Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ez akkor se kóser hogyha könyörögni kell egy általuk feltüntetett kedvezményért ebben a foremában újabb fogyasztó megtévesztése kategória újabb 20 milliós büntetéssel.
-
St3ven
addikt
Legyen igazad, de a fent idézett szöveg alapján nekem nem ez jön le.
My T-Mobile-ban Neked mit ír a "Szolgáltatások és kedvezmények leforgalmazható egyenlege" résznél ez alatt a link alatt?
(#35698) erdoke
Kösz, meg van egy mentés a részletesebb ajánlatról is. De nem lesz itt gond, csak aktiváltatni kell 1430-on, ahogy HXY is tette. -
erdoke
titán
válasz
St3ven
üzenetére
Ezt a képernyőmentést nyugodtan használhatod. Én még nem aktiváltam a kártyát.
-
St3ven
addikt
Akkor már van egy ember, akinek elérhetővé tették a beígért kedvezményt.

A szomorú csak az, hogy a Domino kártya aktiválásától számít a 30 napos felhasználási idő, amiből Neked már a fele el is telt.
A 2000 Ft-os egyenleg hálózaton belül, a SIM aktiválásától számított 30 napon belül alapdíjas számok hívására használható fel.
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
-netroll SMS a 1430ra, MyT-mobile vagy 1430on egy ügyintézőt megkérsz és akkor egyből visszakapcsolja az alapnetet is.
Ha az első két opciót választod fel kell hívni a 1430at és kérni, hogy kapcsolja vissza az alap internetet! -
Daniel Alves
őstag
Net&Roll 1GB opciót hogyan tudom visszamondani?
-
HXY
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
Elvileg az aktiválástól számított 5 napon belül automatikusan aktiválják.
Nekem már eltelt 2 hét is, de még mindig nem aktiválták automatikusan.
1430 felhív, 1. ügyintézőnek fogalma sincs, 2. ügyintéző már hallott róla, 3. ügyintéző azt mondta, hogy ő nem tudja beaktiválni, de megkér valakit, aki arra jogosult, hogy aktiválja be.
1 óra telefonálás eredményeként valóban be is lett aktiválva. -
Vangelis
félisten
Akkor én is felbontom az egyik domino simet.
Meglátjuk mi lesz!
-
St3ven
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Nem tudom, ezt láttátok-e, de itt van egy részletesebb promóciós oldal:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/Online_kedvezmenyek#dominoSzóval nem csak a webshopban bukkan elő két sorban a kedvezményről szóló ajánlat.
-
válasz
St3ven
üzenetére
csak feszegetném a dolgot, ha már tudni sem akarnak róla, pedig a webshop rendelés egyértelműen feldobja!
amikor utoljára volt ilyen kedvezmény havidíjas előfizetéses csomagban is, ha webshop útján rendeltem telefont, akkor napokon belül aktiválták automatikusan, és jött is róla sms. -
djculture
félisten
válasz
St3ven
üzenetére
Kíváncsi leszek mire jutsz, annak idején egyik haver betelefonált aki vett új dominó csomagot a webshopon, hogy ez a kiírt kedvezmény akkor most él vagy nem ott is előadták hogy ők erröl nem is tudnak.
Akkor most irjátok azt mondták hogy utána néznek, mit kell utána nézni egy kedvezménynek ami járna és nem a Pista bácsi irta ki oda? Tipikus lekoptató szöveg
Én csak azért nem kezdtem el még emiatt kötözködni mert ajándék de mindenki előtt ott van a lehetőség... -
djculture
félisten
válasz
St3ven
üzenetére
Azt tudom hogy 1,5 éve rendeltem én is dominó csomagot ahhoz is járt. Akkoriban még kikellett választani melyiket kéri az ember én a lebeszélhetőséget választottam de észre nem vettem, ugyanugy a lóvé fogyott a kártyáról . Ugyanez megvolt a nagyinál a faternál és sorolhatnám, az ajándék hálózaton belüli lebeszélhetőség amit aktiválnak az egy nagy kamunak tünik ebben a formában csak hát ingyen van pofám nem volt ajándékért rinyálni..
-
djculture
félisten
válasz
St3ven
üzenetére
Pár napja kaptak 20 milliós büntetést .. Szerinted ha erre képesek másra nem?
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. (Magyar Telekom) megtévesztette a fogyasztókat a kedvezményes áron elérhető földgázszolgáltatása népszerűsítése során A hivatal ezért 20.000.000 Ft bírságot szabott ki a vállalkozásra.
Én már akkoriban is irtam ezzel a gáz meg villanyszolgáltatással nagyon nem stimmel valami mert etetés a kedvezmény amivel reklámozzák
A telekom szolgáltatásilag az egyik legjobb cég de ha nem figyelsz oda ott vágnak át ahol akarnak.
-
-
n@p@lm
addikt
kali, St3ven. köszönöm.
-
Vangelis
félisten
Holnap Vasárnap gyerekek!
Legyetek résen!
-
Akira1987
csendes tag
Tudnátok segíteni, hogy milyen lehetőségeim vannak ha egy T-s számot ingyen szeretnék hívni?
Családbarát kedvezmény jónak tűnik, csak azt meg valamiért nem találom az online rendelhető szolgáltatások között. Mozaik díjcsomagom van, ha ez számít.
Előre is köszi. -
ANDROID???
addikt
válasz
morphin
üzenetére
Azt tudom, hogy 8 munkanap, az múlthét csütörtöki átvételtől számolva jövő hét kedden jár le.
Erre gondoltam én is tegnap, hogy ha le is adom nem fogok beleférni az "akcióba", és akkor csak küzdök egy tök felesleges kört.
A tegnapi "akcióról" az általatok írt módon is lemaradtam, pedig az kielégítette volna a lelki világomat, mondjuk egy fejhallgató és egy akár 16-os akár 32-es sd kártya.

Mire rájöttem hogyan is kellene csinálni a leírtak alapján, addigra azt írta "hiba", így nem jött össze.
Ráadásnak, nem is tudtam volna tegnap átvenni, vagy nem Pesten. -
morphin
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
1430-on előtte azt mondta a hölgy, hogy 2-3 munkanap amíg visszaállítják a hűségem meg minden szart és utána tudom csak megszüntetni. Hétfőn adtam le T-Pontban!! azóta még semmi...pénzt meg elvileg 30 napon belül küldik postán. Amúgy 8 MUNKAnapod van visszavinni nem 8 naptári. Engem ki akart oktatni az ügyintéző, hogy ezt nem veheti vissza, mert lejárt a 8 nap. Mondtam neki, hogy akkor fussunk neki még egyszer. Akkor se...mondom ok akkor kezdjen el telefonálgatni, mert nekem akkor is igazam van ez a törvény. Felhívta a WS-os szakikat és mondták neki, hogy vegye vissza.

Utána már-már nyalta a popsimat annyira átváltott az arc.
Az a cink, hogy a régi számom ugye nem használnám, meg is akarom szüntetni vagy Domino-ra át...de most is pörög a havidíj végül is. Ha megszüntetném akkor időarányosan kéne fizetni nem a 3200-at szerintem.
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
az elég szűkös intervallum, ilyen gyors átfutásról még nem hallottam.
n@p@lm; a gyártó adhat rá bármennyit, azt esetlegesen tudod is majd eszközölni közvetlenül a gyártónál, ha lelevelezed velük, illetve kijuttatod a terméket, de a szolgáltató a hazai jogszabályok szerint adja a jótállást.
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szinte kizártnak tartanám, hogy ennyi idő alatt visszaállítsanak mindent..
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Én erre nem alapoznék. Nem fog beleférni.
De meg lehet próbálni. Legfeljebb megrendeled újra eredeti áron.
-
ANDROID???
addikt
Kedden fog lejárnia a 8 munkanap, szerinted beleférhet még a 14-ig egy rendelés készülékre, vagyis addig elintézhetik a hűséegt stb, mert ha megoldódna addig és lehetne rendelni készüléket is -10-el, akkor megvenném ismét.???
Gergőke88:
Na én is úgy gondoltam, hogy a westend vagy a dunapláza jó lehet ebből a szempontból.. -
válasz
ANDROID???
üzenetére
a szolgáltató oldalán (is) csak a visszaküldést írják, de a tapasztalatok szerint a t-pont sem probléma a 8 munkanapon belüli leadáskor, és a 30 nap a maximum jogszabályilag a pénz visszajuttatására, sokszor korábban megtörténik, illetve a szerződés előtti állapotot (hűség..stb szempontjából) is sokszor a töredéke alatt eszközlik.
-
Gergőke88
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Le lehet adni. (de ha jól emlékszem, akkor olyan helyen ahol van szerviz is, de ez nem biztos!!!)
torveny szerint 30 napjuk van. De legalább itt lehet ezzel élni. (telenor peldaul trukkozik..) -
ANDROID???
addikt
válasz
morphin
üzenetére
Nekem azt mondák a T oldalán chaten, hogy a 8 napos elállás alatt nem lehet T pontba visszavinni készüléket (csak adott címre visszaküldeni a webshopból vásároltat), és ameddig (30napon belül) nem intézik el a papírmunkát addig marad a hűség és nem tudok addig arra a számomra telt rendelni.
Te T -pontban adtad le? Számíthatsz 30 napra elhúzódó ügyintézésre. -
törölt tag
Vett már valaki az új iPad Air-ből? Egyébként viccesnek tartom, hogy a 4-es és az Air között előfizetési díjban havi szinten, alig van kül., sőt van olyan opció is, ahol szintre ugyanúgy 10k/hó a fizetnivaló, ami tartalmazza a készüléket és a havidíjat.
Nem értem ez nekik miért jó, hiszen akkor inkább a legújabbat veszik meg az emberek és még rápótolni sem kell, a régebbi modell ugyanabban az árban meg a kutyának sem kell így. Ki érti ezt?
-
Gedeon31
addikt
Sikerült felhivnom a 1430-at. Gratulálok M. T felkészültséghez. Tölem tudta meg Ajándék kedvezmények online
rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül
felhasználható egyenleg és +200 MB
adatforgalmi egyenleg online
rendelés esetén.Hosszas vívódás után közölte fel hív valakit meg kérdi mikorra lesz aktiválva, majd pár perc után megszakdt a vonal.

-
.bruszli.
senior tag
De már legalább elérhetőek / letölthetőek a Dokumentumok...csütörtökön próbáltam,akkor még nem ment,most meg már jó.

-
válasz
petrelli86
üzenetére
környezettudatosság, kérem...

-
válasz
petrelli86
üzenetére
igen, okt 29 óta azthiszem, külön kérésre t-pontban is kiadják szerintem
-
djculture
félisten
válasz
petrelli86
üzenetére
Ja vangelis megrendelte a papirokat is a legutolsó kupon akcióban igy hiánycikk a papír...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva a szót, ideje volt már hogy online van a számla is, így is fürdik az ember a sok mindenféle számla papírban meg egyebekben.
-
válasz
petrelli86
üzenetére
Mikor online megrendelted az utolsó oldalon szerepelt egy kiemelt tájékoztatás, hogy minden dokumentumot online kézbesítenek, ha belépsz a rendelési felületre, ott megtalálod a dokumentumaim résznél.
-
djculture
félisten
válasz
petrelli86
üzenetére
Kiegészitőkre csak 6 hónap szavatosság van, nekem a múltkor rendelt cucc papirján is rajtavan a tételek alatt kisbetűvel... De mostmár nem adnak papiros számlát igy lekell tölteni .
-
St3ven
addikt
válasz
petrelli86
üzenetére
A számla elég hozzá. De az alapján bármikor kérhetsz garijegyet is.
szerk.:
Persze csak a 10 000 Ft bruttó vételár feletti készülékekre kötelező az egy év jótállás. -
-
chester99
aktív tag
Kíváncsiságból rákérdeztem a chat ablakban hová tünt a 10000 ft-os akció, azt válaszolta az már nincs akcióban, de több telefon 20% kedvezménnyel kapható

-
sarkanyolo2
őstag
Jaja, egyáltalán nincs kuponkód mező, de még simán sem enged rendelni semmit, mert "nem" töltöm ki a csillagos mezőket.

-
cris78
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Most akkor 4g-s telefonra sem jó a kód? Elmélkedés... Ha kiválaszt az ember egy telefont, plusz valamit ami kell Vangelisnek :-), beírja a kupon kódot, majd törli a kosárból a telefont?
-
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Ugye milyen rossz érzés? Engem is zavar.
Bár annak őszintén örülök, hogy egyesek jól lehúzták a céget olcsó termékekkel. Grat nekik.
-
feedme
tag
Én is...De még csak telefont se tudok rendelni...

-
sarkanyolo2
őstag
Basszus! Lemaradtam az osztogatásról!

-
Taktoj
aktív tag
helló, valaki nem tudna olyan telszámot adni ami közvetlenül üf hez kapcsol /jó a fizetős is/ s nem kell robotozni órákig eredménytelenül.
vagy ez már megszűnt amióta telekom lett a t mobile?
Szombaton ezek szerint nem dolgozik az üf? vagy csak a 4-0 ás üf t nem veszik fel poénból? -
-
Chabi
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy most az édesanyámnak egy mozaik m dijcsomagja van és telefonálással össze szokott hozni 30 ezres számlát, az a lényeg hogy a next xl (platina szintü ügyfél az édesapám akié a szám) dijcsomagra megéri váltani?? ugye ott van ilyen net duo sim, elvileg akkor nekem tudja adni ami net abba van?? -
Varszegig
veterán
Nekem kiadtak egy 32 gbos mikro sd kártyát 890ert a Köki T pontban. Kérdés nélkül.
-
MarKoo
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Talán nem is vettem meg, 1-1 hangszórót vettünk.
direkt olyat ami raktáron van, hogy erre se lehessen fogni. -
NY_A
őstag
válasz
Killing
üzenetére
Én úgy kaptam meg a jelenlegi előfizetésemre a Next S aranytárskártyát, hogy van egy vezetékes telefonom ami arany fokozatban van. Ezt a vezetékes telefont annak idején csak azért kértem, hogy kapjak tripla kedvezményt. Akkor 0 forint volt havonta, most 200 forint. Beszélni nem beszélek rajta, mivel még készüléket sem kértem így semmi egyéb költséget nem generál havonta, de elég sok előnyöm van belőle. Most pl. ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- PlayStation 4
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

direkt olyat ami raktáron van, hogy erre se lehessen fogni.