Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
ph Az egyszerre érinti a Zen és Zen+ magokkal dolgozó normál és a Threadripper kiadásokat is.
-
Szeptember 26-án érkezik a Xiaomi 14T
ma A renderképekre viszont már egy másodpercet sem kell várni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz morphin #30444 üzenetére
Lehet nem Aranykártyásnak is vásárolni 0% THM-el részletre, de csak boltban (és telefonos rendelésen), online 10% kedvezmény nélkül, egy hete vettem így telót. Én csak pár ezret "buktam" így, de annyit megért a pont beváltás és a szám megtartás, drágább készüléknél már azért fájóbb lehet a kedvezmény hiánya.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz morphin #30446 üzenetére
Nem, csak telefonon IS vehetsz részletre készüléket előfizetés hosszabbítással, de itt sincs online 10% kedvezmény. Legalábbis nekem felajánlotta az ügyintéző, amikor a készletről akartam érdeklődni, hogy elindíthatunk telefonon egy új készülék vásárlást ha nem akarok bemenni egy boltba (ugye nem garantálta, hogy adott készülék van raktáron ott). Telefonos rendelés előnye, hogy nem kell bemenned, kihozzák házhoz, vagy Pick Pack helyen átveheted 1-2 nap múlva, és van részletfizetés nem aranykártyásoknak is. De ha kell a 10% kedvezmény, azt csak online rendeléskor kaphatod meg, ami nem arany kártyásnak csak egybe fizethető.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
PiE137
senior tag
válasz morphin #30519 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly simán adtak 2 hónappal a vége előtt is újabb 2 évet, és kedvezményesen készüléket, igaz üzletben.
Most meg van olyan kollégám, hogy vett pár hónapja egy 4S-t, nem jött be neki, eladta, most S4-et vett szintén előfizura... Most akkor T-pontba elvileg akármennyi hosszabbítást lehet, csak honlapon nem?
Fogalmam nincs, tiszta kusza számomra az egész T-rendszer. De honlapon azért is jobb lenne, mert akkor esetleg a részletfizetéses konstrukcióba is elgondolkodnék.... -
PiE137
senior tag
válasz morphin #30528 üzenetére
Azért hajlok én is a domino fele, mert akkor legalább a hűség után válthatok lefele is tarifát.
Nekem Mozaik S van, de én se használom ki beszélgetésbe, inkább netbe.
De lehet nálam is XS lesz, aztán ha kifutok a netből, akkor +1000/GB inkább!
MO-n minden szemét drága az emberek fizetéséhez képest. Amcsiba meg 40 dodóért hozzád vágnak egy iPhone-t, ha aláírsz 2 évre!
Féláron kellene adniuk a 200k-s készülékeket 2 évért cserébe, az lenne a korrekt! -
csiben1
tag
válasz morphin #30917 üzenetére
Időközben tovább keresgettem a neten és több helyen is azt olvastam, hogy ez a számlazárás egyéni, mindenkinek máskor van. A szerződés kötés napján van a számlazárás. Tehát én 31.én kötöttem, ekkor is van a zárás.
Azért biztos ami biztos, hétfőn felhívok valami írástudót a T-mobilnál és megkérdezem....[ Szerkesztve ]
You can walk straight through hell with a smile
-
1430
senior tag
válasz morphin #30903 üzenetére
"Most néztem a My-T-t és kiírja, hogy nincs befizetésre váró szla, de elkönyvelve még nem lett szerintem, mert nem tudom se megnézni a júliusi szlát se hűségpontokat nem kaptam még meg. Ez így elég elszomorító..."
Akkor, még egyszer: júliusi forgalom után augusztus 10-e tájt kapsz pontokat.
Ha elektronikus / Távszámlád van, azokat a hónap 4. napja tájt kezdik el betölteni, de 3-4 napig is eltart, mire minden számlára sor kerül. Erről a betöltésről alpesetben email is megy, onnantól elérhető a számlakép."Nincs részlet csak Mozaik S-től?"
Szerintem ezt is kitárgyaltuk már párszor, hogy míg nincs arany szinted, addig legfeljebb üzletben vehetsz részletre telefont a meglévő hívószámodhoz.Ami a többieket illeti, továbbra is szinte minden telefonhoz van részletfizetés, akár tarifahűséggel, akár tarifahűség nélkül. Ha a WebShop nem hoz fel egy konstrukciót, annak oka van. Egyik lehetséges ok a WS hiba.
Amúgy ha ennyire kivagytok egy kis hó eleji honlap problémától, akkor augusztusban kerüljétek a webes felületet.csiben1
Mindenkinek a hónap utolsó napján van számlazárása.zsof Nokia
90 nap után újra kiadhatók a deaktivált számok.balint82
A rendelés során (a kosár összesítésekor) lesz egy mező, ahol meg lehet adni a kuponkódot.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
savoo
addikt
válasz morphin #32262 üzenetére
Az egészben az a legviccesebb, hogy semmi logika nincs abban mi alapján lehet valamit megvenni részletre bármilyen csomagban és mi alapján csak S-től... Tudom, tudom 4G-seket lehet S-től, de ebben rohadtul semmi logika nincs...
Még a 260 ezer forintos 64 gigás I5-öt is meglehet venni simán részletre...Ja amúgy szerintem személyesen sem veheted meg részletre..
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz morphin #33017 üzenetére
valaki? csak a dolog sürgőssége miatt "sietek" ennyire...elvileg 25.-ig lehet valamit okoskodni? Jah azt nem említettem, hogy 2 év Like300 hűség + telefon 24-havi törlesztős megoldással. Így is lehet valamilyen kedvezményt kicsikarni, csak hogy ne szüntessük meg a dolgot?
-
szabogabor10
veterán
válasz morphin #33488 üzenetére
Erről van szó. A csúcsmobilok csak Mo.-n számítanak különlegességnek, más országokban abszolút nem feltűnő, ha valakinek egy iPhone 5s vagy egy Samsung Galaxy S4 lapul a zsebében. Ausztriában is kb. minden 3. embernél iPhone 5-öt látni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ANDROID???
addikt
-
lupus_l
aktív tag
válasz morphin #34296 üzenetére
Délelőtt az sms után egyből rendeltem egy 32-es pendrive-ot.
Rendesen le is vonta a kupont... az előbb vettem át személyesen egy T-Pontban
Gyönyörű rózsaszín volt csak viszont ingyenes voltkavics325i: telekom.hu tartozékok oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz morphin #35035 üzenetére
WS rendelést kézhezvételtől számítva 8 napon belül vissza pattinthatod előfizetéssel együtt,de csak T-Pont veszi át és a szerviz részlegen adható le, Partner üzlet nem foglalkozik vele, esetleg ha kiemelt a Partner üzlet.
Ki kell tölteni ezt a nyomtatványt is.
Ha fizettél érte akkor a pénzt vissza kapod 30 napon belül,jellemzően az utolsó héten küldik vissza a pénzt postán...
-
pinnacle
nagyúr
válasz morphin #35185 üzenetére
Szerintem jobb ha interneten keresztül vásárolsz, mert akkor
"A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon."
Ez a recsegés nagyon szubjektív dolog, azt is mondhatják, hogy ez még belefér. Nekem az LG L5 II, L7 II hátlapja recsegett azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni vele. A S Advance sem illeszkedik pontosan, ott meg azt mondták, hogy ingyen kicserélik.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz morphin #35189 üzenetére
kezeld fenntartásokkal, hogy legtöbbeknek atomstabil nem recseg meg semmi mozgás, mert mindenkinek más az értékrendje.
haver - elhívott magával vásárolni, hogy nézzem már meg a telefonokat neki - megnyomkodott néhányat gsm üzletben, európai és ázsiai példányt is, mindegyik recseget meg ropogott, aztán megnézte a szolgáltatósakat, és végül a t-nél vette meg, mert bár ott sem volt tökéletes, de sokkal kevésbé nyöszörgött, mint a gms üzletben kipróbált példányok.
azóta sokat megnéztem, és szerintem nincs szisztéma, hogy ázsiai, európai, szolgáltatós vagy milyen színű a problémásabb, mindegyikből találtam jobbat és problémásabbat is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ANDROID???
addikt
válasz morphin #35590 üzenetére
Nekem azt mondák a T oldalán chaten, hogy a 8 napos elállás alatt nem lehet T pontba visszavinni készüléket (csak adott címre visszaküldeni a webshopból vásároltat), és ameddig (30napon belül) nem intézik el a papírmunkát addig marad a hűség és nem tudok addig arra a számomra telt rendelni.
Te T -pontban adtad le? Számíthatsz 30 napra elhúzódó ügyintézésre. -
ANDROID???
addikt
válasz morphin #35652 üzenetére
Azt tudom, hogy 8 munkanap, az múlthét csütörtöki átvételtől számolva jövő hét kedden jár le.
Erre gondoltam én is tegnap, hogy ha le is adom nem fogok beleférni az "akcióba", és akkor csak küzdök egy tök felesleges kört.
A tegnapi "akcióról" az általatok írt módon is lemaradtam, pedig az kielégítette volna a lelki világomat, mondjuk egy fejhallgató és egy akár 16-os akár 32-es sd kártya.
Mire rájöttem hogyan is kellene csinálni a leírtak alapján, addigra azt írta "hiba", így nem jött össze.
Ráadásnak, nem is tudtam volna tegnap átvenni, vagy nem Pesten. -
djculture
félisten
válasz morphin #36621 üzenetére
Én még kb 10000-ből egy olyannal találkoztam aki érdekesen viselkedett, a többi nagyon rendes. Mondjuk felbontani fizetés előtt sehol se engednek, szerintem senki se lenne olyan lökött hogy ezt engedje. Törvényileg ez nincs előírva azért van a távollévők közötti szerződés jogszabály, bármi baja lenne fénykép róla (ha sérült) és visszaküld.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz morphin #36624 üzenetére
Mi már mióta net van a kaján kívül mindent rendelünk igy tényleg ismerem lassan az összeset Majd karácsony környékén az lesz a baj hogy nem győzik és mindenféle alvállalkozóknak adják át a cuccok kiszállitását. Na az horror, jönnek mindennel ami megy. 2011-be traktorral állitott ide az egyik ilyen alvállalkozó, hozta a tv-t
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz morphin #38134 üzenetére
Pedig a csapból is ez folyik, ha te egyeseknek arra mondasz igent, hogy megnézed a prospektust/szórólapot, már azt szerződés kötésnek veszi, amit pénzért tudsz lemondani, már ha lemondhatod... Tiszta vicc már lassan...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz morphin #38132 üzenetére
Nem tudom, hogy tudod-e ellenőrizni, nekem negatív tapasztalatom másik szolgáltatóval volt. De ismétlem, kétszeri írásbeli kérésem ellenére se lett meg a felvétel. Szóval az én véleményem az, hogy felvétel csak akkor van, ha a szolgáltatónak jó. Az én esetemben legalábbis így éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- X1 Yoga 8th 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- HP Pavilion 15-ab104nh (AMD A10 -10 mag- / 12GB / R9 M360 2GB VGA / 120GB SSD)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen