- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lekérem néha sms útján (is) a pontegyeleget, most is megtettem, és meglepődve tapasztaltam, hogy csak a töredéke, mint amennyit az előfizetésekre összesen kapni szoktam.
addig logikáztam, amíg kiderült az oka; eddig ha a főkártyáról lekértem az egyenleget, akkor a társkártyákra kapott egyenleg is oda összegződött, ettől a hónaptól viszont külön kezeli a rendszer az előfizetéseket, és külön minden előfizetésen adott a megfelelő számú pont, de nem vonódnak össze automatikusan.
igaz, van lehetőség a pontok átmozgatására bármelyik kártyára a többiről, de eddig nem kellett ezzel külön foglalkozni.
van/lehet köze hozzá annak, hogy a hónap elején módosítottam a társkártyás előfizetések által használt díjcsomagot a régi aranytárskártya akármikről, és most mozaik, eco...stb van?
mert ettől még társkártyák maradtak, ha a díjcsomag nevében ez már nem is mutatkozik meg külön.
vagy semmi köze hozzá, és az új rendszer a díjcsomagok módosításától függetlenül is így kezelné már? -
1430
senior tag
válasz
adequate_cou #36797 üzenetére
Csak magánszemélynél kell a közjegyző vagy ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazás, jogi személyeknél elég a hagyományos 2 tanús meghatalmazás is.
Vermilion69 (& St3ven)
Ez csak tipp, de próbáld meg a 1777-en az egyenlegek menüpontot, mert a régi online kedvezmények ott lekérdezhetőek voltak, hátha az új is...szabogabor10
Nem, a részletfizetési konstrukciók "fix-ek" (legfeljebb a kezdőrészlet csökkenthető például beváltható pontokkal vagy egyéb ad-hoc akciókkal).akoska23
Ha csak az a kérdés, lopott e, azt IMEI alapján telefonon keresztül is megmondják (mindenféle azonosítás nélkül). Többet nem, legfeljebb a szerződött félnek. -
adequate_cou
senior tag
válasz
Soulfly842 #36794 üzenetére
Mobilhoz az nem elég, közjegyzői meghatalmazás kell.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #36794 üzenetére
Ez hasznos infó.
-
punky10
addikt
Már 3 napja nem tudok belépni az otthoni ÜT+jelszó kombóval a My Telekomba.Helyette tegnap előjött egy kérdőív.Kitöltöttem...
Ha egy diák ilyen bizonyítványt vinne haza az év végén,annak nem lenne gondja a pótvizsgával sem...
Lehet,hogy nem tetszett a kritika,mert azóta sem javult a helyzet,nem tudok belépni. -
Soulfly842
addikt
válasz
adequate_cou #36773 üzenetére
Nem, csak személyesen.
(#36772) St3ven
Adott naptári hónapon túl szabadon változtathat hivatalosan.(#36774) HXY
Más technológiájú, eltérő HLR-ű kártyákhoz vannak kötve a feltöltős, ill. mix típusú előfizetések és a havidíjasok, ezért is van szükség az új sim kártyára.
(#36780) SP!T
Aláírási címpéldány kell hozzá, ill két tanúval, bélyegzővel hitelesített meghatalmazás. Anélkül nem fognak tudni segíteni.
-
Vangelis
félisten
Most miért van, hogy először "közponots2 veszi fel a hívást?
-
goop
őstag
Azt tervezem, hogy t-mobilnál veszek 2 előfizetést, 1 eco-xs, ill. egy fun aranytárskártyát.
Új előfizetőként ez megoldható vajon?
Hűséget nem vállalnék, inkább kifizetem a 2x5000 Ft-ot a belépésre, amennyiben ez így működik. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Vermilion69 #36787 üzenetére
Igen. Ez mondjuk nem a legjobb,mert sehol nem látom,mennyi van még belőle...de hát ajándék lónak...
-
St3ven
addikt
válasz
Vermilion69 #36779 üzenetére
Én sem találtam sehol sem. De működik.
-
Hali! Ha kaptam ajándékba egy telefont, amit a T-ben vásároltak, de nem az én nevemre szól a számla (céges kedvezményes valami volt), akkor én mint magánszemély tudok kérni számlamásolatot, ha minden más (garipapír, doboz stb...) megvan? A nevüket is tudom meg minden, csak hát hivatalosan nem nekem lett vásárolva. A cégtől meg már nincs lehetőségem beszerezni... El akarnám adni, de mindenki parázós, hogy honnan származik egy telefon mostanság!
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok, olyan gondom van, hogy online rendeltunk telefont de amikor a *102#-nél lekerdezem az egyenleget nincs ott az a 2000 ft és a 200 mb adatforgalom se.
Valakinek.van ezzel kapcs tapasztalata?
Sms jött h aktivaltuk a 2000 ftot, de ha nem írja a 102-nél akkor hol van?Köszönöm!!
-
Lorden
senior tag
Telót rendeltem webshopban és üzletben való átvételt választottam, jelenleg jóváhagyás alatt áll, van rá esély, hogy még ma átvehető lesz ?
-
DiVaD
senior tag
Kérdés webshop-ra... mi van akkor ha rendeltem 2 dolgot, amiből kiderült, hogy nekik 1 van meg?
Egy Nokia töltő meg egy Apple HDMI adapter.
Nem kezdtem el verni az asztalt az Árkádban, mert ami igazából kellett az volt (HDMI adapter), de csak az Apple kiegészítőt szerintem közelebb is megkaptam volna.... helyettesítő termék sincs nekik (csak ezt az 1 nokia töltőt lehet kapni a T-nél ami jó nekem, tehát az nem lett volna megoldás, hogy verem az asztalt, mert ez nem egy memóriakártya volt, hogy akkor 2GB helyett adjanak 4GB-osat pl.) -
HXY
addikt
Azt magyarázzátok meg nekem, hogy miért kell új SIM kártya akkor, ha valaki előfizétésről vált feltöltősre, vagy éppen fordítva!
-
St3ven
addikt
válasz
adequate_cou #36770 üzenetére
Szabalytalannak számít egy elofizut levaltani dominora úgy, hogy utána rögtön visszavaltsak elofizura.
Én azt gondolnám, ez bevett gyakorlat. Miben különbözik, hogy rögtön vált vissza előfizura, vagy pl. egy év múlva?
Ráadásul meg is fizeti az árát, hiszen Dominora váltáskor elveszik a kiemeltségi szintje, amit leghamarabb 9 (?) hónap múlva érhet el újra.
-
Vangelis
félisten
válasz
adequate_cou #36770 üzenetére
Telefonon le lehet váltani dominóra? Akkor, kiküldik az új sim-et?
Vagy egyik nap leváltja másnap meg vált like-ra. Meggondolta magát.
-
St3ven
addikt
válasz
adequate_cou #36768 üzenetére
de nem mindenki csinálja meg.
Ezt hogy érted?
-
baluka26
veterán
Sziasztok!
Jelenleg előfizum apum nevén van, szeretném átíratni én nevemre, hogy egyetemista csomagra válthassak. Mennyibe kerül ez?
-
313313
addikt
Viber másnál is rosszalkodik, vagy csak engem tisztel meg?
Üzenetek alig mennek át 2 napja...
November 1 előtti szerződésem van -
Nem vettem még részletre telefont, most lehet, hogy megtenném: nagyobb kezdőrészlettel is lehet venni telefont, mint ami a webshop-ban van, vagy ezt csak személyesen lehet elintézni?
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
online kedvezmény feltöltőkártyára is vonatkozik ? Tehát, ha jól látom 28 ezer egy lumia 520, ilyen-olyan kedvezmény akció van most rá. Le lehet faragni 18 ezerre ? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Nexus 5 vásárlását tervezem, ami ugye micro sim-es.
Nekem egy kb 8-10 éves normál sim-em van jelenleg.
Ha bemegyek egy T pontba, akkor mit mondjak, hogy ingyen kapjak micro sim-et, cserélik vagy vágják ?
Tesómnak van egy Sony P, ha beviszem magammal és mondom, hogy most vettem (használtan) és abba kell a sim, akkor ingyé kapok, vagy mit kell füllenteni ? -
Vangelis
félisten
Igen , de mivel én 0Ft al vettem a készüléket így az egész rám terhelődik, ha megszegem a szerződést.
Csak furcs a a fogalamzás.
Lényeg, hogy 12 hónap kibírható. Most már örülök, hogy így vásároltam.
Mint írtam is, több kézen ment át a rendelésem. Bármikor mondhatták volna, hogy nem kapom meg.
De gondolom látták, hogy az előzőelőfizummal 30 felett fizetgettem... (most nem fogok a DPI miatt)Ha nem érte volna meg neki akkor tuti nem kaptam volna meg.
Egyszer had legyen nekem is Karácsony
-
válasz
lugosi #36741 üzenetére
igen, ezért írtam, és közben kerestem olyan szerződést (kiegészítést), aminél részletre történt a vásárlás, és jól emlékeztem, úgy írja, ahogy korábban részleteztem; termék vételára x ft, vásárláskor befizteve y ft, fennmaradó hátralék z, ami egyenlő x - y összegével.
a kötbér összege mindegyiktől eltér, és nem számítható ki adott három összegből, mert ott már a vásárlási konstrukció is számít.akoska23; az előfizető segítsége nélkül nem jutsz előbbre, úgy tényleg csak illetékes tud segíteni, ha bevállalja...
az lenne segítség és/vagy akkor lehetne bepróbálni néhány lehetőséget, ha a kapcsolódó sim kártya is a kezedben lenne. -
akoska23
aktív tag
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Szerintetek várható Google Nexus 5 T-Mobile-nál? Eddig mindig Telenor forgalmazta a Nexusokat, de hátha most megtörne jég? Lehet erről tudni valamit, vagy még túl korai?
Köszi!
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy az új 4.2.2-vel forgalmazzák már a mostani Xperia L készülékeket?
Valamint ha nem, akkor ingyen megcsinálják a nagy T szervizekben a frissítést? -
Gedeon31
addikt
Valaki élni szeretne a 8 napos elállási joggal, akkor a telefont T-pontban is le lehet adni vagy már csak postára kell menni és ott feladni?
-
DiVaD
senior tag
Restore nem kell hozzá? Csak egy tipp.
szerk: szifon.com, tehát szerintem azért hívd fel az ügyfélszolgálatot is, biztos ami biztos.
-
Mappa
addikt
Üdv!
Kedden kértem iphone 4-re függetlenítést. 15k befizet, stb. eddig minden ok. Kérdeztem a ügyfeles hölgyet mi a menete, hogy zajlik a további. Egy azaz 1 napot mondott rá, hogy másnap meglesz a unlock csak rá kell dugni itunes-ra a telefont és voltaképp ennyi. Ma már szombat van de még mindig nem történt semmi ha itunesra van kötve. Másik szolgáltató kártyát nem fogad el, és itunesban sem kaptam üzenetet, hogy feloldva a hálózat korlát.
Lehetséges, hogy még sem 1 nap ez sim unlock és várjak tovább, vagy mi a teendő ?
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok ! Vettem egy t-mobilos telefont. Sajnos az eladó nem küldte sem a számlát sem a garanciapapírt. Most nem is ez a lényeg. Bementem a t-mobilhoz gondoltam biztos ami biztos alapon megérdeklődöm nem lopott e a telefon, de csak az eredeti tulajnak adnak felvilágosítást imei szám alapján. Azt tanácsolták menjek be a tulajal és ha mellette állok akkor hallhatom mi a helyzet. Én csak a papírnak hiszek hiába mondja az eladó hogy dominós nem szeretném úgy továbbadni hogy nem tudom biztosan . Van a neten valamilyen adatbázis ahol az imei szám alapján meg tudom nézni? Vagy esetleg van köztünk t- mobilos kolléga aki segítene nekem? Semmi személyes adat nem kell csak az infó mikor és hogyan lett vásárolva a telefon. Imei számot küldök privátba.
-
DiVaD
senior tag
válasz
cris78 #36730 üzenetére
Szerintem már egy ideje nem éri meg alap előfizetéssel telefont venni. Max. akkor ha muszáj a részlet.
Én is nézegettem folyamatosan az XS-ben lévő árakat... hát, inkább lemondtam a T-s telefonokról és kb. ennyi a történet. Majd ha 2-3év múlva cserélek, akkor lehet függetlenül veszek valamit és kész (ha akkor mondjuk elkezdene szaggatni az alap dolgokban is a jelenlegi telefonom (pl. fórumozás, stb... tehát semmi komoly)). -
Vangelis
félisten
-
cris78
őstag
Nézegetem mozaik xs, és s-sel részletre a telefon árakat. Amit néztem ott mindegyik a havidíjjal kb 7000 környékén lenne a havi költség. Viszont xs-nél 11hónapra adják a telefont míg s-nél 23-24hónapra... Ok,hogy többet lehet netezni meg telefonálni, de ezt én biztos nem használnám ki. Max xs-nél egy limitbővítő ezerért. Valami nem jó az árazásnál.... Erre nem jönnek rá???
Nézzétek meg az összes mozaik csomagban az xperia L,M,P,SP telefonok árait. Vicc....
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #36719 üzenetére
1 év az még kibírható de hogy ez a 1950 nem annyi lesz jövőre arra a nyakamat rátenném...Mindig ezt csinálják , ilyenkor megy az akciózás két ünnep között meg jönnek az sms-ek hogy Tisztelt ügyfelünk tájékoztatjuk hogy az általános és dominó üzelszabályzatunk módosul. Most épp decembertől is lesz valami változás már
Én azért nem is merek ilyen előfizetéses dolgba belemenni, elég a vezetékes internet meg a telefont fizetni az is mondt emelkedett novembertől 100ft-al annak aki ujraköti a hűségét.
-
Vangelis
félisten
Megkérdeztem.
121890Ft a kötbér teljes összege. ebben benne van a 58341ft-is.
12.hó végével ez megszűnik ha lejár a hűségem.. De ha addig megszüntetem akkor áranyosan kiszámlázzák.
Vagyis nem tartozás. Nem fognak semmit kiterhelni ha lejár az egy év hűségem.
Huhh így már megnyugodtam.
Belém baxtátok az ideget. -
válasz
Vangelis #36725 üzenetére
mínuszoltak már nekem is dolgokat, de ott ügyfélmegtartási kedvezményt írtak rá - ha olyan kategória volt, amit a rendszeren nem lehetett átvinni, vagy más szemontból problémás volt a rendszerben a "kedvezmény" -, viszont sosem maradt a végén fennmaradó hátralék!
a hátralék tartozást jelent, ami nem feltétlenül azonnalos, a kérdés inkább csak az, hogy miként alakul majd a rendszerben, mikor jelez, mi történik a hűség leteltével, ha még mindig ott a hátralék, hogyan akarják/tudják majd nullázni vagy behajtani...stb?!?!
nem vagyok t-s illetékes, így csak logikázok a nyitott kérdések tekintetében, és tényleg kíváncsi leszek a fejleményekre! -
Vangelis
félisten
válasz
GeneraL_XTX #36723 üzenetére
Dehogy küldöm.
Megkérdeztem a héten. 12 hónap hűségem van. Addig nem mondhatom fel a szerződést.
Teljes összegben van kiszámlázva a készülék. Aztán le van minuszolva kedvezmény formájában.
-
-
válasz
GeneraL_XTX #36709 üzenetére
Mindenkinél így működött. Mikor beraktál egy csomó cuccot, és beírtad a kódot, nem 10k-t vont le hanem sok esetben akár a tízszeresét is... Csak azért nem rendeltünk ilyesmiket, mert ekkora összegű lehúzásoknál már adott esetben be is perelhetnek.
-
Vangelis
félisten
válasz
GeneraL_XTX #36704 üzenetére
Használom egy hete..... Kihozták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged