Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Igen.
polonic
Megsúgom, hogy a MédiaMánia havidíja is leSMS-ezhető, ha elhasználtad az ingyenes keretet és nem beszélted le a teljes havidíjat.kungzi
Nem tudom, milyen korhatárról írsz.
Hirtelen nem is jut eszembe semmi, aminek az igénybevétele a T-Mobile-nál (közvetlenül) életkorhoz lenne kötve.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
A főképernyőről nekem sem, de ha rákattintasz a kezdőoldal alatti ügyintézés gombra ott csont nélkül bejelentkezik.
Egyébként hivatalos:
Jön a Lumia 610, A Lumia 900, a Defy Mini és az Alcatel One Touch 991 is.
-
1430
senior tag
A hívásátirányítást a telefon menüjén keresztül akartad kikapcsolni? Mert ha így nem engedi, akkor az azért van, mert "alapértelmezett" átirányításról van szó és ezek szerint mégis aktív a Hangpostád, és valamit elnéztél a My T-Mobile-ban. Lehet esetleg a Hangposta csomagot nézted? Ha a Hangpostára egyáltalán nem tartasz igényt, akkor a 1430-ra küldöt -HANGPOSTA tartalmú SMS-sel tudod kikapcsolni, aminek hatására az alapértelmezett Hangpostára való átirányítás is törlődik. Ha a Hangpostára egyébként igényt tartanál (pl. kikapcsoltság esetén), de foglaltságra nem kéred, akkor az alapértelmezett átirányítást kell kiiktatni, de ezt csak ügyintézőn keresztül tudod megtenni.
Itt jegyzem meg, hogy ha a Hangpostát kikapcsolod, a Hívásértesítőre fog menni foglaltság esetén az alapértelmezett átirányítás, ha ezt sem kéred ilyenkor (de kikapcsoltság esetén igen), akkor ismét csak egy ügyintéző tud segíteni, hogy kikapcsolja az alapértelmezett átirányításokat.
Mellesleg ha nem engedélyezted még, de hasznosnak tartanád a Hívásvárakoztatást, akkor üsd be a *43# kódot és a hívásindító gombot (vagy a készülék menüjében is van ilyen engedélyezési lehetőség), így elsősorban bejön a második hívás is foglaltság esetén és elutasításkor jön létre az átirányítás (ha van beállítva foglaltságra).
A hívószám küldés hálózati beállításánál erősebb a készülék beállítás. Vagyis ha a hálózati beállítás szerint küldöd a számod a hívott felé, de ő mégsem látja, akkor vagy a hívottnak nincs hívószámkijelzése (tehát más számát sem látja) vagy a készülékedben van beállítva a tiltás. Utóbbit a készülék beállítások menüjében lehet átállítani, általában a "hívásbeállítások" környékén van ez a lehetőség.
-
adam3
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt...
Nem igazán értem amúgy, hogy mire fel ilyen nagy a felháborodás. Ha teszem azt te egy idegennek feladsz valamit postán utánvéttel, az utánvét költségét (vagyis amiért a posta elutalja neked az átadásnál a postásnak kifizetett pénzt) te fizetnéd? A nagy szart. Fizesse az ezt a költéget, aki miatt utánvéttel kellett feladnom a csomagot (mert nem votl hajlandó pl elutalni a pénzt) és nem adhattam fel simán.
A T-nek se ingyen postázza ki a Posta a csekkeket, és nem ingyen utalja el neki az általad postán befizetett pénzt... Ez sok csekkes előfizetőnél elég magas összeg tud lenni, persze hogy a sok adóemelés után próbálják ezt is csökkenteni. Van választási lehetőséged. Irány váltani 1430-on elektronikus számlára és a rengeten online fizetési lehetőség bármelyikére (csoportos beszedés, utalás, MasterCard Mobile, Távszámla, Bankkártyás fizetés) és már meg is spóroltál évente magadnak közel 2ezer forintot.
-
Huroq
senior tag
Egyet értek és teljesen igazad van ebben.
Ettől függetlenül tudja a drága T-ben dolgozó delikvensek nagy része, hogyha kicseszik az ügyféllel kb. nem lesz semmilyen következménye, mert a drága és megbecsült ügyfél hosszú kínkeserves procedúrával tudja csak az igazát bebizonyítani, ha egyáltalán be fogja tudni. -
Huroq
senior tag
Én a személyes ügyintézésnek sajnos már nem vagyok a híve, mert inkompetens emberek ülnek a székekbe. Mosolyogni és lényegtelen szolgáltatások rád tukmálásához értenek. Nem mellesleg, annyira felidegelnek a sok lényegtelen beszédükkel, hogy rájuk tudnám borítani az asztalt.
Én már csak az mtkapcsolat-os e-mail címükre szoktam kövér mindenre kitérő levelet írni, amiben kitérek a következményekre, ha nem cselekednek Eltelik 1-2 hét mire választ kapok, de eddig mindig sikerrel jártam.[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
aktív tag
Amúgy hol lehet venni feltöltőkártyát ? Múltkor egy ismerős megkért,hogy vegyek neki...végigjártam a várost és csak online feltöltés volt mindenhol; végül az lett,de meglepődtem,hogy ennyire 'kiment a divatból' a kártya.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
-
n@p@lm
őstag
nekem sem megy az adatforgalom.
azt adták tájékoztatásul hogy a hordozott számoknál túlnyomó többségében probléma van a netszolgáltatással.
időnként ki-be kapcsolással kell próbálkozni.apró megjegyzés hogy mibe kerülne egy sablon sms-t dobni ezen előfizetőknek a hiba elhárításáról? hm.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Közben rájöttem egy fontos különbségre: Bár ugyanakkor és ugyanott volt a két telefon, az enyém egy tegnap esti hívás óta LTE hálózaton lógott, míg az övé (értelemszerűen) 3G-n. Tehát elképzelhető, hogy valami éjszakai LTE frissítés vágta le úgy a készüléket a hálózatról, hogy újraindításig vissza se tudott csatlakozni.
(#32734) D@ve89
Korábban beszéltünk már róla, de nálam még soha nem fordult elő. Sőt, megkockáztatom, hogy az említett i4S-en, ami lassan 2 éves, azóta se.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
ANDROID???
addikt
Ja itt mire fogják a kedvezmény visszavételét? váá
...Ma akciós az SP sony, de úgy látom, a webshop ár :
Egy összegben
Telekom üzletekben: 91 990 Ft
Webshop ár
20% kedvezménnyel: 73 592 FtMost a webshop csak mára, vagy az megmarad?
Totál össze vissza csinálják mostanában a "kedvezményeket", kb 80 gsmekben ez a készülék, így nem értem miért nem tudják előfizetéssel normális áron adni, miért kell 90-et perkálni érte alap esetben...
taip: a T biztos úgy van vele, hogy a cég úgy is kifizeti a magasabb árat mint a normál ár, és ezt használják ki. Bár autóknál pl kedvezménnyel adnak el több autót 1 cégnek mint 1 darabot alap esetben, ez a merész hozzáállás. Ez addig megy így amíg a cégnél a vezető nem kezd el tárgyalni a T-vel, hogy helloka van 1-2 előfizetés nálatok, azt akkor most lemondjuk, mert kaptunk jobb ajánlatot, esélyes a kedvezmény felajánlása...
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Nem. És ez miatt ment fel bennem a pumpa.
Csak ma kaptam SMSt hogy tartozás miatt korlátozva lettem, de amúgy semmiféle felszólítást nem kaptam se telefonon, se SMSbe. Ez miatt is vagyok dühös mondom. Mert ha szóltak volna, hogy mi van, akkor még betudtam volna fizetni múlt héten. De nem tájékoztattak, nem is számoltam ezzel, így csak hónap végén tudom rendezni (ahogy eddig is)...All→M8
-
lugosi
MODERÁTOR
Figyi, nem kell megsértődni. Ha megbántottalak, elnézést kérek.
Tudomásul kell venni, hogy a hazai telekom cégek nagyon vastagon túláraznak.
Az általad írt gondolatmenetnek ténylegesen ellentmond, hogy:
- külföldön megéri szolgáltatás nélkül (!) kiskereskedelmi áron az itthoni telekomos ár közel 1/7-éért árulni. Más számítással, az itthoni telekomos kisker ár 667%-os ár a külföldi kisker árhoz képest.
- az itthoni telekomadó van, létezik, de a szolgáltatásokat (!) terheli, és nem az eladott készülékeket. Ehhez a készülékhez is veszel a telekomtól szolgáltatást, tehát annak az árában benne van a telekomadó.
- mióta mobilos előfizetésem van (1998, tehát 15 éve) mindig vészesen magasabbak voltak itthon a szolgáltatási árak. Pl konkrétan amikor 99-ben Szervusz előfizető voltam, akkor Szlovákiában azért az előfizetési díjért már a hétvégén hálózaton belüli korlátlan beszélgetés benne volt, ismétlem 1999-ben. És akkor még kis gondolati csíra formájában se létezett ez az átok telekomadó. Tehát arra fogni nem lehet.Szóval régen megállapítottuk már, hogy pofátlan áron adják mind a szolgáltatást, mind a készüléket. Eddig, azaz kb az elmúlt évig valahogy a készülék a még-még megérte kategória volt, de most eljutottak odáig, hogy ha nem valami hiperdrága csomagod van, akkor annyiért adják 2 évre a készüléket, mintha függetlenül, egy gsm boltban vennéd meg. Egyszerűen nevetséges a készülékek árazása náluk, ha valaki megmagyarázhatónak, elfogadhatónak tartja, hogy a máshol 3000 Ft-os kisker árból hogy lesz nálunk 20000 Ft-os kisker ár, azt figyelemmel hallgatom.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Egy próbát megér, nem? Én mar ki is fizettem egy Vista Ultimate-et (ez ugye csak dobozos lehet) 4990-ért online. Elvileg hétfőn hozzák, kíváncsi vagyok...
Egyébként volt ott egy link a 12. oldal magasságában, ahol leírják, milyen termékekről van szó, és szerintem szó sincs dolgozói vásárról.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
1430
senior tag
A fejlesztés az volt, hogy egyszerre mindkét SIM-ről (párhuzamosan) is lehet telefonálni, de egyrészt ez is már több évvel ezelőtti történet, illetve korábban sem "dobta le" a hálózat a másik SIM-et, mindkettő fel lehetett jelentkezve.
-
addikt
Ha nem is mondja, de éppen ez miatt nem sérül -hangsúlyozom szerintem, s én nem vagyok semmiféle jogász- semmiféle jogom.
Mondjuk engem nem zavar, hogy rögzítik amit mondok, mert az engem is véd, s a T szerintem még mindig igyekszik emberként bánni az ügyfeleivel. Hogy hülyének néznek, az persze más kérdés...
Jó szerencsét!
-
D@reeo
aktív tag
Köszi.
Sajnos a váltás után egyből nagyon negatív élményem támadt a T-vel
3G-nélkül 3-as térerőm van, amivel nincs is gond, de ha bekapcsolom a 3G-t alig 1 pötty jelzi a térerőt (az 5-ből) valamint a net alig 1mbpsmal jön ami szintén nem lenne akkora gond, ha nem szakadozna folyamatosan!
Netezek és azt veszem észre, hogy nincs kapcsolat. Arrébb kell ülnöm vagy máshogy fogni a telefont, hogy ismét legyen adatforgalom. És mindezt pár percenkénti4s 7.1 bumperrel, másik szolgáltatónál nem volt ilyen gond és a lefedettségi térkép alapján le van fedve a városom, így a hiba szerintem nem az én készülékemben van.
Érdemes panaszkodni, vagy létezik valami legális 3g erősítő megoldás (amit a szolgáltatóval megvetettek -álmomban-)? Köszi -
raziel01
veterán
-
[P]laci
senior tag
-
legenda
a panaszok egy része arról fog majd szólni, hogy a fejlesztés után sincs/nem jó a 4g/lte, pedig a szolgáltató szerint itt meg ott van, aztán kiderül majd, hogy a telefon nem tudja, mert kezdeti 4g/lte képes, vagy épp nem minden szükséges frekvenciát támogat, mert például nem ebbe a régióba szánták eredetileg, hanem úgy lett külföldről behozva, hiába lett hazai gsm boltban vásárolva, ők is kintről szerezték be...stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen