-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #99512 üzenetére
Valóban! Nálam lehetett a galiba, köszi!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
lupus_l
aktív tag
Szeged belváros - működik.
-
MODERÁTOR
Nálam van.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47774 üzenetére
Nekem max 1 belvárosi parkolójegy, meg idő. Várok még pár napot, az lesz a jó. Biztos közbejött az aug.20. is.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47772 üzenetére
Ehh, szép kilátások
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47770 üzenetére
Most viszont nem hívnak, holott az előre leírt határidő már eltelt. Gondolod, hogy akkor telefonáljak rájuk? Nem életbevágó, hogy kész legyen, csak ha valami miatt elmaradt az sms, akkor inkább utánakérdezek.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47751 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja volt szervizben a telefonom a T-nél, és küldtek sms-t, hogy mehetek érte.
Egyébként most nálunk is megcsúsztak eggyel, lehet hogy szabadságolások vannak, ez most szerintem teljesen természetes. -
Cilindrik
aktív tag
Erre én is gondoltam, ebben az a jó hogy fel sem lehet hívni az üzletet
-
ANDROID???
addikt
Pedig azt fogják mondani...
-
lezlie74
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #47522 üzenetére
Köszi!
Pont most akartam rákérdezni.
-
raziel01
veterán
válasz sarkanyolo2 #47389 üzenetére
Igen.
"
Nincs befizetésre váró számlád!
" -
SonyNex7
senior tag
válasz sarkanyolo2 #47328 üzenetére
Biztosítás 5 évig fent áll jól olvasom?
Tehát ha most a telefon kiskereskedelmi ára 180e és ha nem javítható akkor 200ert tudok választani egy másikat? Az nem számít a kiskereskedelmi árba hogy kedvezménnyel vettem előfizetéshez 126 ért ?
Mi van ha drágábban szeretnék, mondjuk 220 ért akkor az önrész mellett ki kell fizetnem még 20e-t? Ez lehetséges? -
Edi77
őstag
válasz sarkanyolo2 #47328 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor itt az lehet, hogy az egyik telóm anroidos, a másik Iphone? Mert Iphone-on jött sms
(#47329)
laci: wifiről léptem be
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Nordik
őstag
válasz sarkanyolo2 #47056 üzenetére
Üzletbe kértem, de mégis elhoztam ma. LG G2 QuickWindow tokról volt szó csak sehol nem találtam videót, hogy szépen hátra lehet e hajtani az előlapot és elgondolkodtam. Szerencsémre tökéletes és nagyon tetszik, ennyi pénzt megér.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #47056 üzenetére
Szerintem üzletbe kérte az átvételt!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #46727 üzenetére
Baxa meg...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Varszegig
veterán
válasz sarkanyolo2 #46727 üzenetére
Ő ingyen szokta tesztelni
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz sarkanyolo2 #46635 üzenetére
Be kéne újítanom egyet, de basszus több időre van szükségem
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #45982 üzenetére
Egyébként amit utálok ebbe a surf dominóba hogy ez egy bújtatott előfizetéses dicsomag, ha egész hónapban egy fiókba figyel vésztartalékként a telefon akkor is ha tudják lefogják vonni róla a 890 forintot 30 naponként.
koma106: Dominórol váltani ugyis csak személyesen fogsz tudni, ugyanis kártya cserét igényel, az egyenlegedet viszont átfogják vinni és addig nem fizetsz dijat mig abból lefogják tudni vonni.
Ha hűséget kötsz amúgy akkor levan irva a honlapon is kedvezményt is adnak havi bontásban az előfizetési dijból. Ha nem kötsz, akkor meg nem jár ez. Persze mindenféle módszerrel arra akareják az ügyfelet vezetni hogy kössön, de ragaszkodni kell hozzá hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #45982 üzenetére
Manapság már 150 mega arra nem elég hogy az alkalmazások frissüljenek a telefonon..
-
erdoke
titán
válasz sarkanyolo2 #45888 üzenetére
Ha csak alkalmi netezésre kell, a Travel & Talk a Plus opcióval elfogadható megoldás külföldi kártya nélkül. Napi 790 Ft-ért nemcsak 30 MB adatot kapsz, hanem 40/20 Ft-os EU kimenő/bejövő percdíjakat és 20 Ft-os SMS-t is. Ha nem kell folyamatosan net, akár 5-6 ilyen csomaggal is ki lehet húzni 10 napot, illetve ha több kell 24 órán belül, mint 30 MB, akkor felhasználás után be lehet aktiválni egy másikat.
A legjobb aláírás a héten
-
club1
veterán
válasz sarkanyolo2 #45888 üzenetére
Ebben az esetben ez a te topicod.
-
313313
addikt
válasz sarkanyolo2 #45768 üzenetére
Ez eddig is így volt online vásárlásnál, csak most 8 napról 14 napra növelték az elállás lehetőségét.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MaxxDamage
félisten
válasz sarkanyolo2 #45677 üzenetére
Én voltam személyesen a T-Pontba (ahol külön szervizes részleg és üzlet is van) és nem tudták biztosan megmondani, hogy mennyi pénzt kell befizetnem, ha lemondom az Otthoni előfizum.. (ők 37 ezret mondtak, a Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs meg 19 ezret) mondták is a T-Pontba , hogy telefonon hívjam fel és kérdezzem meg, mert ott fognak tudni biztosat mondani... érdekes mindenesetre
(#45679) Vangelis: valahogy úgy.. kb. nem sok
/ezért szabadulni kell amint lehet/
és lényeg, hogy az xPeria Z -t nagy kedvezményekkel, de megszereztemL
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Hegyirabló
veterán
válasz sarkanyolo2 #45631 üzenetére
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #45415 üzenetére
Ahh már nem....
Már csak a kiváltságosoknak vannak
-
Smile8822
senior tag
válasz sarkanyolo2 #45326 üzenetére
Igen ?
Mert azt mondta az illetö hogy 1 èv.
Mert hogy a garancia papíron az van .
Meg az iphone -t hozta fel hogy azon is 1 èv van.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Edi77
őstag
válasz sarkanyolo2 #45322 üzenetére
Köszönöm!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #44612 üzenetére
& pepe091:
Akkor egy sima netcsomag nem is elég? Illetve fordítva is érdekel: ha van BIS, nem kell feltétlenül mellé netcsomag?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
313313
addikt
válasz sarkanyolo2 #43940 üzenetére
Ez így jó, mert online szeretném rendelni...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
grafikus17
senior tag
válasz sarkanyolo2 #43934 üzenetére
Itt 500MB-ot ír 10 dollárért. Jól értem?
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
cris78
őstag
válasz sarkanyolo2 #43897 üzenetére
Teljesen más. A hír levélben van egy csomó kupon. Csak kupon kód beváltási rublika hiányzik a t-nél.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
bajzal
őstag
válasz sarkanyolo2 #42979 üzenetére
Hát igen. Miért, be kéne hogy kapcsoljam? És ha bekapcsolom akkor nem fog netet szívni?
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #42611 üzenetére
De miért köteleznek arra, hogy elfogadjam?
Vagy váltsak még feljebb!!!
Vicc tényleg.
-
zzoltan2014
tag
válasz sarkanyolo2 #42367 üzenetére
És a netplusz M 190 ft-os akció csak egyszer vehető igénybe vagy türelmi idő után újra?
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #42081 üzenetére
Érdekelne az a számítás, ami alapján Hmvhely terület/lakos alapján megelőzi Szegedet.
Azért, mert Hmvhely nagyobb területen elterülve kevesebb lakosú (azaz rosszabb a népsűrűség, mivel - nem bántásképp mondom - mezőváros), míg Szegeden kisebb területen él összességében több lakos. Ergo abszolút logikátlan, amit mondasz.Hmvhely: 488 km2, 46.500 lakos, népsűrűség: 95,3 lakos/km2
Szeged: 281 km2, 170.000 lakos, népsűrűség: 605 lakos/km2Valami más magyarázatot kéne kitalálni. Abszolút illogikus, hogy egy népsűrűségét tekintve hatod mértékben lakott településen jelentősen korábban épül ki LTE lefedettség.
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #41998 üzenetére
Tudod éppen magasról teszek a facebúkjára. Azt minden egységsugarú tudja használni...
Én a telefonom szolgáltatásait szeretném használni, ha már előfizettem náluk ezekre.
(#41999) ANDROID???:
Három perc ingyen, hálózaton belül, ma éjfélig.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
törölt tag
Jaja, pont azt nezem. Az oltasokat is full jol turik.
-
ANDROID???
addikt
Ez szép meg jó, de a sűrű elnézést és türelem kérést követően mi lesz a jutalom a kedves ügyfelek felé, hogy a szolgáltatást fizetik és a net hetek óta akadozik és azrakodik van amikor órákra csá net szolgáltatás, most még a "megszokott" térerő ingadozáson kívül full térerő "helló-szia" van...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #41863 üzenetére
12852 ft talán.... lehet viszik mint a cukrot
tescoban 14990ft most is....Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #41799 üzenetére
Nem. Az "Domino kártyás előfizetés".
(#41800) bajzal:
Nyilván.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #41555 üzenetére
szia,
Tájékoztatjuk, hogy 2014. április 1-tõl Általános és Domino Üzletszabályzatunk (Üsz.) a következõk szerint módosul:
Lezárásra kerülnek a következõ havidíjas bennefoglalt forgalmat tartalmazó díjcsomagok és opciók: Go!Net M, Go!Net L, Go!Net XL, Net&Roll 200 MB opció, Net&Roll 1 GB LTE opció, Kapcsolat Net adatdíjcsomag arany, Kapcsolat Net adatdíjcsomag platina. A napidíjas Go!NapiNet csomagot NapiNet-re, a Domino Go!NapiNet csomagot Domino NapiNet-re nevezzük át a feltételek változatlanul hagyásamellett. Lezárásra kerülnek a következõ idõszaki díjas bennefoglalt forgalmat tartalmazó csomagok: Domino Go!Net M, Domino Go!Net L, Domino Go!Net XL, Domino RelaxNet M, Domino RelaxNet L. A lezárt díjcsomagok/opciók újonnanmár nem választhatóak, de ezek valamelyikével rendelkezõ elõfizetõk azt a továbbiakban változatlan feltételekkel vehetik igénybe (Általános Díjszabás 2.3.2, 2.3.2.3 és Domino díjszabás 2.3.1, 2.2.2, továbbá valamennyi Go!NapiNet-et hivatkozó pont).
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #41536 üzenetére
annyi különbséggel, hogy 1430 ténylegesen t-s illetékes, én viszont csak ügyfele/előfizetője vagyok a szolgáltatónak.
1430 inkább érdemel dícséretet, hiszen ő teszi hozzá a komolyabb kérdésekhez/problémákhoz azt a szakmai többletet, amit nem t-s illetékes nem tud, hiszen mindenki más csak a szolgáltató honlapján vagy egyéb nyilvános források által elérhető anyagból képes tájékozódni, ami nem mindig elég.
arról nem is beszélve, hogy én - vagy bárki más, aki nem szolgáltatói illetékes - szinte bármit leírhatok, akár a nemtetszésemet is, de a szolgáltatói illetékesnek nehezebb, hiszen (legalább) két irányban kell(ene) megfelelni (előfizető és munkáltató), ami nem egyszerű, illetve sokszor szinte lehetetlen.
azt is fontos megemlíteni, miszerint az itt olvasottak alapján 1430 még azt is felvállalja, hogy az előfizetők által vázolt problémákat jelzi/továbbítja az illetékesek irányába, amennyiben azok az ő hatáskörét meghaladják, illetve rá is kérdez a megfelelő szakterület dolgozóinál, ha úgy látja szükségét, mert az elengedhetetlen a probléma megválaszolásához/megoldásához.
teszi a fentieket sokszor szabadidejében, enegriáját feláldozva, illetve akár azt is kockáztatva, hogy nem minden kollégája nézi jó szemmel, amikor "munkát ad" nekik...
sok ügyfél mondhat köszönetet neki, továbbá a hozzá hasonló illetékeseknek, valamint a munkáltatói vállakról is sok terhet levesznek ezzel, mert sok esetben megválaszolják az ügyfelek kérdéseit, illetve segítséget nyújtanak azok megoldásában, és ezért az előfizetők nem telefonálnak már az ügyfélszolgálatra, valamint személyesen sem keresik már fel azt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
AtHoS
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #41536 üzenetére
Ja vagy úgy! Akkor tényleg mea culpa
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #41534 üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem mondandód lényegét ("Persze, ingyen bugreport ez a fórum a T-nek") Ha így van elnézésed kérem
-
AtHoS
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #41494 üzenetére
Köszönöm szépen mélyenszántó értékes hozzászólásod a témához
Miskolc topikban pl. szokott járni vodás, aki érdemben szokott is tájékoztatást adni. Miért itt ne járhatna T-s. Szóval erről ennyit..Minden esetre tegnap este a Kocsonya Farsang-on megittam amit meg lehetett, hogy felejtsek......
"IJ" a részünkről. De ebből is tanul az ember....
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #41522 üzenetére
2000ft-ot szoktak!
-
Blackmirror
őstag
válasz sarkanyolo2 #41520 üzenetére
Én mondtam,hogy direkt üzletbe rendeltem,ezért megnézném küldjék ki max nem veszem át.Neeem azt nem lehet ez nagyon tré állapotban van.
Dehát ez van.Azt hogy duma-e azt nem fogom megtudni.iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz sarkanyolo2 #41512 üzenetére
Mindenki nyugodjon le
Egyébként kíváncsiságból megrendeltem azt az iphonet,de érvénytelenítették ma reggel a rendelést.
Fel is hívtak, hogy azért mert webshop közölte hogy annyira hibás állapotban van hogy ők azt nem küldenék ki és sajnos másikat nem kaphatok.Csak nem értem,akkor miért került fel a webshopba és miért tudtam megrendelni.iPhone X@R, iPad Pro
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #41342 üzenetére
Kérdezd meg a garancia topikban, garantálom, hogy azt fogják mondani, hogy a vásárlás napja a 0. nap. Olyan hülyeség meg nincs, hogy ha délelőtt 11-kor vetted, akkor a 3. munkanapon 11-ig van a cserelehetőség. Ja, és a szombat-vasárnap nem munkanap, még ha nyitva is volt az üzlet...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #41340 üzenetére
Utóbbi.
Tehát a vásárlást követő munkanap az 1. nap.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz sarkanyolo2 #41334 üzenetére
Nekem sem volt bajom a Huawei-el. A ZTE kommunikációs és menedzsment rendszerének magyarországi implementálásával volt csak problémám.
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #41332 üzenetére
"honnan veszed, hogy szar"
honnan veszed, hogy szarnak veszem?
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
válasz sarkanyolo2 #40958 üzenetére
ezt is siman rogziteni lehetne hogy a technologia kepessegenek x %-at (pl 10% lte -> 10mbps) biztositani kell.
-
kungzi
veterán
válasz sarkanyolo2 #40474 üzenetére
oksa köszi
-
raziel01
veterán
válasz sarkanyolo2 #40461 üzenetére
-
pcgamer01
senior tag
válasz sarkanyolo2 #40384 üzenetére
igen bocsi csak idegesít picit.
csak annyi lett volna a kérdés hogy be kell-e telefonálni vagy majd aktiválják.
de azért thx.Samsung Galaxy S10+
-
Sterilzona
senior tag
válasz sarkanyolo2 #40278 üzenetére
fene egye meg ... -
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #40273 üzenetére
Sajnos vodafonos maradt.
-
erdoke
titán
válasz sarkanyolo2 #40232 üzenetére
Most megpróbáltam a Webshopban aktiválni. Kiírja, hogy "Sikeres művelet. Sikers megrendelés." Alatta pedig: "Nincs aktiválva".
Az agyamra mennek. Ráadásul fontos lenne, hogy napközben is elérhető legyek emailben.
Nagyon érik, hogy összepakolom a 4 előfizetésem és 3 Dominóm, és átballagok másik szolgáltatóhoz... Lassan elég "bizonyíték" gyűlik össze, hogy nem teljesítik a szerződésben vállaltakat, úgyhogy nem kell megvárnom a hűség lejártát sem.Apropó, a webshop belépésről se SMS, se e-mail értesítés nem jött. Bár ha jobban belegondolok, már tegnap este sem.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #40063 üzenetére
Igen, erre utaltam.
Kedvcsináló: http://www.youtube.com/watch?v=YRyB_UapMRU&feature=youtu.be
(bocsi a linkért, mobilról vagyok)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tipuka
addikt
válasz sarkanyolo2 #39921 üzenetére
-
egoistus
tag
válasz sarkanyolo2 #39914 üzenetére
Az durva is lenne
Telenornál jó ára van. De ahogy olvasgatom ott a lg d505 kodnevü van, míg a telekom a d500-ast kapja de ez nem tuti. Igazából még azt sem tudom mi a kettő közötti különbség.
Ha mozaik xs mellé 35 max 40 ért még jó lenne vagy feltöltősbe 45-50.
Minden magasabb árazást botránynak veszek, és a 2. előfizumat a vodánál tartom míg a világ, világ...
Ezt vehetik fenyegetésnek is Alacsonyabb árak engesztelőleg hatnak rám39915: Állítólag van, de nem tudom biztosan.
[ Szerkesztve ]
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
cris78
őstag
válasz sarkanyolo2 #39866 üzenetére
Komolyan megkérdezte....
Más, valaki vett ilyen ghoo külső aksit a multkor. Hogy müködik ez? Honnan tudom ha fel van töltve? Már mindenbe luxus leirást adni???Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #39797 üzenetére
Miért én erősítsem meg, ott van a számla végén.
"Tájékoztatjuk, hogy 2014.03.01-tõl Ált. és Domino Üzletszabályzatunk (Üsz.) a következők szerint módosul:
A Fun Aranytárskártya, a Fun Dupla, a Like 50, a Like 300, az Eco S, a Next L Társkártya, a Next XL Társkártya, a Mobil Otthon Prémium, a T-Mobile ikon 200 LTE, a T-Mobile ikon 400 LTE, az Aranytárskártya Net&Roll XS és a T-Mobile ikon 600 LTE díjcsomagok lezárásra kerülnek, újonnan már nem választhatók. Ezek valamelyikével rendelkező előfizető a díjcsomagot változatlan feltételekkel veheti igénybe.
A Net&Roll M mobilinternet csomag benne foglalt adatmennyisége 16 GB-ról 20 GB-ra nő és az elérhető kínált le- és feltöltési sebesség értéke 21/5,7 Mbit/s-ról 60/22 Mbit/s-ra változik. A Net&Roll XS mobilinternet csomag benne foglalt adatmennyisége 2 GB-ról 3 GB-ra nő és változatlan kínált sebesség mellett a 4G/LTE hálózat is elérhető.
Kivezetésre kerülnek: ...továbbá a Net&Roll 1 GB opció. Az opciót használó előfizető a Net&Roll 1GB LTE opcióra kerül átváltásra.
A Travel & Surf M roaming adatdíjcsomag napi díja 2090 Ft-ról 1490 Ft-ra változik (-600 Ft), a Travel&Surf L heti díja 10790 Ft-ról 6990 Ft-ra változik (-3800 Ft) és a Travel&Surf csomagok igénybevehetősége kiegészül Andorrával. A továbbiakban roaming helyzetben Domino és Mix előfizetések esetében is igénybe vehető a hívásátirányítás szolgáltatás...
A tájékoztató és a módosított dokumentumok 2014.01.30-tól elérhetőek a www.telekom.hu-n és ügyfélszolgálatainkon vagy a 1430 számon."Edi77
Kötbér + a hátralévő részlet lenne fizetendő.крокодил
A Telekom legfeljebb akkor számlázna a VoIP használatért, ha Telekom VoIP szolgáltatást használnál, olyan pedig (még?) nincs. Sőt, plusz díj helyett inkább korlátozza.punky10
Nekem nem szokott 3G térerő gondom lenni a csabai vasútállomáson, de otthon (Mezőmegyer) még 3G sincs, viszont LTE már igen!
Amúgy két okból kifolyólag rossz a Telekom 3G/4G térerő a vonatokon: először is mert a Telekom inkább településeket fed le és beltéri 3G/4G lefedettségre koncentrál már régtől fogva, másrészt ha IC-vel utazol (én inkább azzal szoktam), akkor a vonatok kialakítása (pl. hővédő üvegezés) még tovább rontja a települések között eleve gyengébb térerőn (sajnos sokszor még a 2G-t is).motoflug
A számlán a tétel melletti dátum megegyezik a tényleges kártyacsere napjával? Mert ha nem, akkor az ügyintéző valószínűleg nem jó indokot rögzített a kártyacseréhez, a Back Office pedig az iratok archiválásakor ellenőrzi az elmaradt tranzakciókat, és utólag terheli azokat (igen, megteheti). Reklamáld meg, és majd legfeljebb jóváírják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
biznisz_man
tag
válasz sarkanyolo2 #39741 üzenetére
Na már nézem is
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #39741 üzenetére
Voltak a Telekomban is, meg voltak elégedve. Még jó, hogy nem telefonon próbálkozott.
Hoppá, január 13- tól 5 percen belül fogadniuk kellene a hívásokat!
A rögzített hívásokat 5 évig meg kell őrizzék és ingyen a fogyasztó rendelkezésére kell, hogy bocsájtsák.
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #39677 üzenetére
Mekkora értelmetlen dolog.
Erről, hogy nem lehet elérni a boltokat, ahol ugye jobbára a készletet értékesítik, egy Dilbert sztori ugrik be. Egy megtörtént eset, mikor a cég egyik intézkedése, hogy laptopokat vettek az alkalmazottaknak, hogy otthon is dolgozhassanak. Viszont egy másik intézkedéssel az asztalokhoz csavarozták a laptopokat, nehogy ellopják őket.
Az hogy egy telefonos cég üzleteit nem lehet elérni telefonon, már önmagában is hatalmas sztori, de az, hogy ennek az az oka, hogy zavarta őket hogy érdeklődnek arról, amit el akarnak adni, annyira tuti hogy még az is lehet hogy meg kéne küldeni Scott Adamsnak, ezzel tuti bekerülnénk a következő könyvébe.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #39677 üzenetére
Hát igen... a vásárlók már csak ilyenek... ha vásárolni akarnak
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #39612 üzenetére
Na igen ez benne a lényeg, hogy használtról van szó, ezt elfelejtettem írni.
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #39565 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #39554 üzenetére
Javítottam helyetted:
Sőt a 2014-es halózatfejlesztésre szánt összegből minden nagyobb T Pontban egy "Vangelis lounge room" kerül kialakításra (
a prémium ügyfelek) Vangelis fogadására, ahol egész nap ingyen étel-, ital- es kuponfogyasztás várja a kedves ügyfel(ek)et.[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz sarkanyolo2 #39554 üzenetére
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39340 üzenetére
Nem mondta senki az ellenkezőjét
-
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39330 üzenetére
Bemész a szekszárdi T-pontba és megkérded.
palee69 besétáltam és egy hölgy elvette belerakta egy nagy GLS borítékba és elbúcsúztunk.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39328 üzenetére
Szervizek mi köze hozzá? Egy hónapja adtam vissza telefont és nem a szervizes foglalkozik ezzel.
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #38782 üzenetére
Nekem nem is kérték el a készüléket.... csak megcsinálták.
-
Nordik
őstag
válasz sarkanyolo2 #38782 üzenetére
20ezret nem biztos, hogy érne ez a kis ütődés nyom...
De még utánajárok a topikjában, ugyanis ha jól tudom, recsegő hátlap az szériahiba és nem javítják hanem cserélik. Az enyém is recseg picit.
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #38499 üzenetére
Én is egy év hűséggel vettem a Limiát. Nem volt drágább.... és hamarabb le tellik az egy év mint a kettő!
-
adp
őstag
de most lettem T-s 10 év vodafone után, 2 évet is aláírok, csak a rohadt számhordozásos téma miatt nem tudtam online intézni nehogy már ne kapjak nagyobb kedvezményt,mert ez az őhibájuk... mert ugye 1 év hűségnél ugye drágábbak a telók
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Itt egyébként van apróbetűs rész? vagy,
1.megrendelem (1év hűség az előfizetésre, nem vállalok hűséget a csomagra)
2. megérkezik
3. örül a fejem? Ennyi lenne? -
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #37649 üzenetére
Vagy 3ezerért
-
westcoastog
veterán
válasz sarkanyolo2 #37510 üzenetére
Hát ha tudna az 520 LTE-t, meg nógrád megye tele lenne LTE hálózattal.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #37094 üzenetére
Online vettük, viszont cégnévre és lehet már bekönyvelték azóta.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz sarkanyolo2 #36883 üzenetére
Nemrég vettem LG G2-t, amin volt előre telepített Navigon térkép, de progi nem. Kutakodtam, de csak Samsung telefonokhoz láttam még élőnek ezt az akciót.
Dive ever, work never.
-
Melack
veterán
válasz sarkanyolo2 #36554 üzenetére
Csak szervízes csere esetén a telefon vételkori árát veszik figyelembe. Márpedig azt az opciót nem szeretné elveszíteni. Remélem érthető, amit írok.
Pocket Neo nem előrelépés.[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
veterán
válasz sarkanyolo2 #36444 üzenetére
Lassan végeznek mindenhol a MinDigTV frekicserékkel, így nagyon remélem, hogy tényleg kiírják.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
D@ve89
tag
válasz sarkanyolo2 #36444 üzenetére
Aztán tavasz lesz a beadási határidő, majd az odaítélés, kábé nyár lesz mire használhatják is fizetés után a frekiket, plusz mire kiépítenek rá valamit, már 2014 őszén járunk. Mindez akkor, ha semmi kabaré nem lesz a frekvenciatenderrel, nem úgy mint legutóbb...
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz sarkanyolo2 #36409 üzenetére
Semmit...Ő csak rendelni szokott...
Kiválaszt így telefont a honlapon,ráüt a "kosárba" feliratra,majd a felugró ablakba beüti a "Telekom kupon by Vangelis"feliratot,és a futár farokfelvágva,soronkívül viszi ki neki,természetesen abban az időpontban,amikor otthon tartózkodik...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
csacsi67
addikt
válasz sarkanyolo2 #36234 üzenetére
Létezik de nem érsz vele sokat. Magyarán majd nem semmit.
-
cris78
őstag
válasz sarkanyolo2 #35622 üzenetére
Most akkor 4g-s telefonra sem jó a kód? Elmélkedés... Ha kiválaszt az ember egy telefont, plusz valamit ami kell Vangelisnek :-), beírja a kupon kódot, majd törli a kosárból a telefont?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
raziel01
veterán
válasz sarkanyolo2 #35619 üzenetére
Ugye milyen rossz érzés? Engem is zavar.
Bár annak őszintén örülök, hogy egyesek jól lehúzták a céget olcsó termékekkel. Grat nekik. -
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #35318 üzenetére
Pedig én azt gondolnám, ő abszolút VIP ügyfél, legalábbis az extra kedvezményes vásárlásai láttán.
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #35277 üzenetére
Biztos tiltólistán vagyok
Most próbálom már azóta 2 mobilról is-... van annyi mobilom az egyiket csak felveszik!
-
DiVaD
senior tag
válasz sarkanyolo2 #35195 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerint a régieket nem bántják.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #35137 üzenetére
Vicc. Ha mozaik XS-sel adnák 0 Ft-ért, akkor is túl lenne árazva ez a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #35074 üzenetére
Simán!
Ha lesz egy kis időm még szétnézek árulnak-e valami jót telekomék.
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #35045 üzenetére
Átvételeztem.....
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #35003 üzenetére
Mit raktál ki? Csak nem azt????
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #34995 üzenetére
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Series X 1tb eladó 2025.05 ig garanciális!
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest