Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nem tudom különben, ha már általában mindenben, ebben miért nem másolják a német tulajdonos ottani mobilszolgáltatójának (milyen furcsa, az is T-Mobile ), szóval miért nem másolják az ő megoldásukat, ahol is a következő hónapra előre bejelentik milyen új készülékekre számíthat a nagyérdemű felhasználó-sereg!
Legalább egy "hamarosan" felirattal a készülék képe mellett!
Jó szerencsét!
-
addikt
Nem tudom. Én arra gondolok, hogy nincs magyar nyelv az általad említett gépekben, s azért. Lehet, hogy a pulse óta így nem akarják forgalmazni.
Vagy nem tudom.kecz:
A mostani upgrade árhoz képest igen. Nem fog havonta csökkenni. Logikát pedig max matematikában keress!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
canniball
nagyúr
"Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák?"
Van hozzájuk autós tartó, illetve valamelyikhez szivargyújtó-töltő is. Mondjuk Nokia oldala szerint for free..."A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira."
Bizonyos típusokhoz egy ideje már elérhető a fullos OviMaps ingyé.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
addikt
Szerintem ezt még senki sem tudja...
Tudtommal nem érhetők el sehonnan a régi árlisták!
Véleményem szerint sokkal olcsóbb nem lesz ezután sem a 3GS.
Ahogy cannibal is írta, van hozzá térkép, gondolom már telepítve (ingyen!) plusz van hozzá autós tartó meg egyesekhez autós töltő.
Jó szerencsét!
-
Killing
addikt
Előfizetésesnél alapból megy, nem kell aktiválni. De ha dominóval külföldön jössz rá akkor így jártál, nem lehet aktiválni, én egyszer szívtam így meg Ausztriában.
Kipróbáltam, külföldön bezzeg lehet deaktiválni a roamingot, de aktiválni már nem.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
addikt
Na de ezek ugye azok, amik biztosan lesznek! A Wave ugye "néptelefonnak" készül, ugye a megfelelő fogalom kitágítása mellett, a iPhone4 meg amúgy is T-s felségterület volt eddig, azért írtam!
tjb007:
Persze. Majd árlistába kerüléskor (max előző nap) tudunk tájékoztatást adni...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Bocs, hogy nálad borul ki a bili, de ha a honlapon oda van írva, hogy 100%-ban leforgalmazható (itt és itt is), utána pedig egy 1-es, ami be is van linkelve, csak rá kell kattintani, akkor miért nem teszed meg?
Ezt jelenti az 1-es: "A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."
Tehát NEM! A havidíjban foglalt 500 MB felhasználása után a havidíjon felül fizeted az adatforgalom 0,1 Ft/10 KB-os díját akkor is, ha nem beszélted/SMS-ezted le a havidíjat!
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Július 12-én jelent meg a Galaxy-S, és az X10 mini pro társaságában, és valóban, tegnaptól olcsóbb előfizetéses tarifákkal 10 ezer magyar forinttal!
Ez az, amit előre a fene sem tud megjósolni! Különben tuti a teló?Killing:
10% plusz üti a kártyád egyenlegét! Domino feltöltés plusz
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
Felesleges, semmit sem fogsz elérni vele.
Első sorban ez a gyártótól függ és nem a T -től.
Másodszor ha a Samsung nagy ívben sz@rik rá akkor a T sok mindent nem tud kezdeni. Amíg a Samsung nem készíti el az egyedi szoftvert addig a T-nél sem fogják tudni tesztelni és így az sosem lesz elérhető.
Mellesleg ez a szoftver mizéria mindig is így volt, nagy hátránnyal indult szoftverfrissítés terén az aki szolgáltatónál vásárolt telefont.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
félisten
-
zsolt19900
őstag
vagy okosba megbeszélem az eladókkal majd megoldom
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
így van így van, jól van most meg ne kövezzetek, azért szurkolok le majd' 2x annyit a telefonért, mint már fentebb írtam, hogy "ne kelljen dédelgetni", nem ütöm vágom, de kicsit elcsodálkoztam, hogy azért ilyen megtörtént, pedig vigyáztam rá, na mindegy majd meglátom mi lesz.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Vikt0r
aktív tag
Már próbáltam, hogy kérem a felettesét vagy kérdeztem, hogy panaszommal hova fordulhatok de általában kitérő válaszokat kaptam rá. Most írtam nekik egy e-mailt meg egy másik ügyintézővel is beszéltem ha nem sikerül megoldást keríteni a problémámra akkor élni fogok vele.
-
dokee78
félisten
-
hr2
őstag
válasz F-ECT$ #10079 üzenetére
Üdv.
Mi lehet a probléma? Most kaptam a 1430-tól 1 SMS-t, hogy 15732Ft-al elvagyok maradva.
Na ez teljességgel lehetetlen ugyanis mindig időbe bevolt(van) fizetve a csekk, illetve ha belépek a MY T-Mobile-ba, ott se írnak ilyesmit. Hozzáteszem nem is írhatna ilyesmit mivel lehetetlen.
Akkor most mi van? (nem szeretem az ilyet, erre ébredek és akkor legyen jó napja az embernek )szerk:
F-ECT$ : személy szerint nem neked ment a kérdés, csak félre nyomtam.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz F-ECT$ #18017 üzenetére
A MM díjcsomagok 2012.08.01-től kerülnek lezárásra, tehát 2012.07.31-ig még átválthatsz másik MM díjcsomagra, utána már nem. Amúgy a t-mobile.hu-n 2009.01.15-e óta nincs díjcsomag kalkulátor (mióta elnyetre jelenlegi formáját), de van vagy 3-4 olyan internetes oldal, ahol kalkulálhatsz a szokásaid alapján.
BronzIsten
GLS futár általi kiszállítást kértél? Tegnap délután rendelted? Ha mindkettő igen, akkor holnap várhatod a csomagot.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tomy86
addikt
válasz F-ECT$ #18014 üzenetére
Korábban 1430 javaslatára ezeket néztem meg:
tantusz.nhh.hu
www.telko.hu
toptaifak.hu
Elsőként próbáld a tantuszt, nekem bejött. -
legenda
válasz F-ECT$ #35015 üzenetére
igen, mivel a szolgáltatótól vettél olyan telefont, amibe az eltérő sim kártya kell.
mini sim van neked, a normál elég régen volt használatban.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
-
club1
veterán
válasz F-ECT$ #35034 üzenetére
Az elállási jog csak a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozik, ezért a jogszabály szerint a termék 8 napon belüli indoklás nélküli visszaküldésének a lehetőségét teremti csak meg. Részletesebben. Természetesen egy kereskedő ettől a fogyasztó számára kedvezőbben is eltérhet, de a jogszabályból következően egyáltalán nem köteles személyes ügyfélszolgálati helyein a drága munkaerőt az elállási jogot gyakorlók számára rendelkezésre bocsájtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyről kettőre
- Hardcore café
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen