Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
-
A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
ph A két színben készülő, Infinity szériás újdonság lebegő dizjnnal különíti el a kamráit, és kompatibilis a "lopakodó" alaplapokkal.
-
Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
it Az Apple-nek meg kell nyitnia a rendszereit a riválisok felé, ebből az EU nem enged.
-
Kiderült, mekkora aksi van az iPhone 16-okban
ma Mindegyik telep nőtt, legtöbbet az iPhone 16 Pro hízott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BéHGT
senior tag
Én amúgy Galaxy S2 és Iphone 4S között gondolkodtam. Itthon szinte mindenem Samsung, Ez elött Omnia, Omnia II, Omnia 7, Galaxy S volt. Csaj kihozott 1 fehér galaxy S 2-t, megmutatta, majd pont a mellettem lévő csaj, aki várakozott az ügyfélszolgálathoz, feltette az Iphone 4S-t a dokkolóra tölteni. Nézte, hogy a Samsungot nézem, majd mondta, hogy ő azt venné meg. Mondom azért megnézném a telefonod... Meg is néztem, de engem valahogy nem fogott meg..... És persze nem 1 "összehasonlítást" olvastam végig. Mondjuk nagyon kevés olyat találni, ahol tényleg teljesen "független" az író...
-
BéHGT
senior tag
válasz domerator #12651 üzenetére
De, olvastam, de nekem soha nem szaggatott be a Galaxy S sem... Pedig azért tele volt rakva pár dologgal.
Egyedül az volt vele a baj, hogy ha hosszabb útra mentem, ilyen 900 km, akkor túlmelegedett, és nem töltött tovább, ne legyen "komolyabb károsodás". S2-nél állítólag megszűnt... majd most kipróbálom Berlinig. -
BéHGT
senior tag
Azért ez a T Mobile garancia elég csöves.. Miért ilyen nyomtatott szemetet adnak?
-
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #12781 üzenetére
Már mondtam, kb az A4-esnek az 1/3-a, ha nem kisebb. Mint amit pl a Telenornál a dobozban tartanak. Ennyi.
-
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #12899 üzenetére
A skype mennyit forgalmat generál telón? Mert múltkor mértem egy oylan programmal, ami állítólag elég hiteles, és 40 perc alatt nem generált 300 KB-t. Ez lehetséges? Nem akarom nagyon túllépni a 2GB-ot, ha tényleg annyit generál, kb lehetetlen is...
-
BéHGT
senior tag
"A benne foglalt adatforgalmaz tartalmazó díjcsomagok, ahol van túlforgalmazási díj (és nincs hozzá a fentiek közül valami még aktiválva), a 80 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt."
Akkor a MédiaMánia L-nél jönni fog 80%-nál, és 100%-nál sms, ugye? -
BéHGT
senior tag
Miért van az, hogy a MobilTV-t most nézem... RTLklubon megy a kölyök klub, rámegyek, majd kiadja, hogy 07:00 Kölyökklub, 220' és mutatja a zöld csík, hol tart. Abba is belemegyek, de persze nem tudom nézni, csak stáblistát, meg hogy mikor vetítik még... Na meg a képeket! És pár csatornánál így van ez... Néha.
No meg mi az a felvétel?
Másik... 3G vagy H+ a jobb?[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Az miért van, hogy ha rendelek egy telefont online, akkor van egy ára. Ez esetben a kezdő 12E ft kezdőrészlet, 12x5800ft a törlesztő. MédiaMánia L-es csomaggal. Ha személyesen boltban veszem meg, akkor ez 20E Ft kezdő részlet, plusz ugyanugy 12x5800Ft törlesztő, és még 20 E Ft-ot kérnek, amit folyamatosan levonnak majd a havi számláról... Ezt hogy találták ki? /Mobilelőleg/
Ja, és voltam haverral 4 T boltban, sehol sem volt fekete SGS 2, valamint az online rendelésnél is csak fehéret lehet kapni... Ennyire elkapkodták a feketéket?![ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Ugye ha 3G-vel vagy H+-al használok telefonon Skype-ot, akkor nem videóhívásként díjazza?! Mert annyira nem olcsó, és egy kicsit sokat telefonáltam így Karácsony előtt... :-))
-
BéHGT
senior tag
Én SGS 2-t kaptam az Eurocenterben lévő T-be, de csak fehérbe... Mondjuk már megszoktam!
Sőt... 15 nap alatt, 6 SGS 2 vételénél voltam jelen, ebből 3at én vettem, és az eurocenteri T-ben 10 felett van még a készülékek száma. Legalábbis ezt mondta a csaj tegnap.[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
T emailt ingyenes tudok igényelni MM L-es csomaghoz? És azt csak telefonon tudok igényelni? Esetleg tudja valaki, melyik opciót kell választani?
-
BéHGT
senior tag
Egy kérdés... "Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül):" Ez ugye azt jelenti, hogy amit most kiír (9856 Ft), abból még nem vonták le a MM L-es csomagban lévő, 10990 Ft-ot?
-
BéHGT
senior tag
Ma van a számlazárás éjfélkor? Mert ha igen, akkor éjfélig még azért van 4 óra beszélgetésem...
Másik.. Hűségprogramban hogy megy a pontrendszer? Miért, mennyit kap az ember? -
-
BéHGT
senior tag
Viszont itt még ugyanúgy a régi árakat írja a tarifacsomaghoz. [link]
-
BéHGT
senior tag
Most egy kicsit én is belenéztem a my T-be... Kicsit furcsa. Eltűnt az, amit mutatott eddig, mármint a havi díj. Nem tudom azért, mert ugye 20E Ft előleget bekértek. Számlázott összegnél csak a telefon havi törlesztője van. Legalábbis azt hiszem. De hogy mennyi volt a múlt hónapban a számlám, arról nem látok semmit...
-
BéHGT
senior tag
Tehát ha a tmobile oldalán nézem a jelenlegi egyenlegem, abban benne van az internet is, meg az sms-ek is? Magyarul nem annyi egyenleg maradt telefonálásra, amennyi hátra van az előfizetési díjból? Mert ugye MM csomagban van sms és net is, és azt utólag vonják le?
-
-
BéHGT
senior tag
válasz blueye #13502 üzenetére
Ez nagyon nem hangzik rosszul. Bár ugye február végéig duplázzák az 1 GB-ot, tehát az bőven elég, hiszen elég keveset netezek mobilról, de egy 1000-ért azt hiszem megéri, és bele is vágok márciustól. Ez mióta van?
A Net&Roll opció aktiválására naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Minden további újra aktiválás után az opció havi díjával azonos mértékű aktiválási díjat számítunk fel. - Miért aktiválná valaki többször is?!
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz dedike #13504 üzenetére
De ezt nem kell minden hónapban megrendelni. Megrendelem március 1.-től, aztán ha nem kell, augusztusban visszamondom, de addig megrendelés nélkül minden hónapban él, vagy nem?!
Remélem addig nem vonják vissza...+ 1 kérdés. A 21/5,7 névleges mit takar a valóságban kb? Ha persze folyamatos a H+...
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
MM-ben mennyi 1 MMS ára T-sek felé?
-
BéHGT
senior tag
Na, 1430 "megtámadlak" itt is! (Mert a Telenor topikba nem jött válasz erre):
"Net&Roll sebesség- és adatforgalmi limitbővítő opció"-t megéri SGS 2-re kérni MM csomag mellé? Ha van H+, érezhetőbb lesz a sebesség-különbség? -
BéHGT
senior tag
Elég erőteljesen ajánlgatják ezt az elektronikus számlát az ügyfélszolgálaton...
-
BéHGT
senior tag
Ha az aktuális egyenlegben nincs benne az adatforgalom, akkor elég érdekes, hogy 6 nap alatt már 4500-nál járok. Ebben van kb 20 sms, és max 30 perc beszélgetés... Ami bőven kijön az MM-es csomagomból, na de mindegy, ez így követhetetlen számomra.
-
BéHGT
senior tag
válasz St3ven #13623 üzenetére
Jól számolja a forgalmat?? Mert nekem ajánlották a Traffic Monitort, de szerintem nem számol jól. 2 órás Skype beszélgetés alatt nem mutatott 600kb-t, ugyanezt Hipernet több megára mutatja... Tehát kicsit zavar van a fejemben emiatt is. Plusz ugye 1430 azt írta, hogy "Az aktuális egyenlegben pedig minden forgalom benne van, kivéve az adatforgalom". Tehát az nincs benne. És kicsit szar, hogy majdnem a havi díjam feléhez érkezem lassan, pedig még csak 6.-a van. Pedig nagyon keveset beszéltem és sms-eztem, inkább nettel Skype... Neked milyen csomagod van?
Giigz: Milyen telót hoztál ki, milyen csomaggal, ha nem titok? -
BéHGT
senior tag
Értem, köszi! Én nem olvastam utána, direkt azt a hsz-t kerestem, mert tudtam, hogy a napokban leírtad. De így már ok.
Szóval, ha márciustól majd megrendelem a Net&Roll bővítő csomagot, nem lesz már benne az adatforgalom? Ezt jó tudni.
Azért jó lenne, ha a T kiadna egy olyan programot, ami faszán méri az adatforgalmat, mert így nem olyan jó. -
BéHGT
senior tag
Platinát egy "mezei" felhasználó is el tud érni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen