- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsoleer #72693 üzenetére
ilyen lehetőség szerintem nincs.
A visszamondott számokat bizonyos ideig nem adják ki másnak, de megpróbálhatjátok, hogy megszüntetéskor megkérdezitek, hogy a te nevedre egyedi szám választásánál tudjátok-e kérni(kb. 7000 forint, ha jól tudom),
Ha csak akkor adják ki, ha a megszüntető kéri, akkor átíratjátok a Te nevedre(ha jól tudom, 4500 forint), s utána te megszünteted, s te kéred ezt ATKba(kb. 7000 ft, ha jól tudom).
Olcsóbban olyat tudsz esetleg, ha fontos a szám, hogy átváltjátok Domino-ra(2700ft, ami a kezdeti egyenleg, ha nem beszélitek le az előfizetés havi számlájában jóváíródik), átíratjátok a nevedre(ha neked lenne az ATK), s 30 nap múlva beviszed ATKba.
(remélem jól értelmeztem, hogy a te nevedre kell ATK-ban a szám)
(az összegek nem biztos, hogy pontosak) -
Teko001
őstag
-
tomy86
addikt
válasz
zsoleer #44479 üzenetére
A Telekom vezetékes topik megfelelőbb lenne, de csak hármat lehet kérni maximum. Ráadásul csak annyi stream is lesz. Tehát, ha mindhármon más műsor megy, akkor egy negyediket már nem tudsz felvenni. Ilyen a rendszer. Nálunk (XXII. ker) optikán is így van, pedig az elbírna többet is elvileg.
-
-
válasz
zsoleer #28772 üzenetére
szia,
milyen normáls esetben?
vehetsz akár sűrűbben is, például domino csomagban, vagy listaáron, tehát ha nem hűséges előfizetésre veszed, vagy amennyiben csak 12 hónap hűséget írsz alá.
amennyiben 24 hónapot írsz alá, úgy arany vagy platina kiemeltésg mellett, 21 hónap letelte után tudsz újabb hűséget aláírni.
egyszer volt budán kutyavásár, hogy az egyik új iphone megjelenésekor kicsivel korábban is engedtek újabb hűséget hosszabbítani azok számára, akik az új iphone típust vásárolták meg a szolgáltatónál, de az még régebben volt, azótais jelent már meg újabb iphone, de immár nem volt ilyen lehetőség. -
1430
senior tag
-
megyeri
tag
válasz
zsoleer #1533 üzenetére
Nos nem kötekedni akarok, de ha a T nem indokolta meg, akkor szerinted itt miért tudnánk?
Egyébként szerintem hitelképesség szempontjából a barátodhoz hasonlítani magadat kb ég és föld. Nem értek a hitelképességi vizsgálatokhoz, én szerencsére átmentem (észre sem vettem, csak megkérdezték jozzá járulok e, aztán hogy itt irjam alá a szerződést...), de - kis túlzással - ennyi erővel arra is hivatkozhatnál, hogy ha a Csányit (mármint az OTP-s Csányi Sándort) hitelképesnek találták, akkor téged miért nem... (bár lehet nála nem végeztek vizsgálatot, de ha végeztek volna, bizonyára átment volna
).
Egyébként szerintem a hitelképességi vizsgálatoknál a jelen nem annyira számít, mint inkább a múlt. Lehet, nem vagy velünk elég őszinte
, így a "bibi"-re ne várj sok magyarázatot...
Nordik: Ha már ezeknél a vizsgálatoknál tartunk...
Ha ennyire parázol tőle, akkor talán neked is lehet némi vaj a füled mögött?Ha lesz készleten, rendeld meg, legfeljebb felhívnak és közlik veled, hogy ehhez kevés leszel...
Hátha mégis megkapod! Legyél optimista!
bepe79:
Ha ennyire mindegy a szolgáltató (nincs tapasztalatod vagy lehetőséged egyedi csomagokra), akkor szerintem a szerint válassz, hogy melyik hálót hívnád legtöbbet. Például ha T-Mobile-t, akkor javaslom a Domino Nap + Nap Plusz (250 Ft/30 nap). De ha más háló is jelentős lenne (Pannon, Voda), akkor a Domino Aktív (450 Ft/30 nap), mert ott csúcsidőben is 25 Ft/perc a T és Vezetékes, illetve 35 Ft/perc a P és V, de csúcsidőn kívül -10 Ft a percdíjakból. Én ezt használtam, mielőtt előfizura váltottam, és hozzá még az Aktív SMS kedvezményt (150 Ft/30 nap), így 30 helyett 15 Ft/db az SMS bármely belföldi hálóba... Most nézem, hogy ez a Domino 7 Extra sem rossz, de talán ez egy kicsit sok (690 Ft/30 nap)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest