- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazándiból nem lenne gond vele, teljesen jól használható, pl. tavaly olaszoknál voltunk kétszer, ott mind a 2 alkalommal a yeti talált rá magára, és arról osztott a netet, majd egy idő után a másik két telo, Voda illetve netfone is működött.
Itt a töröknél meg mind jó lenne, csak yeti nem rakta törököt eu rooming ba, míg a Voda igen. (lehet mert lépten nyomon Voda üzletekbe botlunk..
Viszont a net megosztas a redmi telorol nem megy továbbra se. De nem húzom az időt a megoldással.. Párom teloja okés.. Nekem a redmi re fel lett dobva a revo, így többnyire azt használom, fényképezni meg az s9+ t. 🤭
Majd ha otthon se megy, na akkor igen, mert melóban erről netezek, és az kell.
És az jogos, hogy igen, a netfone olcsóbb jelenleg mint ami yeti publik nem flottás csomagról tudok. -
4Grider
nagyúr
Mindhárom nagy hazai szolgáltató hálózata Európai összehasonlításban is jónak mondható, így az ország néhány százalékát érinti csak egy-egy szolgáltató gyengélkedése. Nyilván ez a szabadtérre igaz, épületeken belül az nyer, akinek legközelebb van a bázisállomása és azon a legalacsonyabb frekvenciát használja.
-
válasz
MadMancs #6780 üzenetére
Ma reggelre megtörtént a "számhordozás" (31-én sikerült lebeszélni a dolgot az általam kért időszakban, 6-án jött meg a SIM), remélem az egyetlen észrevehető változás a telefonon kiírt "Netfone Telecommunications" váltása szimpla "Netfone" feliratra lesz
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?![ Szerkesztve ]
-
No itt is vagyunk Törökországban Isztambul. Megy a Netfone, és a voda is, EU keretre.
Egy baj van csak, hogy a Redmi 10C ről megosztott netem se a laptopon, se a samu s9+, se párom Iphonján nem megy. Csatlakozik, de azt írja, hogy nincs internet.
Eddig csak párom Iphonjával csinálta ezt, de a másik két eszköz működött.
Nem tudom mi lehet a baj, próbáltam 5Ghz és 2,4-en is..
Annyi változott, hogy netfone APN lett beállítva.. de azt már otthon beállítottam, és otthon ment a laptop és s9-re a megosztás. -
trec12
addikt
Nem egy lehetetlen küldetés kideríteni.
A csomag része még 100 sms belföldre.[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
Másfél hónap után hívtak, hogy lejárt a 10 hó hűségem..
Vagy maradok hűség nélkül 8800ft+ majd az emelés (inflációkövető)
Vagy aláírok 10 hónapot 7600ft + majd emelés
Vagy kisebbre váltok 6600ft + majd az emelés
Vagy viszlát...😂 -
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszotokat!
8
Köszi!
Már át is állítottam! tök jó, mert akkor így nem kell variálnunk kint a nettel.
Illetve közben rá néztem a (Vodaf)One oldalára is, mert a páromnak náluk van az előfizetése, és úgy látom, náluk is ugyan ez a helyzet.
Illetve akkor lehet inkább úgy kellene mondanom, hogy nálunk ez a helyet, hisz Voda hálót használ a Netfone.Már csak abban kellene tutira menni, hogy Revo kártyával kint valamelyik automatából tudunk e felvenni török lírát költségmentesen, vagy jobban járok, ha itthon még most váltunk egy kis "kp"-t. Ahogy gyors keresésem alapján olvastam, elvileg bizonyos automatáknál működik a dolog.. nem gondoltunk sokra, olyan 30e körüli összegnek megfelelő lírára.
-
8
senior tag
Tudod használni Törökországban a 18GB-ot
netfone apn kell
telefonodon legyen engedélyezve az adatroaming(ha esim-képes a telefonod, akkor nyomass rá egy firsty esimet, teljesen ingyenes korlátlan de nagyon lassú (0.3Mpbs) adatot kapsz, egy reklám megnézése = 1 óra net, újabb reklámmal újabb órát hosszabbítasz, vészhelyzetre vagy üzenetküldő appokhoz tökéletes, meg persze ha szrakodna a netfone roaming, amire azért van esély)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
cs.zs.
veterán
"...Illetve egy másik kérdés, valaki már futott bele olyanba, hogy ha meg van osztva a net a telóról, egy redmi10c-ről, a laptopomon, és az öreg Samu S9+-omon megy a net, a párom Iphone asszem 13pro-ján meg nem? Ez is valami Iphone "ficsőr" lehet?
..."
Megnézheted azt a verziót is, hogy
a telefonból usb-kábelen megy az adat a laptopba, a telefon adatmegosztós menüjében USB-tetheringet kapcsolsz be. A laptopon a kijelző jobb alsó sarkában megjelenik a kis monitor-ikon, azaz a laptop innentől vezetékes neten van.
Innentől pedig a laptopot használod routerként, a laptopon kapcsolod be a net-megosztást wifin. Vélhetően azzal már kompatibilisebb lesz az iphone-od is,
illetve hatalmas előny az is, hogy a telefonod akkuja feltöltődik a laptopról.
-
Sziasztok!
Segítsetek nekem megerősíteni, vagy cáfolni.
Hétfőn megyünk Isztanbulba.. Törökország..
Bevillant, hogy az nem EU ország (de azért valami szövetség mégis van, pl. elvileg elég lenne a személyi is a belépéshez).
Ránéztem a netfone oldalára, és ott viszont az EU nemzetköznél látom felsorolva Törökországot!
(van egy Yetteles számom is, asszem 3 giga nettel, de ott úgy emlékszem, egyértelműen nem EU keretbe sorolták.. )
Akkor most ezek alapján-szerint én Isztanbulban tudom majd használni az EU adatkeretemet? 100/100 as csomagom van, app szerint 18GB lenne. 5 napig vagyunk kint, arra elég lenne bőven.
Ha megy, kint ha jól olvastam valakinél, a netfone APN-t kell hogy használjam?!Illetve egy másik kérdés, valaki már futott bele olyanba, hogy ha meg van osztva a net a telóról, egy redmi10c-ről, a laptopomon, és az öreg Samu S9+-omon megy a net, a párom Iphone asszem 13pro-ján meg nem? Ez is valami Iphone "ficsőr" lehet?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
joebacsi4 #6815 üzenetére
Ja és kb két hét volt a számhordozás, nekem nem kellett semmit csinálni, csak jött egy üzenet, hogy melyik napon melyik intervallumban cseréljek sim kártyát aztán kész. A yettel küldött még egy tört számlát, meg egyet a Netfone is, mert hó közben történt az egész aztán azóta vígan elvagyok..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
-
joebacsi4
tag
A hozzászólás megírása előtt beszéltem velük. Jelenleg egy kedvezményes csomagban vagyok, de lejárt. Nem tudott az illető semmi kedvezményt felajánlani, csak ezt a csomagot tudta 11.500 Ft.-. Nyilván majd jelzem, hogy ennek a vége számhordozás lesz, és akkor majd Pestről hív egy “illetékes” aki próbál valamit összehozni, hogy nem menjek el tőlük. Évek óta ez megy, de akkor is sok náluk az előfizetés.
-
joebacsi4
tag
válasz
Ferenczi Áko #6814 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
joebacsi4 #6810 üzenetére
Én is Yetteles voltam 15 évig, utána lettem Netfone-os. Rosszat nem tudok mondani, csak jót. Korlátlan beszéd, 100 sms, 50 gb internet, havi 6600 ft-ért. A térerő nyilván olyanok mint másnál.. Hol jobb hol rosszabb. Vodafone hálózatot használ, szóval jó a lefedettség..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
StarKiller89
senior tag
válasz
joebacsi4 #6810 üzenetére
Yettelről váltott a családom 2 éve, alap szolgáltatásokat használunk a legtöbbször (FB, Messenger, YT, stb..) lényegében mi semmi különbséget nem veszünk észre, mondjuk tény, hogy nem azok a fajták vagyunk, hogyha csökken a térerő csík azonnal sebességet mérünk vagy ilyesmi, teljes mértékben kiszolgál minket, ajánlom...
| Samsung Galaxy S23 |
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumot, de már teljesen elvesztettem a fonalat.
Elgondolkoztam, hogy szolgáltatót váltok. Jelenleg Yetteles vagyok (amióta telefonom van mindig is náluk voltam 10x éve). Elégedett vagyok, csak már sokallom az előfizetés árát, és nem tudnak jó ajánlatot mondani. Korlátlan beszéd és 15GB adatot mondtak 11.500 Ft.-ért, ami minden, de nem baráti.
Az érdekelne, hogy a Yettelhez képest mennyivel rosszabb, vagy jobb a lefedetség, mobilnet, a szolgáltatások a NETFONEnál? Érdemes váltani? Anyagi oldalról nézve igen, de fontos a szolgáltatás része. -
trec12
addikt
válasz
Geo19870322 #6805 üzenetére
KÜF (Tamanet a Telekom hálózatán) a CF probléma állítólag nem áll fenn. Netfon állítólag egy az egyben Telekom. Azt hiszem a Telekom fórumban érintették a témát nézz utána.
(Amúgy ha megbízható szolgáltatásom van nem biztos, hogy belevágnék egy “ismeretlenbe”. Persze ez csak az én véleményem.)[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Köszi a válaszod. Megyeszékhelyen városközpontban lakom, kb minden elérhető...
Próbáltam a Flipet, nagy bukta volt. Soha többé, olcsó, de rossz. Most Diginél vagyok, de az 1000mbites net 8050ft, így inkább váltanék. A többi eléthető is egy árban mozog kb ezért kerültem ide a Netfonehoz. KÜF-ös flottában vagyok mobil téren, velük jók a tapasztalataim. De ahogy nézem a KÜF ugyanazt adja mint a Netfone. Nem látok különbséget... Szted? -
trec12
addikt
válasz
Geo19870322 #6803 üzenetére
Netfone = Flip?
Nem. Csak max. annyiban, hogy Telekom hálózatán érhető el.Otthoni net érdekelne.
Esetleg ez? Elvileg Telekom hálózatán adják. Sajnos én nem ismerem de jókat írtak róla eddig; Tamanet a szolgáltató csak a flottán keresztül olcsóbb elvileg.
De nagyobb szolgáltató mi érhető el nálad...? Pl. Telekom van? Yeti 5G...stb?[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Netfone = Flip?
Van itt próbaidőszak?
Otthoni net érdekelne. -
4Grider
nagyúr
válasz
Cuncuska74 #6799 üzenetére
Neten nem igazán van kint aktuális horgászflotta, mert nincs róla pdf, csak telekom képviseleteken monitorról nézhető meg, mivel a korábbi verziók nagyon sok publikus helyre kikerültek.
Horgász kártyával és személyivel mutatják meg a képviseleteken a flottát. Minimum 30%-al drágább árra számíts még magentával együtt is, mint a netfone volt. -
8
senior tag
hát nem sok smst küldtök
pedig havi 100 db ki van fizetve a csomagban52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
válasz
4Grider #6793 üzenetére
Jogos.
Én speciel a szerintem nálam is idősebb kőkorszaki kocsiban
Bakony és Göcsej IC (ami csak attól IC hogy van rajta egyetlen egy 20 as számú légkondis kocsi is).
Holnap viszont Kiss vagy Flirt lesz (Cívis IR)
Fedélzeti wifivel ugyanaz a tapasztalatom nekem is. Ha CD (valami cseh cég) a szolgáltató akkor nagyjából működik. Ha Telekom akkor kb 1 perc egy Google kezdőlap betöltése ha épp nem timeout)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cs.zs.
veterán
válasz
MadMancs #6791 üzenetére
"...Erre nehéz válaszolni. Elég sok vasútvonal van az országban..."
Én a Záhony-Nyíregyháza-Budapest vonalat nyomom. Teljesen mindegy, hogy Záhony és Nyíregyháza között vagyok 2 település között az erdőben, vagy Karcag és Szolnok között a pusztában, odakint a térerő minimálisra esik, gyakorlatilag használhatatlan.
3G-lefedettséggel ez teljesen hibátlan volt. Amint a 3G-t kivezették, a vonatozók megszívták. Ennyi. 4G és 5G csak a városok (települések) közvetlen környezetében van, kijjebb már semmi. -
Erre nehéz válaszolni. Elég sok vasútvonal van az országban.
Várpalota - Kelenföld vonalon valamit csináltak mert decemberig nem volt sok helyen értékelhető hálózata egyiknek sem. Yettel mai napig ugyanaz, 19. én pedig kellemes meglepetés ért, One (netfone) sim viszont egyszer se vesztette el 4G hálót se oda reggel se vissza este.
Holnap megyek Várpalota- Kelenföld- nyugati - Cegléd- Szolnok- Karcag vonalon, kíváncsi leszek.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cs.zs.
veterán
2023 óta van már a családunkban egy Netfone előfizu, [kép] leginkább Budapesten és Nyíregyházán volt/van használva, nagyvárosokban problémamentes.
De igen, ahogy mondod,ez egy örök dilemma mert én pl rengeteget ülök vonaton, és amikor kifut a szerelvény a pusztába, a Telekom hálózat is ledöccen, és megáll a YT-videó. A Voda jobb lesz? Esetleg rosszabb? (Ettől is van rosszabb?) -
8
senior tag
csak el tudd használni azt a sok adatot a netfonenál
minden próbálkozásom ellenére én egyszerűen nem tudtam elhasználni a csomagomban levő adatot, annyira gyalázatos (1-2-5Mbit, jellemzően 1-2) volt a sebesség azon a két helyen, ahol a legtöbbet használtam volna
a harmadik helyen megfelelő volt
tehát számomra 3-ból 1 lényeges helyen volt használható, mondom ezt kb 1,5 év alapjánpedig a yettelnél (akkor még telenornál) előtte ugyanolyan tipikus használattal bőven megvolt a netfoneos díjcsomagom feletti mennyiség is havonta
azért elégedett előfizetők is vannak
szóval érdemes rápróbálni mielőtt elköteleződsz[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 7.500Ft. Privát üzenetben küldöm
-
cs.zs.
veterán
válasz
Cuncuska74 #6781 üzenetére
Szia,
ha esetleg van MÁV-dolgozó az ismerősi-baráti-családi köreidben. Az tökmindegy, hogy melyik MÁV-franchise (MÁV ZRT, MÁV-Start, Máv Pályaműködtetés, stb stb), a lényeg hogy legyen az illetőnek ingyenes utazási igazolványa ("arcképes igazolvány" a becsületes neve).
Telekomhoz betérve ezzel az igazolvánnyal 1 db dolgozó 5 db kedvezményes előfizetést hozhat ki, 2 db konstrukcióból választhat:
bruttó 4.606.- Ft, korlátlan EU1 hívás + 10 GB adat
bruttó 10.519.- Ft, korlátlan EU1 hívás + korlátlan HU adat (EU-ban 32GB)Szóval ha van mávos barátod, és még nem lőtte el mind az 5 db lehetőségét, akkor esetleg neked is kihozhatja a maradékot...
Az előfizető a máv-dolgozó, ő kapja a számlákat, és nincs hűségidő, bármikor felmondható,
csak pl részletre vett telefon/TV/laptop esetén van hűség.
A 4606 Ft-os csomagnál (2 év hűséggel) mindössze 5000 Ft-ot engednek a listaárból, de 22 havi kamatmentesre is ki lehet hozni bármit,
a 10519 Ft-os csomagnál 22.000 Ft a készülékkedvezmény, de persze itt is játszhat a 22 havi kamatmentes dolog
Nálam egy 4606 Ft-os ketyeg, épp lejár a hűsége,
és Netfone 4600-asra váltok majd, mert az 50GB adat mostanság jobban kell, mint a most meglévő korlátlan hívás...[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Úgy tűnik, hogy nálam a Netfone Vodafone One 5G hálózata la egjobb beltéren. Kérdésem, hogy a One az 5G-re használja a 700 Mhz-es blokkokat?
-
válasz
Cuncuska74 #6781 üzenetére
Kedvező nem igazán van, a saját használatú számom MOHOSZ flottás, szimpla horgászkártyával igényeltem tavaly, mert így Magenta1-ben tudom tartani, de nincs jó ára egyáltalán, csak enyhén jobb, mint a publikus.
Kedvező egyedül Yettel hálózaton van, mint pl. a fentebb is említett Auchan flotta, oda sincs nagy feltétel, vásárolni sem kell náluk, csak Bizalomkártya regisztráció és már le is lehet tölteni az igazolást, amivel lehet menni szerződni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Eltűntek MadMancs hsz-ei, így akkor magamnak válaszolok
De a One hálózat errefelé elvileg nem jó 2G-n se.
Mivel ez csak afféle megszokott szóbeszéd a településen, így ma inkább elkezdtem vizsgálódni, és hogy hogy nem, az egyik közel lakó ismerősöm és családja Netfone-os...és elégedett, úgyhogy az elhordozás elnapolva.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
maxikaa
csendes tag
Érdeklődni szeretnék, hogy Netfonnál ez változás/drágulás laikus ember számára mit jelent? Jobb lesz vagy rosszabb, hogy átkerül?
-
dzf007
aktív tag
Lehet tudni a telekom hálózatot és a vodafone hálózatot használó előfizetők arányát? kb.?
-
Zssom
tag
Én, ahogy nézegettem, csak a MOHOSZ-t találtam, illetve Magenta alá, ha van egyéb madzagos előfizetésből legalább 2, akkor lehet egy picit értelmesebb árat kihozni, de azt is csak akkor érdemes, ha mindenképpen ragaszkodsz a T-hez. Ha a Y is megfelelő lehet, akkor ott már vannak használható alternatívák.
-
Nekem (konkrétan édesanyám használja egy butatelefonban) jó volt a Netfone, a kezdés után az elmúlt 3 évben csak egyszer beszéltem az ügyfélszolgálattal emailben...
De a One hálózat errefelé elvileg nem jó 2G-n se.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Geri86
csendes tag
"a Netfone Telecom Kft. kivezeti a Magyar Telekom hálózaton értékesített díjcsomagjait"
Valaki tudna ajánlani olyan céget, aki a Telekom hálózatát használja és nem a Telekom Nyrt? -
E300TD
tag
Én nem vártam meg, (másodikán járt le a hűségem). Auchan-os Yeti flotta lett, nekem bőven elég 6Gb, korlátlan beszéddel. Még hordozás előtt ki tudtam próbálni Londonban, hibátlan, 5G hálózaton is.
Itthon pedig - Gödöllő belvárosában:
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
Zssom
tag
Jogszerű, nem jogszerű, megkaptad. Talán abban a kedvező helyzetben még lehetsz, hogy a díjad nem változik az új csomaggal, már, ha ugyanolyan paraméterűt választasz, csak a csodafon hálózatán. Ha pedig nem felel meg, akkor ez vsz. kötbér nélküli lelépést tesz lehetővé, bár ennél a kedves szolgáltatónál igencsak képlékenyek a jogszabályi helyek értelmezései. Nekem nem voltak problémáim ezzel kapcsolatban, de mások panaszát már hallottam (olvastam).
-
Zssom
tag
Szóban múlt hét végén, írásban mai nap én is megkaptam.
Kár érte, teljesen elégedett voltam a T-s hálózattal, még 5G nélkül is bőven használható volt (azzal sem lett volna lényeges különbség). Nem volt se lassítás, se hátrasorolás, se hátrányos megkülönböztetés, a díjcsomag is teljesen kielégítette a igényeinket (2+1 előfizetés a családban). Működő VoLTE, VoWifi, hívásértesítő, konferenciahívás stb.
Természetesen a mi részünkről sem a csodafon hálózata, sem a felkínált díjcsomag nem elfogadható. Lépünk egy másik irányba, ami reményeink szerint, hasonlóan meg fog felelni. -
Hát ez is eljött
-
zoli62
addikt
Betettem a netfone-os kártyámat az iPhone 15 Plus telefonomba, és APN-nek automatikusan az internet.vodafone.hu lett beállítva. Mi a különbség a One APN és a Netfone saját apj-nek használata közöt?
-
samu2062
senior tag
Sajnos az én címemre nem lehet otthoni internetet kérni, a rendszerük szerint.
Kicsit furcsa ez nekem, lévén, hogy panelrengeteg közepén vagyok, ahova minden más szolgáltató kérhető, csak drágábban.
Jól tudom amúgy, hogy a Netfon, a Telekom rendszerét használja otthoni internet esetében? -
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Az SMS-ek végződtetési díja magas, csak hálózaton belül éri meg nagyobb csomagokat eladni (de az meg nagyon megérős, mert szinte 0 a költsége).
A multisim-hez core hálózati támogatás kellene, amiről nem híresek a kínai hálózatok. Nem véletlen, hogy egyelőre csak a telekomnál működik (de ott sem teljes értékű a technikai szám miatt). -
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89 #6729 üzenetére
Attól, hogy be kell fizetni.
-
-
dzf007
aktív tag
válasz
StarKiller89 #6729 üzenetére
Szerintem hétvégén nem szokták küldözgetni a számlákat..Nekem mindig hétköznap jött...
-
dzf007
aktív tag
Érdekes, vasárnap este megjelent a számla az appba...✅
-
Balázs 79
friss újonc
Én a héten regisztráltam a neten. Kíváncsi leszek az internetre mert pár fórumon olvastam ,hogy akadozik és kimarad közbe. Esetleg valakinek már van tapasztalata ?
-
dzf007
aktív tag
Számlát kapott már valaki? Én még nem, lejárt az első 10 hó hűség...Automatikusan emelik a havidíjat? Korlátlan+100GB+100sms csomagom van 6590- ért kaptam tavaly kedvezményesen...
-
4Grider
nagyúr
válasz
samu2062 #6715 üzenetére
Általában ma már egyik szolgáltató sem csupasz ont-ot hagy ott, hanem egyszerűbb routing szolgáltatásokat és wifi5/6-ot tudó eszközt. A véleményem az, hogy a saját hálózatra kellően igénytelennek kell lenni a routing módú használatukhoz, mert a többségüknek egy nagyobb terhelés már gondot okoz, a biztonsági frissítések nem jellemzőek vagy igen ritkák és a szolgáltató számára átjáróházzá teszi a saját LAN-t.
-
samu2062
senior tag
Az utolsó mondat nem tudom honnan jött, én még csak hasonlót sem írtam. Persze, hogy kell eszköz. Vagy egy, vagy kettő. FTTH-nál egyértelműen kell az ont, hisz közvetlenül az optikai kábel nem megy a routerembe. Ha a szolgáltató eszköze nem tudja a wifit, akkor rá lesz kötve az enyém.
De köszi az infót, a lényeget megtudtam.Jozsó köszi, az lesz akkor. Csak mivel a bejárati ajtóig kell behozni és ott lesz egy kisszekrényen az eszköz, amin nincs túl nagy hely, jobb lett volna egy eszközzel megoldani. De ha csak kettővel lehet, akkor ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Jozsó
tag
válasz
samu2062 #6712 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy amit adtak kütyüt abból jön-e ki wifi, nekem adott volt, hogy inkább egy routert kötök utána. Viszont úgy méretre nekem nem tűnt routernek, inkább csak modemnek. De ahogy te elgondolod (modem lóg a bejövő üvegszálon, ahhoz UTP kábellel hozzákötve egy router) az persze működhet.
-
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Látom a vezetékes net itt kevésbé téma, de hátha...
Gondolkodom a beköttetésén, ezért érdekelne, hogy milyen módon oldják ezt meg. Én csak wifit szeretnék használni itthon, ezért nem kell semmilyen kábel. A honlapon azt írják, hogy a netezéshez szükséges eszközt biztosítják. Ez az eszköz router is egyben, vagy azt külön kell még rákötni? Ha nem router is egyben, akkor mellőzhető? Nekem elég lenne, ha bejön az előszobába egy kábel és ahhoz veszek egy routert, amit rákötök. Bár ha optikai kábel jön be, akkor gondolom mindenképpen kell az ő eszközük is. -
4Grider
nagyúr
A cloudflare probléma nem is biztos, hogy érinti a netfone előfizetőket, mert az egy routing spórolás eredménye (a DT hálózatán keresztül megkerülik a fizetős, de gyors szakaszt, ezzel gyakran túlterhelve a német és észak amerikai saját forgalmat), a routingot pedig itt nem a Telekom intézi, mivel az saját.
-
Jozsó
tag
válasz
BloodV22 #6709 üzenetére
Nem teljesen hivatalos válasz, de ahogy néztem a fórumot relatív kevés embernek van netfone-os vezetékes netje. Nálunk az van, a fiam használja. Ahogy én teszteltem teljesen jó, Telekomos 1000/1000-es net, nekem hibátlannak tűnik. Olyan kedvezményt én még nem láttam a netfone-nál amit azért kapnék mert több előfizetésem van. Telekomnál valakiknek van valamilyen Cloudflare-es problémája, de én igazából ott a felvetést sem értem, ezért nem is tudom, hogy ez miért kéne, hogy gond legyen.
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
A netfone otthoni internete mennyire stabil? Ha gond van, hamar orvosolják a hibát? Továbbá nekem Netfone előfizetésem van, ha náluk rendelek otthoni netet, és a feleségem is átjön mobillal, az jár valami kedvezménnyel/előnnyel?
-
John Rose
aktív tag
Beléptem a táborba.
Yettel CP flottából régi szám megtartásával, 6.-án délelőtt online felületen leadtam a rendelést, tegnap sikeres volt a számhordozás, ma reggel a futár meghozta a SIM kártyát és 13.-án este lesz az időablak.
Gyors és igen kommunikatív volt az ügyintézés, mindenre kiterjedő felvilágosítással. Minden felmerülő kérdésemre korrekt választ kaptam.
Köszönöm! -
trec12
addikt
Keresd itt a "Hogyan tudja aktiválni a VoWiFi szolgáltatást"
Itt hivatalosan támogatott készülék márkákat találsz...[ Szerkesztve ]
-
Lebowski
tag
válasz
domper2015 #6698 üzenetére
Pixel 8 - korábban nekem is volt Shizuku+Pixel IMS, de már ez sem feltétlen kell.
One flottás e-SIM, van VoLTE (4G hívásnak írja), e-SIM váltásnál bejelölve maradt az 5G, így az is van +VoWifi
Yettel fizikai SIM-nél hiányzik a 4G hívás, de VoWifi az működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- Az Intel biztosági riportja szerint az Intel a legbiztonságosabb
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest