-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #102016 üzenetére
Én tavaly kerültem ilyen helyzetbe. Az egyeztetés lehetőségének utolsó napján, 22 óra körül szólt a csemetém, hogy talán ideje lenne negcsinálni a Dominóján.
Persze, a neten nem boldogultam, ahogy most te sem. Felhívtam őket, a kései óra miatt várni sem kellett, ~1 perc alatt rögzítette a kisasszony.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz GeneraL_XTX #102016 üzenetére
Előfordulhat,hogy azt csak személyesen lehet. De majd egy illetékes kijavít.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz GeneraL_XTX #96894 üzenetére
"bár mondjuk továbbra se tartom ezt túl logikus dolognak"
Akkor a logikád alapján, ha egy olyan magyar mobilszámot hívnál, ami mondjuk az USA-ban van, akkor nemzetközi hívás díját kéne fizetni?
Nem lenne jó...
-
viktorhu
veterán
Ha angol számot hívsz, a hívás mindenképpen Angliába megy az ő szolgáltatójához, és onnan fog visszajönni Magyarországra. Szóval Te ténylegesen Angliát hívtad akkor is, ha ő itt volt.
-
8
senior tag
Egyébként egy reklamációt megér, miért ne?
Bár a telekom nem a jófejségről híres, ha első ilyen eseted és bemondod hogy nem tudtál erről, akkor akár még egy kis jóváírás is jöhet a számládra. Nem szabad az ilyeneket hagyni, neked nem kerül semmibe (csak idő), próba cseresznye. Ezután meg már tisztában leszel vele.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
anadroid
senior tag
válasz GeneraL_XTX #96896 üzenetére
Ahhoz, hogy VoIP-on át hívj egy bármilyen számot, a hívottnál nem kell net. (Sőt, bizonyos konstrukciókban a hívónál sem.)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
jozsi968
tag
válasz GeneraL_XTX #96896 üzenetére
Ahhoz, hogy te tudd őt hívni, ahhoz neki nem kell net. Pont ez a lényege a voipnak.
-
jozsi968
tag
Én pedig azt nem tartom logikusnak, hogy valaki még ma, gsm hívást indít külföldi telefonszámra! Pláne, hogy az előfizetése tartalmaz netet.
Én csak egyszerű mezei feltöltőkártyás vagyok, de még nem fizettem sacc/kb. 4 ft-ot hazai mobil és 2 ft-ot angol mobil hívásáért.
Javaslom nézz egy kicsit szét a voip topicban!
Voip topic -
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #96890 üzenetére
Ez egyértelműen nemzetközi hívás sajnos.
-
dptrsk
Topikgazda
Normális
Az számít belföldi hívásnak, ha +36 vagy 06 előhívójú számot hívsz.
A +44 hiába volt Magyarországon, nemzetközi telefonszám. -
törölt tag
Te a szerint fizetsz, hogy milyen számot hívsz, és nem a szerint, hogy az a szám hol tartózkodik.
Az Egyesült Királyságot hívtad, ennek megfelelően fogsz fizetni. -
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94576 üzenetére
A mi flottánkban egy csomó előfizetésen van adatroaming-tiltás. Ezen nincs? A flottaadmint hívta már?
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94574 üzenetére
Konkrétan milyen díjcsomagról van szó?
-
atees
őstag
válasz GeneraL_XTX #94568 üzenetére
Beallitasok-Mobilhalozat-Mobiladat->roaming be , be van allitva?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94568 üzenetére
Itthon volt/működött a nete és nem használta fel véletlenül a havi adatkeretét?
-
dptrsk
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #89806 üzenetére
Teljesen félreérted, természetesen nem tiltott a HD esetén a tethering. Napi szinten használom a megjelenés óta, konkrétan ma délután tetheringeltem róla utoljára, nagyon szépen működik.
Egyébként vicces értelmezésekre visszatérve, ha a gépek közötti kommunikáció tilos, akkor minden netezés tilos, elvégre minden netezés során gépek közötti kommunikációról van szó, nem? Tehát a laptopom kommunikál a ph szerverével Persze elismerem, hogy ez még kifordítottabb értelmezés, mint a tiéd, de az is az.
-
anadroid
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89810 üzenetére
Ezzel a erővel ezt a böngészésre is rá lehetne húzni, hiszen ott is gépek kommunikálnak egymással, csak az egyik végén általában ott van dísznek egy kis szerves valami :-)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89808 üzenetére
hidd el, nem tiltott a Telenornál... amit leirsz az egy erősen a hajánál előrángatott (félre)értelmezés... de tisztázd ezt nyugodtan a másik topikban a Telenor profikkal...
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #89808 üzenetére
A gépek közötti kommunikáció és a megosztás két külön dolog.
A gépek közötti kommunikációról itt olvashatsz: wikipedia.org/wiki/Machine-to-Machine -
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89806 üzenetére
ne viccelj... ennek semmi köze a megosztáshoz... azt külön szabályozzák ha szükséges... erősen félreértelmezed a szöveget...de tedd fel a kérdést nyugodtan a telenor topikban is... van ott telenoros profi is...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89802 üzenetére
honnan veszed, hogy tiltott a tethering a Telenor HD esetén? tudtommal semmi sem tiltja azt, szóval joggal "hőbörögnek" itt a srácok...
a Telenor Ászf biztosan nem tiltja, hol olvastad ezt?[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89800 üzenetére
ha követted volna a topikot nem jártál volna így... sűrűn van/volt erről szó itt korábban is... sajnos így jártál... nem fog vigasztalni, de a telekom felülete rengeteg egyéb hülyeséget is tartalmaz...
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89797 üzenetére
nálam nem indult ujra a 2 év tavasszal sem már.. és jónéhanyan voltak/voltunk itt akik hasonlóan váltottak...maradt az eredeti hűség... ez nem új dolog... hogy nálad miért nem igy működött már korábban is, az rejtély..
-
rfszabi
tag
válasz GeneraL_XTX #89797 üzenetére
A 30 GB-t oszthatod orrba szájba
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89795 üzenetére
nem húztak volna rád korábban sem 2 újabb évet... honnan veszed ezt? ez régebben is így volt... otthoni szolgáltatásoknál indul csak újra a 2 év...mobilnál nem... azaz ezt korábban is megtehetted volna már...én is igy váltottam fél éve... s közben le is járt az eredeti hűségem... a szerződéses összeg számít.. ami a doksiban van... azt kell teljesitened... azaz akár olcsóbb is lehet
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #80236 üzenetére
Szia!
Telefonon kérd az aktiválását. Ahogy nézem, az új netes önkiszolgáló felületen eltűnt ez az opció.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz GeneraL_XTX #72930 üzenetére
Én is ma kaptam meg ugyanezt az SMS-t.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #72439 üzenetére
előrehozott lehetőség van - arany/platina kiemeltséggel 21 letelt hónap a 24-ből, kiemeltség nélkül pedig legkorábban 30 nappal a húség lejárta előtt -, de ez csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, a díjcsomagra aláírt hűségre nem -, ezeken is kívül vagy azzal a közel egy hónappal?
Motion_Blur; az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*111#) vagy a telefonos automatán (1430, de nem élő ügyintéző, hanem az automata által felkínált lehetőségekkel) próbáld meg, hátha úgy engedi.
amennyiben azon módokon sem, úgy kérdezz rá a telefonos ügyfélszolgálaton (1430), de csak nézzenek rá először, mert ha más (a korábban említett három) módon megoldható, akkor a telefonos ügyintéző által nem díjmentes.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #72437 üzenetére
olyanokra gondolok, ahol konkrétan csak új előfizetéssel, vagy meghatározott váltással (például a korábban írt domino -> "új" havi díjas előfizetés) engedik, bármilyen díjcsomagból átlépéssel nem, mint volt mondjuk nem olyan régen az 5490 ft helyett az olcsóbb aranytárskártyás előfizetési lehetőség.
-
313313
addikt
válasz GeneraL_XTX #67561 üzenetére
Engem ismét beengedett, de csak az otthoni szolgáltatásaim mutatja, a mobilokat nem
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Merd77
csendes tag
Akkor Te vagy az egyetlen mert a 4. böngészővel sem tudok belépni.
Csak azt nem tudom hogy a pénzünk egy csekély részét miért nem lehet visszaforgatni értelmes webprogramozókba?
Nem kell Új design nem kell új szolgáltatás a régi működjön.
Ja új arculat sem kell mert csak egyre rosszabb lesz, így is kicsit fura ez a barbi szín összeállítás.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Hurrá, fizethetem végre a számlám.
Update: Csak most nem találom a készülék törlesztőjének a számláját. Eddig ott figyelt a havi alatt.
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #67523 üzenetére
"Mikor várható, hogy használható állapotba kerül ez a rakás....valami?"
Megjósolhatatlan. Webshop anomáliák több mint egy éve vannak, ha jól emlékszem. Namost vagy az ügyintézős rész is felzárkózott ehhez a szinthez, és akkor nagy baj van, vagy lehet, hogy ez a diszfunkció elmúlik, és ez a rész használható lesz. Viszont ahogy a webshop javítása nem sikerült egy év alatt, így rövid kifutást nincs okunk remélni.
Sajnos munkaidő végéig sem sikerült belépnem a fiókomba, így ha holnap sem sikerül, akkor még szerda reggel rápróbálok, egyébként meglesz évek hosszú sora után az első befizetetlen számlánk, mert így ezen a héten mindenre lesz időm, csak telekom pontba menni nem.
Ja, az időzítés, hogy miért éppen számlabefizetési időszakban. Ehhez szerintem érzékük van. Mikor csinálták az országos leltárt? Csak nem akkor mikor a szifon premierje volt? Ja, de.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Soha... plusz 1-2 év!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Thome
veterán
Neked legalább abszolút nem sikerül használni.
Én szombaton használtam, befizettem a számlám. Kár volt. Vasárnap óta ismét fizetendő tételként van jelen, majd -gondolom- mehetek be a tmobile-hoz verni az asztalt, hogy töröljék azt onnan. (Ma voltam, mondta hogy jöjjek vissza pár nap múlva). Istenke rakná őket hátsóba.
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #64837 üzenetére
Lejárt a hűséged, gondolom azért lettek bátrak.
Más.
Szerintem valakinek szalajt valami a T. szolgáltatónál. Kapom itt az sms-t, hogy megszűnik az sms 25 meg a 80-as csomagom. Persze használtuk ezeket úgy 12 évvel ezelőtt, na de azóta sem... tényleg el kellene őket kicsit küldeni dolgozni...
Jó szerencsét!
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #64837 üzenetére
Idáig ATK net&roll xs volt, most már régóta Társkártya Net@roll xs a neve.
De májusban ez is ki volt vesézve, akkor kaptam rá 400Ft kedvezményt...Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dptrsk
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #64811 üzenetére
1430on lehet felmondani.
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #57437 üzenetére
Mi volt a megoldás? Egy barátomnak csak így sikerült.
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #57417 üzenetére
Másnak is volt ugyanez a hiba, hozz létre új fiókot és azzal menni fog.
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #57284 üzenetére
Ha a másikhoz vettél készüléket akkor a készülékes ár fog rád vonatkozni.
Egyébként azt láttátok, hogy 35e ért adják a S5-öst Next S-el?
Ez végül is nem olyan rossz ár. Akinek ilyen csomagja van és hosszabbít vagy hasonló.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #47715 üzenetére
Jópár ilyen történetet hallottam már sokszor a szülőtől.
18 évesen a gyereknek szerintem neve alatt nemfut semmi onnantól behajtani nem tudják, csak átadják a juszticiának meg egyebeknek azok izmoznak rajta 1-2 évet utána lezárják veszteségként. Annyi a gáz hogy később nem tud majd szerződés kötni egyik szolgálatónál se maximum előrefizetéssel...[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz GeneraL_XTX #47722 üzenetére
Milyen csomagban vetted?
-
Gergőke88
addikt
válasz GeneraL_XTX #47722 üzenetére
Ugye nem te vagy az az "ismeros" ?
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #47717 üzenetére
Kötbért + a törlesztőket egy összegben kell kifizetni,így az övé a telo nem tiltják le, ha nem fizet akkor megy a tiltás. Furcsa hogy ilyen nagy értékű telefonnál nem kértek be előleget.
-
StLui
veterán
válasz GeneraL_XTX #47717 üzenetére
Az a gond, hogy kevésnek tűnik a kötbér, de ha ennyi akkor fizesse ki és kész, teló használható marad, és nem lesz semmi kötelezettsége, hátránya
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #47715 üzenetére
A kötbér 220 ezer ft. Kérdésem az lenne, hogy mivel jár jobban? Hogy ha kifizeti a kötbért és megszűnteti az előfizut(ezesetben a telót is vissza kell adni? )
Jobban jár ha kifizeti. A telefont megtarthatja.
vagy fizeti a számlát amíg tudja és hagyja hogy letiltsák a telóját? És ezután mi történik ha továbbra se fizet?
Ha továbbra sem fizet akkor behajtó céghez kerül és tetemes összeget össze lehet így szedni. Szóval valamit találjon ki,hogy tudja fizetni a számlát.
Mondjuk furcsa hogy előleget be sem kértek?!
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #36723 üzenetére
Dehogy küldöm.
Megkérdeztem a héten. 12 hónap hűségem van. Addig nem mondhatom fel a szerződést.
Teljes összegben van kiszámlázva a készülék. Aztán le van minuszolva kedvezmény formájában.
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #36709 üzenetére
Mindenkinél így működött. Mikor beraktál egy csomó cuccot, és beírtad a kódot, nem 10k-t vont le hanem sok esetben akár a tízszeresét is... Csak azért nem rendeltünk ilyesmiket, mert ekkora összegű lehúzásoknál már adott esetben be is perelhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #36704 üzenetére
Használom egy hete..... Kihozták.
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #36614 üzenetére
Ja ha vállalsz rá hűséget akkor jár.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #36220 üzenetére
Ha nem tartozik a telefonszámhoz aktív hűséges készülék, akkor kerül 6490ftba, ha te vettél másfél éve készüléket 2 évre akkor 7990ft.
-
Huroq
senior tag
válasz GeneraL_XTX #36227 üzenetére
Itt pontosan le van írva, hogy az adott kiemeltségi szinten hány társkártyád lehet.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz GeneraL_XTX #36218 üzenetére
Gondolom vettél telefont is, ezért van hűséged a tarifacsomagra is, így a havidíjad 7.990ft lenne.
Szerk: Késő van már
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #26249 üzenetére
Olyan T-pontba viheted, ahol van szerviz. Lásd Itt
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #19923 üzenetére
igen, sajnos ilyesmi indulóra tippelek a drágább előfizetéses konstrukcióban!
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
Következő hónaptól visszaválthatsz, de csak ügyintézőn keresztül (aki egyszer iPhone-t vett a hívószámához - tarifahűséggel - , az azon a számon később is használhat Ikon díjcsomagot).
babli
Kérd ügyintéző segítségét, és szólj neki, hogy jelentse be a hibát. Illetve próbáld meg My T-Mobile-on keresztül, mert Bailey szerint az müxik.djculture
Nem a díjcsomag az oka (ehhez legfeljebb Net Start nem aktiválható), tehát ha másik díjcsomagra vált, a Go!NapiNet ugyanúgy aktív marad, és nem hinném, hogy ettől az automata hozzáállása változna.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Otisz
őstag
válasz GeneraL_XTX #19191 üzenetére
csak előfizetést is lehet vásárolni a T-Mobile-nál ugye?
Igen
(OO[IIII][IIII]OO)
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19179 üzenetére
Ott van letöltöd az a visszáru lapot kinyomtatod és avval postára adod, levan irva minden. T pontba viszont gyorsabb szerintem mindenképp a dolog, na meg biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
5.1 Elállás módja, feltételei, következményeiA Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon.
A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeketA fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet [link] itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít. szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított nyolc munkanap elteltéig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Ha a termék árát vagy a szolgáltatás díját a Magyar Telekom által nyújtott kölcsön [a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 2. § o) pontja] fedezi (részletfizetés), a fogyasztó 4. § szerinti elállási jogának gyakorlása a fogyasztási kölcsönszerződést is felbontja.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz GeneraL_XTX #19175 üzenetére
Visszaküldeni mindenképpen vissza lehet.
de egyszerűbb ha leadod T pontban és akkor ott segítenek a díjcsomagokban is biztosan.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit. Nekem is jó tanácsokat adnak a srácok itt,én csak tovább adom a tudást :-)
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19108 üzenetére
Igazán nincs mit!
Az úttörők 12 pontjából az 5.:
Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #19104 üzenetére
Továbbá túlforgalmazási-díj mentessé válik a neted!
Jó szerencsét!
-
cris78
őstag
válasz GeneraL_XTX #19102 üzenetére
A mozaik m és hozzá 1000-ért a net&roll 1gigás opció?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
addikt
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19095 üzenetére
amit kiír a webshop azt fizeted, abba már beleszámolják
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19082 üzenetére
2 év hűségnél másfél év után válthatsz. Ha nem várod ki pontosan a 2 évet akkor 3000 Ft-tal drágább a telefon.
A díjcsomag a váltás napjától számláz a másikban, ugyhogy a számlán is az adott hónapra 2 díjcsomagot fogsz látni (látod mennyi percet melyik díjcsomaggal beszélted) Az adatforgalommal vigyázz én annó net 500 ról (ebben még volt túlforgalmazási díj) váltottam ikon 200-ra de hó végén úgy számította mintha túlforgalmatam volta (zsíros kis számla volt, pedig aznap le is mondtam a csomagot).
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #19082 üzenetére
#17285 és itt a No-kia részére szóló résztől!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19080 üzenetére
szia
1. Ikont csak iphon mellé lehet választani
2. Mozaikkal már adja az összes telefont -
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17923 üzenetére
Mint írtam, én is Távszámlás vagyok (2007. óta) és mégis megkaptam a levelet postai úton. Mivel nem ajánlva lett feladva, a tied valószínűleg elkallódott.
Ettől függetlenül a 2011.11.01-es keltezésű számlád ha megnézed, a végén találsz egy utalásta arra, hogy mikortól és hol érheted el a tájékoztatót."Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei 2012.01.01-től módosulnak, amely érintheti az Ön előfizetői szerződését is. A 2012.01.01-tõl hatályba lépő változásokról az információk 2011.12.01-től érhetõk el ügyfélszolgálatainkon és weblapunkon a http://www.telekom.hu/szolgaltatasok/aszf címen. Ha a jelen módosításokat
nem kívánja elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében foglaltak szerint élhet 15 napos felmondási jogával."Az idézetben említett tájékoztatót még ma is megnyithatod az előbb linkelt HSZ-ből.
A lényeg: nem igaz a "se szó, se beszéd". Olvasgasd minden hónapban a számla végi tájékoztatót illetve az ÁSZF közlemény oldalt, mert minden hónapban vannak kisebb-nagyobb változások.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
Először is minden változásról országos tájáékoztatást ad a szolgáltató (sajtóközlemény országos napilapban, honlap). Ehhez képest már egy ideje a számla végén is részletesebben kifejtik a változást (nem csak a honlapra utalnak). Most például az olvasható a számla végén (legalábbis ami fontosabb), hogy Augusztus 1-től lezárásra kerülnek a MédiaMánia díjcsomagok.
Mellesleg a 2012.01.01-től érvényes árváltozásokról külön - több oldalas - levelet küldött a szolgáltató minden számlás ügyfélnek (ebben szerepel a 4990-ről 5600-ra emelése az Ikon 200-nak). Ha ezt te nem kaptad meg, akkor okold a postát. (még én is megkaptam postán, pedig Távszámlás vagyok)
Hogy valami bíztatót is írjak, ha tarifahűséget írtál alá, az nem egy adott díjcsomagra szólt, hanem egy havidíj szintre, és ha az számodra megfelelő, az Ikon 200-ról leválthatsz akár a Mozaik S-re is (5000 Ft-os havidíj), kérdés, hogy megéri e neked.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
club1
veterán
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
A kérdésed egy kérdést felvet: Készülékre vagy tarifára kötöttél hűséget. Ha előzőre, akkor minden további nélkül emelhetnek az éves fogyasztói árindex mértékével, plusz ugye volt ÁFA emelés.
Értesíteni pedig a szolgáltató két országos napilapban, illetve a honlapján és a bolthálózatban elhelyezett ÁSZF formájában köteles értesíteni. -
Something_
őstag
válasz GeneraL_XTX #16274 üzenetére
Nah, bement anyám meg öcsém a telefonért du 4 fele. Elhozták, patika állapotú, sanszos, hogy reburfished, de nincs rajta karc, használatra utaló nyom.
Kb fél órája hívtak, hogy hazaértek és a telefon 5 percenként újraindul. Már csináltak gyári visszaállítást is, de még mindig ezt csinálja.
A legszebb, hogy megint mehetnek a Westendbe a T-Pontba, mert elvileg csak ott van szerviz, ahol foglalkoznak az almával és a mamutba Mondhatom, hogy kicsit ideges mutter
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16275 üzenetére
Az előfordulhat..
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #16274 üzenetére
sehol sem írtam neki olyat, hogy van/lenne hátránya!
részemről is csak a tudat lenne az, hogy akkor is csak egy felújított darab - de ez meg legyen az én problémám... mondjuk én el is adnám, és vennék újat! sosem vettem még használt telefont, csak olyat teljesen újat, amit én bontottam ki, és ez eztán is így lesz! nálam ez elvi kérdés, ez van...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16180 üzenetére
azonosra cserélik, van "raktáron" erre elkülönített készlet.
-
CsuRi101
tag
válasz GeneraL_XTX #16216 üzenetére
2: a készülékbiztosítás az adott készülékre szól, ha lecseréled a telót, az újra automatikusan nem vonatkozik. Újat kell kötni, az új imei alapján, (esetleg módosítani az előző szerződést, de ezt majd az ügyintéző megmondja)
-
nord_
veterán
válasz GeneraL_XTX #16219 üzenetére
Válaszd az olcsóbbat.
-
nord_
veterán
válasz GeneraL_XTX #16216 üzenetére
1. Akkor válthatsz díjcsomagot, ha már lejárt a két év ikonos hűségidőd.
Másfél év után ettől függetlenül vehetsz új telefont: megkeresed az akciós készülékek közt a 710-est és a hívószámos belépés után beteheted a Nokiát a kosárba.2. Elvileg ehogy. Addig él a biztosításod, amíg fizeted a díjat. De azért az a biztos, ha elolvasod az aláírt szerződést.
-
raziel01
veterán
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
Ráfizethetsz egy Iphone 4S-re vagy kapsz egy 8GB-ost és valamennyi pénzt.
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
nem csak a t-mobile, hanem az apple store esetében is csak 8 gb verzió létezik már eladásra - ennek fényében pláne érdekes a kérdés!?!?
árban azért van/volt különbözet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12743 üzenetére
Ezt nem mondtam, csak azt, hogy jobb, ha...
Elvileg gond nélkül cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12741 üzenetére
Találkoztam már olyan esettel, amikor azt mondták a biztosító részéről az ügyfélnek, hogy mivel hosszabb tartós folyamat, s nem váratlan esemény áldozata lett a telefon, ezért nem hajlandóak a biztosítás feltételei szerint eljárni... (a kocsiban maradt, ahol bepárásodott, megfőtt a teló)
Ergó, jobb az, ha nem ki lett mosva, hanem váratlanul a mosószeres vízbe esett...
-
tjb007
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #12719 üzenetére
A biztosítás csak arra a konkrét készülékre vonatkozik, nem átruházható.
-
tjb007
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #9251 üzenetére
Megdicsérni nem fognak
Először is olvasd ezt végig: [link]
Lehetőleg teljesen gyári állapotban vidd majd be, ez alatt azt értem, hogy ne legyen jailbreakelve, módosítva mert akkor ez egész ugrott.
Önrészt kell majd fizetned, a díjakat itt találod: [link][ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #5845 üzenetére
kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, csak mondanak rá valamit!
elégedetlenkedési adó, vagy valami...[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz GeneraL_XTX #5845 üzenetére
Nézd meg mi mennyi volt. Van a készülék ár + dominónál egy belépési ár is, de mondjuk az jóval kevesebb szokott lenni. A My T-mobile oldalon meg tudod nézni és ha nem stimmel akkor jöhet a 1430.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5439 üzenetére
Persze, hogy nem lesz semmi baj!
Csak ami rá van írva a visszáru nyilatkozatra! (egy példány abból is kell bele, ha jól emlékszem!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5437 üzenetére
Én onnan tudtam meg, hogy jóváírták a Kapcsolat pontjaimat... meg amikor kaptam az sms-t a pénz visszautalásról, de az valóban majdnem egy hónap múlva volt!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5434 üzenetére
Mikor megkapod a pénzt, tudod, hogy visszakapták. Van a Postának ilyen csomagfigyelője, vagy mi....
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5433 üzenetére
Én a számlán szereplő összeget írtam.
Már nem emlékszem, milyen "csomagot" választottam a Postánál, de elég drága volt... azt hiszem valami start csomag volt, talán bónusz kiegészítéssel? Talán...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
F-ECT$
titán
válasz GeneraL_XTX #5426 üzenetére
Mindenhol van ilyen visszaáramló áru, ezeket belekalkulálják a termék árába, így azok fizetik meg, akik megveszik és nem küldik vissza a terméket.
A T elég nagy cég, gondolom ezeket a telókat szét lehet osztani a munkatársaknak céges teló néven, el lehet adni használtnak, el lehet jótékonykodni, el lehet vinni egy T boltba, és mint kiállított darab eladni kedvezménnyel, stb.
Dive ever, work never.
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5426 üzenetére
Mondjuk ez a kérdés felmerült már, akkor sem jutottunk vele semmire, hogy őszintén megmondjam.
Szerintem, ami olyan állapotban van, azt újból eladják, hiszen annak a telefonnak semmi, de semmi baja sincs.Hozzáállás.
Ez pedig csupán vállalati kultúra kérdése, illetve azé, hogy ebből a kultúrából mennyi az, ami meg is jelenik egy-egy szolgáltató hazai leányánál. S mint tudjuk a T német cég, annak minden "jóságával" és természetesen "hátrányával"...
Továbbá azt, hogy nem kifejezetten olcsó, a (minden területen) minőségi szolgáltatásokkal, hogy úgy mondjam, ellensúlyozza!Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5421 üzenetére
Szerintem nyomj megfelelő időben egy "0"-t, azaz ügyintéző... (vagy van az a +36-30/63-63-630, szerintem azon is segítenek!) Ez utóbbi is díjmentes saját hálózatból!
Igen, munkanap, a kiszállítás napja nem tartozik bele.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5418 üzenetére
Tudod, ez a 8 nap kvázi "próbalehetőség", amit vétek nem kihasználni...a bizonytalanságaim abból adódtak, hogy én mindig a meglévő előfizetésemhez, készülékváltással "próbáztam", sosem új előfizetéssel.
A törthavi számlát rendezni kell, azt nem tudom, hogy a befizetett összegből vonják-e le, vagy kiszámlázzák külön.
Ha felhívod őket, sokkal hamarabb kapsz kielégítő választ! (Ami most már engem is érdekel...)
Az új iPhone sem tudja a mobil TV-t?
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5416 üzenetére
Véleményem szerint nem jár retorzióval, hiszen nem tehet róla, hogy a megvásárolt termék nem nyerte el a tetszését! (ez talán magyarázza azt is, hogy valószínű fognak vele szerződni iPhone-ra is!)
Azt nem tudom viheti-e T-Pontba, illetve viszonteladóhoz, én mindig Postán küldtem vissza!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5414 üzenetére
Akkor gondolom meg is szűnik az előfizetése, a pénzt pedig postai úton kapja meg!
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Adobe Indesign
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-Book Off topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest