Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Hali.
Multkor akartam díjcsomagot váltani akkor levont valami kedvezményt. 15% azthiszem. Most már nem.
Kérdem én,hogy mi volt az? -
prannk
őstag
Hali.
Vettem egy telefont előfizetésre részletre.
A telefont nem én használom hanem egy olyan embernél akinél azt akarom.hogy ne tudja használni.
Lehetőség van elvesztett telefon miatt letíltani. Azt visszalehet oldani ha visszakapom a telefont? -
prannk
őstag
Hali. Van a glamour napok. Samsungra 20% van. Ha a telekomnal uj elofizut csinalok megkapom a telefonra 20% ot az uzletben?
Kupon mutatja atelekomot -
prannk
őstag
Hali. Ki függetlneítettem a telefonom. Kaptam kódot. aktiváltam de azóta nem lehet hívni. Hálózat megvan. Se hivni se mobilnet. Mia gond?
-
prannk
őstag
Hali. Kaptam egy galaxy s7 es készüléket. Telekomos. A telefon nem az én előfizetésemen van. Szeretném függetleníteni. Igényelhetem az én telefonszámomra meg nevemre a függetlenítő kódot? Az én számom telekomos.
Illetve a függetlenítő kódot meddig tudom felhasználni?
-
prannk
őstag
Hali. Be lehet állítani a telefonon hogy csak olyanok hivhassanak akik benne vannak a névjegyekben?
-
prannk
őstag
Hali. Domino fix be vagyok marathon 4gb nettel. Külföldön se hivni se internetezni nem tudok.
4g villog térérő is van. És nem kezdeményezhetek hívást.
Mi a teendő? -
prannk
őstag
Hali. Üzleti díjcsomagban vagyok. Testvérem NAV-os és bevett 2 éve. Átszeretnék menni domino fix be.
Szám viszont kellene. Ennek van valamilyen költsége? -
prannk
őstag
Hali fontos kérdés lenne hogy
Telekom szervizben adnak cseretelefont?
Illetve a Samsung szervizben? -
prannk
őstag
Hali.
Telekom szervizben adnak cseretelefont?
Illetve a Samsung szervizben?
-
prannk
őstag
Hali. Benne vagyok egy palettában most. Lejár a hüségidőm kilépek és szolgáltatót váltok. A telefonszámot át lehet adni új előfizetőnek? (Barátnőmnek)
-
prannk
őstag
A telkom alkalmazásba az 1 giga net 2490 ft neten 1590 et ir. Na most akkor mi van?
Most van egy meglevo 690 ft ert -
prannk
őstag
Ezt miért nem lehet használni telefonba?
Van egy telefonom amit netezésre,meg mindenre használok csak játékra nem.
Van egy másik telefonom amibe nincs sim és azt csak játékra használom. Ha belerakom ebbe és megy non stop a megosztás úgy tudom használni az elsődleges telefonnal wifin kersztűl? -
prannk
őstag
Ez az ügyfélszolgálati chat elég nehezen akar előjönni
. -
prannk
őstag
Olyanra van lehetőség,hogy lefoglalni vagy félre rakatni telefont? Szeretnék venni egy S6 ot de most nincs készleten. Kértem készletértesítőt de félek úgy járok mint a z2 vel. Hogy 3 szor lecsúsztam róla. Mire észrevettem az emailt megint nem volt rendelhető. És ráadásul s6 kifutó. Úgyhogy nagyon kellene a telefon.
-
prannk
őstag
Üdv!
Ha veszek egy telefont hűséghosszabbításra részletre és nem tetszik a telefon mennyi időm van elálni? Illetve visszakapom a kezdőrészlet árát is? Illetve utána rendelhetek új telefont a számomra? Online rendelés lenne
-
prannk
őstag
Ilyenkor van online chat?
-
prannk
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Készüléke javíttatása érdekében leadhatja készülékét
A szolgáltató szervizpontjain
A gyártó márkaboltjában
Cégünk ügyfélszolgálatán
Amennyiben készülékét nálunk kívánja leadni kérjük vegye figyelembe, hogy szervizünk azonnali javítást nem vállal
Az ügyfélszolgálaton tájékoztatni fogják a javítás várható időpontjáról, mely megfelel a hatályos jogszabályokban írt követelményeknek.
Amikor a javított készülékért jön kérjük hozza magával az általunk adott átvételi elismervénytDe beveszik csak fizetni kell a szállításért nem? Inkább kifizetek 2k mint hogy 10 et benzinre.
-
prannk
őstag
Üdv!
NYertem a sony tól egy z3 as telefont a 48 óra nyereményjátékon. Úgy néz ki gyári hibás. Viszont a sony bolt tőlem 70km re van. Van t és előfizetésem. Bevihetem garanciába? Ez nekem díjmentes lesz? Telefonra a kaptam garanciapapírt.
-
prannk
őstag
A telekomnál mikor szoktak az árral játszani?

Pl a Z3 200e míg a sonycenterbe 169 e
samu s5 161e a samu oldalán meg 129
Így várhatják,hogy aláírjak újra 2 évet

-
prannk
őstag
A samu nál az s5 levan akciozva 129 re. A telekomnál meg 160. Előfordulhat hogy a telekomnál is le lesz árazva?
-
prannk
őstag
Sziasztok!
Mennyire lehet azt elhinni az ügyintézőnek az üzletbe,hogy lerendeli ide az üzletbe a Sony Z2 öt és hívnak ha megjött? Mert már online se kapható, nem hogy üzletben.
Mert ma ez történt.Elv az üzlet máshonnan szerzi be a telefonokat.
-
prannk
őstag
Sziasztok!
Mennyire lehet azt elhinni az ügyintézőnek az üzletbe,hogy lerendeli ide az üzletbe a Sony Z2 öt és hívnak ha megjött?
Mert ma ez történt. -
prannk
őstag
Köszi vangelis a Z2-őt

-
prannk
őstag
Ha 1 éves a telefon és fődarab csere volt akkor újraindul a garancia? Telekom a gari papirra ráírta az új imei számot meg a dátomot,meg hogy fődarab csere.
-
prannk
őstag
Mi ez a sok készlethiány?
Én már 3 hete várom a kiszemelt telómat..

-
prannk
őstag
-
prannk
őstag
Üdv!
Ha most egy majdnem 2 éves telefont kicseréltek garanciálisan úgy,hogy a régi telónak az árát levásárolhattam új telefonra akkor ennek az új telefonnak is 2 év garanciája van? Vagy csak ami megmaradt a 2 évből?
-
prannk
őstag
Kaptam levelet hogy megérkezett a várt telefon. Erre a linkre kattintva 404 error fogadott. Ugyan úgy készlethiányt ír a telekom. Na most akkor?
-
prannk
őstag
Ha új előfizetéssel veszem vagy testvérem hűséghosszabbítással venné (kedvezményes készülékcsere. Nem tudja megnézni mennyi mert nem tudja a jelszavát.). Mikor olcsóbb a telefon?
Ugyan az az előfizetés lenne mint az övé. -
prannk
őstag
Üdv!
Lenne egy telefon vételre.
Az eladó azt állítja,hogy vett 2 éve egy telefont és most 2 hónapja behalt a telefon neki és a telekomba levásárolhatta azt az árat amit 2 éve fizetett a telefonért. És abból az árból választott egy új telefont.
Ilyen van?
Kap róla valami papírt? Amivel ezt igazolni tudja nekem? -
prannk
őstag
Sony Z2 es telefont tudok 24 hónapos részlettel fizetni?
Kötbér megállapodással?
-
prannk
őstag
Üdv!
Márciusban beléptem egy céges paletta csomagba (NAV)
Kaptam új számot,új előfizetést. Na most elromlott a telefonom és szeretnék újat venni. Már 2.5 éve használtam. Kérdésem,hogy így a cég paletta csomagján keresztül kapok e valami kedvezményt az új telefonra?
Vagy csak előfizetés nélkül tudok venni új telefont? -
prannk
őstag
Üdv!
Létezik ilyen,hogy valaki rendel egy telefont és visszaküldi a telekomnak és a telekom azt használtként árusítja és megvehetem?
-
prannk
őstag
Rendeltem mobilnetet M est. 2 hónapig kedvezményes 1790 helyett 190ft. feb 28 án aktiváltam. ápr 28 án lemondtam. Akkor miért számlázta rá az 1790 ft-t?
-
prannk
őstag
Mi ez az azonosítós belépés?? hogyan tudok belépni? multkor még telefonszámmal lehetett belépni..
-
prannk
őstag
Üdv!
Üzleti SMS csomag 30 at hogyan tudom lemondani? weben nem találom..
Nem is kértem ilyen szarságot és kiszámlázták... -
prannk
őstag
Üdv!
Üzleti SMS csomag 30 at hogyan tudom lemondani? weben nem találom..
-
prannk
őstag
Hol lehet megnézni az istenverte számlát? Azt kéri,hogy fizessem be de megnézni nem tudom. Havi számla kelte: 2015.04.01. hol tudom megnézni?
-
prannk
őstag
Üdv!
Használt telefon vásárlás előtt állok. Létezik az,hogy webshop rendelés esetén az illető PDF ben kapta meg a garancia levelet? Szóval a jótállás pdf ben van?
-
prannk
őstag
Üdv!
Volt egy előfizetésem. Megszüntettem a telefonszámom és átmentem egy paletta csomagba. A fordulópont 28 án lett volna de 27.-én mondtam fel a szerződést. A palettához új szám kellett. Na de a régin lett volna egy számla amit 28 adika után küldtek volna. Se emailben nem kaptam meg a számlát se a weben nem tudok belépni kifizetni. Na most ilyenkor mivan? Lezárta az előfizetésem úgy,hogy nem volt emg a fordulópont? Mert se az üzeltben nem kellet fizetnem se az új palettában. -
prannk
őstag
Üdv!
Volt egy előfizetésem. Megszüntettem a telefonszámom és átmentem egy paletta csomagba. A fordulópont 28 án lett volna de 27.-én mondtam fel a szerződést. A palettához új szám kellett. Na de a régin lett volna egy számla amit 28 adika után küldtek volna. Se emailben nem kaptam meg a számlát se a weben nem tudok belépni kifizetni. Na most ilyenkor mivan? Lezárta az előfizetésem úgy,hogy nem volt emg a fordulópont? Mert se az üzeltben nem kellet fizetnem se az új palettában.
-
prannk
őstag
És ha MMS be küldöm az mennyibe fáj? Meg megtudja nézni? Okostelefon enyém az övé is.
-
prannk
őstag
Üdv!
Szeretnék sms ben küldeni egy nagy szöveget. Bemásoltam sms-be és átváltott mms be. Ezt az illető megkapja? eltudja olvasni? Illetve mennyibe kerül ez nekem?
585 karakter szóközzel együtt.
-
prannk
őstag
Üdv!
31 én jár le a hűségem.
Jövő héten hétfőn megyek be a városba.
Eltudom most intézni a hűséghosszabbítást mást díjcsomagba átlépve? (Céges csomag)
Hogy ne kelljen utaznom ezért 60km-t és szabit kivenni.
Inkább kifizetem a kötbért erre a fél hónapra. -
prannk
őstag
Üdv!
31 én jár le a hűségem.
Jövő héten hétfőn megyek be a városba.
Eltudom most intézni a hűséghosszabbítást mást díjcsomagba átlépve? (Céges csomag)
Hogy ne kelljen utaznom ezért 60km-t és szabit kivenni.
Inkább kifizetem a kötbért erre a fél hónapra. -
prannk
őstag
Üdv!
lejár hónap végén a hűségem. Belépek egy ilyen palettának nevezik? csomagba. (NAV)
Erre milyen kedvezmény van készülékváltásra?
2400 as havidíj. 13 ft-s percdíj. Meg most arany vagyok. -
prannk
őstag
Üdv!
Valaki felvilágosítana?

Kedvezményszint: arany
Hűségidő: 2015.01.31Szeretnék egy Z1 compactot venni.
Rámegyek,hogy Meglévő havidíjas: 77 040 Ft
Na most hűséghosszabbítás+készülék váltás meg ez az arany szint nem ad valami + kedvezményt?
-
prannk
őstag
Üdv. A cégem benne van egy csomagban amibe 13 ft a hivás ingyen sms stb. Még van 6 honap a hűségből. Be akartam lépni de azt mondják hogy csak akkor tudok ha lejár a hűség. Pedig maradok a t nél csak csomagot válltok. Most miért nem léphetek be? Azt mondják marad a szám is. Move s be vagyok. Ha megszüntetem a hüséget akkor mennyit kellene fizetnem?
-
prannk
őstag
Halihó!
Valaki magyarázza már meg ezt a dolgot. Április 30 án megnéztem az egyenlegem. 1800 vmennyi lett amit láttok lent a képen.
Akkor hogy az istenbe lett 3100 as számlám? -300 e-pack miatt. És 2800 as számlát kell fizetnem. Semmiféle elmaradásom-hátralékom nincs. Mobilinternet túlforgalmazási díj sincs. 30mb lett,45 mb lett. (Bár furcsállottam,hogy 30mb után ugyanúgy hasított a sebesség,pedig nem szabadna)

SZámla:
-
prannk
őstag
Üdv!
Ez most mi akar lenni?
Tegnapelőtt 04.30 megnéztem az egyenlegem 1600 vmennyi volt. Tegnap is megnéztem mennyi lett. 1800 vemennyi lett.
Akkor most miért van 2802 ft-s számlám?
Meg aktuális havi egyenlege 1865 ft?
Nem is beszéltem telefon még senkivel ebbena hónapban. Banki átutalásnál kapom számlát? Nagyon kiváncsiv agyok mia here van.
-
prannk
őstag
Move xs nél 30mb a net. Tulléptem és még mindig hasit a sebesség. Miért?
-
prannk
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
És ha most váltok át erre a díjcsomagra akkor mi történik? Köv hónaptól lesz érvényben?
-
prannk
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
zsír.

-
prannk
őstag
Üdv!
Válthatok ECO XS ről MOVE XS re?? Már ma? És akkor hogyan számláznak?
Csak annyi,hogy elektronikusan kell kifizetni a számlát,meg időbe kell kifizetni?
És mi ez az E pack? 1990 ből lejön a 300ft?
-
prannk
őstag
Na jól van
Akkor ha jön a telefon,hogy kész van akkor nyugodt leszek
Már 8.napja lesz,hogy szervizben van. -
prannk
őstag
Üdv!
Elrontottam (mókolgattam) a telefonom és most szervizben van. Ha észreveszik akkor ugrik a garancia és akkor én fizetem a javítást. Jelen állapotban be sem kapcsol a telefon.
Erről értesítenek,hogy mennyiért csinálják meg vagy valami? Mert nem nagyon akarok kifizetni több 10 ezret akkor inkább vennék egy újabb telefont.
Vagy amikor kész van hívnak és mondják,hogy ennyibe lesz?

-
prannk
őstag
Go net L
-
prannk
őstag
Eco xs és netgoll
-
prannk
őstag
Megkötöttem január 25 én. Megkaptam a januári számlát ott volt rajta a 2000 Ft-s mobilnet. Most megkaptam a februárit és megint ott van rajta a 2000 Ft mobilnet csomag.Pedig február 25 én lemondtam.1 hónapot használtam és 2 szer fizetek 2000 Ft-t?
Nem én értetlenkedek. -
prannk
őstag
Üdv!
Fordulópont előtt 3 nappal visszamondtam a mobilnetem. Kaptam is SMS-t hogy kikapcsolták. Erre fel szerepel a számlámon a mobilnet havidíj.
Megnéztem az sms hogy melyik a nap a fordulópont. Február 28. 25 én lemondtam.. Akkor miért szerepel a számlán?? 
-
prannk
őstag
Előfizettem gonet l re. 2 honapig akcios 490. Most fog letelni au elso honap 1 het mulva. Már nem kell a net. Ha most visszamondom akkor elugrik az akcio? Majd nyáron kell megint. Akkor már 2000 lesz vagy még 490?
-
prannk
őstag
Valaki segítsen mert kell a mobilnet délutánra!! GONET L ből átléphetek GONET M re ha lejárt a 2 hónap akció?? Van rá hűségnyilatkozat??
Havidíjas előfizető vagyok.

-
prannk
őstag
Üdv! Valaki mondja már meg

Ha most előfizetek havidíjasként mobilnetre go net Lre akkor 2 hónapig akciósan kapom? És a számlázás hogyan lesz? E havi számlára már ráírják?
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a M esre?

Mert én nem találtam erről semmi leírást
-
prannk
őstag
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a 100mb osra?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Gumi és felni topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Már 8.napja lesz,hogy szervizben van.