- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
Valaki tudna nekem segíteni abban h Samsung Galaxy Mini telómon a hálózati állapotnál miért írja h szétkapcsolva? Se hívni nem tudnak, se hívást kezdeményezni nem tudok! Valaki segítsen kérem.
Előre is köszönöm.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Sholom
tag
Sziasztok! Meg szeretném szüntetni a T-Mobile-os előfizetésemet. A készüléket múlt hónapban kifizettem (listaára 65.000 Ft, részletre fizettem 40.000 Ft-ot, 5000 Ft befizetéssel). 2 évre kötöttem a szerződést (tarifahűség nincs!) de most több mint egy év után (13 hónap) szeretném megszüntetni. Kb. mennyi kötbérre számíthatok? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Remélem hogy max. kifizettetik a telefon listaára szerinti különbözetet (25e) plusz valamennyit és megúszom az egészet 40e forintból.
-
-
DiVaD
senior tag
válasz lugosi #36286 üzenetére
Mondjuk ez is igaz... De mondjuk net +1k és kb. 6-ból van egy SMS nélküli Next M díjcsomagja az embernek , ami publikusan 11ezer lenne... Évi 60rugó marad a zsebben. Valahogy megértem a T-Mobile-t is...
És most em azért írtam, mert nekem nem lehet. Mozaik XS-ben vagyok és még néha ez is sok, de az eco + net kombó is ennyi lenne kb., ezért marad ez -
HofiZoli
senior tag
válasz Vangelis #36283 üzenetére
Nem.
5ezer pénz havonta bármikor-bármelyik hálózatba ingyen.
Ám sem sms, sem net nincs a csomagban.
Ja, és pontokat sem gyűjthetek..[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
Jó akciók vannak.. Bejelentkeztem és ezt kaptam:
"Ön nem jogosult webes készülékváltásra, egyedi, kedvezményes díjcsomagja miatt
Bővebb információkért kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, vagy keresse fel valamelyik üzletünket."Pedig már nem olyan nagyon-nagy szám az előfizetésem
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
zsoleer
senior tag
Mi van a telekom rendszerével? Elméletileg 50% kedvezményel megvásárolható több készülék Next M díjcsomagban! Ezek hova tűntek? Mert sehol se látom már csak a Next Xl-t múlthéten a kapcsolat pontjaimat nem tudtam beválltani online felületen keresztül most meg ez! Mien szerencsétlen informatikusokkal dolgoznak?
-
DiVaD
senior tag
válasz szabogabor10 #36277 üzenetére
Tudtommal társkártyás előfizetésre semmi esetre se tudsz átváltani. Mivel az "mellék" előfizetés, nem fő.
-
Frenky25
tag
válasz szabogabor10 #36277 üzenetére
Én ma akartam számlát befizetni, meg előfizetés hosszabbítás is lett volna,de nem sikerült, mert nem működik a Telekom rendszere. Már reggeltől szerencsétlenkedik ezek szerint
-
veterán
Sziasztok!
Ha Mozaik M díjcsomagra hűségem van, átválthatok társkártyás Next M-re újabb 2 év hűségvállalással? Ügyintéző hölgy azt mondta, hogy nem, bár nem tudta megnézni, mert rossz a rendszerük (kaposvári T-Pont).
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
punky10
addikt
válasz djculture #36268 üzenetére
Előfizetésről előfizetésre váltani nem új előfizetésnek minősül,de Dominóról előfizetésre már igen.
Ez van a Like csomagokkal is,ha egy előfizetéshez tartozó számot akarsz valamelyik Like csomagra váltani,előbb át kell menni Dominóba,majd onnan lehet"lájkolni"...
Ez is egy a Tté fölösleges szabályai közzül:nem lehet,de mégis megoldható,csak kicsit több papirmunka kell.
Fölösleges papir és időpazarlás...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
cris78
őstag
Olvastam a domino előfizetésre váltást. Lehet dominot fun társkártyára?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok, ha csak néhány szám van amit gyakrabban hívok/SMS-ezek és más egyéb számot talán csak havi egyszer akkor érdemes lehet átváltanom Domino Napról? Csak mert ha a nem kiválasztott számokat nézem akkor csak 2 forint különbség van percenként.
Szerk.: Bocs, hálózaton belül van 2 forint, hálón kívül 1 forint.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #36267 üzenetére
Rokonnak már nem lehetett ezt megcsinálni már a t-pontban se. "A MobilOtthon Prémium díjcsomagot csak új előfizetésként lehet igénybe venni, arra átváltani nem lehetséges." Volt a szöveg és elhajtották, úghogy én nem is próbálkozom vele. Jólvan ez a dominó amugy is, másnem annyira zavar a percdij kifizeti az ember az aktiv havidiját.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz djculture #36261 üzenetére
nekem ezt mondták
Azt elhiszem, de attól még az nem biztos, hogy úgy is van.
Igaz, jó pár éve, de nekem simán átváltották a Domino előfizetésemet, és a rajta lévő egyenleget jóváírták a következő számlán.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz adequate_cou #36262 üzenetére
Nekem az lenne én 99%-ban azt hívok de a dominó egyenlegét ami 10k körül szokott lenni nincs kedvem kidobni. Ez az eco genyó meg nem győzött meg, 1 évvel ezelőtt még 1500ft körül volt most meg mindjárt 2000, januárban beindulnak az áremelgetések lesz az 2200 is simán plusz a hivoszámkijelzés ára.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #36258 üzenetére
Nem lehet átváltani nekem ezt mondták csak uj előfizetéssel lehet igénybe venni ezt...A dominós kártyát el lehet sózni a rokonoknak vagy kidobni ha lejár, egy teljesen új simet adnak új számmal. A dominó egyenlegét más dijcsomagnál beszámítják itt azt sem.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz adequate_cou #36259 üzenetére
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz djculture #36257 üzenetére
Dominoról lehet, éppen, hogy úgy lesz belőle egy új előfizetés. De persze rögtön lehet MOP előfizuval is kezdeni, csak akkor meg mit csináljon az ember a telefonhoz adott Domino kártyával.
-
Arcképgyáros
T szervizben olyant lehet kérni, hogy egy másik T-pontba küldjék a cserélt avagy nem cserélt készüléket? (iPhone)
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz F-ECT$ #36240 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Leszűkült a lista Eco XS és a Domino5-re, a többi havidíjas nekem nem jó (nem vagyok egyetemista, nincs másik t-s szám).
Ja és azt szeretném még kérdezni, hogy a Domino5-nél bármilyen számot választhatok, amit kedvezményesen lehet hívni? Vagy csak Telekomos számot?#KeepFightingMichael
-
-
tomi613
aktív tag
Most céges dijcsomagom van 1200 + 400 ft . Flottán belül ingyenes + 20 sms. Van hozzá netem 2490ft ért 1gb. Most néztem ezt a Next S dijcsomagot aranytárskártyával 5490 ért. Hálozaton belül korlátlan + korlátlan sms + 500mb net. Megéri váltani? Dec.2 án jár le a hűségem. A külömbség 1200 ft.
Ja és ehhez jobb készülékajánlatok (olcsobb) is vannak.[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
tomi613
aktív tag
válasz F-ECT$ #36241 üzenetére
Köszi! Annyira nem fontos. Nekem a telekomos számok a lényegesek. A többi 160perc meg sok is nekem. Csak érdekelnek a részletek, mert sehol nem találok konkrét adatokat.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
F-ECT$
titán
válasz guftabi96 #36238 üzenetére
Domino 5. Szerintem csak arra kell figyelni, hogy ne kezdj el vele netezni, illetve az 5 számon kívül elég drága a beszélgetés / sms.
Eco XS a legolcsóbb bárki számára elérhető havidíjas csomag, 1950 Ft, 100%-ban lebeszélhető. Viszont ehhez sem jár alapból net, azért külön kell fizetni.
Ha van a családban telekomos (mobil vagy otthoni) szolgáltatás, akkor még a Fun jöhet szóba, ez is lebeszélhető 1825 Ft-os, és ebben net is van.
Esetleg ha diák (egyetem, főiskola) vagy, akkor a Like mindet veri 1790-ért.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
tomi613
aktív tag
Nem tudjátok a Next s dijcsomag másik hálózatra másodperc alapú? És a korlátlan sms és hang hálózaton belül az tényleg korlátlan. Vagy van maximum (kisbetűs rész-e)?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok.
Karácsony alkalmából szeretnék beújítani egy mobillal.
Mindenképpen WP8 telefont szeretnék.
A kiszemelt áldozat egy Lumia520, amit most Domino5 díjcsomagban 29999 (neten 27999).
Ennek a Domino5 díjcsomagnak van valamilyen ''hátulütője'' ? Gondolok olyanra, hogy valamilyen szolgáltatás veszi le a pénzt a kártyáról stb? Vagy ez is olyan, mint a sima domino, hogy rátöltök 3000-ret, és csak a hívásokért kell fizetnem? (nagyon nem vagyok otthon ebben a témában )
Illetve van olyan előfizetéses csomagja a telekomnak, ami nagyon olcsó havidíjjal rendelkezik (max 1500-2000Ft) és az a havidíj lebeszélhető, és ezen kívül nem kell mást fizetni?Segítséget, válaszokat előre is köszönöm.
#KeepFightingMichael
-
csacsi67
addikt
válasz sarkanyolo2 #36234 üzenetére
Létezik de nem érsz vele sokat. Magyarán majd nem semmit.
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok, egyébként létezik platinás dominós előfizető?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
Webshopos rendelős guruktól kérnék segítséget
Ha rendelek egy telót a meglévő előfizetésem meghosszabbításakor a webshopban, hogy besöpörjem a 20% kedvezményt amit most adnak, akkor választhatok-e nem kiszállítást, hanem bolti átvételt? Tehát ebben az esetben is él-e a 20% kedvezmény?
Elnézést, az életben nem rendeltem a T-nél semmit online, amióta ügyfél vagyok mindig boltban vásároltam, de most a platina kedvezményemmel meg a 20%-kal olyan ütős akció van ha hosszabbítok, hogy kár lenne nem ellőni.A kérdés lényege, hogy ha házhoz hozzák, akkor itthon megtudják, ha meg bemegyek érte, akkor diszkrét marad a dolog
-
dptrsk
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #36220 üzenetére
Ha nem tartozik a telefonszámhoz aktív hűséges készülék, akkor kerül 6490ftba, ha te vettél másfél éve készüléket 2 évre akkor 7990ft.
-
Huroq
senior tag
válasz GeneraL_XTX #36227 üzenetére
Itt pontosan le van írva, hogy az adott kiemeltségi szinten hány társkártyád lehet.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Azt tudja valaki hogy egy előfizu mellé hány aranytárskártya előfizum lehet?
Mert már van 1 db Fun társkártyám, de szeretnék egy iPad-et is venni egy aranytárskártya Net&rollXS csomaggal. Lehetséges ez?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jól látom, LTE díjcsomagot csak 1 illetve 2 év hűséggel lehet venni, úgy nem mint a sima díjcsomagokat, hogy akár csak egy hónapra?
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Na várjál, mert lehet igazságod.
Mivel én Aranytárskártyára vettem, így a készülékes, és készülék nélküli ára is 5490. De ha társkártya nélkül veszed akkor már változik az ár. De mivel azt mondta a nő, hogy a telefonra vonatkozó előfizetést külön nézik, így nagyon valószínű, hogy megkötheti a 6490-es árat.
De a legegyszerűbb lenne felhívni őket.(bocs a dupláért)
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
club1
Nemrég intéztem ezt el telefonon. Március óta élő XS előfizetésem volt telefonnal együtt és érdeklődtem, hogy ezen feltételek mellett meg tudom-e kötni 5490-ért a Next S-t. A csaj azt mondta, hogy magára az előfizetésre innentől számított két év hűségem van, ezen belül mászkálhatok fel M-re vagy XL-re, illetve vissza S-re. A telefonra a márciusi dátumtól számítják a két évet. Annyit kellett tennem, hogy regisztrálnom kellett Aranytárskártyára, de ezt akkor egyből megcsinálta. Bár most, hogy mondod remélem így is lesz.
GeneraL_XTX
Nem.
Aranytárskártyát úgy kaptam, hogy van egy vezetékes számom is ami arany fokozatú. Nem használom, csak a kedvezmények miatt van, de van. Így mellé megkaptam a régi mobil előfizetésemre az aranytárskártya státuszt.[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz 313313 #36219 üzenetére
Át tud rá kötni 6490-ért, ha nem kér készüléket. Az előző előfizetésből származó készülék az külön veszik, arra a vásárlástól számított két év hűség van, a Next S-re pedig mostantól fogják számolni a 2 évet. Tudom, mert én most intéztem el pár napja Mozaik XS-ről, csak társkártyásra.
GeneraL_XTX
Igen, lehetőséged van.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz GeneraL_XTX #36218 üzenetére
Gondolom vettél telefont is, ezért van hűséged a tarifacsomagra is, így a havidíjad 7.990ft lenne.
Szerk: Késő van már
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok!
Jelenleg Mozaik S díjcsomagot használok,(aminek havidíja 5400ft) 2014 júniusáig van még rá hűségem. Úgy tudom, hogy magasabb árfekvésű csomagara lehet anélkül váltani, hogy ne keljen kifizetni a kötbért.
Kérdésem, hogy aranykártyás ügyfélként lehetőségem van most 6490 forintért Next S díjcsomagra válatni?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Havidíjas telefonra szeretnék mobilnetet. Elég a 100 megás, de a lényeg, hogy ne legyen túlforgalmazási díj. Tudtok ilyen csomagot?
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #36203 üzenetére
Egy fun volt csak. Feleségem hasznája.
A fun tarifán eleve van 1000f kedvezményem. Az nem sok, igy most 825ft-ot fizetek érte,.
Meg az exra akció miatt lesz egy ECO X 1 év hűséggel.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Onderon
senior tag
válasz Melack #36206 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/internetes_ugyintezes/telefonon
"Számlaügyintézés, reklamáció
1. Hívja Lakossági ügyfélszolgálatunkat a 1430-as telefonszámon.
Válassza a "4. Számlainformáció, reklamáció és tartozással kapcsolatos ügyintézés" menüpontot, ahol elintézheti az alábbiakat:
Részletes számla, csekk és számlamásolat kérés
Tartozásrendezés
Egyenleglekérdezés
Számlainformációk lekérése
Számlareklamáció
Hóközi díjfizetés" -
Melack
veterán
válasz Onderon #36205 üzenetére
Azért kérdeztem, mert párom a T-ponton (vagy mi a neve most) akart egy számlát megnézetni/megreklamálni/utánakérdezni, és ott azt mondták neki, hogy ők már ilyennel nem foglalkoznak, csak értékesítenek.
A 1430 meg erősen embertpróbáló lett.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GeoJoe
senior tag
arany kiemeltséggel 590 asszem a kapcsolat net 100 mb. gonet akciókat már elhasználtad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest