- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
MadMancs
veterán
válasz
#04441088 #122395 üzenetére
Igen én is úgy tapasztaltam sokszor hogy ez home office (Viber pittyegés és gyerekhang háttérből). Viszont 1414 en korrekt volt hölgy, tényleg utánanézett mindennek, állótólag nagyon sok dominó szám "hordozás alá került" legalábbis rendszer szinten ezért lettek leválasztva, rendszer elhasalt hogy telekomtól telekomhoz lettek hordozva. Javították a dolgot, de úgy látszik pár szám bentragadt mint ők enyém. Kérés nélkül felvette hibajegyet. És még egyenlegemről is próbált infót adni segítségül. Igaz pontos adatot nem lát, csak hogy feltöltési bónusz 500mb ból 8x500mb 100% ban felhasználható, 2x500mb ból pedig még 20% elérhető. Ebből ha jól számoltam még így akkor ~4gb van meg. Bár azt inse látta meddig él (szombaton történt 6x3000 és 1x2000Ft feltöltés).
-
Kaba
veterán
válasz
#04441088 #122238 üzenetére
A mobilelőleget a rendszer állapítja meg.Többek között függ az eddigi pontos fizetéstől,a havi költségszintedtől,a kintlévő eszközök értékétől,a szerződések futamidejétől,stb.A rendszer által megállapított egyéni hitelkeretedet túllépted ezért kér a rendszer mobilelőleget.2 havi részlet előre való befizetése vélhetően nem fog rajtad segíteni,vagy csak csekély mértékben.Egyet tehetsz időközönként végzel egy próbavásárlást,melyből látod majd a fizetendő mobilelőleg nagyságát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #122238 üzenetére
Összetett fizetőképességi vizsgálaton esel át.
Van egy virtuális hitelkereted is, amit a rendszer állapít meg.
Az segíthet, ha befizeted a laptop 2 törlesztőjét.
DE például az is lehet kiváltó ok, ha az elmúlt hónapokban kezdted kihordani az eszközöket. (pl. eddig 2 évente vettél 1et, most hirtelen 2-3 hónapon belül hoznád ki a 3.-at pl.) -
tylerddd
veterán
válasz
#04441088 #117892 üzenetére
A kötbért összegét is írnia kellene, nálam 11k volt, csodálkoztam is, hogy nem vészes a csomagom esetében. Ugyanakkor ezt személyesen lehetett volna csak intézni, nem volt lehetőség váltásra kötbéres megoldásnál. Szóval nem hiszem, hogy kiszámláznnának valami horror összeget.
-
válasz
#04441088 #117904 üzenetére
Olyan ingerem lett nekem is a váltásra.
Egy dologra felhívnám a figyelmet, az új Mobil XL csomagban csak az EU alapdíjas irányba történő hívás korlátlan, az SMS küldés már nem, 1000 db küldhető ingyen. Illetve a Mobil L csomagból teljesen kikerült az EU alapdíjas irány korlátlanság.
-
-
-
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
#04441088 #113786 üzenetére
Jelenleg folynak az ötletelések. Én pénteken beszéltem a Telekommal, azt mondta az ügyintéző, hogy folyik a megoldás keresése. Telefonáljak vissza szerda körül,meg nézzem a weboldalt.
Jelenlegi könnyítésként annyi lehet tenni, hogy max.3hónapi csúsztatni,görgetni...de ugye erre késedelmi kamat terhelődik -
thomas77
senior tag
válasz
#04441088 #112839 üzenetére
Nem bántásként, csupán a saját tudatlanságom miatt kérdezem meg...
Ha ennyit ki tudsz köhögni havonta számlára, akkor miért nem veszed meg részlet nélkül?
Én töredékét fizetem az általad említett költségeknek (hála a diginek), de bármikor kiperkálok pár 100e-et telefonért ha kell.
Kérlek magyazázd el, mi ebben a ráció. Mert akkor legközelebb én is részletre veszek telefont.
Köszi előre is. -
seger
addikt
válasz
#04441088 #112833 üzenetére
Ugyan így jártam. Vettem egy note9-et. Majd kb 2 hét múlva páromnak is akartam. Szintén 99e előleget akart kérni a rendszer. Végül nem online lett rendelve, bementem T-be. Ott nem kértek előleget, cserébe buktam az online kedvezményt. Igaz csak 10ezer volt. De mindegy....
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #111131 üzenetére
A magenta1 nem bomlik fel a hűség lejártával.
szerintem az utolsó 30 napban ugyan azt az ajánlatot kapod mint lejárt hűség esetén, de érdemes rákérdezni telefonon/személyesen mert lehet a weboldal nem biztos hogy tud olyan magenta1 kedvezményeket amit az ügyintéző tud esetleg.
Nem kell egyből elköteleződni, elsőre tájékozódj. -
válasz
#04441088 #107055 üzenetére
Szia,
A telefonon az átirányítási menüben.
Jellemzően: Tárcsázó -> Opciók -> Beállítások...stb.
Ha esetleg iPhone a delikvens, akkor annak nincs részletes átirányítási menüje, de kódokkal ott is megoldható.gzbotii: Van már helyette egy ideje, párhuzamosan futnak, az alkalmazásban a bekapcsolható adat-szolgáltatásoknál vannak új opciók, az egyéb kategóriában pedig a régiek.
gyuromoj: Általában olyanokon szokott elcsúszni a dolog, hogy az okmányban szerepel a születési helynél az ország is (zárójelben), vagy a kerület...stb., de az nem kerül megadásra az adategyeztetési kísérletnél.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #103992 üzenetére
A céges telefonnak semmi köze hozzád, mivel az, hogy a céged(akár saját, akár alkalmazott vagy) milyen megbízhatósággal fizet nem árul el semmit rólad.
A net és telefon pedig vezetékes oldal, ha személyesen kötsz szerződést lehet pozitív példa(nem kérnek előleget), az online rendszer jelenleg nincs ennyire integrálva. -
4Grider
félisten
-
-
-
Fifi
őstag
válasz
#04441088 #94813 üzenetére
Hát a 'Jóváhagyás alatt' alatt kifejezésre sok elrettentő dolog jött elő, de én szerencsés vagyok, mert a megrendelést követően 26 órán belül kézhez vettem a terméket.
Rendelés és bankkártyás fizetés: 2018.01.04. 9:10
Futár által kiszállítva: 2018.01.05. 10:25Ezúton is köszön Telekom!
-
válasz
#04441088 #94345 üzenetére
Szia,
Amennyiben te vagy az eredeti vásárló/előfizető adott készülékkel kapcsolatban, úgy a számla másolatának a kikéréséhez a jótállási jegy sem kell, elég magadat igazolni és már adják is, de ha nem te vagy, úgy nem adhatják ki neked és a jótállási jegy sem segít, mert az a készülék adataira van kiállítva, azzal bárki intézheti a garanciális ügyet, a számla viszont a természetes vagy jogi személy nevét és szükséges adatait tartalmazza, ezért azt más, illetéktelen személyek nem kaphatják meg.
Elfogadják amúgy a jótállási jegyet, a vonatkozó jogszabály szerint is az kell alapesetben. -
jeni
félisten
válasz
#04441088 #93002 üzenetére
3 napon belül csakis kizárólag a teljes csomagban lehet cserélni! vagy megvárod a 3 napot és utána csak a hibás darabot adod le! de az is probléma,hogy cserére elvileg 3 napon belül pl.: a telefonál lehet,hogy csak a valós tulajnak engedik meg.
ha bemutatásnál nem tudod bizonyítani a hibát akkor nem is cserélik és nem állhatsz el tőle mert nem a neveden van a teló! -
-
elekreg
tag
válasz
#04441088 #92947 üzenetére
Nyugi, megkaptad mind a 16 GB-ot a fordulóig, csak ahogy előttem is írják, a rendszer abból valamiért még csak a belföldi keretet mutatja, az EU-ban felhasználhatót nem.
Tapasztalatból mondom, tegnap este váltottam az egyik előfizetésemen 6 GB-ra és csak 2 GB-ot mutat, ami a belföldi keret.
Még szerencse, hogy a korlátlanosnál nem csak a 7 GB-ot látom, de a korlátlan nem is változott legutóbb, csak a többi opció kerete és ára módosult és azt ilyen érdekesen kezeli, illetve bontja szét egyelőre a rendszer, der majd csak kikupálják azt is.
Ami érdekesség az itt korábban olvasott problémával ellentétben, nekem nem halt be a váltás miatt a Telekom alkalmazás. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #92947 üzenetére
Technikailag 2 részre van szedve a csomagod: 8 GB csak belföldi és 7GB EU+belföldi kereted van a 15GB csomaghoz.
Szerintem még nem tökéletes a rendszer és a 8GB belföldi keretet látod, amit belföldön elsőként fogyaszt a rendszer, mivel az csak itt használható fel. Ha esetleg kimész EU-ba, ott nem fog csökkenni ez a 8GB keret, mert a másik (még nem látható) 7GB keretet tudod kint használni.
-
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
#04441088 #92890 üzenetére
Azért én nem hinném.
Mi van ha ellopják a kamerát, vagy elhagyod?
Attól még a telefonra van gari, meg kell csinálják.
Ez csak szerintem egy promó, hogy adják hozzá.Tavaly az S7-hez VR szemüveget adtak, és mikor gariztatni vittük nem kérték a VR szemüveget, be is b@szna ha emiatt nem csinálnák meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged