- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsorsi
tag
Sziasztok!
Domino csomagban vásárolt telefonnal is működik az előfizetéses kártyám? (jóval olcsóbb a kiszemelt készülék Dominoban...) -
313313
addikt
válasz Vangelis #37191 üzenetére
nekem nem engedi(ha futárral kértem pick-pack pontra, utánvétre, mindig visszamondták), én 3 rendeltem az elmúlt 1 évben...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Azharel
aktív tag
Üdv!
Tud arról valaki valamit, hogy domino csomagban évente egy csak egy készüléket kehet venni ? Szóval áprilisban már vettem egy telefont, de most szeretnék egy másikat...
-
MODERÁTOR
Hallod...
Végigolvastam a garijegyet amit linkeltél, hogy honnan derül ki, hogy a gari újraindul-e. Na mondom nincs benne. Hát persze, hogy az utolsó mondat volt.
Ez azt írja, hogy a második évben fődarab csere esetén nem indul újra, viszont (argumentum a contrario) azt is jelenti, hogy az első évben végzett fődarab csere esetén a gari újraindul (nem írja, hogy csak az adott fődarabra, ellenkezőleg, a "termék"-ről beszél). -
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Van a nevemen három előfizetés, két Ikon 200 illetve egy Fun társkártya. Az egyik Ikon 200-ra és a fun díjcsomagra még van hűségidő, továbbá a fun díjcsomagnál még van telefon részlet is.
Jogosult vagyok kedvezményes készülékváltásra? A hűségidővel már nem rendelkező ikon 200 hívószámához lenne az új készülék. -
kezdő
senior tag
Az adventi naptár egyelőre üres.....
-
legenda
válasz lugosi #37182 üzenetére
a kötelező jótállás intervalluma a vonatkozó jogszabály alapján 1 év; link
a samsung 12 + 12 hónap jótállást ad, és a jogszabály alapján az első évben cserélt fődarab esetén újraindul a jótállás, de a második 12 hónapban - ami már csak a készülékre vonatkozik, tartozékokra nem - már nem indul újra, így eleve nem lehet hosszabb a jótállás intervalluma a 12 + 12 hónaptól akkor sem, ha az első 12 hónap utolsó napján cserélnek fődarabot, de ezt a samsung le is írja a jótállási jegyen is; link
ettől függetlenül, például egy 30 - 35 - 40 e ft árú kijelzőt nem neveznék maradék műanyagnak...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok! Le tudok úgy tiltani egy számot hogy meg smst se kapjak a letiltott számról?
Nem tudom melyik topikba illene ez a kérdés..[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz St3ven #37173 üzenetére
csak a cserélt fődarabra.
HofiZoli; nyilván ne üljön a hibás/meghibásodott telefonon otthon napokat, hanem mihamarabb adja le garis ügyintézésre ismét, úgy nem olyan könnyű lefaragni adott intervallumot.
a komolyabb hiba jobb esetben azonnal, de legfeljeb órákon belül megmutatkozik, előbbinél át sem veszi, utóbbinál pedig mehet vissza gyorsan, ellenkező esetben meg (jól) működik a telefon...valameddig...ahogy nézem a szolgáltató honlapján, adott típus már kifutott.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HofiZoli
senior tag
ezt értem is, de hamar "lepörög" két javítás közt az a 2 hét.. már csak ezért sem cserélik könnyen, ebben bízva
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
legenda
válasz HofiZoli #37171 üzenetére
nem olyan egyszerű az, ha valaki nem hagyja magát!
beadja garis ügyintézésre, és csak akkor veszi át, ha tényleg minden okés a készülékkel, amíg pedig a szervizben van a telefon, annyival meghosszabbodik a jótállás intervalluma.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
St3ven
addikt
válasz petiwr #37167 üzenetére
A jogszabálytól el lehet térni, ha mindkét fél belemegy.
Ha elismerik a hibát ill. annak általuk történő ki nem javíthatóságát, megpróbálhatod megpendíteni a "levásárlást más típusra", pont azzal a szöveggel, hogy megrendült a márkában a bizalmad.
De előre mondom, könnyen lehet, hogy lesz még pár köröd a szervizzel, míg eljuttok odáig, hogy "nem javítható", vagy "nem tudjuk vállalni a javítást".
+1 amit kali mondott
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz petiwr #37165 üzenetére
szia,
kérni, azt lehet.
a jegyzőkönyvbe azt kell beír(at)ni, hogy cserét kérsz, mert a sokadik javítás után is probléma van a készülékkel, és ez már sok kellemetlenségel járt, sokat volt a készülék szervizben...stb.
első körben azonosra cserélnek, és nem is feltétlenül utasítják el azt, ha nem jár aránytalan többletköltséggel a javításhoz viszonyítva, illetve ha nem lehetetlen a teljesítés, tehát rendelkeznek még adott típusú készülékkel...stb.
a levásárlás fogalmát nem ismeri a jogszabály, nem is nagyon akarok belemenni abba, hogy miként működik az, amikor már nem tudnak azonos típusra cserélni, és adnak egy listát, hogy akkor abból lehet választani, ez nem igazán okés, mivel csere esetén csakis olyan terméket vagy köteles elfogadni, amely adottságai tulajdonságai tekintetében a korábbival azonos, két eltérő készülék esetén pedig biztos van legalább egy olyan érték, ami nem felel meg a meghatározottaknak.
a gyakorlatban működik a "csere" eltérő típusra, persze ezt a szolgáltató úgy papírozzas le, hogy abból ne legyen gond.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz petiwr #37165 üzenetére
Persze, lehet, de a felvett jegyzőkönyvben is ez szerepeljen az általad érvényesíteni kívánt garanciális igényként. Aztán majd eldöntik, hogy cserélik-e. Levásárlásra nem kötelezhetnek, bár sokszor úgy adják elő, hogy "OK, tényleg rossz a készülék, úgyhogy levásárolhatod". Ezt nem kell elfogadnod, a jogszabály értelmében típusazonos csere jár Neked - feltéve, hogy nem javítható, vagy nem vállalják a készülék javítását.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Most volt a 4. garanciális javítás a HTC Sensation-n alaplap illetve lcd csere és 2. bekapcsolásnál (első be kapcsolás annyi volt hogy meg néztem működik e és ment a dobozába mivel eladásra szántam) ismét meg halt a készülék, le fagyot, nem kapcsolt be.... Lehet kérni a t-mobilnál hogy ne javítsák a készüléket hanem cseréljék vagy legyen le vásárolható? Valakinek esetleg van valami ötlete
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ma vettem egy T-s sim kártyát. Ennek az lesz a feladat,hogy egy GPS nyomkövetőben lesz elhelyezve, ahonnan sms-ket fog küldeni a GPS koordinátákkal.
A nyomkövetőnek fontos,hogy ne legyen beállítva Postaláda (mailbox), ez mit jelent , hogy ne mentse az sms-ket? Ha igen hogyan lehetne ezt kikapcsolni, vagy beállítani,hogy 10 sms után törölje a régieket?
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
MODERÁTOR
válasz Alvin_ti4200 #37159 üzenetére
Akinek aláírási joga van a cég részéről, vagy aki visz meghatalmazást.
Én bevallom egyszer tudtam elintézni céges dolgot úgy, hogy nem én vagyok az aláíró, de ott nagyon egyértelmű volt a kötődésem a céghez (tudtam az ügyféljelszót és a családnevem benne van a cégnévben). De az aláíró is megérkezett abba az üzletbe kb egyidejűleg mikor ezt intéztem, szóval lehet, hogy még így sem ment volna nélküle, csak már ott ismertek és megismerték édesapámat is mikor jött (ő az aláíró). -
Onderon
senior tag
válasz Daffni2 #37158 üzenetére
a vodafone a kispénzűek szolgáltatója. elég unalmas marketinges agymenés lenne ezt kifejteni, de a lényeg, hogy így alakult a piac, erre rendezkedett be, így alakította a díjcsomgat kínálatát, ezért engedte a flottázást szinte korlátok nélkül, ezért nem volt évekig iphone sem. egyszerűen piacot szerzett magának. aki akkor iphone-t akart már átment t-mobile-hoz, a maradéknak végül lett iphone is, így a piac le lett fedve. amúgy azóta váltott a voda és ment rá a pénzesebb előfizetőkre, mióta lett a kínálatban iphone (ők jöttek ki ugye először a korlátlan díjcsomagokkal is (red)), de arányaiban nem adnak el sokat (t-hez képest), így a kevesebb kereslethez az esetleges ugyanolyan (lehet picit jobb) kínálat raktárkészletet eredményez, ezáltal icipici előnyhöz juttatva a vodafone-t (emberek azt látják lehet kapni, nincs sor, sokan biztosan nem, de páran lehet fogják magukat és átmennek, de ezek hányada nem mérvadó).
-
legenda
válasz Alvin_ti4200 #37159 üzenetére
szerintem csak azzal áll szóba a szolgáltató, aki adott készülék kapcsán szerződésben áll vele, vagy aki megfelelő meghatalmazással bír az ügyintézéshez, az eredetileg szerződött ügyfél által.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
üzleti előfizetéshosszabbítással vett iPhone-t kinek van joga T-nél függetleníttetni? Bárkinek, aki lobogtatja a számlát?
-
addikt
válasz Onderon #37143 üzenetére
vodafone-nál pedig azért van készleten (ha van egyáltalán: felhívtad, tényleg van?), mert a vodafone előfizetők nem potenciálisan iphone vásárlók. de ebbe most ne menjünk bele miért állítom ezt, próbáld meg elhinni, hogy tényleg így van.
Régen hallottam már ekkora butaságot
Azért kíváncsi lennék mi alapján írtál ilyen blődséget?
Sajnos az Apple mindig eljátsza ezt a szemétséget, mert korántsem fogynak úgy a telefonok mint azt tervezték,mesterséges hiányt gerjesztenek gondolván akkor majd jobban kapkodnak a készülékek után.
Ráadásul a minőséggel meglehetősen sok probléma van, érdekes módon 1 év jótállást vállalnak a csúcshiperszuper telefonokra.Az összes ismerősöm akinek iPhone készüléke van 50%-ban már cserélni kellett.
Gondolom a Vodafone tanulván az előző hiány mizériából, jó előre bebiztosította a mennyiséget.
Már amennyire lehetséges volt.pld állítólag arany(pezsgő) színűt még nem fogott a kezébe senki, 32 GB úgyszintén.
"Aki ad,az nyer"
-
glaci
őstag
válasz St3ven #37141 üzenetére
Áááááh, ez már milyen régóta megvan.
Én augusztus végén vásároltam náluk, már akkor is így volt.
Megnyomtam a gombot, de körülnézni már nem tudtam, mert egyből hívtak is.
Az már egy másik történet, hogy utána mennyit álltam a pult mellett, mire végre készen lettünk. (Sokat, épp, hogy nem egy órát. Pedig csak sima átvétel volt, semmi kavarás, semmi extra.)(#37154) ShadowX:
Gondolom megint találtak benne valami bug -ot, és így védik ki, hogy ne lehessen kihasználni. (Legalábbis eddig ez volt a módszerük ha volt egy ilyen. Persze az is mwgeshet véletlenül, hogy a jelenség maga a bug, de ennek kevesebb az esélye. )[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
ShadowX
őstag
Most meg miért csinálja megint azt a webshop, hogy ha kupon kódot írok be T-pontos átvétellel, akkor amint rányomok a rendelésre, nem csinál semmit, csak visszaugrik az oldal tetejére????
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37144 üzenetére
először is sajnálom, de nem érzem át a problémádat. másodszor én amikor az iphone 5-ömet rendeltem tavaly már december volt. ha jól emlékszem 7-e. és simán megkaptam másnap. pedig amint írod ugyanez volt a helyzet. majd amit rendeltem visszaadtam, mert hibás volt (online rendelés, 8 napon belüli elállás) és rendeltem egy másikat. azt is megkaptam másnap.
onnan gondolom, hogy millió számra fogy az iphone, már megjelenés előtt az előrendeléseknél. ezt a főbb piacokon teljesíteniük KELL. különben ciki. ez pármillió telefon. a boltok polcait is fel kell tölteni. ez ha jól sejtem nem csak a saját boltokat jelenti, hanem azért a fontosabb premium reseller partnereknek is kell azért jutattni (nem, ez nem handrás). majd jönnek a szolgáltatók. ez megint pármillió telefon. és most pedig jön a karácsonyi roham, ahol újfent a fontosabb piacok igényeit fogják először kielégíteni. amúgy pedig itt egy cikk ezzel kapcsolatban. ez alapján és ha azt vesszük amit mondasz, hogy mindig ezt csinálja az apple, akkor karácsony előttre fel lesznek töltve a készletek mindenhol. vásárlót az apple sem akar veszíteni ne aggódj. de az neki édesmindegy, hogy novemberben veszed meg, vagy december 20-án. mert meg fogod venni.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #37147 üzenetére
A használtpiaci ára nem fontos, mert barátnőm nem adná el a telót évekig. Mire másikat venne kb. 3 év vagy 4 is akár. Utána is lehet, hogy nem eladná, hanem elajándékozná.
Ha én használnám, akkor független lenne ebben az esetben. -
Nordik
őstag
Kb. 1 hete vásároltam új hűséggel egy LG G2-t. Előtte dominós voltam. Most kaptam egy olyan "számlát" amiben valamilyen univerzális egyenleg felhasználás van, ha jól értelmezem levonva.
A végére oda van írva, hogy a számla nem fizetendő, a számla végösszege a havidíjas váltáskor törölt UNIV egyenleget tartalmazza. Csekk stb. nincs mellette.
Ezzel valóban nem kell foglalkoznom?
-
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37145 üzenetére
Hacsak nem valami brutál csomag mellé akarod venni, akkor érdemesebb az apple.hu-ról beszerezni.
Te magad is írtad, hogy alig olcsóbb a T-nél, cserébe függő a teló......
Használtpiaci értéke is jóval nagyobb lesz ha független -
rayoliviero
veterán
Nem lesz tole bajom? Semmi garancia, hogy karacsonyig be lehet majd szerezni, a gyorsasagukat elnezve. Ha jon is, akkor mindig csak par darab, ami rogton elfogy. Es ha karacsonyra szanna az ember, akkor ez eleg kellemetlen. Es lesz meg ezzel egy par ember rajtam kivul igy.
-
rayoliviero
veterán
Amikor az iPhone 5-omet vettem, akkor is ez volt a T-nel, alig lehetett beszerezni. Htc-t akartam ugy venni, de az a tipus is elfogyott persze. Erdekes, hogy mindig hiany van naluk. A Htc sem szolgalta ki akkor oket eleg teloval? Azt honnan gondolod, hogy az Apple nem szolgalja ki megfelelo mennyiseggel a T-Mobile-t? Es ha a T-Mobile nem rendel be eleget?
Kommy is azt irja, hogy hiany van belole, de nem akkora szerinte, mint a T-nel.[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37122 üzenetére
de kit érdekel németország? hogyan hasonlíthatsz minket hozzájuk? németország egy "kicsit" nagyobb és meghatározóbb piac, semmint hogy megengedhesse magának az apple, hogy ott készlethiány legyen! magyarország egy nulla. csoda, hogy tudják, hogy létezünk a földön. az az elsődleges, hogy a főbb piacok el legyenek árasztva a termékkel. pont nem érdekli őket, hogy mekkora készlet van itt! főleg azokután, hogy nálunk az egyik legnagyobb arányú a garanciális cserék száma (szégyen). örülj, hogy egyáltalán lehet majd kapni hivatalos forrásból. max várnod kell még pár hetet (szerintem nem lesz tőle bajod.)
vodafone-nál pedig azért van készleten (ha van egyáltalán: felhívtad, tényleg van?), mert a vodafone előfizetők nem potenciálisan iphone vásárlók. de ebbe most ne menjünk bele miért állítom ezt, próbáld meg elhinni, hogy tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz blueye #37139 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a külön gomb az on-line átvételhez az ügyfélhívón, nagyon gyorsan sorra kerültem, pedig tele volt a t-pont (gondolom max. prioritása van)
+1 Még most sem hiszem el, hogy ezt megértük.
-
blueye
veterán
válasz Vermilion69 #37138 üzenetére
Ha már írtál, mesélnél?
Nekem nagyon tetszik a külön gomb az on-line átvételhez az ügyfélhívón, nagyon gyorsan sorra kerültem, pedig tele volt a t-pont (gondolom max. prioritása van)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Vermilion69 #37136 üzenetére
?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vermilion69
aktív tag
Az arkad 1be ne menjetek.. Online rendelesnel oda ne kérjétek az átvételt...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #37132 üzenetére
Értem.
Amúgy nincs olyan lehetőség a T-nél, hogy előrendelés? -
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #37128 üzenetére
De értsd már meg, hol az 5-ről, hol az 5s-ről beszélsz.
-
legenda
ezt eddig is értettük, de a telekom nem módosítja sms útján (sem) a készüléked beállításait, csupán annyira képes, hogy - az igényeidnek megfelelően - biztosít adakapcsolatot, vagy sem.
ellenőrizd a telefonon az adatkapcsolatra vonatkozó beállításokat, ott lesz a megoldás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rayoliviero
veterán
-
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37126 üzenetére
Mert a meglévő készleteiket értékesítik még.
Az Apple leállt az Iphone 5 gyártással. Az 5C egy az egyben megegyezik az 5-össel csak műanyag borítást kapott. Ezért is a 4S 8GB az új olcsó modell és nem az 5 8GB. -
rayoliviero
veterán
iPhone 5: Jelenleg nem kapható, újabb készelt várható. Ha megszűnt létezni, minek van a honlapjukon?
szerk: Igen, leállt a gyártásával, de attól még lehet kapni, csak most nincs raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37118 üzenetére
Iphone 5 megszűnt létezni, helyette van az 5C, Iphone 4S az aktuális olcsó Iphone csak és kizárólag 8GB-os méretben.
Nézz utána a dolgoknak mielőtt háborogsz.
Az 5S pedig világszinten hiánycikk, viszik mint a cukrot, ennek ellenére hivatalos magyarországi Apple az aktuális információ szerint 3-5 munkanapon belül tudja neked szállítani..... -
sarkanyolo2
őstag
Ha valamit visznek és azon az elvárt mértékű haszon is bejön, akkor abban biztosak lehettek, hogy nem az adott cégen múlik (most Telekeom) a nagyobb készlet beszerzése, hanem a beszállítón, gyártón.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Vangelis
félisten
válasz rayoliviero #37121 üzenetére
Vagy a vodától nem veszi senki ....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
rayoliviero
veterán
válasz Onderon #37120 üzenetére
Mindig ezt csinálja amúgy, amikor kijön az új iPhone, évek óta...
Vangelis: Pedig olcsóbb náluk, nem is kevéssel, ahogy nézem. De talán még 4G internet sincs náluk (ezt nem tudom). Az viszont nagy baj. És alig adnak netet a csomagjaikhoz. De barátnőmnek kellene, ő úgyis wifin nyomja.
Szégyen, ha a T-Mobile karácsonyig nem hoz annnyi iPhone 5S-t, hogy kiszolgáljon mindenkit vele.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37118 üzenetére
nem hiszem, hogy a magyarországi t-mobile-on múlik, hogy mennyit kap. ugyanakkor az is lehet nem igazán akar iphone-okat értékesíteni már. eléggé macerás lehet nekik a mindenféle hülye okok miatti teljes készülékcsere
-
rayoliviero
veterán
Nem értem ezt a T-Mobile-t, nincs náluk iPhone 5S és 5 egyáltalán, de még 4S sem minden méretben.
A legrosszabb, hogy meg sem tudják mondani, hogy mikor lesz 5S. Az alkalmazottak mintha ott sem dolgoznának, nincsenek képben (most itt nemcsak erre gondolok, hanem minden másra). Ha hoznak is kb. egy nap alatt elfogy. De akárhányszor kijön az új iPhone mindig csak korlátozott számban lehet náluk kapni, de már nemcsak az újat, hanem a régebbi típusokat is. Ha ennyire veszik, miért nem tudnak többet berendelni belőle? Érdekes módon a német T-Mobile-nál van 5S.
Ja és az áraikról inkább semmit nem mondok, az túl van árazva keményen, mert majdnem független áron adják. -
djculture
félisten
válasz Miamiquake #37115 üzenetére
Elmész a tescoba vagy más multihoz és leemelsz egy dominós csomagot, a webshopba most nincs olcsó dominós telefon..
Szerk: Most akkor csak kártya kell? Hát azt is legolcsóbb maxektól venni ha csak az a cél hogy elérhető legyen 1 évig az egyenlege nem számit..
Medai markt pl:2850 Ft-ért megvásárolható SIM kártya csomag tartalma: 1 db Domino Quick SIM-egységkártya / 1800 Ft lebeszélhetőséggel / 365 nap rendelkezésre állási idővel
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Vermilion69 #37108 üzenetére
Akkor könyveljék ki. Ennyit megér.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Varszegig #37114 üzenetére
Köszönöm csak kártya kell és telekomos.
Gondolom venni kell egy alap sim kártyát és valami csomagot választani, de milyet???
Semmi nem számít csak sokáig aktív legyen a kártya és kevéske pénzbe kerüljön.
Én fogom hívni őt szinte csak...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Varszegig
veterán
válasz Miamiquake #37113 üzenetére
Blue mobil
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Új Dominos kártyát szeretnék venni idősebb hölgynek (tehát nem kell mobilnet).
Hol érdemes vennem, megrendelnem és mit.Csak az számít hogy legalább1 évig aktív legyen a kártya.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
1430
senior tag
válasz lugosi #37103 üzenetére
Pontosan így van, vásárláskor felváltják a díjcsomagodat a készülékes verzióra.
giigz
Vótmá'
Igaz másik díjcsomaggal és 3 napja, így neked már csak 2/30-ad havidíjat kell fizetned.Sterilzona
Ha már csak 30 nap lesz a hűségedből, akkor engedni fogja az 1 évet is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Sterilzona
senior tag
1 éves hűséget ki köthet? Nekem a rendszer nem enged. 2 év baromi sok idő, nem érdemes szerintetek se, mi ?
Január végén vége a hűségemnek, létezik, hogy akkor jobb kedvezményt kapok, ha viszakötök, mint a biztosítóknál ? vagy kb ua lesz, mint ha csak megújitanám ... ? -
talamasca
senior tag
válasz szabogabor10 #37098 üzenetére
Na, nálam siker!
Ezüst, 16GB megrendelve.
Most hátrány a vidék és a hétvége, mert csak kedden érkezik...“Black as midnight on a moonless night.”
-
MODERÁTOR
válasz Vangelis #37105 üzenetére
Annyiból nem mindegy, hogy utálom a telenort (önként nem szeretnék többet ügyfelük lenni), másrészt meg van még 4 előfizetésem és jó ha mindegyik egy szolgáltatónál van mert akkor lehet csereberélni a kártyákat meg a telefonokat (családtagoknak vannak az előfizetések).
-
Vermilion69
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #37094 üzenetére
Online vettük, viszont cégnévre és lehet már bekönyvelték azóta.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Vermilion69 #37106 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz lugosi #37103 üzenetére
A korlátlan csaomgoknál a telenoradja mostnagyon olcsón a kszülékeket. A 13990ft os flow-ná még van +2000ft extra kedvezmény keret is. Amit pl adatra fel lehet használni, ha jól tudom.
Ha már korlétlan mindegy kinél vagy
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest