Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Navégre
-
H3WaNiceDay
újonc
5090 Astral + Bykski blokk
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
deathcrow42 #12656 üzenetére
Köszi mindenkinek, megvolt a végső lökés, Gainward Phantom GS lesz akkor a befutó, remélem, kedden hozzák
-
Landon
addikt
Köszi srácok! Attól tartottam még ettől is elvágólabb kell kinéznie. Úgy bánok már ezzel a kábellel mintha egy fekete mamba lenne.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
VoltanIgor #12651 üzenetére
Itt megnézheted az összeset
-
omfgk
veterán
válasz
VoltanIgor #12651 üzenetére
Phantom.
A Solid Core eleve egy olcsóbb, kisebb változata a Solid-nak.
És a Solid ellenében is a Phantom-ot ajánlanám inkább ugyanazon az áron. -
Rewmac
tag
válasz
Találtgyerek #12649 üzenetére
A szokásos Afterburner curve dologgal vagy hogyan hívják, de ha bekapcsolom az 5080-hoz a voltage controlt akkor a 1990mhz-ra lockolja a clock speedet.
-
VoltanIgor
aktív tag
A héten átvehetném a Zotac 5080 Solid Core OC-t, de lehetőség lenne egy Gainward Phantom GS-re is, jelen generációban melyik lenne a jobb választás sztetek?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
uzemidostala #12637 üzenetére
Nem is fontos, visszatérni. Csak az elején még más volt a cél.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
s.bala31 #12642 üzenetére
Én nem szeretek biost rakni mert mi van ha még sem jó hozzá vagy valamit elrontok. Amugy tul sokat nem ér az ember azzal a +10 % power limittel. Anyi fpst nem hoz hogy én speciel ezzel húzzam az időmet. Én megveszek egy oc kártyát azt kész rajta van és ha akarom húzom . Nincs nekem ehez türelmem. Akinek meg van 600 e ft-ja kártyára annak van 620 ezer is nem hal bele.
-
Rewmac
tag
Sziasztok, van egy 5080-m szeretném undervoltolni a kártyàt picit, mindig segített.
572.16-os driver van fönn mert a többivel mindig volt valami, viszont ha Afterburnerben a Voltage controlt benyomom akkor továbbra is veszi a max boost clockot ilyen 1990mHz-ra és rebootolni kell stb.
Van másik út vagy kell várni valami frissítést vagy egy másik driveren már működik?
-
uzemidostala
lelkes újonc
válasz
Találtgyerek #12635 üzenetére
Elvittek a magas számok tévútra, de mostmár nem tudok visszatérni
-
Találtgyerek
veterán
válasz
uzemidostala #12627 üzenetére
Nem alulfeszelt profil volt a cél? Most kitolt powerlimittel és + 3000-es memóriával többet fogyaszt, mint gyárilag.
-
pRoject22
őstag
válasz
uzemidostala #12624 üzenetére
Az én kártyám is csak 360W TDP 100% PL-el de mégis 9400 körül csinál Steelnomadban, a te értékeid nagyon alacsonyak, ott valalmi bibi van sztem
-
Bossp
addikt
Ohh. Hát igen nem azt a 3000et veszi vissza 375 re :D hanem ha esetleg valaki 3k fölé hekkeli.
Van akinek az új driver van fent és 1V fölé boostol az 5080-a?
-
Amúgy beleolvasva most kicsit a fórumba látom rengeteg ember +3000-re húzza a memóriát.
Kérdem én ennek fényében minek?Another Blackwell change is that NVIDIA is now blocking memory OC if it's higher than +375 MHz (+3000 MT/s). Setting any higher value will result in a maximum frequency of +375 getting applied, no matter how high the requested value.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
uzemidostala #12627 üzenetére
Szuper ennek örülök. Szép munka.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
uzemidostala #12624 üzenetére
Nem akarlak megbántani de én sosem vennék olyan kártyát ahol a power limitet még 10 % sem lehet túltolni kivéve az 5090
-
pidzse4
aktív tag
válasz
uzemidostala #12622 üzenetére
Felnyomtad a power limitet maxra? Átküldök egy képet igy próbáld meg. Nem akarlak megbántani de én sosem vennék olyan kártyát ahol a power limitet még 10 % sem lehet túltolni kivéve az 5090
-
hadogabi1
senior tag
Alzarol az összes 5090 eltunt nalam
-
pidzse4
aktív tag
válasz
uzemidostala #12612 üzenetére
Az 5080 at a memoriát +3000 is huzhatod nekem is ugy van, simán birja itt van hozzá egy kis segitség. [link]
-
Találtgyerek
veterán
válasz
uzemidostala #12616 üzenetére
Ha van kedved próbálkozni, akkor mehetnék kicsit feljebb.
3000 Mhz felett is mehet 950mV-on. Teszteld ki! -
PuMbA
titán
Konzol portok esetén szerencsére egyáltalán nincs túlzó Ultra beállítás
Elder Scrolls: Oblivion Remastered meg pont az ellenkezője. A High preset 55%-kal gyorsabb az Ultránál és a gyakorlatilag nem mondod meg, hogy melyik-melyik: [link]
Gondolom a VGA gyártók rendelik be a játékfejlesztőknél ezeket a nevetséges beállításokat.
-
uzemidostala
lelkes újonc
válasz
Találtgyerek #12613 üzenetére
Na steel nomadba fain nagyon oda boostol ahova raktam a gorbet, koszi a segitseget!
UV nelkul, minden alapon kivetel memory, mert azt felhuztam maximumra:
-
Bossp
addikt
válasz
Az elsőt amit annyira fel vittél hirtelen huzd picot lentebb és akkor arra fog boostolni :D
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Nézd meg mások tesztel is. Ne ilyen 300-500fps-es teszttel.
3DMark Steel Nomad ingyenes a Steamen. -
uzemidostala
lelkes újonc
válasz
Találtgyerek #12611 üzenetére
Felhuztam a csuszkat, ennel tovabb nem kivan boostolni a kartya.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
uzemidostala #12610 üzenetére
Nem biztos, hogy a másnál stabil profil nálad is jó lesz.
950mV-nàl szerintem egy 3000-et simán vinni kell neki. -
uzemidostala
lelkes újonc
Megjott a non oc 5080 gamerock es meg a ropijai is megvannak. Van valakinek jo UV profilja hozza? Most beraktam 950mv 2850mhz-re meg a memory csuszkat felraktam maxra. Sajnos nem igazan ertek hozza. Felraktam a legujabb drivert, mit erdemes tesztelni?
-
Bossp
addikt
válasz
s.bala31 #12490 üzenetére
Hát win csökkentett mód nálam nem indul el... "Something happened and your pin isnt available" nem tudok belépni csökkentett módba ha halozattal inditom akkor se
Normal modeban elvileg flasheltem ezt a biost de nem láttam a végén hogy sikeres volt e mert kilépett a cmd ből. Mindenesetre tovább sem boostol 990 mV fölé így kétlem
(@@@ ki van már a windowsal meg a driverekkel de tényleg). Memory integrityt kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest