senior tag
A Telekom ÁSZF mindenre képes, bárkit zavarba hoz...a 1430 csak hümmög, amikor értelmeztetni akartam vele az első és az utolsó mondatot:
A fenti perc és SMS díjak belföldön és EU roaming helyzetből EU Zónába, alapdíjas irányokban érvényesek a havidíj leforgalmazását követően. Az EU roaming többletdíj ezekben a díjcsomagokban 100 %-ban jóváírásra kerül, valamint EU roaming helyzetben a hívásfogadás díjmentes. A díjcsomagban foglalt havidíj leforgalmazhatóság belföldön a Telekom mobil hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes, EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is, illetve Mobil XL díjcsomag esetén az EU roaming helyzetből EU Zónába alapdíjas irányba is.
A részletben az új hang díjcsomagok (Mobil S, Mobil L, stb) belföldi és EU-s leforgalmazhatóságát taglalják.
Aki az első és az utolsó mondatot megfejti, meghívom pár sörre...első mondathoz:
- mi van akkor a leforgalmazás "alatti" (tehát nem "követően" leforgalmazott) EU roaming helyzetből EU zónába indított hívásokkal? (nemzetközi díjjal mennek, vagy ingyenesek, tehát a keretből történnek?)utolsó mondathoz:
- mit jelent az, hogy "EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is", belföldön talán nem?[ Szerkesztve ]
-
IamTheDog
tag
Ha jól értem, akkor holnaptól korlátlan net lesz a Mobil XL csomagomon. Ez akkor is érvényes, ha márciusban Next M csomagról váltottam erre úgy, hogy a hűségem még él a Next M miatt 2018 márciusig? (Szóval nem új előfizetés kötöttem márciusban.)
Illetve a roaming ebben hogy lesz? Pont megyek Angliába pénteken, szóval ezt jó lenne tudnom.
-
CHIPman
nagyúr
A június-augusztus korlátlan Mobil XL adatot kihasználnám, de duonet simmel.
Élő 2 év hűség stimmel, Mobil XL stimmel, viszont Net nincs hozzá. Így lehet rá vajon duonet simet igényelni, és azzal kihasználni a kedvezményt, vagy ez egy lezárt kiskapu lenne?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.