Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
prannk
üzenetére
Én kb 6 éve jártam úgy,hogy ingyen lett egy telefonom. Hűség nem volt,néztem a készülékeket,kidobott egyet 0 forintért és megrendeltem,ki is hozták. Csavar benne,hogy szóltam a havernak 0ft telefonról,ránézett 20 perc múlva és neki 46.000ft kínálta, ugyanúgy hűség nélkül,egyforma előfizetésre. Lehetett egy kis bug a rendszerbe
Nagy előfizetésekre lehet kihozni 0 forintért,de drága telefonokra nem ad akkora kedvezményt. -
Soulfly842
addikt
válasz
prannk
üzenetére
1, Ilyen nincs. Ha nem találja a Telenor az imei adatbázisába, akkor nem függetlenítheti
2, A kérdésemre bár nem válaszoltál, de gondolom, hogy használtan vetted.A tünetek alapján az a legvalószínűbb, hogy a szolgáltató IMEI alapján letiltotta a készüléket valamilyen okból (lopott, nem fizetett, stb)
-
4Grider
félisten
válasz
prannk
üzenetére
Igen, igényelheti bárki.
Egy kód van, nincs a felhasználhatóságának határideje.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/kartyafuggetlenites -
Keem1
veterán
válasz
prannk
üzenetére
Nem ide tartozó kérdés, de igen.
A legtöbb készüléken van ilyen lokális szűrés, Androidon pl. igen, bár ez ehhez a topikhoz a legkevésbé sem kapcsolódik. Mivel nem szolgáltatói szűrésről van szó (pl. egy szám, zaklatás miatt), a hívás eljut a telefonig, többnyire ahhoz hasonlít, mintha rögtön kinyomná az illető a hívást.
Érdemes a telefonod topikjában körülnézni. -
törölt tag
válasz
prannk
üzenetére
Előfizu > domino ==> új simkártya = kb 5000Ft. Legalábbis a nem-üzletinél, az üzleti lehet, h drágább, ezt nemtom.
Micsinál a kártyáddal a nav?
A szám megőrzése a flottától függ. Ha nincs a neveden a sim, akkor bukta. Akkor előbb hozd ki a flottából, h a neveden legyen. Utána már szabadon mozoghatsz.
Ha csak simán üzleti, és nem flotta, csak a cég nevén van, akkor a cég váltsa dominóra, és utána írasd a nevedre. -
MK VII
veterán
válasz
prannk
üzenetére
Adnak cserekészüléket csak kérj, mert nem mondják... Próbálják elsumákolni a kötelezettségeiket. Nekem pl egyetlen egyszer sem ajánlották fel 3 hónap alatt amíg vagy 6x járta meg a szervizt a telefon... Őket nem érdekli, hogy tudod-e használni az előfizetésedet, csak fizesd.
-
btudos
nagyúr
válasz
prannk
üzenetére
Az alkalmazasban azokat az arakat latod, amik az alapbol internetet nem tartalmazo csomagokhoz ervenyesek (domino5 pl.).
A weben meg az alapbol internetet tartalmazo (Move, Next, Domino Surf stb.) csomagokhoz tartozo arat latod, de ott is elerheto a voice-only netplusz tabla.
-
-
válasz
prannk
üzenetére
hivatalosan biztos nem erőltetik, de ügyintéző függvénye is a dolog, üzletben (az egyik nagy t-pont) volt nekem anno példa rá, hogy az ügyintéző hölgy a második érdeklődésemkor - másodszor is hozzá sorsolt a gép - felírta a telefonszámomat, amikor pedig kaptak készletet, akkor azonnal hívott, hogy kaptam néhány darabot adott típusból, de ha lehet, akkor siessek, mert nagy kereslet van rá.
rohantam is hozzá gyorsban, a kollégája csodálkozott is, amikor mondtam, hogy kihez és miért jöttem, mert ilyen ugye nincs, de aztán előkerült a telefon, a dobozán egy cetlivel, amin a nevem és a telefonszámom figyelt. (meg is háláltam a hölgynek, nem tudtam le egy szóbeli köszönömmel, mert akkor abból a telefonból nagyon nehéz volt szerezni, alig néhány üzlet kapott, elenyésző darabszámban.)
a webshop más téma, ha már csak ott elérhető esetleg, akkor nehéz eset...vwpolopg; s6 edge, edge+, meg mellette a sok más samsung típus.
-
-
313313
addikt
válasz
prannk
üzenetére
Akkor ott is 1+1 év volt, sőt ki is volt hangsúlyozva, akkor jár a második év, ha beregisztrálsz. Samsung feltételeit kell elolvasnod.
Szerk.: Nekem az Alcateles garijegybe írták be az F6-ot...
Szerk2.: Fizikálisan visszakaptad az S4 árát és úgy vettél Z3-at, vagy kaptál egy listát, amiről x összegért választhattál?
-
313313
addikt
válasz
prannk
üzenetére
Alcatel ot 995 volt, 22. hónapban elromlott és cserélték az LG F6-ra.
Egyébként garanciajegyen is 1 év teljes körű, meg 1 év korlátozott garancia van írva.
ZTE Skatékat is úgy cserélték a 2. évben más típusú készülékre, hogy a fennmaradó garanciát vállalták a cseretelefonra.Szerk.: Milyen telefon volt, mikor cserélték?
-
-
válasz
prannk
üzenetére
szia,
nem teljesen lehetetlen, de alapban legyél inkább bizalmatlan, a te érdeked, mutasson az illető valamilyen papírt az ügymenetről, vagy a kezébe kapta, vagy pedig feltöltötték a my telekom fiókjába, illetve ha arra hivatkozik, hogy egyik sem történt meg, akkor utólag pótolja/pótoltassa a szolgáltatóval - nehogy aztán te ess csapdába egy heteken/hónapokon belül letiltott telefonnal, mert valójában van még bőven hűség a kapcsolódó előfizetésen, az eladó meg "elfelejti" fizetni a kapcsolódó számlákat...
-
Teko001
őstag
válasz
prannk
üzenetére
Általánosságban amennyire tudom, flotta függő, hogy jár-e kedvezmény a telefonra, vagy nem. Talán a részletfizetés is ilyen, de ezt nem tudom. Szerintem ott lesz a probléma, hogy a telefon vásárlás általában hűséggel is jár, és neked már van meglévő a belépés miatt, amit szerintem nem hagynának újraindítani (de általánosságban Soulfly842 talán többet tud erről mondani). Nem tudom, hogy hány számod lehet a flottában, és hány szám lehet abból meglévő előfizetés amit bevihetsz, de esetleg az egy megoldás lehet talán, hogy ha veszel egy másik előfizetéssel, publikus díjcsomagra, de előfizetésre vállalt hűségre telefont (tehát nem díjcsomagra, csak előfizetésre), így tudsz részletfizetést is kérni (persze nagy kedvezményt így nem kapsz, viszont lenne részletfizetés ugye), és utána azt bevinni meglévő előfizetésként második számként a flottába. Te tudnád használni a telefont, a másodiknak bevitt számot meg esetleg valamelyik közeli családtag, gyerek, stb...
-
válasz
prannk
üzenetére
a konkrét típusnál szerepel mindig, hogy garanciális - gyártói jótállásos -, vagy sem, de ha esetleg nem, egy év szavatosság akkor is jár hozzá.
bizonyos esetekben előfordul, hogy bár a szolgáltató csak egy év szavatossággal adja, de attól függetlenül a gyártói jótállás is áll, a legegyszerűbb példa a használt státuszban és áron vásárolt, de a gyakorlatban bontatlanul/beregisztrálatlanul kiküldött iphone esete, ami az apple honlapján beregisztrálva megkapja az egy év gyártói jótállást és a kapcsolódó apr üzletekben/szervizekben intézhető a dolog, de más gyártós készülékeknél is volt már rá hasonló példa. -
válasz
prannk
üzenetére
szia,
az ár több tényező függvényében változó, elég nagy a szórás, de nem kevés olyan vásárlást olvashatsz csak ebben a témában, akik nagyon korrekt táron jutottak különböző termékekhez, azokról nem is beszélve, akik bontatlan és/vagy valóban új készüléket kaptak használt címen és áron.
vannak persze tényleg használt, akár problémásabb darabok is, de akkor meg adott az elállás lehetősége.
a honlapon a keresőbe bírod, hogy használt és úgy találod meg a kínálatot.
a kapcsolódó leírást olvasd majd el; link, mert sokan nem teszik meg, aztán szidják a szolgáltatót, hogy törölve lett a megrendelésük, pedig okkal, mert például üzletbe kérték az átvételt, ami nem felel meg a feltételeknek. -
-
válasz
prannk
üzenetére
nem 2 hónapig, hanem az aktiválás hónapjában és az azt követő teljes hónapban, esetedben februárban és márciusban, az április már nem kedvezményes árazású.
amennyiben március 1-jén aktiváltad volna, úgy a teljes március és április kedvezményes áron került volna kiszámlázásra. -
Soulfly842
addikt
válasz
prannk
üzenetére
(#55159) prannk
Ha díjcsomagra vállalt hűségidőd nem volt, csak az előfizetésre, akkor egy hónappal a hűségidő letelte előtt már vásárolhatsz készüléket (2 éves hűségidő esetén)
(#55129) AstraCDX
Lehetséges okok.
1, Az nem lakossági előfizetés, hanem üzleti, ami pontokat nem gyűjt.
2, Régi időkben volt arra lehetőség hagyományos lakossági előfizetéseknél is, hogy az elő-, szlafizető eltérő legyen és emiatt nem lehetett a szóban forgó előfizetést Magyar Telekom szinten regisztrálni.
3, Külön ügyfélazonosítón volt és nem lett emiatt átírva a másik ügyfélazonosítóra az előfizetői szerződés.
4, Más előfizető nevén van.(#55069) Ákinard
Az adott előfizetés, az adott hívószámmal valakinek jogilag a saját tulajdona.
Ennyi erővel valaki talál egy készüléket, vagy tudja valakinek a hívószámát, bemehet lecserélni a kártyáját - ezzel eltulajdonítva az adott hívószámot?
Ezt te sem gondolhatod komolyan... 
(#55047) erdoke
1, az egyik a készülék hűségideje
2, A másik a Music díjcsomag tarifahűsége
3, Korábban gondolom Next díjcsomagról váltottál Music díjcsomagra tarifaértéken belül és annak a korábbi 'virutális tarifahűsége' továbbra is megmutatkozik a szerződésen.
-
-
Teko001
őstag
válasz
prannk
üzenetére
pietrasko azért kérdezte a díjcsomagot, mert bizonyos esetekben lehet váltani kötbér nélkül. Bizonyára persze ellehet intézni, hisz kötbér mellett mindent ellehet intézni, de talán anélkül is. Én a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot, és megkérdezném egyébként, hogy mik az opcióid.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagy előfizetésekre lehet kihozni 0 forintért,de drága telefonokra nem ad akkora kedvezményt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk