Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz D@ve89 #28013 üzenetére
Készülék állandóan térerő után kapálózik, 2g-n is...
Mobilnet kb 2 napja akadozik mint 3g-n mint 2g-n
Ujjabban megint nem igen tudok hívást indítani...
Akku statba a térerő csík szürke, sárga, helyenként piros...
Miért egyből a telefon a szar, mikor az utóbbi 6 hónapba 3 új simem volt, mindig hasonló hibák jöttek elő...
Másrészről még novemberben elismerte egy technikus, hogy igen ahol használnám (megyeszékhely belváros, vagy külváros) igencsak gondok vannak az átjátszókkal, régiek és kevés és messze van...
Ha több telefon is ugyan ezt csinálja, akkor is a telefonommal van a baj igaz?
Ha állandóan térerőt keres a telefonom, egyik napról a másikra drasztikusan csökken (5 hónapos készülék) üzem ideje, úgy hogy nem nyúlok hozzá az is az én hibám.....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz D@ve89 #28019 üzenetére
Konkrétan a munkahelyemen és odhaza vacakol csak a térerő
Volt hivatalos bejelentés is pár hónapja, 2-3 naponta... Utána hívott a technikus és mondta, hogy sajnos ez ilyen, rossz/kevés a lefedettség....
Gondolom egyre többen használják a mobil netet, érettségi szünet miatt leterheltebb a hálózat....
Csak mikor viberen majd 2 perc alatt ér át hiper neten a 3 szavas kommunikációm, akkor agyf...-t kapok...
Másrészről ha 3g/gsm is engedélyezve van, folyamatosan gsm részen marad, ha át állítom csak 3g sáv kezelésre, akkor is alig talál térerőt....Szerk: bejelntéssel még az a bajom, hogy 9-től 8-ig dolgozok, 9 után meg már nem tudnak érdemben foglalkozni a problémával...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
törölt tag
válasz D@ve89 #29106 üzenetére
Ez nem stick-es internethez való csomagok? Most lehet hülyeséget kérdeztem, de anno valami hasonlóra ilyesmit mondott az ügyfélszolgálatos kedves hangú kisasszony. Bár az valami 4 GB lehetett. Jó fej volt, mert a hónap utolsó pár napjára kellett volna. Mondta, hogy részarányosan számláz, de elhasználható a részarányban is a teljes 4 GB. Következő hó elsején pedig mondjam le, az egy napra jutó összeget számlázzák csak. Ez így is lett.
(#29107) kali: Csak azt ne mond, hogy ha beaktiválom a Net&Roll 1GB és Net&Roll LTE 1GB-t is, akkor már 2GB forgalmat bonyolíthatok 2000 Ft-ért.
"Azok a bővítések nem jók mozaik csomagokhoz."
Mivel én is így tudtam, már csak a fentiekre várom a válaszod.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz D@ve89 #29111 üzenetére
Semmi gond, korrekcióztak. Holnap felhívom a 1430-t és megkérdezem Kali válaszától függetlenül ezt a dupla Net&Roll aktiválást. Ha működőképes is ez a 1+1 GB-os bővítés, az egy újabb kérdést feszeget, hiszen a sima Net&Roll nem LTE. Nem tudom ez esetben hogyan érvényesülne a sebesség. Főleg, hogy a sima Net&Roll A Mozaik XS díjcsomagokra nem vonatkozik! Bár egyszer már bebizonyosodott, hogy a papírforma (szerencsére) nem úgy működik, mint a gyakorlatban. De egyáltalán nem biztos, hogy ez most is érvényesül.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz D@ve89 #29114 üzenetére
ezért írtam ezt; fontos, hogy egyszerre csak egy bővítés lehet aktív, tehát amíg le nem ketyeg az egyik, addig ne aktiváld a másikat, ellenkező esetben kilövi az elsőt.
egymást követően lehet, úgy semmi probléma, díjmentes az aktiválás, még azonos hónapon belül is, hiszen eltérő opciók.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
válasz D@ve89 #29646 üzenetére
Igen érthető.
Kintről telefonált. Vagyis épületek közül. KOrház előtt volt.Utána én hívtam amikor már bent volt ott olyan volt mint mindig.
Mintha visszhangzott volna vagy nem is tudom.. nagyon furcsa volt. De azon a részen tegnap is így volt ezért furcsa.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Plasticbomb
őstag
válasz D@ve89 #29967 üzenetére
Tisztáznunk kell az problémát.
Többen is használtuk, megszoktuk mekkora késleltetéssel dolgozik a T-Mobile netünk, ami elég alacsony volt (~100 ms), de kb 6.21-edike óta rakoncátlankodik a mobilnet. Az APN wnw-ről internet-re való átírásával lehet megpróbálni trükközni, de van, amikor az internet apn beállítással is probléma van. A gond az, hogy adott egy átlag 100ms késleltetés, és kb 5-10 másodpercenként hirtelen 1200-1500msre ugrik fel. Mint már megpróbáltuk kibeszélni a dolgot, esélyes, hogy túl alacsony az adatforgalom, és a szolgáltató bontja a kapcsolatot, de mivel a gép folyamatosan kommunikál, így egyből újra létrejön a kapcsolat. Csak ez a pillanatnyi megszakadás az 1200-1500ms késleltetéssel pont nem baráti a játékkal, az egyből meghal, disconnectednek veszi a dolgot, csak épp a fejlesztők nem gondoltak erre, és így nem kapcsolódik vissza automatikusan, se nem dobja az ablakot, hogy megszakad a kommunikáció a szerverrel, csak áll és semmit nem csinál a játékkliens. Sajnos ezt, mikor elkezdte a T-Mobile netünk csinálni, úgy csinálta, hogy a voip szolgáltatások is megakadtak, úgy mint TeamSpeak. Azóta már annyi változott, hogy a TS már nem kapcsol szét.
Vigneau:
ha még nem próbáltad, akkor tedd meg, hogy a hálózat beállításainál írd át wnw-ről internet-re az apn-t. És ajánlok valami alacsony bitrátájú netrádiót hallgatni mellette, így ritkábban szakad meg.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
erdoke
titán
válasz D@ve89 #30431 üzenetére
Ez indokolja a dupla percdíjakat, és a két évre 2-300 fonttal drágább "támogatott" készülékeket is? Szerintem sokkal inkább a csendes kartellezés, azaz a verseny hiánya...
Ahogy említettem, komoly különbségek voltak már a különadók bevezetése és az ÁFA 27 %-ra emelése előtt is. Csak most van mire fogni...A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
válasz D@ve89 #30434 üzenetére
Pont ezt ecsetelték hogy az eu-ban bármilyen árut megvehetek bármelyik eu-s országban lévő eladótól úgy hogy nem vagyok diszkriminálva hogy épp melyik eus- tagállamban lakok, akkor szolgáltatásokra miért nem fizethetek elő. Ennek az elvnek az előzetes felmérése, bizottsági munkája folyik.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz D@ve89 #30431 üzenetére
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a telekom adó előtt is túladóztatott volt ez az ágazat, mint minden más. Pótólni kell a hiányt, hiszen már 15-20 éve excel gazdaság van Magyarországon... (ha emelem az adó mértékét a táblázatban, akkor növekedik a bevétel )... ezzel pedig mi szívunk, de ez már erősen offtopic.
-
sch_a
addikt
válasz D@ve89 #31091 üzenetére
Ok, köszi. Azért kérdeztem csak, mert előző hónapban vettem egy független telefont. APN-t meg nem állítgattam, mert alapból működött. Viszont csodálkoztam, mert nem lett lekorlátozva a sebességem és csak most vettem észre, hogy internet helyett wnw van. Már megijedtem, hogy esetleg ezzel valami más szolgáltatást használtam, ezért nem lettem korlátozva és majd kapok egy szép csekket. De akkor remélem ez csak hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz D@ve89 #31262 üzenetére
Facen arra fogja mindenki hogy amiatt van.
Közben majdnem minden hónapban ki van adva ilyen közlemény a Telekom oldalán hálózat karbantartásról. Júliusra is ki volt adva hasonló mint amit kali linkelt, még sem volt érezhető, tömeges panasz stb.
(#31263) erikviking Facen valaki már dörzsöli a tenyerét hátha le esik egy kis jóváírás. WTF.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz D@ve89 #31347 üzenetére
Az volt, hogy írtak sms-t, hogy lejárt a netcsomagom 100%-ban. Rá két napra megnéztem online, hogy mennyivel szaladtam túl, vegyek-e kiegészítő csomagot, akkor látom, hogy az 500-as csomagomból azt írja 460-at használtam el. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy valami nem igaz, vagy az sms nem pontos, vagy a netes, a lényeg, hogy 56ft-ot kifizettem a neten megnézésért. Aztán az ügyfélszolis csaj átadta a technikai kollégáknak, majd jött az első sms egy hete, majd most a második. És nem nagyon értem
A probléma nem tudom fennáll-e még. Jött a hónapra 80%-os sms, de 56ft-ot nem akarok kifizetni csak azért, hogy megtudjam, neten mennyire taksálják a hónapban a forgalmam. Szóval passz.Más írta itt fórumon, hogy a netes adatforgalom állás kb 2-3 nappal korábbi, de akkor is vicces, mert a 100%-os sms után pont kb 2-3 nappal néztem meg neten, és kevesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel 12.- gen i3-as Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!
- ThinkPad P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Lenovo W530,15.6",FHD,i7-3740QM,16GB DDR3,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- ThinkPad T14s Gen3 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 6650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Radeon DUAL RX6700 XT 12G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen