Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Vajon szokott itt előfordulni T-kom szervizes?
-
BéHGT
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen, most néztem meg, eléggé csöves.

De ha ilyen csomagban veszel egy Galaxy Camerát, egyből át tudod veni vagy 8 helyen Bp-en. Ez miért van? -
BéHGT
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Köszi! Akkor remélem kérhető microSIM-nek...

-
Bocs ha volt ilyen kigyűjtés, de nem találtam. Mik a hűség nélkül elérhető tarifák? Azért kérdezem mert amiket néztem az mind 1 vagy 2 év hűség mellett volt igénybe vehető.
-
BéHGT
senior tag
Aranytárskártyás Net&Roll XS-t tudok úgy venni, hogy nem írok alá hűséget? Csak a sim kéne nekem, még stick se kellene hozzá. Vagy mindenképpen kell a 2 év?
-
anderledani
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Én is kb ilyenre tippelek, de a 18. nekem már késő, lehet nem várom meg ha szombatig nem lesz.
-
Tomate
veterán
T-s vagyok. Holnap megyek Ausztriába. Ha átirányíttatom egy itthoni 30-as számra a telefonom az érkező hívásokat felszámolja a szolgáltató azért mert kint vagyok? Vagy semmi plusz költségem nem lesz ebben az esetben?
-
catroot
veterán
Most túlterhelt lehet a T-s oldal (belépés my t-mobile)? Egyszerűen nem tudok belépni.
-
krisztian112
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
A napra biztos kezdetről sajnos senki sem tud információt adni. A belső illetékeseket is szigorú titoktartás jellemzi. Ezt csak az nap fogod megtudni de az én tippem a nov 15. péntek vagy a 18. hétfő.
-
anderledani
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ez az amit én is tudok, csak valakinek hátha van információja a napra pontos kezdetről, mert nekem fontos lenne.

-
válasz
dptrsk
üzenetére
próbáltam olyan telefonra, ami minden kitételnek megfelel, mégis azt írja a play, hogy na ezt nem, mert nincs olyan eszköz, ami megfelel a követelményeknek - pedig garantáltan igen!
morphin; biztos a szokásos, mint anno iphone alatt is volt az ingyenes t-s navigon, hogy minden olyan benne volt, amit nem is lehet használni, bár ott idővel rájöttek és kurtították, hogy ne foglaljon feleslegesen sok helyet.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hu! Tudtok valami jó chat alkalmazást ahol van lehetőség Videochat-re? Kössz.
-
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Biztos tiltólistán vagyok

Most próbálom már azóta 2 mobilról is-... van annyi mobilom az egyiket csak felveszik!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ez a t-mobilos voip lehetőség tiltása mely netcsomis díjcsomagokra vonatkoznak? Azt olvastam, hogy az új Next S díjcsomag netjében tiltva van a voip. Nem tudja valaki, hogy az új Paletta 200-as csomag mobil csomagjának netjében ez tiltva van-e?
A voip tiltás az ios-es facetimre is kiterjed? -
Vangelis
félisten
Több mint 2 perc.. végül is igaz mert 28perce nem veszik fel a telefont
1430! Király! -
-
krisztian112
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Szerintem a karácsonyi akciók első hulláma november közepén várható az éves tendenciák szerint, úgyhogy szerintem lesz:d
-
anderledani
őstag
Van valakinek valami információja, hogy a november 15. körüli szokásos 3-10 ezer forintos "árzuhanás" pontosan mikorra várható?
Erre gondolok: [link]
Ha lesz ilyen egyáltalán. -
KZP
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
A sok okos majd megveszi, mert hű de olcsó, aztán néz, hogy nincs rá semmilyen normális alkalmazás...
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Hát nah... van pár sok lomom..

-
BéHGT
senior tag
Ha valakinek van egy friss készülékvásárlása részlettel, de már aranykártyás, az tud venné mellé pl egy Aranytárskártyás Net&Roll XS előfizetéssel részletre Galaxy Camerát? Vagy csak 1 részlet futhat egyszerre?
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
A mobiltelefonnak az alábbi műszaki követelményeknek kell megfelelni:
Az alábbi gyártók okostelefonja: Samsung (kivéve Samsung i5700)
Android operációs rendszer: 1.5, 1.6, 2.0.0, 2.0.1, 2.1 vagy 2.2
Támogatott felbontás: 320x240 ; 240x320 ; 320x480 ; 480x320 ; 480x800 ; 800x480 ; 480x854 ; 854x480
Ahhoz, hogy telepíteni tudja a MobileNavigatort a készülékére, 1,92 GB szabad tárhelyre van szüksége. -
Vangelis
félisten
Srácok az a rókás acatel ér valamit?
Mert nekem még be van foglalva egy 12 ezerért.. elmenjek érte?! Vagy nagyon ratyi?
-
F-ECT$
titán
Vettem egy LG G2-t, amire előzetesen fel lett másolva egy kb 900 MB-os Navigon mappa. Keresgéltem, és ezt találtam. Persze a hozzá tartozó apk-t nem lehet letölteni Play-ből. Gondolom LG-re nem elérhető a szolgáltatás, de ezt meg tudná valaki erősíteni?
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! A T-mobilnál kapható angry birds plüss figurák adnak hangot is? Vett már valaki tőlük?
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Ahogy néztem az aranytárskártyás kedvezmények csak kapcsolat kártyás emberkéknek érhető el. Mikor én próbáltam megrendelni, akkor telekomba való belépés nélkül simán engedte kedvezményes Next S díjcsomagot (5500Ft) a kosárba rakni. Akkor ehhez be se kell jelentkezni, vagy hogy van? Köszönöm a választ!

-
tomy86
addikt
Kezdem magam fogyatékosnak érezni.
Beszéltem egy ügyintézővel, aki szerint aktiválva van a hívásrészletező, amit szerinte a távszámla.hu-n lehet megtekinteni. Mire mondom neki, hogy én nem vagyok regisztrálva távszámlára. Erre ő, hogy márpedig tavaly október óta igen (akkor tértem át papíralapú számláról elektronikusra). Az igaz, hogy a számlaértesítő a távszámla.hu-ról érkezik, de minden levél végén ott van az is, hogy regisztráljak, mert az milyen jó (tehát szerintük sincs regisztrációm és nem is akarok regisztrálni). Tényleg nem lehet megoldani, hogy mindenféle külön reg nélkül megnézzek egy hívásrészletezőt? Komolyan visszatérek a papíralapú számlára 
A Telekom weboldalán ha a számla mellett a "Hívásrészletező" menüpontra kattintok, akkor kiírja, hogy a számlához nem tartozik hívásrészletező.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ezek a domino-s mobilnet csomagok vajon bármikor lemondhatóak, vagy x ideig muszáj fizetned, ha egyszer megrendeled?
2 hónapig nagyon akciós, mi történik, ha megrendelem, és 2 hónap lejártával lemondom? Nem tervezem lemondani, csak érdekelne. Semmit nem írnak erről az oldalon. -
1430
senior tag
válasz
tomy86
üzenetére
Igen, ehhez kell folyószámla szintű jelszó is, de akkor kérdezz rá, mi lett aktiválva.
Totheground
A 80-as számon T-Pontok nem elérhetőek, de telefonos ügyintéző is meg tudja nézni az üzlet készletet.Akve
Októberben nem vettetek még egy előfizetést? Mert akkor már folyószámla szintű jelszó is kell. -
D@ve89
tag
válasz
Malachi
üzenetére
Azt vettük észre, hogy Iphone-ok vannak úgy, hogy egy SMS-t IMessage-ként akarnak elküldeni vagy fordítva, vagy csak simán nem megy ki az IMessage. Ilyenkor persze nem megy végbe a küldés vagy csak késve. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból tudnak ilyet csinálni.
Na most ezzel tudom nem segítettem semmit.A legrosszabb, hogy ennek a szolgáltatásnak a felelőse ugyebár az Apple. Aki mindent hárít a szolgáltatókra, viszont a szolgáltató csak egy csatornát ad a Iphone alá, egy "csövet", amin aztán azt csinál, amit akar.
-
Totheground
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Sajna nem, mert ott szerintek egyeltalán nincs és csak készletértesítőre lehet felvenni, ellenben pl a Westendes T-ben ráfutottam egy darabra, de az más színben volt.
Konkrétan 32 gigás ezüst iPad Air kellene. -
a bevezetés óta használjuk az imessage-t, de két-három hónapja folyamatosan rossz, akadozik, nem küldi az üzeneteket csak 10-20 perces késéssel, de akkor egyszerre mindet, satöbbi.
ennek lehet köze a Telekomhoz? vagy hardveres gond? mit lehetne ezzel tenni? nagyon kellemetlen és zavaró.
-
Akve
tag
Sziasztok!
Aki elektronikusan kapja a számlát, annak már megjelent a my-tn az összeg?
Eddig nekem minden hó 1-jén láthatóvá vált. -
lord.lakli
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha az aranykártyás next-re gondolsz, akkor jól látod, már csak a domino drágább. 8 nap érvényes akkor is ha személyesen veszed át, a webes rendelés a lényeg.
(#35239) Totheground: az nem jó, hogy a weben (persze ha megy
) kiválasztod a terméket és megnézed, hogy melyik t-pontban tudod átvenni? -
Totheground
addikt
Van esély arra, hogy ha egy üzletet felhívok a honlapon szereplő számon, akkor tudnak válaszolni a "van-e xy készleten" kérdésre?
-
tomy86
addikt
Köszönöm a választ.
"Ha esetleg elektronikus részletes számlát aktiváltattál"
Na ez jó kérdés. Amikor az ügyintézővel beszéltem, akkor csak annyit kérdezett, hogy elektronikus vagy papíralapú számlát kapok-e. Mondtam, hogy elektronikus és ennyi. Egyértelműnek gondoltam, hogy a számlához csatolják vagy legalábbis elérhetem ugyanazon a felületen a My T-ben, ahol a számlát is.
Az általad linkelt oldalhoz, ha jól sejtem még létre kell hoznom egy folyószámlaszintű jelszót is.
Nem lehet egyszerűbben hozzáférni a hívásrészletezőhöz? -
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Ha online rendelésemet személyesen veszem át akkor is él a 8 napos elállás a vásárlástól?
Egyébkén ha társkártyás kedvezménnyel vennék telefont elég drága árak vannak a telekomnál... Sőt nincs is semmi kedvezmény ugyanúgy annyi mintha nem is vállalnék hűséget az előfizura.
-
ANDROID???
addikt
Nagyon "jó" a T-mobile oldala, a napokban lassú mint a csiga, de most meg azt írja, hogy hiba amikor be akarok lépni az előfizetésem adatait ellenőrizni...
Nem enged belépni sem. Mi a frász van vele? -
1430
senior tag
válasz
Gabbana
üzenetére
Bár nem tudom, mit értesz egy felhasználónév alatt, de ha 2 vagy több hívószám van egy számlában, akkor az online megtekintéshez folyószámla szintű jelszó kell. Ezt online is létre lehet hozni (telefonszámok + szerződés szintű jelszavak ellenében), de ügyintéző is segít, ha kéritek.
tomy86
Ha októberben valóban aktiválták a részletes számlát, akkor a számlaképben (a végén) már benne kellene lennie a részletezésnek. Ha esetleg elektronikus részletes számlát aktiváltattál (ez független az elektronikus számlától), az 9-én kerül betöltésre és itt éred el. -
ANDROID???
addikt
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Ha részletes számlát kérek, akkor az mikortól érhető el? Október elején hívtam emiatt az ügyfélszolgálatot, de a mostani (októberi) számlán még nem szerepel a hívásrészletező. -
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
Picit olvass lejjebb

Nekem is onlány van minden csak nem tudom megnézni...
-
ANDROID???
addikt
Online rendelés személyes átvétel, nem kaptam garancia "levelet", annyit mondott az ügyintéző, hogy a többi papírt majd online kapom, sem szerződés sem semmi nem érkezett, nem kellett volna megérkeznie e-mailben?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
3 telefonszám van a nevemen, ezek regisztrálva lettek a tmobile.hu-n az én nevemmel.
Vettem pár napja telefont, a T-s csajszi kérésemre kivette a nevem alól a másik számot a netről, mert azt más fizetné neten, Tmobile.hu-n keresztül, így csak az én saját számom maradt a nevemen. Az én belépésemmel minden ok, a számom ok, be tudok lépni, látom a számlát minden rendben.Viszont a másik két számmal sehogy nem tudunk belépni, majd egy felhasználói név alá tenni őket.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? -
.bruszli.
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Sony-hoz jó lesz...

-
.bruszli.
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Ugyan ez volt nálam is.
Aztán bementem egy Telekom márkaüzletbe,kerek szemmel hallgatták,hogy "semmi papír" nem volt a csomagban...elmagyaráztam nekik,hogy ez már ilyen,a webshopos megrendeléseknél múlt hét óta. Telefonálgattak ide-oda,de senki nem erősítette meg,hogy hiba van az online dokumentumoknál ( csak az tudja aki próbálta
) Átküldtek a szervizes részre,ott megnyugtattak,hogy a rendszerben látszik minden ( ha épp működik a rendszer ) és ha gáz van,az alapján befogadják garanciális javításra. Aztán idővel csak sikerül megoldaniuk,hogy ha már elektronikus dokumentációs rendszert használnak,az működjön is. 
-
polonic
félisten
Kapcsolat prémium kártyám van, de a my t-mobileba belépve csak azt mutatja, hogy nem telekom szintű, hanem csak t-mobile szintű. Eddig rendesen telekom szintűt írt.
Mellesleg be sem lehet most lépni, 503-as errort kapok. Nálatok is?
-
GLOCK34
aktív tag
Garanciajeggyel kapcsolatban:
S4 webshop megrendeléssel vásárolva,nekem is kimaradt a garanciajegy. Prémium szerviz igénybevételekor kérték a t-s garanciajegyet,nem is vették át addig a telefont amíg nem pótoltam,hiába akkor már megvolt a +2 hónapos regisztráció is. T-pontba kellett személyesen bemenni és a számla bemutatása után pótolták.
Lehet van más mód is,de nekem ezt kellett végig zongorázni. -
válasz
lupus_l
üzenetére
"Samsung szériaszám alapján dolgozik"
A note 2 topikban ezzel ellentétes tapasztalatok vannak, nevezetesen, hogy semmit sem jelent a szériaszám, mert nem hazai Samsung garanciás, hanem gsmbolt-garanciás telefont is enged beregisztrálni az oldaluk, csak később a gariztatásnál lesz belőle gond. Hangsúlyozom, hogy ez konkrét tapasztalat.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Ha a webshopból rendelted, akkor benne kell lennie a pakkban... ha kimaradt, akkor jelezd a Telekomnak.
Samsung szériaszám alapján dolgozik (legalábbis a Nexus esetén így volt). A telefon vásárlásakor kapott bizonylat vagy számlát el kell fogadniuk.Ha bizonytalan vagy, akkor hívd fel a Samsung szervízét és mondd meg, hogy csak számlát kaptál.
B-opció, ha nincs semmilyen papír és nem tudsz szerezni, akkor a személyes szervizelés egy Telekom üzletben.
-
Vikt0r
aktív tag
sziaztok
Telefont szeretnék vásárólni Fun Dupla társkártyás díjcsomaggal ezzel kapcsolatban arra lennék kiváncsi, hogy tartozik-e a csomaghoz valamilyen tarifa kedvezmény, ha igen akkor milyen és az mind a 2 db SIM kártyához-e?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok! Képzeljétek ma reggel,az y300-am megújúlt.Olyan fényesebb lett a kijelzője.Hmmm...Érdekes.
-
Vangelis
félisten
Érdekes, hogy sem a számla sem a jótállási jegy nem elérhető online.
Ilyenkor, hogy lehet pl jótállást érvnyesíteni..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak arra vigyázz, hogy mindig a hónap első napján, de legalábbis az elején rendeld meg a következő kedvezményes csomagot, hogy ne veszíts el egy közel teljes hónapot, mint az M esetében.