Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Helló!
A tegnapelőtti nap folyamán aktiváltam a Go!Net M csomagot előfizetésemre
(elvileg most 90Ft-os havidíjért). A kérdésem az lenne, hogy a
kedvezményes szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két
naptári hónapra hatással van-e az akciós időszak, azaz a március 31-i
dátum mint az akció vége. Szóval most március-április-május hónapokban
vehetem igénybe a kedvezményt, vagy csak március hónapban?A DuplaNet kedvezményt is aktiválni szeretném majd, a kérdésem ezzel
kapcsolatban az lenne, hogy ha nekünk októberben jár le az ADSL
hűségnyilatkozatunk a T-Online-al, akkor addig is igénybe vehetem a
kedvezményt és ráérek majd akkor hosszabbítani, vagy a DuplaNet
aktiválásakor egyszerre alá kell írni +1 évet.Válaszaitok köszönöm előre is!
Ádám -
adam3
aktív tag
válasz runner 125 #16289 üzenetére
A külföldi hívások nem forgalmazhatóak le sztem... ott lesz az a plusz 6000Ft
szek1.:
Az apró betűs részben alul a honlapno a díjcsomag leírásánál ottvan:
"A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."[ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
válasz polonic #16357 üzenetére
Ha kártyás vagy és pozitív az egyenleged, akkor egyszerű a vizsgálat, 1-2 nap alatt meg is van. Ha előfizetéses vagy akkor kicsit bonyolultabb. Hűségidőket megnézik midnegyik szolgáltatásodra (pl ha a tarifádra nincs hűség, de mondjuk a netre van az már para), befizetéseket ellenőriznek és társai. Ismertségi körömben midnegyik volt, ha nincs semmi gáz a kártyás 1 munkanapon belül általában, az előfizetéses 2-3 munkanapon belül elkészül. Aztán beballagsz a papírért, és azzal már mehetsz is az új szolgáltatóhoz
-
adam3
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én március 2-án rendeltem meg egy Go!Net csomagot akciósan havidíjas előfizetésemre, akkor most április végéig vagy május végéig akciós 90Ft a díja?
Az apróbetűs részne ez áll:
"Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap."Ha jól értelmezem, akkor ez azt jelenti, hogy május végéig, ugye?
-
adam3
aktív tag
My T-mobile ugye nem csak nekem nem akar működni?
-
adam3
aktív tag
válasz =Thor= #17471 üzenetére
Mikor belépsz My T-Mobile-ba, a neved mellett kiírja, hogy korlátozott jelszóval léptél be?
Vagy a befizetésre váró számláknál azt a szöveget látod, hogy az ön belépési szintjén nem engedélyezett a számlák megtekintése?
Ha az egyikre is a válaszod nem, akkor sikerült az aktiválás
-
adam3
aktív tag
Helló!
A köv a problémám:
Tegnap váltottam Likeról Like 300-ra és úgynézki, hogy az összes hívásos beállításom elveszett. De ez nem is lenne baj, ha a My T-mobile-ban jól jelenne meg.
Pl. Hangposta ki van kapcsolva, de enneke ellenére ha valaki hív és foglalt vagyok, felveszi. Telefonon keresztül sem tudom kikapcsolni, mert azt az üzenetet kapom, hogy a szolgáltatóm nem engedélyezi.
Ugyanez a helyzet a hívószám elküldéssel is, be van kapcsolva a küldése, de ennek ellenére nem küldi el, és mindenkit rejtett számmal hívok.
Ötlet?
-
adam3
aktív tag
válasz Daffni2 #19422 üzenetére
Nekem pl. azért volt fontos, mert vannak olyan emberek, akiknek régebben dolgoztam, és szeretném ha későbbi problémájukkal is engem keresnének majd meg, és nem azt kapnák, hogy a hívott szám nem elérhető, mert azzal én pénztől esnék el Mivel azt sem tudom hányan vannak, így elég nehézkes lenne mindegyikőjüket elérni. Szóval én azt mondom, hogy igenis van jelentősége a számhordozásnak.
-
adam3
aktív tag
Helló!
Részletre vettem a telefont, előző hónapban egy részletben befizettem az összes hátralékom. Az ehavi távszámlában és a My T-Mobile felületen is ennek ellenére otttvan az előző havi részletfizetési értesítő mint be nem fizetett, és az ehavi mint még be nem fizetett összeg.
A számlán a záró egyenleg 0Ft, szóval elszámolni elszámolták az összeset, de ennek ellenére kapom itt a részletfizetési értesítőket. Ez végig jönni fog? Ne vegyem figyelembe? Csak mert december végére így 5 be nem fizetett részlet fog ott nekem virítani a My T-Mobile-ban.
Köszi a segítséget.
Ádám -
adam3
aktív tag
válasz MasterMark #20310 üzenetére
Az utóbbi kérdésedre tudok csak válaszolni, a másikat majd megválaszolja más. Ezekért az SMS-ekért nem kell fizetned, de ha zavar ki tudod kapcsolni a My T-Mobile felületen.
-
adam3
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt...
Nem igazán értem amúgy, hogy mire fel ilyen nagy a felháborodás. Ha teszem azt te egy idegennek feladsz valamit postán utánvéttel, az utánvét költségét (vagyis amiért a posta elutalja neked az átadásnál a postásnak kifizetett pénzt) te fizetnéd? A nagy szart. Fizesse az ezt a költéget, aki miatt utánvéttel kellett feladnom a csomagot (mert nem votl hajlandó pl elutalni a pénzt) és nem adhattam fel simán.
A T-nek se ingyen postázza ki a Posta a csekkeket, és nem ingyen utalja el neki az általad postán befizetett pénzt... Ez sok csekkes előfizetőnél elég magas összeg tud lenni, persze hogy a sok adóemelés után próbálják ezt is csökkenteni. Van választási lehetőséged. Irány váltani 1430-on elektronikus számlára és a rengeten online fizetési lehetőség bármelyikére (csoportos beszedés, utalás, MasterCard Mobile, Távszámla, Bankkártyás fizetés) és már meg is spóroltál évente magadnak közel 2ezer forintot.
-
adam3
aktív tag
válasz ANDROID??? #23362 üzenetére
Nem mindegy neked?
Maradj már a hülyeségeiddel és menj már egy másik szolgáltatóhoz mert már unom folyamatos rinyálásod...
Köszönöm
-
adam3
aktív tag
Nem arról van szó, hogy a szart el kell fogadni, hanem hogy időben lépni kell. Keresd vissza az eddigi hozzászólásait. Elhiszem hogy kicsesztek vele, de azzal hogy itt aktívkodik, nem ér el semmit. Nem kell átvenni a telefont úgy a szerviztől hogy sérült lett. Miután átvette és aláírta a papírt, nem tud tenni semmit.
Azóta pedig csak a sírás megy itt...
-
adam3
aktív tag
Amúgy amikor egyik ismerősöm Nokia telefonja elromlott, ő egyszerre a Nokiához ment, és egy rövid indoklás után tőlük kapott cseretelefont a javítás idejére . Ha nem is hasonló specifikációjút, de kapott.
-
adam3
aktív tag
Nem telt le a 2 év mióta megvan? Mert akkor ha nem mutatod be a diákod, átsorolnak Eco XS-be. A szerződésen szerepel, mintha még az is ott lenne, hogy ők nem értesítenek, neked kell gondoskodnod erről.
szerk1.: Mivel a Like300 nincs két éve, így a sima Like-ot kérdezem, az érvényesség onnan indult.
[ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
A cellás hálózatok működéséhez szükség van arra, hogy Location Area szintjén tudja a hálózat, hogy hol vagy. Hiszen ha hívást kapsz, elég lassú és erőforrásigényes lenne a folyamat ha az egész országot végig kéne nézni utánad. Ennél kisebb a Routing Area, ez hasonló funkciót tölt be, csak ez az adatkapcsolat miatt kell. Ezt pedig már a site és a cella követi.
Hogy ezen SMS esetében melyiket használták a helyzet belövésére, az már jó kérdés. Én sztem mivel sok SMS félre is ment, valószínüleg LA szerint mentek ki, mert ez egy nagyobb területet fed le...
-
adam3
aktív tag
Nem, hanem OFDM, T-nél 1800-as frekin. Látom te is értesz hozzá, így akkor szerintem nem ugyanarra gondolunk lefedés alatt. Én arra gondoltam, hogy ha már lefedik, akkor azt rendesen teszik és egy Győr méretű városnál nem csak a belvárosban lesz elérhető, de ehhez 10-12 cella sztem kell. De ha tényleg csak a nagy forgalmú központokat fedik le, akkor persze elég 2-3. Aztán hogy mi lesz, az jó kérdés...
-
adam3
aktív tag
Hali!
Igényeltem Kapcsolat Prémium kártyát, ami meg is érkezett. Most próbáltam összeadni a pontokat gyorsan, és néhány kérdés felmerült bennem:
- Mivel a T-Mobile és T-Home pontosztása különböző, ezért gondolom mindegyikre kapok külön pontot, majd ez összeadódik. Eddig ok.
- Bár már megérkezett a kártya, de még mindig "Kártyarendelés folyamatban" van a honlapra írva. Emellett mind a T-Home és T-Mobile pontjaim külön szerepelnek még a két felületen. Ezek a pontok megmaradnak, összeadódnak majd valamikor szinkronizálódik a T-Home és T-Mobile felülete is? Egyáltalán hol fogom látni az összegyűlt pontjaim összegét? Mindkét felületen ugyanaz lesz egy idő után?
- Van ez a fél évig nem lehetsz aranykártyás szabály. T-Mobile bőven eltelt félév, de T-Home csak most 2 hónapja lett megkötve. Akkor most már eltelt a félév?
- Van egy ilyen rész: "A Kapcsolat Prémium TV kedvezménnyel T-Mobile ügyfeleinknek is biztosítjuk a T-Home kedvezményrendszer TV-szolgáltatásokra vonatkozó, azzal megegyező összegű dupla, illetve tripla kedvezményeit, anélkül, hogy teljesíteniük kellene a T-Home kedvezményrendszer feltételeit."
Szóval akkor ha jól értem hibáa leszek prémium arany ezeket a kedvezményeket nem kapom meg, mivel nekem már van tripla kedvezményem? De akkor miért is jó nekem prémiumnak lenni? Igényelhetek T-Mobile társkártyát és ennyi?Köszönöm a válaszokat előre is
-
adam3
aktív tag
Ugye nem felejtitek el a mínusz jelet elé kitenni, szóval -TELEKOMFOCI
Az SMS eküldése után néhány perccel még kaptam visszaigazolást is, hogy sikeresen leiratkoztam...
-
adam3
aktív tag
válasz Vangelis #29644 üzenetére
Akkor nagyon egyszerű a hibakeresés. Rakd át az egyik telefont 2G-re, és ekkor mivel ezen a technológián még a HD Voice nem működik megnézheted mi a helyzet nélküle.
Ha úgy jó a hang akkor két lehetőség van. Vagy az egyik telefonban szar a HD Voice codec vagy a hálózat hibás ott. Egy bejelentést mondjuk meg lehetne tenni 1430-ra, és akkor ránéznek a hálózatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus VG249Q 24 FHD 144HZ F 16:9
- Tervező/gamer PC:Lenovo ThinkCentre M720t:i7 8700,32GB,512GB SSD,RTX A2000,Win11,ÚJ Lenovo bill+egér
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 - i7 - 16 gb RAM - 1 TB ssd + Billentyűzet + Toll
- Eladó szép állapotban lévő Xbox One X 1TB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen