- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Anyueknal van vezetékes net wifie....en a saját lakásomban pedig mobilnetet osztok meg.
De azt hiszem rá jöttem mi a baj.
Én nem mint vendég felhasználóként használtam a fiókot a városban...hanem mint fő profil.
És sztem az zavarja a szolgáltatást hogy anyum is otthon be van jelentkezve ugyanarról a profilrol.
-
azbest
félisten
válasz
volvoguy
üzenetére
Több eszközön is be van lépve a fiók? Nem lehet, hogy az egyik vezetékes netet használ, egy mobil eszköz meg mindig mobilnetet (nem lép fel wifire otthon sem)?
Külön a te fiókodnál és külön az anyukád fiókjánál is lehet ilyen. Ha nem szoktak egy hálózaton jelen lenni az eszközök az appokkal, amiken ugyanaz a felhasználó, akkor úgy gondolhatja a rendszer, hogy több fizikai helyről is be vannak lépve.
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! Van egy prémium csomagunk a szüleimnél amihez van 2 vendég felhasználó profil. Ezt én és az öcsém használjuk...de mindhárman külön háztartásban vagyunk.
Az utóbbi hetekben/hónapokban kétnaponta kijelentkeztet engem és a szüleim (nekem a telóm és a tv-m, anyumnak a tabletjét) a netflix... mondván hogy nem vagyunk a háztartás tagjai és csak email aktiválás küldése után tudjuk újra használni az eszközöket.
Miért van ez? Érzékeli hogy nem az eredeti háztartásbol használom tvn a netflixet... ezért baszakodik velem/velünk?
-
l.skywalker
Topikgazda
Privátban folytassátok
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Asszony most találta ki, hogy esetleg előfizetne a netflixre, mert hűűű de jóóó sorozatok vannak rajta állítólag.
A közepes csomagra gondolt.
Szokott lenni időszak, amikor esetleg akcióznak előfizetést? Nem figyeltük még sosem. -
zzola
titán
[A Paramount elvenné a Netflix elől a Warner Bros.-t] 108,4 milliárd dolláros ajánlattal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zzola
titán
[Problémát jelenthet Trump szerint a Netflix–Warner Bros-üzlet]
Várjuk ki a végét... -
TrollBalint
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Pont erről beszélgettünk egyik haverommal, de mi nem vagyunk róla meggyőzödve, hogy össze fogja olvasztani a két streaminget. Szerintem így több pénzt tud behajtani.
Akinek nem kell mindegyik, az csak az egyikre fizet elő, ha összeolvasztaná, biztos vagyok benne, hogy magasabb lenne az ár. (Gondolom nem annyi, mint most a kettőnek az összege, de több, mint bármelyik) -
pdr755
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
A Discovery lineáris csatornái (Eurosport, Discovery, Animal Planet, TLC STB) nem része a megállapodásnak.
Elvileg a 2032-ig fennálló európai olimpiai közvetítési jogok sem. Mod: nem csak az olimpiai, szerintem az összes jog se ami most az Eurosportnál/D csoportnál van.
Ezek kerülnek külön cégbe. -
energomatt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Mert az HBO Max ugye örökös közvetítési jogtulajdonos az Eurosport közvetítések tekintetében? Ha pedig ezt is át akarnák venni, az aligha lesz az eddig díjcsomag része.
-
pkaresz
őstag
Köszi! Mindenkinek, igen minden ezközt eltávolítottam, azt hiszem nem is lehet jelszót változtatni e nélkül.
Csak az az érdekes, hogy egy időben történt.
Megtörtént. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kellene. Azt könnyebb megszerezni. Ha jól emlékszem volt itt már a hozzászólások között olyan, akinek pont így lopták el a fiókját.
-
pkaresz
őstag
One a szolgáltató!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissítenem kellett a Netflix háztartásomat, a Tv-t nem háztartásbelinek látta.
Megtörtént 17,34 kor. Majd ebben az időben kaptam egy e-mailt, hogy új eszköz használja a fiókomat. Kalifornia Chrome Pc. Megy, de fura, ez hogyan?? -
rioter
tag
Ha a standard csomag előfizetője használja mindkét eszközön való megtekintés lehetőségét (vagyis a maximumot, ami az előfizetéshez tartozik), akkor is lehet a vendég fiókot használva használni az ahhoz tartozó 1 eszközös megtekintést? (vagyis kvázi egy harmadik eszközön is lehet párhuzamosan megtekinteni valamit, persze úgy, hogy azonos országban, de nem ugyanazon a net előfizetésen megy a vendég fiók)
-
spiky03
veterán
Valaki használja Windows 11 alatt a gyári appot?
Másnál is óriások a feliratok a film alatt?Hiába állítom be a profilom alatt a felirat méretét, de ugyanúgy órás marad

Van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett?
Más streamingeknek jó a feliratuk, ott működik a módosítás.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat

-
boborján2
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
A minap találkoztam ilyennel. Gyakorlatilag a tv hangszóróin nem volt hallható a beszéd.
Ugyanez virágboltból , vimu player vagy kodival center hangsáv kiemelése megoldotta a problémát. -
hibavissza
veterán
Üdv! Samsung TV, Samsung soundbar. Hangerő össze vissza változik. Jellemzően halk beszéd felhangosítva, majd egy háttérzene, hangosabb beszélő vagy effekt üvölt mint állat. Folyamatosan adjusztálni kell a hangerőt. 5.1-2.0 váltást már megcsináltam. Nem javult sokat. Magyar szinkron hangmérnöke béna vagy ez Netflix probléma? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker