- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #20226 üzenetére
8 (munka)napon belül az is sima ügy!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
-
Dany007
veterán
válasz sarkanyolo2 #20737 üzenetére
Oh én épp az egyiket várom ezekben a percekben is
-
blueye
veterán
válasz sarkanyolo2 #20772 üzenetére
Így terelik az előfizetés felé (egyelőre) a T. Ügyfeleket.
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #20786 üzenetére
Nem tudom, holnaptól lehet megnézni a honlapon szöveg van a végén. Gondolom megint áremelés itt ott, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz sarkanyolo2 #20817 üzenetére
Milyen új internet csomag?
-
Otisz
őstag
válasz sarkanyolo2 #20817 üzenetére
Net&Roll 4G mobilinternet-csomag 11.990.-
Maximális letöltési sebesség: 60 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség: 4 Mbit/s
Csomagba foglalt belföldi adatforgalom: 40 GB(OO[IIII][IIII]OO)
-
Otisz
őstag
válasz sarkanyolo2 #20825 üzenetére
Azt hittem, hogy az új csomagoknál a 4G-re gondoltál
Ennyit találtam, mint újdonság.(OO[IIII][IIII]OO)
-
Soulfly842
addikt
válasz sarkanyolo2 #20847 üzenetére
Illetve az egyéb tartozékok.
(#20844) blueye
Megnövekedhetett az igény manapság, mivel kibővült a microsimes készülékek köre. Több helyen volt folyamatosan, de azért az egyes üzletek készülék/tartozék készleteiben lehetnek eltérések.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sarkanyolo2 #21191 üzenetére
Nem lehet, hogy helyfüggő a lassítás?
-
Foose
addikt
Érdekes. Nekem már lement a 100MB ebben a hónapban,és még nem vagyok lassítva. Meg a beszélgetés alapján pl Darvinya sem...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
club1
veterán
Gondolom klikked van...
-
kungzi
veterán
válasz sarkanyolo2 #21317 üzenetére
-
kungzi
veterán
válasz sarkanyolo2 #21320 üzenetére
ez van, ezt kell szeretni. Nem Angliában élünk sajnos, ahol az ilyen netet csak úgy utánad dobják fillérekért
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #21555 üzenetére
Nem tudom milyen lehet, de így látatlanban lefogadom, hogy egy SIII-al jobban jársz...
(Csak egy nagyon-nagyon szubjektív vélemény volt...)
Jó szerencsét!
-
rizso
addikt
válasz sarkanyolo2 #21608 üzenetére
Köszi a választ! Ez esetben akkor mázlim van, mert Szekszárdon van szervizes T-pont - ami mégiscsak kényelmesebb és biztonságosabb, mint a küldözgetés És ebben az esetben csak be kellene mennem a csomaggal, és megmondani, hogy szeretném visszamondani a szerződést?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #21608 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá, hogy munkanap.
(Egyébként tökéletes módszer egy-egy kiválasztott, de bizonytalan készülék kipróbálására!)
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
válasz sarkanyolo2 #22217 üzenetére
Egy bajom van az LG-vel.. nap, mint nap láttam, hogy mikyen mennyiséget visznek vissza a szervizbe... közelmúltban is találkoztam frissen kibontott kijelző hibás készülékkel.. Hogy friss felső/középkategóriában is így lesz-e azt nem tudom - de én félnék tőle. Talán még mindig a HTC/Samu kettős, ami a legritkábban látogatja a szervizes kollégákat.
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #22234 üzenetére
S ha szerinted igen, akkor ő ezt el fogja mondani?
(#22232) cocka:
Szerintem ez teljesen egyértelmű:
A teljes fizetendő díj attól függ, hogy a 30 napos mérési ciklusban mekkora belföldi adatforgalmat bonyolított. Amennyiben a 30 napos ciklusban nem használja előfizetését, akkor díjat sem fizet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
unyadavid
senior tag
válasz sarkanyolo2 #22234 üzenetére
Szerintem nem valószínű, mivel tavalyi csúcsmodel és előbb kiveszik az árlistából, minthogy közép, majd alsó -kategória áron árulják. De ez csak az én véleményem.
-
bobooo
addikt
válasz sarkanyolo2 #22277 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
válasz sarkanyolo2 #22347 üzenetére
6500 Ft, 1430 is my friend. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy meg lehet-e hatalmazni családtagot, hogy az teljeskörűen eljárhasson a telefon ügyintézést illetően:
Előre is köszi: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
blueye
veterán
Gondolom nem a telefont hanem a Dominó szerződést szeretnéd átíratni, azt nem lehet: 17577
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Inkább az a kérdés, hogy mennyi időközönként lehet dominós telefont venni, szerintem egy éven belül nem csak 1 engedélyezett. Vagy vegye meg most a bátyád Neked a telefont.
-
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz sarkanyolo2 #22586 üzenetére
Egy szépséghiba van ezzel: itt havidíjas számról van szó, nem feltöltőkártyásról
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #22586 üzenetére
Jó de ha flottába van a szám akkor az is megy a levesbe ilyenkor. Meg ilyen céges előfizetéses számokat amúgy se szoktak ilyen könnyen csak úgy átíratni.
bianca3 Adventi naptáros akciók lesznek idén is ...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #22798 üzenetére
De dominónál nincs olyan, hogy bemegy valaki és kéri, hogy írják a nevére mert pl ezer éve Ő használja és anno csak vette valakitől.
Mintha nekem régebben írtak volna nevemre így domnio-t.De lehet tévedek.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #22798 üzenetére
Domino csomagot még mindig nem lehet átíratni, felhasználóként való rögzítésre van lehetőség.
(#22799) Vangelis:
Így van, ez is egy megoldás, csak van valamennyi átfutási ideje, míg "házon belülre" kerül az illető.
(#22811) attiati:
Tudtommal csak önállóan, új előfizetésként rendelhető az AK RelaxNet M.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Beca1990
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #22956 üzenetére
használható, de akkor nem tudsz GSM alapon telefonálni, sms-ezni.
-
Varszegig
veterán
válasz sarkanyolo2 #23037 üzenetére
kb 43% kamat
-
kenny123
addikt
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #23722 üzenetére
Teljes körű jótállás /12 hónap/: a készülékre és a készülékcsomagban lévő tartozékokra is kiterjed.
Korlátozott jótállás: csak a készülékre vonatkozik, annak tartozékaira nem.
Gari jegyen rajta van a jótállás megnevezése.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz sarkanyolo2 #23725 üzenetére
Ha nem fizikai ráhatás eredményeként ment tönkre, hanem rendeltetésszerû használat során akkor igen..
-
Huroq
senior tag
válasz sarkanyolo2 #23725 üzenetére
Persze. Az én fülesemet is azonnal cserélték volna, de nem volt épp raktáron.
(#23726) Soulfly842
Nekem szétesett két részre a füles és nem vizsgálta senki, hogy rendeltetés szerüen használtam -e.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz sarkanyolo2 #24206 üzenetére
Köszi, csak mert azt mondta a csajszi a boltban, hogy ha a neten nincs, akkor hú országos hiány van, de hátha jön alapon nézzek be. Köszi a választ!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Llew
senior tag
válasz sarkanyolo2 #24285 üzenetére
igen, olyan üzletbe akarom vinni, ami szervízként is fel van tüntetve
Magyar Államkincstár számla 20 ezer forintos promociós kód: 6213116501 ______ K&H 10 ezer forintos ajánlókód privátban ____ Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
b4sxe
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24370 üzenetére
Köszi, de hogy megy ez? Haverom több mint 10 éve ugyanazzal a kártyával telefonál , meg arra tölt pénzt, akkor most neki elvileg van egy csomó pontja? Vagy hogy lehet ezután érdeklődni ?
YUMYUM
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #24385 üzenetére
A 10 év egyébként majdnem stimmel. Jelenleg legalábbis fél éven belül 360 pont kell az arany szinthez, vagyis havi átlag 60 pontot kell gyűjteni. Tehát ha minden betöltött év után havi 5 pontot gyűjt a hívószám, akkor 12 év után alapból megvan a havi 60 pont.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
.bruszli.
senior tag
válasz sarkanyolo2 #24386 üzenetére
Ezek milyen online árak ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
b4sxe
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24664 üzenetére
A T-Mobile rendszere a ludas ilyenkor. Addig ne menj a Pick-Pack pontra, amíg azt nem látod, hogy a csomag átvehető.
"Az átvétel várható időpontja:" ilyen esetben tárgytalan - nekem az átvételi ponton mondták, hogy sokan mennek T-Mobile-os csomagért hamarabb, mert a webshopban azt írják, hogy ekkortól várhatóan átvehető... közben pedig csak attól a pillanattól, amikor sms/e-mail értesítést kapsz róla.
Amúgy meg a futáros várakozás kiküszöbölésére illetve a bankkártyás fizetés miatt megéri a Pick-Pack csomagátvételi lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24811 üzenetére
Nem kaptam föl magyarból mindig szar voltam, ez az igazság! Bár az utóbbi 5 évben javulgatok...
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Intel fan11
őstag
válasz sarkanyolo2 #24872 üzenetére
mobilnetnél csak azt mutatja milyen net csomagom van azt h hány mega áll rendelkezésre azt nem találom!
Battletag: hojszi#2983
-
.bruszli.
senior tag
válasz sarkanyolo2 #25337 üzenetére
Igen.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #25460 üzenetére
Kaptál SMS-t hogy aktiválták a 100MB online kedvezményt?
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #25460 üzenetére
A 100 MB-os keret külön van, az nem növeli a 30-ast, és nem is lehet külön lekérdezni, hogy hol tartasz. Alternatív megoldás, hogy míg tart a 100 MB-os keret, addig a 30 MB-os nem csökken. Ha elkezd csökkenni a 30-as keret, elfogyott a 100 MB-os.
biroatis
Igen, kapcsolattartótól érdeklődj (bár kisebb csomagokban nem jellemző, hogy van ilyen). Viszont a Go!Net-ek általában minden flottásra aktiválhatók (de önkiszolgáló tiltás miatt inkább ügyintézőn keresztül).dobobazsy
Go!NapiNet, ami az Eco díjcsomagoknál bennefoglalt szolgáltatás. Természetesen lecserélheted Go!Net S-re.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #25480 üzenetére
Nagyon buta kérdés, de azt a számot használod, ugye amit a készülékhez adtak? Mert arra aktiválják a 100 MB-ot. Meg mikor és milyen formában vetted át a telefont? (PPP, futár..?)
Mert elvileg akkor aktiválják, ha visszament feléjük, hogy Te átvetted a csomagot. Ha minden stimmel, hívd fel a 1430-at, ott biztos tudnak okosabbat mondani. -
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #25480 üzenetére
5 munkanapon belül aktiválják a kedvezményt az új Domino hívószámra. Ha ez letelt, és még most is a 30-as keret fogy, telefonálj be, hogy tetessék fel a kedvezményt.
polonic
Hivatalosan 60 napon belül.motoflug
Hűségidő alatt számlalemaradás esetén még mindig tilthatják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS routerek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
- Újszerű Sonos Ray fehér színben
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest