Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Huawei Band 6 - vérbűl az oxigént
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Mobil flották
Hirdetés
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Beindult a Galaxy S25 képhenger
ma Az Ultra után a legkisebb új csúcsmobil is szemügyre vehető.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Sziasztok!
Tudom elég bagatell dolog ami miatt írok. Most jár le a hűségem (1 év sima előfizura) és egy valamit nem értek. My T-ben azt írja, hogy felhasználható Kapcsolat pontok 0. 1 éve van Mozaik XS-em...mindig írja, hogy előző havi pont mondjuk 55, előző 6 hónap meg kb 320. Akkor miért 0 az összes!?
Ami miatt írok az viszont az, hogy szeptember környékén bevállalnék egy komolyabb telefont 0THM-re 2év hűség meg talán ha sokkal olcsóbb akk Mozaik XS-re is vállalom, de az nem biztos.
Barátnőm most vett 1 hónapja sincs egy S3 LTE-t...futár hozta minden ok. Kapott papírt h mikor hogy kell befizetni a részleteket és meddig. A kérdésem az lenne, hogy ugye szintén ez lesz nekem is, előtörleszteni lehet? Tehát, hogy ne kelljen minden hónapban külön fizetni azt a 5-6-7 ezer forintot a számlán kívül hanem havonta mondjuk 20e-t.(vagy egyszerre több havi részletet) Ilyen előtörlesztés szerűség van T-nél?
Én neten fizetek mindent, tehát e-számlát kapok minden hónapban, a részletekről is ilyet fogok? Gondolom van arra is külön menüpont.
Illetve ha már írok. Ha lejár a 2 év hűség lehet kérni a telefon függetlenítését? Van még ilyen egyáltalán?
Köszi a segítséget!Üdv
-
morphin
tag
Köszönöm, mondjuk a végén kicsit megakadt a szemem. Magyarul mivel én nem vagyok arany, ezért részletre nem is vehetek semmit sem!? Mondjuk ehhez 1-2 ezerrel kell többet beszélnem 1 hónapig...viszont párom ingyen hív ezért a Mozaik XS-t sem forgalmazom le...vmire el kell költenem, hogy arany legyek, ezután lehet részletre hmmhmm ez nekem kicsit felb*szta az agyam. Meg egy új ügyfél miért kap nagyobb kedvezményt amikor van aki évek óta tejel nem is keveset...ezt sem értem igazából. No mind1, majd ha lejárt a mostani hűségem megnézem mik a lehetőségek. Szept-Okt még messze van, azelőtt meg szerintem nem veszek új telefont.
-
morphin
tag
válasz Soulfly842 #30388 üzenetére
Szia!
Akkor vagy az lesz, hogy arannyá válok egy min. nettó 5000-es számlával (88pont kell most azt írja 5000 meg 100pont) [amit még nem tudom mire költök el] vagy kilépek aztán vissza újként alapból megkapom a kedvezményt illetve a részletfizetés lehetőségét.
Barátnőm március körül váltott Mozaik S-ről Like nem tudom mire és akkor őt kiléptették (vagy átrakták kártyásnak) és utána vissza...hogy miért azt nem tudom,de elvileg így kapott valami kedvezményt.
Ilyet akkor nekem is lehet gondolom a számom megtartásával.
Még valami előtörleszteni lehet v ne akarjak jó fej lenni velük? (mondjuk ez magam miatt van, hogy ne kelljen minden hónapban hanem mondjuk negyed-fél évente előre...
Köszi!Üdv
-
morphin
tag
válasz Soulfly842 #30440 üzenetére
Nos utólag belátom én is, hogy hülyeség domino-ra váltani meg vissza. Én úgy tájékozódtam a my-tmobile-ban, hogy Arany nélkül nem lehet 0THM-re elvinni semmit sem. Pláne, hogy belépve nekem nem ajánlott fel semmit sem. Nem titok egy S4-et szeretnék és annak az adatlapján egyedül úgy vehetem meg, hogy 2év hűség tarifa hűség nélkül 186-ért. Bármi másra megyek azt írja nincs keresési eredmény. Ha új havidíjasra nyomok akkor meg mozaik xs hűséggel már csak ~160k lenne.(mert még 10% kedvezmény is jár ha webshopon rendelném)
Hol van akkor az igazság?
Köv héten bemegyek egy T-Pontba aztán megkérdezek mindent szerintem. -
morphin
tag
válasz Sordoran #30445 üzenetére
Tehát telefonon kell rendelni az adott T-Ponttól? Igazából most kocsi műszaki meg átnézetés miatt nem veszek telefont illetve szeptember-októberig még a telefon ára is csökkenni fog, de már most szeretnék informálódni.
10% 180k-nál 18k...az nem kevés. Ha emiatt 3e-el többet kell fizetnem egyszer az adott hónapban akkor már megéri szerintem. -
morphin
tag
Hűségpontokba csak a T szolgáltatásai számítanak ugye? Mármint a nettó forgalom után járó pontokra gondolok.(500/10pont) Ha mondjuk telóval veszem az autópályadíjat akkor az után is kapok avagy sem, mert közvetített szolgáltatás.Valahogy össze kell augusztusban szednem a nettó 5e forintot...és a Mozaik XS csak 2500.- Ha már "muszáj" valamire elkölteni akkor legyen értelmes. Filózgatok csak...
-
morphin
tag
válasz PiE137 #30518 üzenetére
Lehet kicsit bugos a webshop amúgy...10%-ot múlt héten még írta az S4-re ma már nekem nem mutatja...180ért meg senki nem fog 2 év hűséget vállalni...még tarifa hűséggel (MozaikXS) is 179...hülyék ezek???
Csütörtökön jár le a hűségem elméletileg...vagyis tavaly ilyenkor 25.-én kötöttem 1 évet csak azért, hogy a 4-5 ezret ne kelljen kifizetni a SIM kártya miatt. (Telenortól léptem vissza T-hez) Szóval valaki mondta, hogy ha 1 hónapon belül van az ember fia a hűség végéhez számítva akkor vállalhat újat meg készüléket is vehet kedvezménnyel...na nekem ilyet sem dob fel. Azt írja h vállalhatok még 2 évet megtartva a tarifát és úgy 180k a telefon, viszont tarifahűséget sem kérhetek ezáltal kedvezményt sem kaphatok. Köv héten elgurulok egy T-Pontba aztán kifaggatom az ügyintézőket. -
morphin
tag
válasz PiE137 #30527 üzenetére
Ezt persze telefon válogatja, mikor melyikre van kedvezmény. Telenornál 3ezres havidíjú tarifa hűséggel 160k az S4 múlt héten a T-nél is ennyi volt...most felment 180-ra. Tarifa hűség nélkül 185, Domino 205. Szerintem el vannak tévedve néha az árakkal. Két évet vállaljak és adnak 5ezer kedvezményt miközben ott hagysz durván 40-50ezret évente. Ezt úgy mondom, hogy nekem pl nagyon sok az is mivel nem sokat telefonálok, pontosabban nem sok mindenkivel ezért akivel beszélek azzal vagy ingyen vagy féláron. Nem is éri meg nagyobb előfizu, mint a Mozaik XS nekem.
Szeptemberig csak lemegy még egy tizest az ára...pláne ha jön a Note 3. -
morphin
tag
Halihó!
Ma voltam egy T-Pontban (Pólusban)...kicsit kiábrándító volt az egész. Az alkalmazottaknak fingja nincs mi történik a webshopban. Úgy ámblokk az egész hogy működik, milyen akciók vannak, hogy lehet részletre venni meg ilyesmi. Azt hittem az alapvető kérdéseimre választ kapok vagy legalább akkor el tudok indulni valamerre.
Egyelőre úgy döntöttem, hogy csinálok augusztusban egy 6-7ezres számlát ezáltal szeptembertől Arany leszek ami jogosít a 0THM webshop vásárlásra illetve ha van éppen (remélem lesz) kedvezmény akkor azt is megkapom.
A T-Pontos csaj nem is értette miért akarok én weben vásárolni. Szerinte a legegyszerűbb/legjobb ha bemegyek hozzájuk és kész, láthatom a készüléket (ha futár hozza akkor nem vagy mivan??) megfoghatom és meg is vehetem. Aztán elmagyaráztam neki, hogy nekem nagyon nem mindegy, hogy a telefon amit venni akarok az 185e vagy 160e...neki úgy látszik az a 20as nem nagyon számít.
Visszatérve webshopra, mondtam neki h nem vagyok még "aranyos" ekkor kiröhögött utána mondtam, hogy számolgattam, hogy mennyit kéne beszélnem az Arany miatt ekkor megkérdezte, hogy én ezt honnan tudom. Mármint, hogy mi után kapom a pontokat, mert ez egy nagyon összetett rendszer és ezt így nem lehet kiszámolni. Mondtam neki, hogy az egész fent van az oldalukon nem olyan nehéz elolvasni és értelmezni.
Szóval marad a terv aztán meglátjuk szeptember elején tényleg Arany leszek és mehet a menet vagy más után kell néznem.
Üdv
-
morphin
tag
-
morphin
tag
Hali!
Felvetődött bennem egy kérdés miután már "elvileg" lejárt az 1 éves hűség és még mindig nem tudok tarifára is hűséget vállalni ezáltal ugye még olcsóbban venni akármit is. Szóval tavaly július 25.-én számhordoztam vissza telenortól, vagyis gondolom akkor igényeltem...de a szolgáltatást akkor még nem tudtam "élvezni" mert ugye meghatározott időpontokban van a számhordozás. Lehet csak akkor jár le "igazából" a hűségem ha 1 év azóta telt el, hogy ténylegesen fizetek? Tavaly aug. 1. számla 0Ft-os...szeptemberi már normális.
Szerintem ez áll a mögött, hogy sz*rt se enged kiválasztani csak a normál 1-2 év hűséget.
Vélemény? -
morphin
tag
Hmm igazából tudok várni...ha több, mint 2 éve elvagyok (nagy nehezen most már) az i9000-el akkor ezt az 1-2 hónapot kibírom. Viszont addigra lehet lesz annyi félretett, hogy meg tudom venni T-n kívül is függetlenül. Ha leforgalmazom a kellő ponthoz szükséges forintot, be is fizetem egyből szept. elején amikor jön az e-számla akkor kövi zárásnál kapom csak meg az Arany szintet? Október első pár napja? Tehát elméletben másnap (miután megkaptam) már igényelhetek új készüléket...mondjuk nem értem miért nem egyből kapom meg szeptember elején amikor ugye jön a számla...a minősítést/szintet két számla között nem tudják megadni? Ennyire bonyolult dolog ez?
Amúgy köszi a segítséget! -
morphin
tag
Szerintem most frissítenek mindent, mert egy-egy készüléket meg sem találtam most...
-
morphin
tag
Hát nagyon remélem, hogy ezek csak átmeneti dolgok...lehet fogom magam és visszamegyek kártyásnak(vagy váltok más szolgáltatóhoz...csak mondjuk telenornak nincs térereje,Yodafone meg még szarabb, mint szolgáltató), nem fizetek én ezeknek egy fillért se feleslegesen.(nem lebeszélt percek)
Megnéztem tegnap egy magyar leírásban, hogy pl Angliában milyenek a szolgáltatók és maga a T...ég és föld az itthonihoz képest. Szánalmas, hogy egy ekkora cég ilyen amatőr ezzel az egész webshopos/internetes sz*rsággal. Reggel befizettem a kemény 3200 Forintomat a nettó 1800-as forgalmamhoz. Most néztem a My-T-t és kiírja, hogy nincs befizetésre váró szla, de elkönyvelve még nem lett szerintem, mert nem tudom se megnézni a júliusi szlát se hűségpontokat nem kaptam még meg. Ez így elég elszomorító...
Nincs részlet csak Mozaik S-től? Akkor inkább fogom magam és spórolok még a telefonra és összességében olcsóbban veszem meg. Ha nekik nem kell az emberek pénze csinálják csak.
-
morphin
tag
válasz djculture #30905 üzenetére
Nem is az idegeskedés...inkább elkeseredés fojtogat már. Haladna az ember egyről a kettőre és folyton ilyenek záporoznak az arcába. EMELÉS EMELÉS EMELÉS....HOVA??? Az én fizetésemet ki emeli vagy mikor?
Nem mondom, hogy rossz helyre születtem, mert egyben a család meg van mindenünk.Sőt...
Csak az ember fia hajlamos beleélni magát ebbe abba és mire eltervez mindent, addigra egy huszárvágással felejtheti is el. -
morphin
tag
válasz n@p@lm #30908 üzenetére
Sajnos nem minden esetben...attól függ, hogy a munkaváll. szerződésben ki mit írt alá. Nekem eszembe nem jutott, hogy így felmegy minden...nem is emlékszem mit írtam alá ill. volt-e erről kikötés miszerint csak utal-e a cég. Magyarul a munkáltató szabályzatában ha csak utalással fizeti ki a munkavállalókat akkor nem lehet mit tenni. Egyéb esetben persze lehet kp-t is kérni. Kérdés az, hogy KP esetén mi érvényes? Akkor is 10.-ig ide kell adják a kezembe v sem. Bank nekem eddig kényelmes volt és mivel 26 alatt vagyok még viszonylag gazdaságos is. Viszont most amilyen kondíciók vannak...csak ámulok-bámulok. Nevetséges ez a pöcegödör...
-
morphin
tag
válasz n@p@lm #30912 üzenetére
Pont tegnap olvastam erről, úgyhogy nem csak úgy benyögtem amit írtam.
,, ...Ebből következően a munkáltató nem utasíthatja a munkavállalót jogszerűen arra, hogy bankszámlát nyisson a munkavállaló valamely pénzintézetben. Kollektív szerződés ugyanakkor rendelkezhet arról, hogy a munkabér kifizetésére bankszámlára utalással kerül sor a munkáltatónál. Az Mt. 156. § nem tiltja ugyanis az Mt. 158. § (1) bekezdésétől való eltérést e tekintetben."
Plusz még mielőtt valaki "külföldre" vinné a számláját:
"További garanciális szabály, hogy a munkabér kifizetése – ide nem értve a nem magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára történő átutalást – a munkavállaló részére költséget nem okozhat (Mt. 158. § (3) bek.)."
LINK
Ki van ez találva rendesen.
Mellesleg én is CIB-nél vagyok már lassan 6 éve. CIBEZZ-ben amit most próbálnak teljesen megszüntetni a hihetetlen kondíció drágítással miközben ezt a csomagot pont olyanoknak találták ki, akik alig tartanak pénzt bankban, fiataloknak stb stb. Mondjuk egy éve már kapok rá rendszeres jövedelmet, de 26 éves koromig vígan használhattam volna.
Keresnem kell mást...muszáj a netes fizetések miatt vmilyen olcsó fenntartású számla.Hogy kis ON is legyen...még mindig szét van esve az egész TréHóm oldal.
Szerintem fogom magam és visszamegyek Dominosnak. Most nézem, hogy Tacskó és Madaras Tacskóban is 0THM és 6e-el olcsóbb függetlenül!! , mint a T-nél. Hol itt az üzleti politika!? Vicces...jah MM-ban is csak 180. -
morphin
tag
Az alap koncepció az lett volna, hogy jelenleg Mozaik XS-ben vagyok és lejárt a hűségem(Július25). Forgalmazok annyit, hogy Arany legyek a részletfizetés miatt. Amint arany vagyok megrendelem a kiszemelt készüléket (Samsung Galaxy S4) az esetleges WS kedvezményekkel részletre és hűséget vállalva 2 évre és Mozaik XS-re.
Na most nekem két ügyintéző is azt mondta, hogy nincs hűségem Július 25. óta ennek ellenére ha most rámegyek a készülékre akkor kidobja, hogy 1 illetve 2 év hűséggel vehetem csak meg 186-190e-ért, tarifára nem enged. Ennyiért persze hülye lennék megvenni nemhogy hűséget vállalni. Megvárom akkor a 10.-ét, hogy mennyi pontot kéne gyűjtenem meg mérlegelem ezt az egész T f*szságot.
Lehet a végén az lesz, hogy visszamegyek Dominosnak és megveszem máshol a készüléket olcsóbban.
Üdv -
morphin
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: októbertől aranykártyás leszek ha Isten is úgy akarja. Na most ha a kiszemelt telefon ára arra a szintre esne, mint amit én már elfogadhatónak tartok és úgy döntök annyiért kell nekem akkor sem tudnám részletre megvenni webshopon, mert minimum (jelenleg) Mozaik S-re kell hűséget fogadni. Viszont részletre eddig is lehetett személyesen vásárolni T-Pontokban csak ugye webshop kedvezmények nélkül. A telefonra jelenleg semmilyen kedvezmény nincs (és tegyük fel nem is lesz) akkor megvehetem simán 2 év hűséggel tarifahűség nélkül személyesen? Mondjuk kifizetném a felét is előre!?
Vicces amúgy, hogy aki dolgozik meg rendes állása van, haladna...annak nem adnak részlet lehetőséget (most) pár hónappal korábban meg akárki vehetett akármilyen kütyüt...azt se kérdezték meg, hogy kinek a fia/borja. -
morphin
tag
Hát most úgy vagyok vele, hogy muszáj akkor várnom. Valszeg megveszem függetlenként a telefont 40-el olcsóbban máshol. A vicc amúgy az, hogy más szolgáltatónál ugyanolyan tarifájú előfizetéssel 20al olcsóbb az S4. Függetlenként meg több, mint 40 a differencia...ha domino-t nézek akkor meg több, mint 60e. Vicc...
Most volt itthon egy hétre egy Londonban élő barátom és azt hiszem Three-nél van...30font havonta 2 évig és ingyen adták az S4-et. Vett asszonynak is. 30font durván egy 10es havonta. T-nél a 16ezres Mozaik t*k*m tudja melyik csomaggal is kb 80e még a készülék. MIIIIVAANN??? Jah és a 30font-ban benne van kb 3000 free sms, free mobilnet és gondolom többet is tud telefonálni kereten belül, mint itthon egy hasonló kateg. csomaggal. A pláne az az, hogy pont a Three az azt hiszem aki 7 országban tegnaptól megszüntette a roamingot..tehát haza percdíjjal lehet beszélni egészen Ausztráliáig. Persze magyarhon pont nincs benne a jelenlegi 7 országban...
Valszeg visszamegyek Dominosnak majd én is ha ez így folytatódik...és amíg asszony igénybe tudja venni a Like 300-at. -
morphin
tag
Valami bug?? Galaxy S4 Mozaik XS-el 148 ezer JMF...kíváncsi lennék, hogy megrendelni engedi-e? Nekem két árat mutat ennél a készüléknél most a webshop.
Bár egy összegben egy leheletnyivel még így is drágább, mint a független.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Sziasztok!
Nincs sajnos időm visszaolvasni, ezért szeretnék kérni egy kis gyors segítséget. (na jó lassú is lehet)
Páromnak Like 300 csomagja van idén június elejétől azt hiszem és 2 év hűség. Neki tudunk kicsikarni valami kedvezményt a havidíjból a mostani történések végett? Ha igen akkor mi is a határidő? Nem lenne rossz ha csak pár száz forintról is van szó...
Köszönöm!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz morphin #33017 üzenetére
valaki? csak a dolog sürgőssége miatt "sietek" ennyire...elvileg 25.-ig lehet valamit okoskodni? Jah azt nem említettem, hogy 2 év Like300 hűség + telefon 24-havi törlesztős megoldással. Így is lehet valamilyen kedvezményt kicsikarni, csak hogy ne szüntessük meg a dolgot?
-
morphin
tag
válasz szabogabor10 #33480 üzenetére
Barátom Londonban él a párjával...Three-nél vannak mindketten. ~30 fontos (cirka 10e Ft) havi díj 2 évre...ingyen elvihető volt az S4 amikor megjelent. Kettőt is kihoztak így...
A díjcsomagban több ezer sms free UK-n belül meg teljesen lebeszélhető illetve van benne elég sok free perc (óra) is. Vicces...ha tényleg behozzák nemsoká a roaming mentességet EU-n belül akkor lesz itt nemulass az itthoni szolgáltatóknak. Mennek a levesbe kb. UK Three már most 6 országba megszüntette a roamingot. Mondjuk mi pont nem vagyunk benne sajnos. -
morphin
tag
válasz ANDROID??? #33490 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy hol élek. Pusztán havonta egyszer rám jön az érzés jobban mondva a gondolat, hogy miért is élek még itt. Nyilván a család meg a párom miatt, de hát ki tudja mit hoz még az élet. Csak tudnám, hogy ez az ország pontosabban maguk az emberek miért tűrnek még mindig...
-
morphin
tag
válasz Sterilzona #33617 üzenetére
G2 totyikban egy bennfentes okt. 16-ot mondott...
-
morphin
tag
Ezért a kódért hol kell regelni? Vagy mi után jár? Akinek van egy felesleges, PM-ben elküldené ha szépen meg kérem?
-
morphin
tag
Én is kaptam ma kódot, tegnap előtt regeltem. Egy 32-es pendrive-ot kértem 0Ft. Jött SMS és email is, hogy NULLA forint . Asszony átveszi ha hazaért...én sajna 8ig dolgozom. Akkor remélem oda is adják neki, az ő adatait adtam meg átvevőnek...
-
morphin
tag
Na párom nekem is átvette az "ingyen" 32gigás pendrive-ot. Duna Plaza-ban volt és neki is csak "rózsaszínt" tudtak adni. Ajándék lónak...jó lesz ez. Max használja ő. Am regelt ma ő is..hátha szombaton (vagy holnap) kap kódot. Valamire majd elszórjuk ami kell neki.
-
-
morphin
tag
Ok, de ismerjük a postát. Nekem például ha jól számolom akkor 22.-től számolva jövő hét hétfő a hetedik nap. Nézik ezek a szerencsétlenek, hogy mikor lett feladva? Én inkább bevinném és inkább zavarjanak el a postára. Mibe csomagoljam pölö? Ha egy fogkefét küldök vissza akkor ok...de ez egy 130ezres telefon és csak úgy nem szívesen adnám a posta kezébe.
Jah még valami. Ha bemegyek hétfőn, hogy szeretném a telefont visszaadni illetve visszaállítani mindent ami előtte volt akkor egyben meg is szüntethetem az előfizut? Mert most hétvégén rendelnék új számra egy új telefont amíg még akciós...ne kelljen már kétszer menni T-be emiatt. Tehát hétfőn bemegyek odaadom és meg is szüntetném az egészet. Esetleg ha még aznap átvehető valahol a telefon akkor az új előfizut is megkötném.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz lord.lakli #35039 üzenetére
A változatosság kedvéért egy G2 Még vissza tudom küldeni és ha minden igaz a 20% akcióval megrendelem újra. Közel 30 ezret megér nekem ez a hajcihő...
A telefon amúgy rendben van nagyon... -
morphin
tag
Gyors technikai kérdésem lenne, amit tegnap elfelejtettem megkérdezni (25 perc alatt) a telefonos ügyf.-tól.
Szóval holnap megyek átvenni telefont...G2-ről van szó és van pár darab a több ezerből aminek a hátlapja nem sikerült túl jól, magyarul mozog kicsit. A mostani is ilyen, de nem zavaróan...ezt viszem vissza (mondjuk nem emiatt) és egyből hozok egy újat. A kérdésem végül is arra irányulna, hogy mi van akkor ha kibontjuk ott a helyszínen és megnyomkodom, de nagyon recsegős verzió és ez nekem nem tetszik. Akkor addig bontogatják a dobozokat amíg jó lesz nekem vagy azt mondják, hogy köteles vagyok azt elvinni? Kell erre felkészülni valahogy (ne írjak alá semmit amíg a készülék nem okés) vagy milyen lehetőségek vannak? -
morphin
tag
válasz pinnacle #35186 üzenetére
Neten vettem az előzőt is, csak az futárral jött. Most is neten rendeltem csak személyesen veszem át.(mert az előzőt le kell adnom...és ahová vinném ott volt raktáron új amit át is tudok ott venni)
Ilyenkor is áll a 8 nap...a rendelés/vásárlás módja a lényeg törvényileg. Az átvétel módja nem számít tudtommal. -
morphin
tag
-
morphin
tag
válasz dptrsk #35264 üzenetére
Virágbolti Sygic max 3-400 mega térképpel,hanggal együtt....1,9giga? Minek? iGo-t szintúgy nem értem miért foglal olyan sok helyet only Mo. térképpel. Sygic is jó mindenre szerintem. Csak egy tipp volt...Én spec egyből töröltem ezt a Navigon mappát G2-ről.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Hát nem is tudom mit mondjak...a T oldala napok óta haldoklik tágabb értelemben augusztus eleje óta szerintem használhatatlan.
Hétfőn vittem vissza 8 nap elállással a készülékem és azóta amúgy nem sikerült vissza állítaniuk a hűségem és törölni a számlát ami az első részletről szól. Tehát megszüntetni sem tudom egyelőre. Amint módosítani akarok valamit ebben az új összevont "folyószámlaszintű" baromságban egyből hibaüzenet és kész lehetetlen valamit is intézni...katasztrófa. Csak tudnám ki/kik ott a programozók/fejlesztők. Máshol működnek a dolgok úgy ahogy, de itt.
Sajna (rokonlátogatás) miatt lecsúsztam a tegnapiról...bár reggel 8 körül megnéztem működik-e és akkor még nem fogadta el tartozékokra. Nu mindegy...a múltkorinál egy pen meg egy AKG nekünk is sikerült végül is.
Egy Nokia CK-200 autós BT kihangosítóra fáj a fogam. Ha valaki rabolni készül (amennyiben újra van lehetőség) gondoljon rám, megvenném tőle szívesen.[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz ANDROID??? #35643 üzenetére
1430-on előtte azt mondta a hölgy, hogy 2-3 munkanap amíg visszaállítják a hűségem meg minden szart és utána tudom csak megszüntetni. Hétfőn adtam le T-Pontban!! azóta még semmi...pénzt meg elvileg 30 napon belül küldik postán. Amúgy 8 MUNKAnapod van visszavinni nem 8 naptári. Engem ki akart oktatni az ügyintéző, hogy ezt nem veheti vissza, mert lejárt a 8 nap. Mondtam neki, hogy akkor fussunk neki még egyszer. Akkor se...mondom ok akkor kezdjen el telefonálgatni, mert nekem akkor is igazam van ez a törvény. Felhívta a WS-os szakikat és mondták neki, hogy vegye vissza.
Utána már-már nyalta a popsimat annyira átváltott az arc.
Az a cink, hogy a régi számom ugye nem használnám, meg is akarom szüntetni vagy Domino-ra át...de most is pörög a havidíj végül is. Ha megszüntetném akkor időarányosan kéne fizetni nem a 3200-at szerintem. -
morphin
tag
válasz D@ve89 #35727 üzenetére
Tiszaföldvár melletti kis faluban voltam pénteken. Párom S3 LTE-je meg az én G2-m dobálta a térerőt meg mobilnet is halott volt. Volt még nálam egy SE K550i szintén Tré sim-mel és annak 3/4-en volt a térereje és beszélni is tudtam vele...azért nagyot néztem. Most vettem a telefonom...hááát. Na mindegy. Még szerencse, hogy butapöst mellett lakom. Itt mondjuk telenyomornak nincs térereje az tény...tré se mindig jó, de messze jobb.
-
morphin
tag
válasz adequate_cou #35819 üzenetére
Nem lehet tudni, de úgy néz ki én is jóváhagyásra várakozom.
-
morphin
tag
válasz Vangelis #35901 üzenetére
Én ilyet nem látok sehol sem...emailben ill. T oldalán a rendeléseknél sem.
Amúgy úgy néz ki 1 hét alatt visszaállították a hűséget a régi számomon, mert eltűnt az előző telefonom első részletéről szóló számla. Akkor ez azt jelenti, hogy megszüntethetem v átválthatom Domino-ra ugye?
A pénzzel mi lesz, mert nekem postát is mondott valaki...utalnak vagy postán KP-t küldenek?Üdv
-
morphin
tag
válasz Vangelis #35910 üzenetére
Nekem nem találja az csomagszámo(ka)t. Egyik rendelésemet sem...mindkettő 'szállításra vár', pickpack pontra kértem mindkettőt és azt írták a levélben, hogy ma délutántól lehet átvenni. Csak küldenek majd valamit, hogy ne menjek potyára este...
(#35909) djculture : Neten fizettem webkártyával...akkor majd figyelgetem mikor utalják vissza rá. Köszi!
-
morphin
tag
Hmm nekem még mindig nem jött semmi info. Egyelőre 'Szállításra vár'...este 8ig viheti ki pickpack-ra is a futár? Ha kivitte egyből kéne kapnom valami infot, hogy mehetek érte?
Mert ha ma átvehetem akkor holnap csak ezért nem jövök be Pestre...ki kéne derítenem mi a telefonszáma az OMV pickpack-nak hátha tudják mi a szitu.Szerk.: most hívtam a kutat és azt mondta, hogy minden reggel kapnak csomagokat, de nekem nincs ott semmi. Hmm...tehetnek egy szívességet.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Pff egy email-t/sms-t nem kaptam még...de csak nem hazudik a pickpack rendszere. Mindjárt lóra ülök aztán elbaktatok értük.
A csomag dokkolóba érkezett. 2013.11.12 18:09
A csomag a raktárban van. 2013.11.12 18:09
A csomag járaton van. 2013.11.12 21:56
A csomag a raktárban van. 2013.11.13 01:57
A csomag járaton van. 2013.11.13 02:17
A csomag átvehető a Pick Pack Ponton. 2013.11.13 06:16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Linux haladóknak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tomato firmware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen