- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
Valaki tudna nekem segíteni abban h Samsung Galaxy Mini telómon a hálózati állapotnál miért írja h szétkapcsolva? Se hívni nem tudnak, se hívást kezdeményezni nem tudok! Valaki segítsen kérem.
Előre is köszönöm.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
legenda
igen, kell némi idő, mire a rendszer jóváírja.
én az elmúlt héten szerdán átutaltam - bankon belül - a számla összegét, csütörtök még munkanap volt, akkor sem írta jóvá a rendszer, egész hétvégén sem, hanem csak hétfőn.
látom a korrekciót, akkor gondolom te adott felületen fizettél.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
Nekem megtéríti a cég, akkor lenne komoly gond, ha valami történne a munkahelyemmel (vagy velem), és a hűség végéig csengethetném az akkor már 90 %-ban fölösleges csomagot. Társkártyában 8500 a 30 GB, ami önmagában nem rossz ár, de saját zsebből elég húzós lenne...
A legjobb aláírás a héten
-
sarkanyolo2
őstag
"Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók.
A Telekom eddig egyetlen havi előfizetéses díjcsomagja esetén sem alkalmazott hasonló forgalomkorlátozást."٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
legenda
szia,
két különböző konstrukciót linkeltél, így nincs értelme összehasonlítani.
nem az a lényeg, hogy új előfizető, vagy régebbi és újabb hűséget ír alá, nézd meg azonos feltételekkel az árakat, és nem lesz különbség.
az elsőnél az előfizetésre és a díjcsomagra is aláírsz 2 év hűséget, a második esetben pedig csak az előfizetésre, a díjcsomagra viszont nem, így nyilván drágább!
amennyiben 24 hónap hűség van/volt, úgy az teljesen letelt, vagy 21 - 24 között jár, de legalább arany kiemeltség miatt már enged újra aláírni hűséget?
mert ekkor lehet még különbség, ha 21 - 24 hónap között történik a vásárlás, akkor a még nem letelt néhány hónap ellenében kérnek néhány ezrest, az új előfizető, vagy a letelt 24 hónap árához képest, de ez nem/sem minden telefon esetén igaz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
és (#29178) djculture
A tavalyi emeléskor lehetett lefelé is váltani. 2 év hűségem volt a MédiaMánia S díjcsomagra (most novemberben jár(na) le) + telefon mellé és módosíthattam Mozaik XS-re. Ha jól emlékszem egy pár hetes időszak volt (talán egy hónap), amikor lehetett váltani olcsóbb díjcsomagra az emelés miatt. Mondjuk nem nagyon reklámozták.(#29183) kali: nekem nem tűnt fel, de biztos így vol. Valószínűleg azért nem figyeltem, mert innen már korábban értesültem a lehetőségről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest