Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kattamaki
csendes tag
Nekem 1 hete jött értesítés:
Build number. ...140 c430
GP 2026 február 1.
ASP level 2026 március 1. -
osonte
őstag
Nekem is ma megjött a frissítés, de a Play biztonsági szint 2025. november 1.-en maradt: [kép] . Talál rá 60MB-os frissítést, de amikor telepítené, akkor belefagy és újraindul a telefon, nem megy fel soha... Ezért most nem akarom újrarakni a telefont, több banki app, meg minden is van rajta, kb egy napom rámenne, remélem megoldják egyszer.
-
osonte
őstag
Elhiszem, azt nem is szoktam használni. A telét azért szeretem, mert mostanában többet adok-veszek és ha például az asztalon fényképezek több dolgot, akkor a kép mindenhol éles marad. Még a számlán a betűk is látszódnak. Én csak tiszta ablaküvegen keresztül csináltam holdfotózást, ahhoz képest jó lett, de nem tudom mennyire AI... Minden bizonnyal van a piacon még jobb fotós képességekkel rendelkező telefon, de ezzel is lehet jó képeket csinálni. Mondjuk ha valaki ért a fotózáshoz, az még az olcsóbb telefonokból is csodákat hoz ki, persze az árához képest.
-
Dhampir
félisten
A Portré mód általában jobb minőségű képeket készít a gyárilag beállított értékekkel.
Korábbiakban kipróbáltam a holdfotózást is, és ugyan már észrevehető az AI belenyúlása, de utólagos szerkesztéssel mégis egész érdekes képeket lehet vele készíteni. Persze az kérdéses, hogy használ-e valamilyen "sablont" ilyenkor, de nem tűnnek egyformának az elkészült fotók. -
osonte
őstag
Megmondom őszintén, amióta megvan a telefon, csak eladásra fotóztam műszaki terméket beltérben. Ott a 3x-os tele optikát szoktam használni, azok a képek jobbak, mint a 200 ezer Ft körüli telefonok voltak korábban. Még az előző Honor Magic 7 Pro-val voltam természetben, azok a képek is tetszettek, de az régebbi szoftverrel volt, lehet azóta több AI képjavítást tettek bele... Többször fotózom én is ugyanazt és vannak jobb és rosszabb képek.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
bokarcsi71
üzenetére
https://callrecorder.skvalex.com/get
Shizuku meg github. Ez azért kell, hogy root nélkül is hozzáférjen az adatfolyamhoz. Nem mikrofonból és hangszóróból vesz fel, hanem az adatfolyamot. Tökéletes a minősége. Githubon le van írva a shizuku beállítása. -
jaszy76
aktív tag
Hívásrögzítés: skvalex + shizuku. Tökéletes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Na, akkor az fura. Esetleg még a c430 - c431 szoftver verzió amiben különbözik a 2 teló?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bokarcsi71
üzenetére
Az 2 éve frissült szerintem kb. utoljára. Az android verzió nem lesz jó neki. Mi a másik telefon és az android verziója?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bokarcsi71
üzenetére
milyen appról van szó? Lehet nem jó verziót töltöttél le, nem kompatibilis android 16-al, stb. Google Play áruházból letöltve ilyet nem kellene csinálnia.
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok.
Miért nem tudok telepíteni? Azt írja ki a telefon a telepítésnél hogy nem csomagként telepített alkalmazás. -
osonte
őstag
válasz
laci laci
üzenetére
Ne is említsd... Egyre jobban azt érzem, hogy papíron minden többet tud, de mégis egyre nehezebb alapdolgokat megcsinálni és szerintem instabilabbak is lettek az eszközök.
Honornál is kuka lett a gyári hívásrügzítés a Honor tárcsázós telefonoknál. Amióta Andoid 16 van, azóta minden nap töltöm, de alig használom a telefont, szerintem előtte jobb volt. Mondjuk nem panaszkodhatok, mert valakinek a Google Pay fossa el magát és nálam általában csak telefon van (nincs fizikai kártya, sem készpénz), sokat fizetek telefonnal. Nekem a két legfontosabb dolog, hogy egy telefonnal lehessen telefonálni és fizetni, fura de 300-500 ezerért erre nincs garancia 2026-ban. Régen "butább" telefonok voltak, viszont amit tudtak az nem volt kérdés, azt atomstabilan tudták.A szemkímélésre már csak a Honor figyel (PWM) és Xiaomi, de az is romlik ezen a területen, korábban 4000 körüli Hz-en villogtak, most meg a 17 Ultra is már csak 2160Hz-et tud, ami régen az olcsób Poco-knál volt jellemző és bántotta a szemem. A Xiaomi-nál a Bootloader nyitás meg kb pilótavizsgás és a csillagok állásán múlik...
Volt iPhone 17PM, egy fokkal jobb, mint az Android, mondjuk valamiben azért rosszabb, de ott sem kolbászból van a kerítés.
Lassan ott tartok, hogy csak bírja a szemem, telefonálni és fizetni lehessen vele és többi meg mindegy, mert senki nem tud értelmes telefont gyártani. Régen 1-2 havonta cseréltem, de abba is belefáradtam. Szóval negatív a hozzáállásom a dolgokhoz, de lehet velem van a gond.
-
ghiottone
nagyúr
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
A kis mákos C431-el.
Mondjuk gyári hívásrögzítés nincs már ha jól tudom, csak a Honor tárcsázó, üzentküldő. Tegnap este már tolták a Reddit-en, hogy megérkezett a C431-re ez a frissítés. Nálam C430-nál, jó ideje jelzi, hogy van Google Play-rendszerfrissítés, letölti és a telepítésbe belefagy, újraindul és marad 2025. novemberi szinten. Ami Android hiba lenne elvileg, mert a feleségem több mint 3éves Xiaomi telefonja, akik szintén nem a frissítésekről híresek, ott is belefagyott a telepítésbe, de a Xiaomi 1hét alatt megoldotta és most neki már rég sikeren települt, 2026. februári biztonsági szinten van... -
ghiottone
nagyúr
Márciusi frissítés megjelent nálam a próbaverzióra rábökve:
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Akkor nem erőltetem tovább, nálam is ugyanez a Honor... Köszi!
Én már nem is próbálkozok mással, csak a Honor PWM szabályozása felel meg. Sajnos így is gyorsan romlik a látásom, de legalább a telefon kijelzője tudom, hogy nem bántja a szemem. Már a Xiaomi PWM szabályozása sem mindnek a régi, pedig még azok voltak jók. Várom majd a Honor Magic 9 Pro-t, hátha 6.9"-os lesz
(tudom egy év múlva), akkor tuti arra cserélek és maradok a márkánál. -
ghiottone
nagyúr
Most nézem a Signature-t megint 81 mb-ot írt, de a telepítés után újraindítottam, majd magát újraindítja és utána most is írja, hogy ott a 81 megás januári frissítés....
Annál most tettem még egy próbát, de csak fárasztja a szemem a kijelzője. Fotói néhol természetesebbek, mint a Honornál. Jó teló lenne amúgy, csak a pwm szabályozása valahogy nem az igazi.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Google Play-rendszerfrissítés Nálatok sem megy fel? Letölti, újraindul a telefon, de telepítés közben megint újraindul, így állandóan bedobja ugyanazt a biztonsági frissítést: [kép] , tegnap óta próbálkozok. -
Sty01
tag
Srácok, valaki tudna segíteni. 2 sim-et használok hol tudom beállitani hogy melyik sim-röl küldje az sms-t? Én nem állitottam semmit de automatán a 2.-ról akarja küldeni?
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Nem tudom igaz -e, de valahol írták, hogy nagyobb akksi van benne fizikailag, de szoftveresen van lekorlátozva és ha ez igaz, akkor meg úgy érzem ha jól feltöltöm 100%-ig, akkor van hogy 11 órát kibír 100%-on, persze akkor nem használom sokat, de arányosan sokkal többet kibír feltöltve, mint utána ahogy merül. Amúgy én is nagyon elégedett vagyok, simán 2 napokat használom, bár csak 1 sim aktív (2 van benne) és az óra miatt az AOD is ki van kapcsolva. Remélem majd egyszer ha lesz Magic 9 Pro, akkor 6.8-6.9" lesz, akkor az lesz a következő telefonom, addig nem is akarok cserélni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
Szerintem elég a 66wattos is.
Eddig az aksiban is kellemeset csalódtam. Az én haszálati szokásaimmal, 2 simmel, 5 óra feletti kijelző idővel, 2 óra feletti telefonálással, játék nélkül kereken 2 nap után 12 százalékon állt a teló. 400 Pro is ennyi körül teljesített és a 6000-es aksis Op13.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Sikeresen elhagytam a töltő kábelt és a fejet.Ahoz,hogy ne nagyon fájjon mindkettő és valamennyire közel legyen a gyári hoz,az alzában melyiket válasszam?Köszi előre is..
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Jó használatot hozzá, gyorsan megszokod szerintem. Nekem iPhone 17PM után meg a Magic 7 Pro volt könnyű és kényelmesebb.
Tegnap megfogdostam a Magic 8 Pro-t, egyik kezembe az a másikban meg a 7 Pro, nem cserélném el semmi pénzért. Nekem kell a nagyobb kijelző és jobban is tetszik a régebbi modell, ráadásul olcsóbb is volt...
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap megérkezett nekem is a teló. Szokni kell a méretet és a súlyt a lájtos Edge 70 után
. A Magic6 Pro fóliája tökéletes volt erre is. Hangszóró az tényleg eléggé jó, ilyet még nem hallottam telefonban eddig.
Először valahogy sikerült törölni az időjárás appot, majd az apkmirroror leszedettben meg reklám volt. Keresgélek + mondja a tesóm (1,5 éve használ Magic6 Prot ajánlásomra), hogy ott a Honor alkalmazásbolt appban, szedjem le onnan.
-
osonte
őstag
Ott is eredeti lesz (Euronics). Amúgy az MM-nél van olyan, hogy azt mutatja a neten, hogy nincs készleten az áruházban, de amikor bemegyek a boltba egy komplett sorvég tele van töltővel.

Régen, amikor megjelent a 7 Pro, akkor volt az MM-ben ugyanannyi pénzért gyári 100 Wattos töltő, de USB-A csatlakozóval és járt hozzá a kábel is, szerintem azt kivezették, mert már nem látom. Amúgy gondolom úgy vannak vele, hogy a telefonhoz jár a kábel, akkor a töltőhöz nem adnak, mert mindkettő USB-C. -
macy
addikt
Én az MM-ben vettem a 66-ost mert nem volt nekik 100-as. Aztán pár nap múlva bementem az Euronicsbe szétnézni, mert bővítették az üzletet és megláttam, hogy van 1 darab 100-as töltőjük, meg is vettem gyorsan. Otthon meg csodálkoztam, hogy nincs hozzá kábel. A telefonhoz nem jár töltő, a töltőhöz meg nem jár kábel.
-
osonte
őstag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Más nem fogja tölteni 100 Wattal, csak a gyári, plusz még lehet élettartamban is jót tesz az akkunak, mert ehhez a telefonhoz tervezték a töltőt.
Én csak MM-ben venném meg 16 ezerért a gyári töltőt (személyes átvétellel), az garantáltan nem hamisítvány. Vannak olcsóbban is, nekem mindig amikor spóroltam kb 4 ezret egy töltőn és máshol vettem fele tanúsítvány hiányzott róla, hamisítvány volt. Ami hamisítvány, ott általában a védelmen spórolnak, mert ritkán van gond, de én már láttam töltőt, olcsó tápkábelt kigyulladni, szerintem nem ér annyit, hogy tüzet okozzon, mégha kevés is az esély, de megvan rá, főleg ha valaki állandóan bedugva hagyja a töltőt.
Nekem pont 2 Poco-m is volt előtte, szerintem jobb a Honor rendszere, bár szeretem a Xiaomi telefonokat is. -
ghiottone
nagyúr
válasz
CarryPotter
üzenetére
Nem ismerem a Pocot annyira, de most egy céges Redmi Note 14 Pro-t használok pár napja, amíg nem ér ide Németből a Honor. Sajnos annyira félelmetesen nincs sehogyse optimalizáva a rendszer a Xiaoimin, hogy az félelmetes. Az F8 Ultrán valószínűleg a proci ezt kisimítaná, de hogy annyiért, amibe az is kerül még a reklámokat is ki kelljen kapcsolgatni hát köszönöm, de nem.
Amúgy különben csak 2 dolog miatt kértem Xiaomit Samsung Galaxy A56 helyett (ezt lehetett volna még választani):
1. pwm szabályozás - abban ügyesek és mivel érzékeny a szemem, így a Samu kiesett.
2. Van Xiaomi Pad 7-es tabletem és azzal semmi gond.
Én, ha nem a játék az elsődleges szempont, akkor nem választanám a Pocot. -
ghiottone
nagyúr
válasz
CarryPotter
üzenetére
Mire szeretnéd használni?
Kamera miatt inkább a Honor, Játék - Poco. -
CarryPotter
tag
Sziasztok, szerintetek magic 7 pro vagy poco f8 ultra?
-
ghiottone
nagyúr
Én még ezt a verziót kedvelem - jó a fogása a toknak, nem vastag és szerintem minden telómhoz veszek 1 darabot - most ehhez is gyorsban vettem egyet. Amúgy meg a Honorjaimnál mindig volt egy erősebb, minőségi tok is, egy Tudia MergeGrip személyében.
-
osonte
őstag
Igen, rendes TOF 3D szenzor van benne, elfogadják a banki appok és sötétben is működik. Mondhatni ugyanaz.
Töltőből én a gyárit venném, a 100 Watt-ost, nekem is 16 ezer Ft volt MM-ben. Én úgy gondolom, hogy nemcsak a leggyorsabb töltést tudja egy gyári hozzá való, hanem akku élettartamban is előny lehet, szerintem. Viszont csak Telekom/MM-be vedd, gsm boltba ne, mert ott szoktak Ali-s hamisítványok lenni.
Nekem ami miatt kiesett a 8 Pro a kisebb kijelző, annak kicsit jobb a tele kamerája (3x vs 3.7x), de nincs az előlapi kamerában AF, a főkamera már fix blendés, ugyanaz a hangszóró van mindkettőben és szerintem a rezgőmotoron sem változtattak, illetve előnye még a nagyobb akksi annak ellenére, hogy kisebb a telefon (mondjuk nekem a 7 Pro akksijával sincs gondom). Ja meg a plusz gomb van 8 Pro-n, illetve +1 évig frissül. Biztos van még különbség, de talán ezek a fontosabbak. Szóval valamiben van előrelépés az új modellben, de visszalépés is van. Ezeket figyelembe véve, meg az árakat, számomra a 7 Pro jobb választás volt.
-
zzola
titán
Még egy kérdés: az arcfelismerés hasonlóképp működik, mint iPhone-nál?
-
zzola
titán
Médiában kint volt a 7/8 PRO is. Nem sok különbséget véltem észrevenni köztük, talán a 8 kijelzője fényesebb.
Egy ár/érték bajnok töltőfej kellene, nekem a 25W-os a legnagyobb itthon. Láttam van HONOR 66 és 100W-os is, utóbbi 15k a Telekom üzletben. Vagy nézek nem Honort, hanem sima PD 3.0/3.1-est.
-
osonte
őstag
Én is Alza-ban és annyiért vettem. Pont hogy a súlyát szerettem meg elsőre a legjobban, ugyanazzal a tokkal (az iPhone-nál MagSafe-es volt, amúgy meg mindkettőnél a fekete premium tok MM-nél), sokkal könnyebbnek érződik és mintha tokban vékonyabb is lenne, meg jobb megfogni. Elvileg tokban mérve a 17PM 284gramm volt, ez meg 257gramm. Szerintem ennyiért nem találsz jobb telefont, ha online rendeled, akkor van 14 napod kipróbálni. Nem is érzed, hogy egy 600 ezres telefonról váltasz és azért ez így kb a fele. Anyaghasználat, hangszórók azok jobbak, haptika, fényképező, sok minden hozza az iPhone szintet.
Az One-nál VoLTE és VoFiWi is megy:
Ja és ezen van rendes "FaceID", ami szintén könnyíti a váltást, ha hosszászoktál.
MM-ben már lehet a Magic 8 Pro lesz kirakva, nem tudom. -
zzola
titán
Én is épp 17PM utódját keresem. Szemezek ezzel a játékossal. Ma megnézem MM-ban, ha jól emlékszem ott van kiállított darab. Picit bumszlinak tűnik, mintha egy készülékházra ráültettek volna egy kijelzőt.
Yettelnél feltöltősben 280k, de kifutó, szerintem már nem elérhető sajnos. Marad az Alzás 333k.Azt tudja esetleg valaki, hogy a One-nál (Vodafone) működik a VoWifi?
-
osonte
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Most Edge 70-esem volt a 400 Pro után meg egy Op13. Az Op-t hamarabb elvitték és az Edge 70 is elment 2 napja. Amúgy a Signature lesz a cél, de az még pár hét, így aukción keresgéltem és sikerült szerezni egy Magic7 Pro-t. Összehasonlításra is jó lesz majd a Motorola mellé. -
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Szia!
Jó használatot hozzá!
Nekem korábban volt már ilyen telefonom, de akkor még Magic OS 9-el, amúgy akkor sem volt rossz telefon, csak szeretek cserélgetni... Pár hete lett újra nekem is ez a telefon, mert előtte egy iPhone 17 Pro Max volt, de egy hét után teljesen kicsinálta a szemem (PWM). Mondhatni így magasan volt a "léc", mert az iPhone elég jó telefon, végül ezt találtam a legjobb választásnak, főleg nyomott áron, mert akkor már jött az új modell (ami nekem nem tetszett eleve). A lényege az egésznek, hogy rengeteget dobott a telefonon a Magic OS 10, sokkal jobb telefon, mint amire emlékeztem. Megcsinálták például a rendes haptikát, mert az elég gagyi volt régen, de a szoftver miatt. A hangszórók neg amúgy is brutál jók, kijelző is, szóval szerintem tetszeni fog Neked is a telefon. Ja a kamerával sincs gondom még az iPhone után sem. -
ghiottone
nagyúr
Sziasztok!
Német ebayről most én is szerettem egyet. A 200 Prot kedveltem, a 400 Pro kamera képeivel már nem voltam annyira kibékülve. Kíváncsi leszek a magic os 10 milyen lesz + a kamerák. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Frissítés települt: 10.0.0.134
A rendszer biztonsága érdekében beépítésre került az Android biztonsági javítása (2026. január). -
osonte
őstag
Sziasztok!
Korábban már volt ilyen telefonom, azóta jó sok telefon cserélődött és utolsóként egy iPhone 17PM 1 hét alatt kinyírta a szemem, így újra ezt tűnt a legjobb választásnak, főleg az Alza-s árral (333 ezer Ft).
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek érkezett rá MagicOS 10, neki C430-as modell van? Azt hittem azonnal arra frissít, de egy kb 8 GB-os frissítést töltött le MagicOS 9-re, még szeptemberi biztonsági szinten. Szeretnék most beleköltözni teljesen, de főverzió frissítésnél alapból újrarakom a telefont (megszokás, illetve hiba sincs sose úgy). Azért érdekes, mert valakinek meg már 1-2 hónapja lefrissült. Most próbálkozok Honor Suite-val, de az meg csak karikázik 10 perce.
Tuti ha belakom a telefont minden banki appal stb, akkor 2 hét/1 hónap múlva kezdhetem megint a beköltözést, amennyiben érkezik a főverzió frissítése...
Lehet sok mindenkinek még a régi rendszer van és így a normális, ez miatt kérdezem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Két dolog érdekelne a HM7Pro-val kapcsolatban.
Az első és talán számomra legfontosabb; átlagos felhasználás mellett mennyit bír az aksi?
A második, tényleg bekerült a készülék a Honor 7/7 frissítési ciklusába ?
Előre is
-
MLaci80
újonc
Sziasztok, használ valaki GCam ot? Találtam a neten jópárat, de telepítéskor kiírta, hogy vírust tartalmaz. Most találtam egyet ahol nem adott hibát, és a HM7pro hoz is van config file. Ha valaki szeretné kipróbálni [link]
-
Dhampir
félisten
Ma megérkezett a frissítés.

-
macy
addikt
Szerda reggel ez fogadott a kijelzőn. Mi a bánat?
-
dongasre
tag
Pd töltővel mi a max? Ki mit használ?
Megjött nekem is a frissítés
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Tervezek venni egy Magic 7 pro-t , de azt olvastam több helyen is, hogy ez a Snapdragon proci túlmelegszik/akadozik...mi ebből a tapasztalati valóság

-
dongasre
tag
Hali! Sikerült ma vennem egy magic 7 et de se híre se hamva az új rendszernek....nektek megérkezett? 😟
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Hol lehet most a legjobb áron beszerezni?
Magic 8 pro-t szerettem volna, de mire jön az késő, egy idegölő xaomit gyilkolok kellene egy jó megoldás... -
Inarus
addikt
Pixel.
Szép képeket lő a Honor, de a Pixel algoritmusa jobb. Ha még a videózás is számít, ott továbbra is azt mondom, hogy a legtöbb kínai gyártó inkább insta kompatibilis tartalmakat állít elő és kevésbé a szép, neutrális színkép a fontos. A Pixelnél is vannak hiányosságok, de én sokkal szebbnek találom a végeredményt, amit a Google kamerája kidob. -
Tigo
tag
Sziasztok
Van olyan, akinek volt Pixel 10 pro xl-je?
Pixel 10 pro xl és Honor Magic7 pro között nem tudok dönteni. Fotózás a fő szempont.Köszi
-
Sty01
tag
Sziasztok! Nemrég váltottam S23 Ultra-ról Magic 7 Pro-ra. Még barátkozunk és volna egy kérdésem. Aki esetleg használja az autóban zene lejátszásra sima bluetooth-on, hogy tudom beállitani hogy minden ki-be szállás után automatikusan elinduljon a zene? A többi telefonomon ez beálitás nélkül müködött de itt most mindig a telefonon el kell inditani a zenét. Ezt mindig meg kell tennem
-
Sty01
tag
Samsung S 23 Ultráról válztottam. Ki honnan milyen vékony tokot és üvegfóliát használ a telefonhoz és honnan vette?
-
macy
addikt
válasz
djsweetboy
üzenetére
Köszi, rányomtam én is a frissítés. Megnézem majd látok-e valami különbséget.
-
MLaci80
újonc
Ma jelezte nekem, hogy van frissítés, ez már nem próbaverzió. Érdekesség, hogy a próba verziónál 3.13 GB t írt, most meg 4.09GB-t. verziószámra ugyanazt.
-
MLaci80
újonc
válasz
djsweetboy
üzenetére
Kamera minőség nem romlott?
-
diskeeper
csendes tag
Én felraknám ha végre felajánlaná.

-
macy
addikt
Senki nem rakta még fel a MagicOS 10-et? Nem merem feltenni
-
sonice
tag
Nálam most érkezett a frissítés.. Indul a teszt 😁
-
MLaci80
újonc
Nekem próbaverziónak felajánlja, de nem mertem felrakni, egy fb- s csoportban azt írta valaki, hogy a kamera gyengül.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Még nekem sem érkezett meg a MagicOS 10.

Ami érdekes, hogy a Google Play-rendszerfrissítést "A telefon névjegye" menüből szoktam frissíteni, azt alapból nem ajánlja fel. Lehet, hogy ez beállítás kérdése? Nálatok is így van?
-
macy
addikt
A MagicOS 10 nem Android 16-ra jön?
-
Keny.
tag
Sziasztok, valaki felrakta már a Magis OS 10 et? Nekem csak próbaverzióként elérhető, ott írja is a váltotásokat, de kíváncsi vagyok érdemes e feltenni, van e felhasználó szinten valami amiért érdemes, vagy inkább ne.
-
sonice
tag
Tegnapi akksi SOT idő.. Nálatok hogy alakul?
Vegyes használat 4G plusz Wifi, net, messenger..
-
jovás
senior tag
Nekem ma jött frissítés.
-
sonice
tag
Sziasztok.
VoLTE hol kapcsolható be?
Szolgáltató szerint aktív de a kijelző nem mutatja az ikont illetve nem is működik hívás közben a net.
Wi-fi hívás opció engedelyezve. Köszönöm -
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Remélhetőleg hamarosan csatlakozom én is. HM5 prorol az akksi miatt muszáj vagyok váltani pedig tökéletes az is... Coolmobile oldalról esetleg rendelte valaki? Az lenne a kérdésem hogy van 2 különböző ár ugyanarra a telefonra (szín is azonos) vajon mi lehet a különbség vagy semmi?!
-
Tigo
tag
Sziasztok
C430-on (Alza) akkor működik hívásrögzítés "mókolás" nélkül?
Köszi
-
jovás
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten költöztem erre a telóra, az előzőn (Huawei Mate 10 Pro) működött a VoWifi, ezen viszont sajna nem.
A telón elvileg minden be van állítva, újra is lett indítva, a modem is, több hálózaton is próbáltam, tehát elvileg a telón nem gömbölyű valami.
Valaki tudna ebben segíteni?
Köszönöm szépen!
-
jaszy76
aktív tag
True Phone tárcsázót használtam évekig, a saját hívásrögzítő rendszerével. Aztán kipróbáltam a frissített google tárcsázót, felraktam skvalex hívásrögzítőjét, és teljesen elégedett vagyok velük.
Ráadásul skvalex integrálja a tárcsázóba a kontaktok alá a rögzített hívást is. -
sonice
tag
Saját Honor naptárba mentett események nem jelennek meg a Google naptárban. Erre van megoldás? Köszönöm
-
jovás
senior tag
Érdeklődnék hogy hívásrögzítőt lehet már rá mókolni? Mate 10 Pro-ról jövök, és azon már nagyon megszoktam, rövid az agyam, és így vissza tudom hallgatni miről szólt a tárgyalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- alza vélemények - tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk gyári hívásrögzítés nincs már ha jól tudom, csak a Honor tárcsázó, üzentküldő. Tegnap este már tolták a Reddit-en, hogy megérkezett a C431-re ez a frissítés. Nálam C430-nál, jó ideje jelzi, hogy van Google Play-rendszerfrissítés, letölti és a telepítésbe belefagy, újraindul és marad 2025. novemberi szinten. Ami Android hiba lenne elvileg, mert a feleségem több mint 3éves Xiaomi telefonja, akik szintén nem a frissítésekről híresek, ott is belefagyott a telepítésbe, de a Xiaomi 1hét alatt megoldotta és most neki már rég sikeren települt, 2026. februári biztonsági szinten van...
Ja és ezen van rendes "FaceID", ami szintén könnyíti a váltást, ha hosszászoktál.