Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Szia!
Én ezt a választ kaptam ugyanerre a gondra.
Akkor úgy tűnt, hogy meg is oldotta a problémát ez a megoldás, de mint utólag kiderült nem ez lett a nyerő.
A nyerő az lett, hogy t-home előfizetés lett véve itthon e-simmel.
Megkaptam a qr kódot beállítottam a készüléken a másodlagos e-simet és onnan ment minden flottul a t-home nettel. Persze ehhez kellett egy készülék ami tudta az e-simet fogadni. -
8
senior tag
Hívtam őket, azt mondták, hogy mobiltechnológiai ingadozás, roaming partner hálózatára nincs rálátásuk stb stb
Szlovéniát is bejelentettem hibajegynek, azt válaszolták, hogy mondjam meg mikor leszek ott, jelezzem előre mikor nem lesz mobilnet (!), és úgy tudják megpróbálni a bemérni a hibát a technikus kollégák. Utólag nem tudtak mit tenni. -
8
senior tag
Bár neked ez most nem segít, nekem kb ugyanez volt Horvátországban és Barcelonában is. Vodafone-os netfone.
Gyakorlatilag használhatatlan volt, egy busz menetrendet sem tudtam megnézni a megállóban, annyira lassú volt. Bár nálam csak néha volt 2g hálózaton, de ez nem befolyásolta a sebességet. Repülőgép mód 100x, sim kártya ki-be, újraindítás, kapcsolók, beállítások, 3G-4G, hálózatválasztás, hálózati beállítások reset, apn, mindent próbáltam.
Pl. Barcelonában egyik nap próbából telekomos feltöltős simet tettem a telefonomba, mert már csak arra tudtam gondolni, hogy az én készülékemben van a hiba és otthon vihetem a szervízbe, de aznap kifogástalanul ment a telekomos roaming. Már-már felüdülés volt, hogy amikor aznap 2-3 alkalommal zsebemből elővéve a telefont tényleg kellett volna a net pár percre, akkor nem kellett vele szrakodni, egyszerűen csak ment. A többi napon meg csak a szenvedés a netfone roaminggal.
Pl Szlovéniában meg egyáltalán 0 mobilnetem volt (pedig a szlovén határ előtt Ausztriában működött), még a benzinkúton is a wifire kellett csatlakoznom hogy ránézzek a revolut egyenlegemre fizetés előtt, szóval örülj neki, hogy egyáltalán 2g van nálad -
ateszg
csendes tag
Sziasztok! Kint vagyok Prágában, a Netfone működik, viszont a mobilnet csak 2G vagy mi (E)! Mit nem állítottam be rendesen? Telefone Iphone 13, APN: internet.netfone.hu
Köszi előre is a segítséget!
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Netfone otthoni internet megérős lehet? Mobilban ott vagyunk. Azt tudom, hogy Telekom optika. A kérdés inkább az, hogy az ügyintézés hogyan alakul náluk. Ha esetleg probléma van, mennyire gördülékeny a hibabejelentés. Vannak-e Netfone szerelők, vagy ők is Telekomosokat küldenek ki stb.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dluinet #7069 üzenetére
Jogilag az nincs rendben, hogy ha az ajánlatban szereplő ár 10 hónap után automatikusan emelkedik, akkor annak ott kell lennie az ajánlatban, hogy pontosan mennyivel. Ha már egyszer azt akarja a szolgáltató, hogy valaki 10 hónap után is maradjon. Örök hűséghez nem lehet kötni senkit sem.
-
válasz
4Grider #7068 üzenetére
Ezt q kört megfutottuk már, jogilag rendben van. Nem emelkedik a szerződés szerinti összeg, csak egy mínuszos tételt szednek le róla. Tehát a "a hűségidő" leteltével nem változik a szerződés tartalma és a benne foglalt összeg sem.
Tudom, nehéz megérteni, de el kell olvasni S szerződést és értelmezni. -
4Grider
nagyúr
válasz
Dluinet #7066 üzenetére
Mindenki tudja mérlegelni, hogy 15000 Ft kedvezményért cserébe felvállal-e 10 hónap hűséget. Viszont illene feltüntetni, hogy a honlapon meghirdetett havidíjak a hűség lejártakor ennyivel emelkednek. Mert ez sehol másutt nincs így. Van amelyik szolgáltató azzal trükközik, hogy az első x hónapra ad a hűségért cserébe kedvezményt, de a tényleges havidíjat ilyen esetben mindig feltüntetik. De semelyik nem meri azt csinálni amit a Netfone csinál, hogy a hűség megszűnésekor jelentősen emel. Az 5-7 ezer Ft-os havidíjak szempontjából az 1500 Ft jelentős emelés (már ha csak ennyivel emelnek, de olvastunk itt néhányszor többről is).
A Netfone megoldása elveszi/csökkenti annak a lehetőségét, hogy egy kedvező ajánlatra lecsaphasson valaki, hiszen folyamatos hűségvállalásra ösztönöz. És ezzel ellentétes volt a jogalkotó szándéka, amikor a határozott idejű szerződés megszűnésével kapcsolatban leírta a jogszabályba, hogy az akkor határozatlanná váló szerződés díjai nem változhatnak. -
-
válasz
Dracula72 #7056 üzenetére
Most is lehet hűség nélkül szerződni a netfone-hoz.
Vagy valamiről lemaradtam.
A flottát meg ne hasonítsuk a netfonhoz.
Mintha azt mondanád, hogy milyen drága saját autóval utazni, amikor csoportos buszos utazással sokkal olcsóbb, nem is érted, miért választják egyesek az autót. -
Szotyi222
aktív tag
Mobilon a Netfon adat sebessége mennyi ??
Jelenleg 12gb adat 20/100 mbs van és gondoltam nézek nagyobbat de 5/5 meg ilyen nem érdekelne . -
trec12
addikt
A Netfone esetében maradnak a most látható már emelt csomagárak? Itt nem lesz visszakozás gondolom....meg a legtöbb flottánál sem.
-
Dracula72
senior tag
-
boborján2
aktív tag
válasz
MadMancs #7047 üzenetére
Nincs semmiféle CF probléma , ha csak nem az van a háttérben ,hogy az optikásokat vario csomagnan telekom routingon hagyják. De az biztos hogy a koax kapcsolat ,teljesen más utvonalat használ a CF felé.
Ezért kétlem hogy optikán más lenne.Tré szaki is arról tájékoztatott ,hogy a vario csomaghoz egy úgynevezett üres vonalat adnak, magyarul csak a fizikai kapcsolatot , onnantól már minden a vodára (one) -ra van bízva,így a routing is.
Na akkor mégegyszer ,,,hátha sikerül.
Azt mondtam hogy nekem jelentősen olcsóbb a telekom koax one előfizetéssel,mint telekomossal.
És írtam hogy rérdezzen rá one üzletben.
És ez egy nagyon releváns infó a kérdezőnek , mert sanszos hogy egy jobb szolgáltatásért érezhetően kevesebbet fizethet!! Neki tuti leesett, csak neked nem.
De ez legyen a Te hibád.Mivel elvileg egy szakmai fórumon vagyunk , feltételeztem hogy egyértelmű a történet , hogy a vario csomag elérhető lehet neki is a saját területén OPTIKÁN , mivel nála az van fizikailag.
Továbbra sem írtam hogy tré koaxra kell mennie és nem is hasonlítottam az optikához.Te erre bekezdtél azzal, hogy miért hasonlítgatom ,meg ajánlgatom neki a koaxot.
Szerintem a kérdezőnek is megértette a lényeget , meg talán a többiek is. Csak Te maradtál az egyetlen aki ezen rugózik és hozzám vagdalja egymás után ,hogy hogy itt meg ott rám lett szólva.
Azt a hajj de sok CF hibát én egyáltalán nem olvastam sem a one, sem anno a voda topikban. De nem is kell olvasnom sem , mert saját magam sem tapasztalom.
Egyébként még a tamanet is opció lehet , emlékeim szerint ők sem telekom routingot használnak.
Egyedül a szeretett munkaadód az akinél úgy kötöd be a tré koax/optika netet ,higy annak az égvilágon semmi értelme , mert tré routing vanRészemről off , mert kiszívod a maradék energiám is a hülyeségeddel és alaptalan sárdobálásoddal.
Ja , és persze most nyilván az jön ,hogy becsengetsz egy moderátohoz, és majd jön az ejnyebejnye , meg kapok 37,4 perc eltiltást a topiktól, csak mert valaki bélém állt páros lábbal és hárítottam.
-
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7042 üzenetére
Akkor olvasd el.
Továbbra is onnan indítottál hogy valaki kimondottan optikai netet keres te meg jöttél hogy neked olcsóbb a KOAX. Ami pont nem érdekel senkit.Amúgy meg nézz ki a nagyvilágba, nagyon sok panasz van arra hogy Telekomon lévő Vario csomagosokat is érinti CF probléma. Szoval a fake infó Te magad vagy. Fura hogy több topicban is rádszóltak már hogy fejezd be a hülyeségek irogatását.
-
StarKiller89
senior tag
Az 5-10 Gb/hó is elég pitiáner ha már itt tartunk, lényegében emiatt váltottam mert a 8-10 gigás csomagok 6-7000 forintok voltak már 2022-23 körül, nem pörgetem egész nap a telefont, de ez már akkor is kevés volt egy hónapra, utána vegyél adatjegyet több ezer forintért.
Szolgáltatás minőségével nekem semmi gondom nem volt 2 év alatt, ügyfélszolgálatot talán egyszer hívtam, pár perc után felvették, azóta 3 családtagom is váltott, senki nem bánta meg. -
E300TD
tag
válasz
MadMancs #7033 üzenetére
Azért ez, ebben a formában nem igaz!
A netfone előtt 25 évig voltam Telekomos, egyszer sem kellett felhívnom az Üfsz-t
20 hónap Netfone első fele, a vodás rémálom volt, mind a szolgáltatás minősége, mind az Üfsz ténykedése minősíthetetlen. Az második rész, a telekomos rendben volt.
Yeti flotta hibátlan, remélem egyszer sem kell az Üfsz-t hívni.
Ha valakinek van más kapcsolata is, mint a világháló, (5-10 Gb/hó) sokkal kedvezőbb ajánlatok is vannak, mint a Netfone, 1000x jobb minőségben, a szerződéskötésről nem is beszélve: Telefonon el lehet intézni mindent, nem kell semmiféle papír. Nem pitiánereskednek a sim postázásí díjával, pl. -
boborján2
aktív tag
válasz
boborján2 #7038 üzenetére
Nem mellesleg ,engedd már meg a kollégának ,hogy esetleg egy jobb szolgáltatásért kevesebbet fizessen.
Igen ,vannak feltételek amiknek meg kell a vario csomaghoz felelni. De majd befárad egy üzletbe és megtudja a részleteket. Vagy első körben megnézi a lakcímét a one oldalán. (bár ott is lehetnek hibák)
-
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7036 üzenetére
Akkor is irreleváns amit írsz. Irta hogy neki optika van és azt is szeretné.Mertbjelenleg is meg van vele elégedve. Erre írkálsz itt koax ról. Másrészt Telekom optikán csak akkor van One Vario csomag ha nincs saját hálózatuk ott, nem mellesleg drágábban mint saját hálón. És nem utolsó sorban, Telekom hálózaton One ugyanúgy a Telekom routingot használja.
-
boborján2
aktív tag
válasz
MadMancs #7035 üzenetére
Ki hasonlította össze? ? ?
A lakóhelyemen ez van, azért ezt írtam.
Neki meg optika van és tudtommal azon az optikán is szolgáltathat a one.
Ja és NEM TELEKOM ROUTINGAL! Ami már magában megérheti a váltást!!Konklúzió.... ha nálam a one net (és tv)telekom koaxon jelentősen olcsóbb (a telekomnál ugyanez csak egy cirka havi ötezerrel több a ténél a saját hálózatán +boldogítana a tróger android box is), akkor merem feltételezni hogy ugyanez a helyzet előfordulhat optika esetén is, sőt...
-
MadMancs
veterán
válasz
Dracula72 #7029 üzenetére
Miről is beszélsz? A nem mer és a nem akar között óriási a különbség. Évek óta csak a IKÁ val emelkedtek a díjcsomagok árai. 2023. Február óta vagyok Netfone Értékesítési Partner, de egy ügyfelem se ment el ár miatt. Akárhogy nézzük továbbra is jóval a konkurenciák alatt vannak Netfone árai. Flottákat most nem vesszük ide, az egy bizonytalan tényező.
-
Dracula72
senior tag
válasz
StarKiller89 #7027 üzenetére
Már nem mernek nagyot emelni, mert sokan elhordozták a számaikat
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Netfone otthoni internet telekom optikai vonalon is elérhető?
Milyen a minősége le és feltöltés terén? -
Dracula72
senior tag
válasz
hódmaci #7009 üzenetére
"A hűségem 09 hóban van a fordulója. Vagyis akkor jár le.
Lejárt a hűségem majd januárban ezt észrevették és felhívtak, hogy vagy meghosszabbítom és marad a jelenlegi díjam vagy mivel nincs hűségem megemeli 2eFt-al
Mivel a szolgáltatással gondom nem volt így belementem a +1 évbe.
Na és itt a kanyar
Én úgy gondoltam(amit a telefon beszélgetésbe jeleztem is ) hogy visszamenőleg 09 hótól indul majd a hűség hiszen 10,11,12 hóra is megkaptam ezt a kedvezmény.
A frászt..... 01 hótól indul mint utólag kiderült. Vagyis majd. 15hó hűség lett a vége."Bezzeg amikor indultak, akkor nagy reklám volt, hogy nincs hűség a Netfone árai jók így nem kell aláírni. Most meg szívatják a népet a hűséggel.
-
gabor9991
őstag
válasz
MadMancs #7020 üzenetére
One-nál Most kapcsoltattam be a hordozott számokra a VoLTE -t kellett várnom az ügyintézőre vagy 1 percet.Ilyen is van.
De volt olyan valóban amikor a 30-40 perc várakozás alap volt.Ilyenkor ha panasszal élt az ügyfél alapból jóváírtak 3 ezret ha elfoagdtad, ha nem akkor kivizsgáltak az ügyet.
Érdemes lehet az itt panaszkodóknak is itt panaszkodás helyett hivatalosan panasszal élni, hiszen ameddig nincs panasz tömegesen addig semmi sem fog változni mivel a szolgáltató azt látja hogy minden rendben van az ügyfélszolgálattal.
Szerintem. -
MadMancs
veterán
Akkor nézzetek fel facebookra. Nem ritka hogy elérik emberek a 120perces hívásbontási időt. Édesanyám cakompakk One os vezetékes fronton múlthéten cirka 96 perc után fel is vették hibabejelentés menüpontot , aminek elvileg prionak kellene lenni. Én mont vezetékes digis már fel se hívom őket mióta 1272 már csak 1270 en keresztül érhető el.
-
válasz
MadMancs #7020 üzenetére
Próbáld meg One felhívni. Alap másfél óra.
ez jól hangzik, csak nem igaz. amikor egy esimre váltást nem sikerült meglépniük, és beesett a számom a kettő közti űrbe, akkor érdemben semmit nem tudott intézni a hölgy azon kívül, hogy menjek be személyesen (ezen a ponton vesztettek el, mint ügyfelet), az esti csúcsban pár perc várakozás után már élő emberrel beszéltem.
-
hódmaci
senior tag
válasz
MadMancs #7018 üzenetére
Jah....... azt hittem.
Akkor csak igazam van a tapasztalataimban
Kriminális az ügyfélszolgálat. Sőt, szerintem semmit nem ér.
Azért azt ne várjuk már el az ügyfelektől, hogy mindenki személyes üzletkötő telefonszámát vadássza ha ügyet szeretne intézni.
Szerintem az a fő gond, hogy ügyfélszolgálatos nincs szinte senki.
Vagyis nem kell állandó bért kifizetni csak egy kevés embernek
Így az a pár ügyfélszolgálatos meg persze, hogy nem győzi.
Haszon, bevétel legyen, de alig akarok pénzt kiadni a működésre.
Ha van pénzed lóra legyen pénzed abrakra is.
Bezzeg ha nem fizetném a számlát...................... -
hódmaci
senior tag
válasz
Evetke2025 #7007 üzenetére
A szolgáltatással nem lesz gondod mindaddig míg nem akarsz valamit intézni.
Pl: külföldre utazol és aktiválni szeretnéd hogy külföldi számot is tudj hívni.
Egy siralom őket elérni, nekem több nap többszöri 30-40 perc zenehallgatásba került.
De amúgy Magyarországon eddig nem volt gondom vele
Visszafele is igaz ez a botrányos kapcsolat de ez is a Netfone hibájából.
PL:
A hűségem 09 hóban van a fordulója. Vagyis akkor jár le.
Lejárt a hűségem majd januárban ezt észrevették és felhívtak, hogy vagy meghosszabbítom és marad a jelenlegi díjam vagy mivel nincs hűségem megemeli 2eFt-al
Mivel a szolgáltatással gondom nem volt így belementem a +1 évbe.
Na és itt a kanyar
Én úgy gondoltam(amit a telefon beszélgetésbe jeleztem is ) hogy visszamenőleg 09 hótól indul majd a hűség hiszen 10,11,12 hóra is megkaptam ezt a kedvezmény.
A frászt..... 01 hótól indul mint utólag kiderült. Vagyis majd. 15hó hűség lett a vége.
Ami annyira nem izgat most mert amúgy sem akartam felmondani. De mi van ha más szolgáltatótól kapok egy jobb ajánlatot karácsonykor
Vagyis gondold át mit is akarsz és a legelején állíttass be mindent.
Ezek az én tapasztalataim. Másnak lehet pozitívabb vagy még negatívabb van. -
4Grider
nagyúr
válasz
Evetke2025 #7007 üzenetére
Véletlenül nem számhordozás One irányából?
-
Evetke2025
friss újonc
Rendkívül rossz az ügyfélszolgálat. Új előfizetőként február 12-én szerződtem velük. És bekértek tőlem plusz okmányt, amelyet el is küldtem. Majd egy hónap múlva telefonáltam, hogy mi van már, Jelezték ,hogy már érkezik a sim kártya. Majd újabb várakozás után hívtam őket, itt kiderült, hogy nem kapták meg az okmányt, Az előző ügyfélszolgálatos pedig már látta. Szóval megy a kamuzás. Újraküldtem és ismét azt kaptam, hogy várni kell, amíg .....
Ha ilyen lesz a szolgáltatás is, akkor nem lesz hosszúéletű a szolgáltatás.
-
hódmaci
senior tag
válasz
MadMancs #7000 üzenetére
Köszönöm.
Az APN jól van beállítva.
"válts manuálisan másikra, harmadikra."
Így működik.
domper2015
Érdekes mert pont a vodafon az amire alapból csatlakozott. Semmi térerő vele.
Telekom működik, nem venni észre akadást az internetben sem
O² nem próbáltam még.
De köszönöm a tippeket. Mihelyst lesz idő kipróbálásra kerül a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest