Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Van arról bármi infó, hogy a HTC Legend (akár T-Mobil "márkanévvel") elérhető lesz-e, és ha igen, akkor mikor a T-nél?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz manchester85 #4639 üzenetére
Szerintem mindenben jól kalkulálsz.
Az egyetlen dolog amire figyelni kell, hogy "sima" a hűség mellett lehet az előfizetésre is vállalásod (pl. az Ikon azt hiszem ilyen): kisebbre nem válthatsz, csak nagyobbra.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Tudom, hogy már kérdeztem, de hátha: új HTC várható előfizetéssel valamikor? Legend esetleg Desire? (Német T-nél ez utóbbi már van.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Az mér van, hogy a HTC Legend elérhető a Telenornál és a Vodánál de a T-mobilnál nem?
Az mér van, hogy a HTC Desire elérhető a Telenornál de a T-mobilnál nem?
Az mér van, hogy a HTC Desire elérhető a T-mobil német és angol hálózatában, de a magyarban nem?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Vajh mikortól lesz 4G és milyen árakon?
Elérhető valahonnan, hogy hogyan változtak a 3G és 3GS árai az idő múlásával?
Ha kijön a 4G, akkor mekkora árcsökkenés várható a 3GS esetén?
Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák? Sima készülékek csak van rajtuk navigációs szoftver? Ha így van, miért drágábbak, mint a nem Navi-s társaik? (A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
No, a kezdő árakat kitúrtam: 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): 36e
3gs (16 gb): 63eJelenleg 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): nincs (2009. novemberben 20e lett.)
3gs (16 gb): 40e. (Ez az ár már a 2009. novemberi árcsökkentés óta van, tehát szerintem 1 csökkentés még várható, ha jön a 4-es.)[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Ha lenne olyan díjcsomag a másik kettő szolgáltatónál, hogy
~200 perc
~10-20 sms
~500 MB adat
~5000 Ftakkor én sem nagyon gondolkoznék a váltáson, de sajnos náluk az 5000 Ft-os csomagban csak 150-200 MB adatforgalom van, és nagyon drága a túlforgalmazás.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz lindermen #5138 üzenetére
Igen, ez van, és akkor még a 10 óra MobilTV-t nem is említettem. (Bár pont a foci vb meccseit nem lehet rajtuk nézni - ismét kösz T...)
Telenor:
Mobilkvartett : a 150-esben kevés az adatforgalom, az 1000-esben túl sok a perc, de ha lenne is egy 500-as csomag (ami szerintem nagyon hiányzik) 7-8000 Ft körül, akkor az ár/érték arányban még mindig a T a jobb.Voda:
Multimedia 5000 : A 200 Mb net egy vicc, mikor az index.hu címlap kb 3 Mb. Itt is ugyanaz a baj a nagyobbal: a 7900-ben van 300 perc és 100 sms, ami túl sok, míg az adatforgalom 500 Mb, ami kb elég, viszont a havi 2900 Ft többlet a MediaMania S-hez képest 2 évre vetítve: 69600 Ft.Így hiába lenne kb 80e a HTC Legend a Vodanál, lehet megveszem függetlenül 110-ért, és maradok T-s.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nem látok bele a tárgyalásokba, így nem értem, hogy egy csatorna streamelése miért fáj a Fifa-nak (ugyanazokat a reklámokat látnánk MobilTV-n is, mint a rendes Tv-n.) Azt sem látom, hogy ki miatt nem jött ez össze, azt viszont látom, hogy a T ezt elég szarul kommunikálta. ("Jogi okok miatt nem áll módunkban közvetíteni.")
És azt sem értem, és erről sem adnak semmilyen bővebb tájékoztatást, hogyha a HTC Herot tudják forgalmazni, akkor a Legend-et miért nem.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz copperhead #5147 üzenetére
Hát felhívod őket, és megvárod míg bemondják De asszem a 0.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hát jó lenne, ha dobnának egy nagyot, mert már nagyon érik a telefoncserém, és:
-jó lenne látni, hogy érdemes-e várni egy adott készülékre
-jó lenne tudni, hogyha veszek egy készüléket, akkor 2 hét múlva nem lesz a T-nél is kapható egy számomra jobban megfelelő (van 3-4 készülék, aminek örülnék, és amik közül kb azonnal megvenném bármelyiket, ha lenne T-nél, de ezek között természetesen van sorrend)Jelenleg kb ezek érdekelnek, kb ebben a sorrendben:
HTC Legend, HTC Desire, Samsung Galaxy S 9000, Samsung 8500 Wave, Iphone 4Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Felkerült néhány új teló a palettára, de sajnos nem a vártak
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Díjcsomagos kérdés: a MediaMánia S díjcsomagban van 10 óra MobilTv + 500 MB adatforgalom. Az 500 Mb-ból jön le a MobilTv-vel kapcsolatos adatforgalom, vagy ez külön számolódik?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Samsung wave (8500) állítólag júli 12-től lesz T-nél. Lehet, hogy akkorra csúszik a 9000 "bemutatása" is?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hamarosan kapható készülékek @T-mobil
(Még ha a wave nincs is közte, pedig az egyik PH!-s tag emailben azt a tájékoztatást kapta, hogy lesz az is.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Elérhető a Galaxy S, hamarosanban a Wave.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nekem sajnos még így is sok. Remélem a Wave-et megkaphatom majd ~60e-ért, mert 100e-t nem fizetek telefonért. (Bárcsak árulna a T HTC Legendet...)
Más: Az Aranykártyát ha jól tudom már nem küldik ki, csak kérésre. Hol tudom megnézni az Aranykártya számomat és a hozzá tartotozó kódot?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
A webshopból való rendeléskor jár felárral, ha gyors kiszállítást kérek?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Megrendeltem webshop-on keresztül, szóval nincs visszaút
Galaxy S nagyon erősen bejátszott, főleg az Android (Froyo) miatt, de minden kedvezménnyel együtt is 108e Ft-ért tudtam volna elhozni, ami nagyon sok.
(Ha lett volna 70-80e Ft körül HTC Legend, akkor biztosan az lett volna a nyerő, de sajnos nem volt.)
Volt már 1-2 nagyon jó telefonom: Nokia 7210, SE D750i; 1-2 rossz választás: Motorola P7389, Nokia E51, remélem ez az előbbi társaságot fogja bővíteniDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ha MediaMánia S díjcsomagban egy adott hónapban nem telefonálok 1 percet sem, de mondjuk netezek 800 Mb-ot, akkor az ingyenes 500 Mb-on túli 300 Mb-ot az 5000 Ft-ból kezdi el vonogatni, vagy ez mindenképp az 5000 Ft fölé számlázódik?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz GeneraL_XTX #5426 üzenetére
Mindenhol van ilyen visszaáramló áru, ezeket belekalkulálják a termék árába, így azok fizetik meg, akik megveszik és nem küldik vissza a terméket.
A T elég nagy cég, gondolom ezeket a telókat szét lehet osztani a munkatársaknak céges teló néven, el lehet adni használtnak, el lehet jótékonykodni, el lehet vinni egy T boltba, és mint kiállított darab eladni kedvezménnyel, stb.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Elsírom itt is: július elején jelent meg a Wave a T-nél. Én 20-a körül vettem, erre aug 1-től 10e-rel olcsóbb lett. Persze az olcsósodás normális folyamat, de így sajnálom, hogy nem vártam még 10 napot...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nem bántam meg, hozza azt, amire nekem kell, és folyamatosan jönnek a widgetek, progik hozzá. Ennyi pénzért (főleg már most), szerintem verhetetlen.
Egyébként lehet tudni, hogy miért csökkent az ára? Vagy arról van infó, hogy Mo-n (és a T-nél) eddig mennyi fogyott belőle?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz tomiika #5481 üzenetére
Igen, csak az L és XL ad külön árat, az M és az S nem, tehát ugyanannyi velük a készülék, mint egy 1000 Ft-os díjcsomaggal. Arra kell vigyázni, hogyha M-mel veszel készüléket és vállalsz 2 év hűséget a díjcsomagra, akkor nem tudsz büntetlenül S-re váltani.
A Wave 2 éves előfizetéssel 70 (webshopból 66), ebből még lejönnek a hűségpontok.
(Az iPhone-nál van külön ára az M-nek és az S-nek is, de más telefonnál még nem láttam ilyet.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Azzal lehet-e tenni valamit, hogy a telefonra (Wave) jön hivatalos Samsung firmware frissítés, ami fel is megy a függetlenekre, de a T-s telóra nem. Fordulhatok fogyasztóvédelemhez? (T-s álláspont: "nem jött új fw".)
Persze nemhivatalosan feldobhatnám az új fw-t a telóra, csak gondoltam egy picit fel kellene már rázni a T-t, mert nagyon nagy lett a pofájuk: az egyik tulaj felhívta őket, hogy az ő T-s telefonja kevesebb tud, mint a függetlenek, amire az volt a válasz, hogy "de olcsóbban vette, nem?". Én úgy gondolom, hogy azért kaptam olcsóbban, mert aláírtam a hűséget, és nem akarom elfogadni, hogy a fw frissítésről is le kell mondanom 2 évre. (Vagy van valami apró betűs rész, hogy lemondok 2 évre az fw frissítésről is?)Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Itt vagyok a Népligetnél. Órák óta nincs 3G hálózat. Nálam van gebasz, vagy épp tornyot javítanak/cserélnek?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen