Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
válasz
droid.04
üzenetére
Szia,
"Személyesen T-Pontjainkban vagy a T-Mobile Partner ügyfélszolgálatokon keresztül is lehetősége van a szolgáltatásra előfizetni, a készülékvásárlástól számított 60 napon belül, a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával."
Forrás
Ez necces lesz, mert bekell mutatni a készüléket...szerk: ez alapján amúgy 12-20között lenne az önrész, ha mégis megtudod kötni.
Nordiknak ment, bocs.
-
DiVaD
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Probléma megoldva. Tehát ha valaki szeretne előtörleszteni, akkor az sima ügy.
A szépséghibája annyi, hogy nem az van, hogy elérhető lesz az összes számla a My T-ben és pipa majd fizetés kártyával, hanem átutalással lehet fizetni vagy személyesen a T pontokban.
(ezért marad nekem a személyes opció) -
DiVaD
senior tag
válasz
motoflug
üzenetére
Szia,
Vegyétek meg egy GSM boltban és akkor tuti független. Ha esetleg valamilyen formában lehetne függetleníteni, akkor meg ugrott a gari (most nem jövök az illegalitással, meg a szokásos sablon szöveggel, gondolom ezt magadtól is tudod). De amúgy puding próbája az evés, odamész és rákérdezel. Mondjuk tuti elhajtanak, de az már más dolog.
ON: Ha esetleg szeretnék előtörleszteni akkor azt csak személyesen tudom megtenni vagy a 1430-on is tudják nekem aktiválni, hogy neten tudjak fizetni? (mondjuk 2-3 hónapot)
-
DiVaD
senior tag
Ha most kötnék újra hűséget egy meglévő előfizetésre akkor aktiválódik a VOIP tiltás, igaz? (Mozaik XS)
Illetve nem tudja valaki, hogy hol lehet taperolni egy BB Z10-et élőben?

-
DiVaD
senior tag
Rison77: Nem tudom, hogy milyen telefonod van, de létezik egy Mobilvásárlás nevű program iOS, Android és WP alá, amivel kitudod ezt próbálni (előfizetéssel tuti megy, de szerintem domino-val nem; de egy próbát tegyél szerintem)
punky10: Nekem a lakásban pont az asztalomnál alig van térerő... Át kell mennem a szoba másik felébe, ha valakivel beszélni akarok. Csak T-Mobile, a többi megy mindenhol...

-
DiVaD
senior tag
Kérdés webshop-ra... mi van akkor ha rendeltem 2 dolgot, amiből kiderült, hogy nekik 1 van meg?
Egy Nokia töltő meg egy Apple HDMI adapter.
Nem kezdtem el verni az asztalt az Árkádban, mert ami igazából kellett az volt (HDMI adapter), de csak az Apple kiegészítőt szerintem közelebb is megkaptam volna.... helyettesítő termék sincs nekik (csak ezt az 1 nokia töltőt lehet kapni a T-nél ami jó nekem, tehát az nem lett volna megoldás, hogy verem az asztalt, mert ez nem egy memóriakártya volt, hogy akkor 2GB helyett adjanak 4GB-osat pl.) -
DiVaD
senior tag
Restore nem kell hozzá? Csak egy tipp.

szerk: szifon.com, tehát szerintem azért hívd fel az ügyfélszolgálatot is, biztos ami biztos.
-
DiVaD
senior tag
válasz
cris78
üzenetére
Szerintem már egy ideje nem éri meg alap előfizetéssel telefont venni. Max. akkor ha muszáj a részlet.

Én is nézegettem folyamatosan az XS-ben lévő árakat... hát, inkább lemondtam a T-s telefonokról és kb. ennyi a történet. Majd ha 2-3év múlva cserélek, akkor lehet függetlenül veszek valamit és kész (ha akkor mondjuk elkezdene szaggatni az alap dolgokban is a jelenlegi telefonom (pl. fórumozás, stb... tehát semmi komoly)). -
DiVaD
senior tag
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
Semmi extra, ha csak most késel vele és decemberben befizeted. Van viszont késedelmi díj, ami kb. 100-200Ft lehet. Viszont ha több hónapot nem fizetsz, akkor jön a korlátozás (kimenő hívás, majd a bejövőt is letiltják). Utána meg a felszólítás, majd később a végrehajtó,stb...
-
DiVaD
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Lehet, de van költsége.
Kb. 4ezer forint emlékeim szerint.szerk: Vangelis infója pontosabb.
szerk: T-Mobile
-
DiVaD
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Mondjuk ez is igaz...
De mondjuk net +1k és kb. 6-ból van egy SMS nélküli Next M díjcsomagja az embernek , ami publikusan 11ezer lenne... Évi 60rugó marad a zsebben. Valahogy megértem a T-Mobile-t is... 
És most em azért írtam, mert nekem nem lehet. Mozaik XS-ben vagyok és még néha ez is sok, de az eco + net kombó is ennyi lenne kb., ezért marad ez -
DiVaD
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Tudtommal társkártyás előfizetésre semmi esetre se tudsz átváltani. Mivel az "mellék" előfizetés, nem fő.
-
DiVaD
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
My T-mobile és onnan OTP direkt.
-
DiVaD
senior tag
Az normális mostanság, hogy most fizettem ki a számlákat, a pénzt levonta, de a My T-Mobile-ban még mindig aktívak, tehát betudom őket újra fizetni?

update: kiléptem, majd be és jó lett.
-
DiVaD
senior tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek szerint a régieket nem bántják.
-
DiVaD
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát akkor az 2 év múlva is érni fog legalább 5-6ezret. Nézd meg milyen árakat kérnek amúgy.
De ha írsz adás-vételit akkor még meg is vehetik tegyük hozzá (bár azzal szerintem pont elég vagy a só hivatalhoz, mert ismerve a magyar polgári peres gyakorlatot, évek mire valami döntés születik és akkor se biztos, hogy az eredménye meg lesz). Én egy ilyen pesszimista vevő vagyok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DiVaD
senior tag
erdoke: Azzal már bőven megéri, ha szükség lenne rá.
De azért emiatt nem váltanék a jelenlegi XS-ről, mert nálam van olyan, hogy 2 hétig nincs is használatban a modem (aztán meg kell folyamatosan megint).westcoastog: Ha mindenki betartaná ezt, akkor kb. fele ennyi szifon hirdetés lenne. Eladhatod, max ha nem fizeted akkor a következő tulaj szívja meg. Tegyük hozzá, gerenctelen dolog, pl. emiatt nem vennék soha szolgáltatófüggő telefont, ami előfizetésre lett vásárolva.
-
-
DiVaD
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Hát annyira nem fontos még, csak eljátszottam a gondolattal. De mivel kevesebbet beszélek "idegennel" (tehát nem a családi opción belül), ezért szerintem marad az, hogy váltok Mozaik XS-re, az elég (az adatforgalmam is kb. 300MB-nál megáll, hogy a metrón frissítem az app-okat amiket engedd (max. 30MB/db)).
szerk: T-s dolgokból lesz még "akció" szerintetek? Érdemes még regisztrálni az akcionekem.hu oldalon?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok,
Az alap, hogy hűség után drágább egy telefon a T-nél, mint ha új előfizető lennék?
Ikon200-ban vagyok, de nincs hűségem.
Új előfizetőként
Jelenlegiként -
DiVaD
senior tag
válasz
Nyirike
üzenetére
Mondjuk Én pont nem a németekre gondoltam, de ott is kb. így van. Nem tudok németül, max. 2 szót, de ezt találtam: Kép
Ezek szerint ott 6 napot van nyitva a T-Pont 10-20ig. És kész. A vasárnapi pótlék pénzt inkább hagyjuk... de ez már másik dolog. Itthon így működik, ha gondolod írhatsz 3-4 panaszlevelet, sok minden nem fog változni, mivel kevés ember nem tudja nem megoldani, hogy eljuttassa a telefonját munkaidőben. Ezért nem érné meg + X embert felvenni, a vasárnap miatt.
-
DiVaD
senior tag
válasz
Nyirike
üzenetére
Emlékszem, mikor akartam venni telefont részletre, engem is próbált rábeszélni a csaj biztosításra, de mondtam, hogy nem. Erre egyből jött, hogy akkor mobilelőleget fizessek... mondtam, akkor sziasztok és megvettem egybe kb. 2 hónap múlva egy másik telefont (i4-et akartam és i4s lett belőle).
A vasárnapi dologhoz... tényleg lehetne mondjuk 2 műszakot alkalmazni hétköznap, esetleg szombaton egy rövidített nyitvatartást, de akik sírnak a vasárnapi ügyintézés miatt, azok nagyjából soha nem dolgoztak hétvégén. Legalábbis szerintem. Szerencsére már nem kell nekem, de tudom milyen szar. Meg a plusz költségeket ki fizeti meg ilyenkor?
"Bezzeg" külföldön szinte alap, hogy vasárnap kb. semmi sincs nyitva, mégse megy a rinya...Amúgy az utolsó mondatod miatt nem kötöttem biztosítást én se (igaz, nekem fentebb kezdődött a móka), mert kb. annyit is ér, amennyit fizetsz érte sajnos.
Tudom már lerágott csont, viszont a Telekom alkalmazás egész jóra sikerült, mert legalább látom a számlákat, remélem kb. annyira könyű onnnan befizetni is, mint a telekom.hu-ról, mert kb. csak azért nyitottam meg eddig is az oldalt.
szerk:
lugosi: Egy pillanatig nekem is feltűnt, de aztán rájöttem, hogy mikor kiválasztottam a telefont, ott voltak a csomagok, ebből gondoltam Én is, hogy a készülék ára határozza meg a biztosítási árat. -
DiVaD
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
A quick-et is regisztrálni kell! Úgy mint a többi áruházláncos/benzinkútos SIM-et. Ha nem regisztrálod, akkor emlékeim szerint X nap után használhatatlan lesz (vagyis inkább úgy mondom, ha kamu adatokat adsz meg).
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
A netes önkiszolgálóban hol tudom pontosan megnézni, hogy meddig tart a hűségem?
Régebben rájöttem, de most nem találom...
szerk: megvan... a díjcsomagváltásnál kiírja automatikusan. Önfejlődés csodákra képes...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De igazából az lenne az ésszerűbb, ha az utolsókat húznák ki.
Mondjuk a logikát néha felesleges keresni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De azért emiatt nem váltanék a jelenlegi XS-ről, mert nálam van olyan, hogy 2 hétig nincs is használatban a modem (aztán meg kell folyamatosan megint).

dptrsk