- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Tegnap előtt én is beregeltem az akcionekem-re és tegnap kaptam is kuponkódot, webshopon lőttem vele egy Arctic Headphone Sound P311 ST BT fülest, beállítottam személyes átvételi pontnak a köki terminálos T üzletet, ma beküldtem érte az asszonyt, és oda is adták neki ingyen, bár elmondása szerint nagyon kivoltak erre az egészre, h hogy is lehet ingyen ez a dolog. úgyhogy sokáig sztem tényleg nem fog menni a játék
20 éve a PH-n.
-
zolka7927
csendes tag
Ma én is átvettem a 890 ft- os 32 GB memkarit. Csajszi a t- pontban:" ez most részletre van,vagy mi?" Mondom nem kupon+ online fizetés. Erre azt mondja oké azt hitte valami hiba. :-) Amikor végeztünk és jöttem ki odahajolt a kolegájához és odasugta hogy lesz itt valami gebasz ezvolt ma az ötödik ilyen ügyfél.
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #34684 üzenetére
Én azonnal megkaptam, semmit nem szerencsétlenkedtek. Aszongya a csajszi: "elég durva kedvezmény volt ez".
Ráadásul ezren vártak a sorukra, amikor beléptem, mondom OMG, de kb. 1 perccel a sorszámhúzás után hívtak is.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz djculture #34693 üzenetére
Lemaradt: Egyedül a 10% kedvezményt biztosító kuponkód, mely a www.providajatek.hu webshopban megtalálható termékekre váltható be... van benne a szabályzatban.
Amúgy lesz még egy sorsolás is:2013. október 1. és december 15. között a www.akcionekem.hu oldalon regisztráltak között a következő nyereményeket sorsoljuk ki:
1 db Samsung Galaxy Express típusú okostelefon,
1 db Sony Xperia Tablet S típusú táblagép,[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Logeeen #34665 üzenetére
Igen, előfizetéssel vagyok
Be kell lepni a ttkom oldalára (felhasználói , jelszó) es ott tudod elkérni ha jol tudom valami 54ft-ért.Közben rájöttem hogy mi a gubanc. 2honappal ezelőtt meg rendeltem a mozaik XS csomagom melle kiegészítő lehetőségként a net& roll 1GB adatforgalmat 1000ft-ért. Csak ezt valahogy nagyon elfelejtettem
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
djculture
félisten
válasz adequate_cou #34690 üzenetére
Én utána néztem jobban két órát olvasgattam a honlapokat. Mivel semmiféle szabály nemvolt rá (akciónekem.hu oldalon se a t-mobile oldalon nincs ilyen akciónekem.hu készülék/ előfizetés kupon szabályzatt)csak egy sms-ben irták hogy mire használható igy ezért volt ez a káosz. Nem létező szabályzatra nem hivatkozhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
de jó, hogy még tenap bementem érte+!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #34688 üzenetére
Copy paste. Szóról szóra ugyan ezt leveleztem le vele. Szinén Noémi... Lehet bepróbálom még, hátha jóváírják. De szinte biztos, hogy nem működik már majd, mivel jóvá kell hagynia valakinek.
Egyébként azaz érdekes, hogy már a havidíjas telefonoknál sem látszik a kuponbeváltás, viszont a tartozékoknál még mindig, de nem fogadja el a kódot..
-
adequate_cou
senior tag
válasz sarkanyolo2 #34688 üzenetére
No igen, de nem a szabályoknak megfelelően használod nem fogják jóvá írni.
-
sarkanyolo2
őstag
-
sarkanyolo2
őstag
.
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
lord.lakli
őstag
-
sarkanyolo2
őstag
válasz lord.lakli #34685 üzenetére
Amint egy pár hozzászólással ezelőtt jelezték, ebben az esetben ha e-mailben vagy telefonon megadod a kódot, úgy elfogadják!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
lord.lakli
őstag
Új Mozaik S-es készülékvásárlásnál sem enged kupont megadni.
-
raziel01
veterán
Én most reggel vettem át 8:30-kor a 32 GB-os memóriakártyát.
Már megint mit összeszerencsétlenkedtek mire megkaptam.
Először azt mondja, hogy nem látja, hogy mit vettem, csak annyi látszik, hogy 890 Ft-ot fizettem.
Mutatom neki telómon az emailt, hogy pontosan mi a termék neve. Azt mondja ja mégis látszik ám.
És hozta is a kártyát.Úgyhogy az akció alatt két 32 GB-os kártyát sikerült rabolni 2x890 Ft-ért.
Amúgy ugyan úgy a saját nevemmel belépve rendeltem meg. Úgyhogy lehetett saját account-tal is akár kétszer is kihasználni. Csak a személyes átvételen volt a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Logeeen
senior tag
válasz [P]laci #34677 üzenetére
Igen, mindenféleképpen fel kell hívnod a 1430-at, hogy kapcsolják vissza a neted.
Next S:
Tegnap felhívtam őket, mert nem volt világos. Egy kedves csajszi el is magyarázta szépen.
Kell legyen 1 arany-, vagy platina előfizetésednek (Telekomon belül, mindegy, hogy mi az.), és az mellé tudod aranytárskártyának megcsinálni a jelenlegi T-s előfizudat.
Kicsit hülyén írtam le, de remélem érthető...(#34679) Akve
Én is vettem ezzel az előfizuval készüléket, mégis 5490.-et fizetek érte...
[ Szerkesztve ]
#Xiaomi 13T#
-
tothl
addikt
válasz smileismarci #34675 üzenetére
Csak vigyazni kell, hogy ne mar inaktiv csomagot akarjon az ember visszakapcsoltatni.
Maskulonben megjelentek nalam a Businness Net csomagok...ezekbol aktivaltam az M et.
Ha nem b.sztam at magam mar megint, akkor ezzel meg jobban is jartam mint a regi relaxnettel...es ez esetben mea culpa...[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #34676 üzenetére
Köszönöm smileismarci és Logeeen!
Ha Mozaik XS-es vagyok, akkor is fel kell hívnom őket, hogy kapcsolják vissza a netemet? csak mert a csomagban benne van alapból a 200 MB adatforgalom.Másik kérdés és teljesen más téma:
Szemezgetek ezzel a Next S díjcsomaggal, csak valami nem tiszta nekem és megköszönném, ha felvilágosítanátok. Még 1 hűségem van Mozaik XS-re, úgy hogy készüléket is vettem vele. Ha én most át szeretnék váltani erre, akkor megtehetem hisz nagyobb csomagba mehetek, de esetleg telefont vehetek ezzel az új csomaggal? a maradék 1 évemmel mi lesz? 1+2 év lenne a Next S? -
Logeeen
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek kuponnal vásárolt dolgot, tegyük fel egy laptoptáska mérete nem megfelelő, ráfizetéssel el lehet hozni a nagyobbat ha vissza viszem hétfőn?
-
[P]laci
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Előző hónapban mikor elfogyott a mobilinternet keretem aktiváltam a Net&Roll 1 GB opciót. Azóta új hónapba léptünk és teljesen véletlenül láttam meg a netes felületen, hogy aktiválva van ugyanez az opció.
Kérdés: az első aktiválás után automatikusan mindig aktiválva lesz ezentúl ez a bővítés? nem magunknak kellene ezt minden hónapban "kérni"? csak mert így frankón + 1000 Ft-tal több lesz a számlám és sztem ki sem fogom tudni használni a keretet... -
MODERÁTOR
Párom is kapott kódot tegnap, de ma már nem akarja elfogadni a rendszer. Chaten webshop hibára hivatkoznak, és azt mondják, rendeljem meg, és írjak emailt az általuk megadott címre, és ha a feltételek megfelelnek, akkor jóváírják a kedvezményt. Elegük lett. (Mondjuk nem csoda) Mindegy, egy fejest már lehúztam róluk, ez már a második lett volna.
-
Huroq
senior tag
válasz blueye #34669 üzenetére
Az ügyintéző kettőnket is le akart rázni. Egyikünket azzal, hogy nem látja a megrendelést, a másikunknál, hogy nincs készleten egy sem
Én mondtam, hogy pedig weboldal szerint van készleten. És elkezdte, hogy nem tudja miért van ez kiírva, de nincs. Nem baj. Ma nem ússza meg ilyen könnyen. Mondja azt nem érvényes a kupon, de ilyen módszerekkel lerázni... Kap majd tőlem ma egy sort. -
Huroq
senior tag
Ma hívtam a T ügyfélszolgálatát, hogy van -e hangfal az egyik T-Pontban.
Azt a választ kaptam, hogy természetesen, több színben is.
Mondom tegnap nem ezt mondták, hanem azonnal rávágták a boltban, hogy nincs. Az ügyintéző a telefon túloldalán azt sem tudta mit mondjon erre.
Úgy érzem a T-Pont nem akart több ilyen akciós dolgot kiadni, de ráfáznak, mert ma újra meglátogatom őket. -
HXY
addikt
Ha valaki kapott kupon kódot, és nem szeretné felhasználni, akkor kérem küldje el nekem privát üzenetben!
Nagyon köszönöm! -
Logeeen
senior tag
válasz Daniel Alves #34643 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor havidíjas vagy, és mégis megnézted...#Xiaomi 13T#
-
Soulfly842
addikt
válasz homeless09 #34663 üzenetére
És lődd le az automatikus szinkronizálást és a programok automatikus frissítését (utóbbit kösd ahhoz, h. csak wifin keresztül frissíthessen). Így szerintem ez a probléma is meg fog oldódni.
-
I2oli
tag
válasz homeless09 #34661 üzenetére
Nézd meg/nézesd meg a készülékben melyik app mennyi adatforgalmat fogyasztott el, illetve vannak ilyen programok (pl.: 3g watchdog)
Igaz, ezzel jobb nem lesz, de legalább meg lehet tudni mivel generálta ki az 500 mega keretet.
-
Arcképgyáros
válasz homeless09 #34658 üzenetére
akkor úgy lehetetlen..
-
blueye
veterán
válasz homeless09 #34646 üzenetére
500 MB FB-kal simán leforgalmazható ennyi idő alatt, ha insta is volt mellette, akkor pláne. (esetleg appokat nem updatel magától a telefon? Át kéne kapcsolni WiFi only-ra).
-
Vangelis
félisten
-
tomkac
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy 2012 decemberében részletre 2 év hüséggel vásárolt telefon,amelynek részlete ki lett fizetve egyöszegbe,eladhato e?
-
Arcképgyáros
válasz homeless09 #34646 üzenetére
Függ, hogy mennyi képet, videót nézegetsz facebookon.. de velem is meg esett már.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Srácok az lehetséges, hogy 500Mb havi internet forgalom hó felére elfogy(lekorlátozzák), ha a felhasználó csak facebook messenger, i message, néha viber és néha facebook appokat használ?
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Soulfly842
addikt
válasz CPT.Pirk #34607 üzenetére
Szerintem te a tárgyhóról kérdezted le, de az ami a számán van az a múlthavi... 10 Kb-s egységeket ír, tehát összesen 253525*10/1024=2475MB...
Miért nem aktiválsz a net2go helyett egy Businessnet M-et...? KB nettó 3000-ért lenne 7GB adatforgalmad, ami már nem lenne túlforgalmazható...
És akkor még kb nettó 400 HUF/hó-ért kapnál hozzá sticket is, amin bontva használhatnád az adatforgalmad egy tandem sim kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Egy kérdésem illetve észrevételem lenne.
Lumia 800 telefont használok mozaik XS előfizetéssel amiben van 200MB adatforgalom. A telefonról szoktam megosztani a netet (csak böngészés ) az ipad mini re. Itt is a következő funkció elérhető?A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor
lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel
mobilinternetezhetsz tovább a következő fordulónapig.Mert akkor nem rendelek nagyobb netet a csomaghoz.
Viszont ma reggel kíváncsiságból hogy mennyi adatforgalom áll járok es ez a kép fogadott.Most akkor mi van?
Esetleg valaki linket tudna adni azzal kapcsolatban hogy ennél a mobil ez csomagnal nincs túl forgalmazási díj csak sávszélesség csökkentés?Köszönöm a válaszokat.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Vangelis
félisten
válasz St3ven #34639 üzenetére
Én még az elején lecsaptam rá!
Az érdekes gond nélkül megjött.
A többi már mókásabb volt, de végül sikerült.
Ha hétfőn is megkapom még a 32gb-osat akkor faxa.
De ha tudok még ma rendelek valamit.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
Vangelis
félisten
bexart a webshop?
Ennyire kifosztottuk őket?
-
punky10
addikt
válasz St3ven #34628 üzenetére
Esetleg a kupon keretében érdemes megnézni a HTC G600-as külső akksiját.Alapbol 14 ezer,ez nem olcsó,de kuponnal pont jó áron van.1x feltöltöm a tabom,2-3 feltöltést még bir a telefonnak.A Gooo-nál erősebb,és ha van egy microUSB-microUSB kábel otthon,akkor egyszerre 2-t is tud tölteni...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
legenda
nekem is az lett végül, 32 gigával kövérebb már az s4!
szemet szúrt az mm30i, hogy szinte a felébe kerül, mint más üzletekben, jól is szól, volt már olyanom még az iphone 4s korszakomban, ezért rendeltem volna, de csak vidéken van raktáron.
mindegy, ajándék lónak...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blueye
veterán
"de maradtam a 32 gigás memkarinál" - szvsz is ez most a best buy, vettem is kettőt belőle összesen 985 HUFért
A legjobb az volt h a T-pontnál beelőzött egy srác és ő is on-line rendelésátvételt nyomott, így előbb került sorra, de hiába, egy idős hölgyhöz került, így még bőven adminisztráltak amikor én eljöttem -
St3ven
addikt
Az sem lenne rossz, de maradtam a 32 gigás memkarinál, jó lesz az az öreg zenefonomba.
Btw, hol kell megadni az átvétel módját? Már a fizetés jönne, de még nem kérdezte meg, hogy hogyan akarom átvenni?Bocs, vak vagyok...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Onderon
senior tag
nem tudom volt-e már, ne haragudjatok nincs kedvem végigolvasni az összes hozzászólást:
aki társkártyás áron szeretne Next S előfizetést, annak megoldás lehet, ha van otthoni telekom szolgáltatás (internet/tv/telefon) és az legalább arany fokozattal rendelkezik. ez esetben a t-home-os előfizetésére igényelhet társkártyát, ami lehet a jelenlegi egyetlen előfizetése is akár.
-
gabo89
senior tag
Én tegnap regisztráltam, de még mindig nem jött kód.
indul a sörös aludni
-
adequate_cou
senior tag
Elvileg holnap délelőtt átveszem a Krussell bőr laptoptáskámat. GHOO külső akku jól szuperál
Ha hamarabb lépünk még a részvényárfolyamot is megingathattuk volna
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #34620 üzenetére
Közben megkaptam én is a kódot, miután bekapcsoltam a telefonomat.
Akkor továbbra is a Vangelis-féle paletta az aktuális best-buy termékcsalád? Vagy talált még valaki valami értelmeset?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz djculture #34611 üzenetére
Kb. azért van ez a csomag, mert apám társkártyája, így egymás között ingyen tudunk beszélni, bár ez annyira nem előny nekem.
Szóval ha beszélek is a telefonon, akkor megy lefelé a felhasználható adatmennyiség, amit átlépve meg büntetnek keményen. Érik, hogy kilépek onnan nagyon hamar. Ezt a csomagot még nem is én kötöttem, csak régről megmaradt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
djculture
félisten
válasz CPT.Pirk #34607 üzenetére
Oda van irva ha a teljes havidiját a csomagnak internetre használod akkor használható fel ennyi adatmennyiség itt a szívatás. Én különben nem is gondoltam hogy létezik még ilyen kb forgalmi dij alapú net. Ezekkel olyan számlákat lehetett csinálni hogy az élete végéig fizethette az ember
[ Szerkesztve ]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Segítenétek kibogozni ezt a számlát? Nem világos miért kerül annyiba az internet, amennyi rá van írva.
ÉnCégem start, NET2GO díjcsomag, ezt írják:
Díjazása: 0,06Ft/10 kB. A teljes havi díjat teljes egészében adatforgalomra használva a havi díjban foglalt adatmennyiség: 274 MB (tájékoztató jellegű) http://www.uzletitelekom.hu/mobil/mobiltelefon_dijcsomagok/encegem_start
A teljes mennyiség 253,5MB, ami kisebb a fenti számnál. Mit jelent ott a tájékoztató jelleg? Az eddigi számláim még megközelítőleg sem voltak ilyen szinten, aktív netezés mellett...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Májusig van hűségnyilatkozatom Like díjcsomagra és mellé vásároltam akkor egy Xperia Arc S-t. Most iPhone 5S-t szeretnék Next M díjcsomaggal aranykártyásként. Ha ezt most akarom megtenni, akkor csak új telefonszámmal lehet és úgy hogy egyszerre fizetem a két előfizetést?
-
raziel01
veterán
Komolyan felháborító, hogy annyira nulla a T-mobile választéka, hogy már megint egy 32 GB-os kártyát kellett rendelnem 890 Ft-ért.
Bluetooth hangszórót akartam volna csak az nincs itt a helyi boltban. Memkártya meg holnap reggel átvehető.
Reméljük. Megyek nyitásra.
Online fizettem megint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 tiny WiFi gyári állapotú, Windows 11Pro 27 % áfás 2 év garancia (2026,11.20)
- 1TB Kingston SSD M.2 NVMe PCie A2000 ssd a képen látható állapotban!
- Huawei MateView GT 34 Sound Edition Monitor
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest