Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Lehet, hogy nem ez a megfelelő topic, de hátha van itt pár ember hasonló helyzetben. A sztori röviden: évek óta 2 mobillal rohangálok (céges, magán), nem is tervezem megszüntetni egyik előfizetést sem. Az egyik telefonom bemondta az unalmast, így rögtön eszembe jutott, hogy venni kellene egy dual sim-es készüléket. Jobban belegondolva viszont rájöttem, hogy a magán számomat kb napi 1x hívják, és én is max ennyi kimenőt indítok róla, így kérdés, hogy kihasználnám-e a dual simes készüléket, megérné-e ilyet venni, vagy más megoldást kellene keresni, és így jutott eszembe a hívásátirányítás, amit napközbenre bekapcsolnék a magán előfizetésre, és ha hazaértem, akkor meg ki.
A kérdésem az, hogy hogyan oldható meg készülék / alkalmazás / szolgáltató szinten a hívásátirányítás, milyen költségei / korlátai vannak? Pl tudni fogom-e, hogy a bejövő hívás direktben jön a telefonra, vagy a másik irányította át?
-
F-ECT$
titán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Nemrég vettem LG G2-t, amin volt előre telepített Navigon térkép, de progi nem. Kutakodtam, de csak Samsung telefonokhoz láttam még élőnek ezt az akciót.
-
F-ECT$
titán
válasz
kavics325i
üzenetére
Szvsz sehogy.
-
F-ECT$
titán
válasz
Something_
üzenetére
Ez most komolyan az, hogy 10e ft-ért bármennyit beszélhetek bárkivel, az 10e ft lesz és nem több?
Ha jogosult vagy aranytárskártyára, akkor 10e, és valóban korlátlan, nincs apróbetűs rész.Mozaik S-re vállalt 2 év hűséggel át lehet lépni?
Ha jogosult vagy aranytárskártyára, akkor igen.Ki az a hlye aki a mozaikba marad?
Aki nem akar 10k-t fizetni. -
F-ECT$
titán
válasz
guftabi96
üzenetére
Domino 5. Szerintem csak arra kell figyelni, hogy ne kezdj el vele netezni, illetve az 5 számon kívül elég drága a beszélgetés / sms.
Eco XS a legolcsóbb bárki számára elérhető havidíjas csomag, 1950 Ft, 100%-ban lebeszélhető. Viszont ehhez sem jár alapból net, azért külön kell fizetni.
Ha van a családban telekomos (mobil vagy otthoni) szolgáltatás, akkor még a Fun jöhet szóba, ez is lebeszélhető 1825 Ft-os, és ebben net is van.
Esetleg ha diák (egyetem, főiskola) vagy, akkor a Like mindet veri 1790-ért.
-
F-ECT$
titán
válasz
korcsillio
üzenetére
1430. Szerintem mehetsz M-be.
-
F-ECT$
titán
válasz
korcsillio
üzenetére
Next M és Next XL. (Ez utóbbi volt korábban is, de most mintha olcsóbb lenne már.)
-
F-ECT$
titán
válasz
korcsillio
üzenetére
A Next L-t kivezetik, nem?
-
F-ECT$
titán
Vettem egy LG G2-t, amire előzetesen fel lett másolva egy kb 900 MB-os Navigon mappa. Keresgéltem, és ezt találtam. Persze a hozzá tartozó apk-t nem lehet letölteni Play-ből. Gondolom LG-re nem elérhető a szolgáltatás, de ezt meg tudná valaki erősíteni?
-
F-ECT$
titán
Normál sim-em van, lejárt a 2 év hűségem. Rendeltem a webshopon egy G2-t hűséghosszabbítással, amibe mico sim kell. Ha bemegyek egy T pontba, akkor ingyen kapok új micro simet?
-
F-ECT$
titán
Régebben volt fenn a T honlapján egy díjcsomag választást segítő alkalmazás, ahová ha beírta az ember az adatokat, akkor kidobta, hogy melyik díjcsomag lenne az optimális. Ilyen van még?
Ha nincs: jelenleg MediaMania S-em van, de egy kicsit átalakultak a telefonálási szokásaim. Most kb így néz ki:
-kimenő hívás: havi 100 perc körül
-sms: havi 30-40 (főleg parkolásra)
-net: havi 100-200 MB (otthon és melóhelyen is van wifi)
-mobiltv: alkalomszerűenEz alapján milyen díjcsomag lenne jó? Gondoltam olyat is, hogy valami alap díjcsomagot választanék hívás/sms-re, és külön kötnék hozzá net csomagot. (A tv-t meg előfizetném arra az 1-1 hónapra, amikor kellene.)
-
F-ECT$
titán
"A Mobil TV-hez (T-Mobile) talán segítség, ha tudod, hogy ha 30 napig nem használtad, akkor automatikusan inaktív lesz, és neked kell újra aktiválnod. Ez minden új 30 napos periódusra vonatkozik, tehát érdemes havonta egy percet belenézni, hogy ne kapcsoljanak le róla."
És tényleg így van, most próbáltam ki. Hívtam a 1430-at, hogy ne már, legyen végig aktív, de azt mondták, hogy ez sajnos nem állítható...

-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
1. Erről nem olvastam, gondolom a mobilcégeknek van erre statisztikájuk, és így jött ki, hogy melyiket mennyiért éri meg eladni.
2. Általános okosság nincs, ez tényleg csak attól függ, hogy mik a telefonálási szokásaid. Nekem pl írja telefonom naplója, hogy mennyi ideig tartott a beszélgetés, és ez ritkán megy 3 perc fölé. (Ha tudom, hogy hosszabb lesz, akkor megpróbálom máshogy elintézni: céges telefon, skype, email, gtalk.) Így nekem az A csomag érné meg.
Ha jól tudom, akkor kapcsolási díj akkor van, ha létrejön a kapcsolat. Tehát ha felveszik a telefont, hangpostára kapcsol vagy bekapcsol a fax. Foglalt, nem elérhető esetén nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
buktagt540
üzenetére
Miért nem hívod fel az üfszt?
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Minden szabály kikerülhető pénzzel/ismerőssel. Elvégre Magyarországon vagyunk

-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Casconál pl fényképezik a kocsit (bár netes kötéskor már lehet, hogy nem), szerintem kérdezz rá. De kicsi az esély, hogy nem kell előtte megmutatni.
-
F-ECT$
titán
válasz
andris0603
üzenetére
Vagy veszel egy dominós telefont.
-
F-ECT$
titán
válasz
ambushka
üzenetére
Velem olyan fordult elő, hogy magánszám - felvettem - áttárcsázás - operátor valamilyen bullshit terméket akar rám sózni. Nem tudom, hogy megoldható-e, hogy a szolgáltatótól elkérd a hívók listáját (szerintem nem). Ez esetben ha tényeg zavar, akkor szerintem marad a feljelentés, és akkor kideríthető, hogy ki zaklat telefonon.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aktiválás: felhívod az üfsz, hogy engedélyezzék + a legtöbb okostelefon esetén a menüben is be kell kapcsolni.
szerk: Mint látszik "érdemes" internet kávézózni vagy wifizni...
-
F-ECT$
titán
Itt vagyok a Népligetnél. Órák óta nincs 3G hálózat. Nálam van gebasz, vagy épp tornyot javítanak/cserélnek?
-
F-ECT$
titán
Azzal lehet-e tenni valamit, hogy a telefonra (Wave) jön hivatalos Samsung firmware frissítés, ami fel is megy a függetlenekre, de a T-s telóra nem. Fordulhatok fogyasztóvédelemhez? (T-s álláspont: "nem jött új fw".)
Persze nemhivatalosan feldobhatnám az új fw-t a telóra, csak gondoltam egy picit fel kellene már rázni a T-t, mert nagyon nagy lett a pofájuk: az egyik tulaj felhívta őket, hogy az ő T-s telefonja kevesebb tud, mint a függetlenek, amire az volt a válasz, hogy "de olcsóbban vette, nem?". Én úgy gondolom, hogy azért kaptam olcsóbban, mert aláírtam a hűséget, és nem akarom elfogadni, hogy a fw frissítésről is le kell mondanom 2 évre. (Vagy van valami apró betűs rész, hogy lemondok 2 évre az fw frissítésről is?) -
F-ECT$
titán
válasz
tomiika
üzenetére
Igen, csak az L és XL ad külön árat, az M és az S nem, tehát ugyanannyi velük a készülék, mint egy 1000 Ft-os díjcsomaggal. Arra kell vigyázni, hogyha M-mel veszel készüléket és vállalsz 2 év hűséget a díjcsomagra, akkor nem tudsz büntetlenül S-re váltani.
A Wave 2 éves előfizetéssel 70 (webshopból 66), ebből még lejönnek a hűségpontok.
(Az iPhone-nál van külön ára az M-nek és az S-nek is, de más telefonnál még nem láttam ilyet.)
-
F-ECT$
titán
Nem bántam meg, hozza azt, amire nekem kell, és folyamatosan jönnek a widgetek, progik hozzá. Ennyi pénzért (főleg már most), szerintem verhetetlen.
Egyébként lehet tudni, hogy miért csökkent az ára? Vagy arról van infó, hogy Mo-n (és a T-nél) eddig mennyi fogyott belőle?
-
F-ECT$
titán
Elsírom itt is: július elején jelent meg a Wave a T-nél. Én 20-a körül vettem, erre aug 1-től 10e-rel olcsóbb lett. Persze az olcsósodás normális folyamat, de így sajnálom, hogy nem vártam még 10 napot...
-
F-ECT$
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mindenhol van ilyen visszaáramló áru, ezeket belekalkulálják a termék árába, így azok fizetik meg, akik megveszik és nem küldik vissza a terméket.
A T elég nagy cég, gondolom ezeket a telókat szét lehet osztani a munkatársaknak céges teló néven, el lehet adni használtnak, el lehet jótékonykodni, el lehet vinni egy T boltba, és mint kiállított darab eladni kedvezménnyel, stb.
-
F-ECT$
titán
Ha MediaMánia S díjcsomagban egy adott hónapban nem telefonálok 1 percet sem, de mondjuk netezek 800 Mb-ot, akkor az ingyenes 500 Mb-on túli 300 Mb-ot az 5000 Ft-ból kezdi el vonogatni, vagy ez mindenképp az 5000 Ft fölé számlázódik?
-
F-ECT$
titán
Megrendeltem webshop-on keresztül, szóval nincs visszaút

Galaxy S nagyon erősen bejátszott, főleg az Android (Froyo) miatt, de minden kedvezménnyel együtt is 108e Ft-ért tudtam volna elhozni, ami nagyon sok.
(Ha lett volna 70-80e Ft körül HTC Legend, akkor biztosan az lett volna a nyerő, de sajnos nem volt.)
Volt már 1-2 nagyon jó telefonom: Nokia 7210, SE D750i; 1-2 rossz választás: Motorola P7389, Nokia E51, remélem ez az előbbi társaságot fogja bővíteni
-
F-ECT$
titán
A webshopból való rendeléskor jár felárral, ha gyors kiszállítást kérek?
-
F-ECT$
titán
Nekem sajnos még így is sok. Remélem a Wave-et megkaphatom majd ~60e-ért, mert 100e-t nem fizetek telefonért. (Bárcsak árulna a T HTC Legendet...)
Más: Az Aranykártyát ha jól tudom már nem küldik ki, csak kérésre. Hol tudom megnézni az Aranykártya számomat és a hozzá tartotozó kódot?
-
F-ECT$
titán
Elérhető a Galaxy S, hamarosanban a Wave.
-
F-ECT$
titán
Hamarosan kapható készülékek @T-mobil

(Még ha a wave nincs is közte, pedig az egyik PH!-s tag emailben azt a tájékoztatást kapta, hogy lesz az is.)
-
F-ECT$
titán
Samsung wave (8500) állítólag júli 12-től lesz T-nél. Lehet, hogy akkorra csúszik a 9000 "bemutatása" is?
-
F-ECT$
titán
Díjcsomagos kérdés: a MediaMánia S díjcsomagban van 10 óra MobilTv + 500 MB adatforgalom. Az 500 Mb-ból jön le a MobilTv-vel kapcsolatos adatforgalom, vagy ez külön számolódik?
-
F-ECT$
titán
Felkerült néhány új teló a palettára, de sajnos nem a vártak

-
F-ECT$
titán
Hát jó lenne, ha dobnának egy nagyot, mert már nagyon érik a telefoncserém, és:
-jó lenne látni, hogy érdemes-e várni egy adott készülékre
-jó lenne tudni, hogyha veszek egy készüléket, akkor 2 hét múlva nem lesz a T-nél is kapható egy számomra jobban megfelelő (van 3-4 készülék, aminek örülnék, és amik közül kb azonnal megvenném bármelyiket, ha lenne T-nél, de ezek között természetesen van sorrend)Jelenleg kb ezek érdekelnek, kb ebben a sorrendben:
HTC Legend, HTC Desire, Samsung Galaxy S 9000, Samsung 8500 Wave, Iphone 4 -
F-ECT$
titán
válasz
copperhead
üzenetére
Hát felhívod őket, és megvárod míg bemondják
De asszem a 0. -
F-ECT$
titán
Nem látok bele a tárgyalásokba, így nem értem, hogy egy csatorna streamelése miért fáj a Fifa-nak (ugyanazokat a reklámokat látnánk MobilTV-n is, mint a rendes Tv-n.) Azt sem látom, hogy ki miatt nem jött ez össze, azt viszont látom, hogy a T ezt elég szarul kommunikálta. ("Jogi okok miatt nem áll módunkban közvetíteni.")
És azt sem értem, és erről sem adnak semmilyen bővebb tájékoztatást, hogyha a HTC Herot tudják forgalmazni, akkor a Legend-et miért nem.
-
F-ECT$
titán
válasz
lindermen
üzenetére
Igen, ez van, és akkor még a 10 óra MobilTV-t nem is említettem. (Bár pont a foci vb meccseit nem lehet rajtuk nézni - ismét kösz T...)
Telenor:
Mobilkvartett : a 150-esben kevés az adatforgalom, az 1000-esben túl sok a perc, de ha lenne is egy 500-as csomag (ami szerintem nagyon hiányzik) 7-8000 Ft körül, akkor az ár/érték arányban még mindig a T a jobb.Voda:
Multimedia 5000 : A 200 Mb net egy vicc, mikor az index.hu címlap kb 3 Mb. Itt is ugyanaz a baj a nagyobbal: a 7900-ben van 300 perc és 100 sms, ami túl sok, míg az adatforgalom 500 Mb, ami kb elég, viszont a havi 2900 Ft többlet a MediaMania S-hez képest 2 évre vetítve: 69600 Ft.Így hiába lenne kb 80e a HTC Legend a Vodanál, lehet megveszem függetlenül 110-ért, és maradok T-s.
-
F-ECT$
titán
Ha lenne olyan díjcsomag a másik kettő szolgáltatónál, hogy
~200 perc
~10-20 sms
~500 MB adat
~5000 Ftakkor én sem nagyon gondolkoznék a váltáson, de sajnos náluk az 5000 Ft-os csomagban csak 150-200 MB adatforgalom van, és nagyon drága a túlforgalmazás.
-
F-ECT$
titán
No, a kezdő árakat kitúrtam: 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): 36e
3gs (16 gb): 63eJelenleg 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): nincs (2009. novemberben 20e lett.)
3gs (16 gb): 40e. (Ez az ár már a 2009. novemberi árcsökkentés óta van, tehát szerintem 1 csökkentés még várható, ha jön a 4-es.) -
F-ECT$
titán
Vajh mikortól lesz 4G és milyen árakon?
Elérhető valahonnan, hogy hogyan változtak a 3G és 3GS árai az idő múlásával?
Ha kijön a 4G, akkor mekkora árcsökkenés várható a 3GS esetén?
Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák? Sima készülékek csak van rajtuk navigációs szoftver? Ha így van, miért drágábbak, mint a nem Navi-s társaik? (A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira.)
-
F-ECT$
titán
Az mér van, hogy a HTC Legend elérhető a Telenornál és a Vodánál de a T-mobilnál nem?
Az mér van, hogy a HTC Desire elérhető a Telenornál de a T-mobilnál nem?
Az mér van, hogy a HTC Desire elérhető a T-mobil német és angol hálózatában, de a magyarban nem?

-
F-ECT$
titán
Tudom, hogy már kérdeztem, de hátha: új HTC várható előfizetéssel valamikor? Legend esetleg Desire? (Német T-nél ez utóbbi már van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest