Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
vidaila
üzenetére
Ebben ne keress logikát. Anno, amikor köttettem az előfizetésemet és telefont akartam elhozni, akkor előleg nélkül odaadták. Holott az akkori munkahelyemen kicsivel többet kerestem, mint az akkori minimálbér.
Viszont más, aki jobb fizetéssel rendelkezett, fizethette a kauciót...
Ennek egyébként 5 éve. Azóta nem tudom, hogy mennyit javult/romlott a helyzet. Gyanítom nem sokat.
-
catroot
veterán
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Ha nem számolják túlfogalmazva, akkor boldogság van.
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy újra van havi 500 megám, holott minden hónap 20-án van a forduló? Kb. 4 napja léptem túl a limitet és be lettem lassítva.
Csodálkoztam is, hogy nem lassú a netem.
Szerk.: látom más is így járt

-
catroot
veterán
Ha számmal hív és felveszem: udvariasan megkérem, hogy kicsit később hívjon, mert most sajnos nem érek r á. Utána elbúcsúzunk én pedig tiltom a telefonszámát.
Belefáradtam már abba, hogy - normálisan - elmondom, hogy nem érdekel a dolog. Aztán mindig azzal jönnek ugye, hogy "de miért nem?" És próbálnak meggyőzni.
-
catroot
veterán
Nagyon hülye kérdés, de ha a külső aksi "meg nem érkezése" miatt akarok beszélni valakivel az Ügyfélszolgálaton, akkor melyik menüpontban érdemes próbálkozni?
-
catroot
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Várjál. Én ma megnéztem, hogy áll a kiszállításom a T oldalán. Ugye dec. 2. volt a dátum plusz 5 munkanap.
Tegnap még szállítás alatt, ma már "nem vette át". Hát mondom ez meg mi a p.csa? Majdnem naponta bementem az átvevőre érdeklődni, 5-én meg nem telt le az 5 munkanap...
Aztán fogtam magam, betelefonáltam az átvevőre és már ott van a csomag.
Nem ment egyszerűen. -
-
catroot
veterán
Na, remélem holnap már lesz készülékem.
PPP-re kértem a kiszállítást még szombaton. Az oldal szerint 2-án kellett volna kiszállítani, viszont ma még nem volt semmi a csomagom felől.
Remélem, hogy holnap már azért esedékes lesz a dolog.
-
catroot
veterán
Akkor bizakodom.

Köszönöm mindenki válaszát!
-
catroot
veterán
Ha készülékváltással rendeltem új telefont, ami már nano simes (a meglevő készülékem micro), akkor az új készülék mellé már jön az új kártya is? Vagy azt majd külön kell intézni?
Kinek mi a tapasztalata?
-
catroot
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Olvastam.
Most inkább erre nem írok semmit.
-
catroot
veterán
Most rendeltem telefont. A rendelés jóváhagyása után persze jött a hibaüzenet. De az SMS is, hogy a telefon szállítás alatt.
viszont a webes felületen meg még mindig ott a kosárban a termék.
Most akkor mi van?
-
catroot
veterán
Kicsit fogalmatlan vagyok:
készülékváltással rendelnék telefont. Azon az oldalon vagyok, ahol a telefon színét tudom választani, viszont jobb oldalt van egy ablak:
Készülékváltás rendelése
2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az alábbi díjcsomagra ?
Next S Aranytárskártya 2 év vagy
Move M vagy
Move M AranytárskártyaItt pl. ha rámegyek a Next S Aranytárskártyára, akkor ott azt megtudom rendelni.
A kérdésem: Ha azon a fülön belül (díjcsomag) rámegyek a megrendelésre, akkor csak a díjcsomagot rendelem meg?
Mert ha a színválasztásnál a Továbbra megyek (figyelmen kívül hagyom a díjcsomagos ablakot), akkor csak egy díjcsomagot enged választani.
-
catroot
veterán
Ha webes felületen készülékváltást választok (ergo aláírok még két év hűséget, e mellé pedig díjcsomagot is váltok), akkor az új díjcsomag mikortól fog élni? Egyből miután leadtam a webshopon a rendelésem?
Vagy miután átvettem a telefont?
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Lassan lejár a két évem és már a Telekom honlapján már engedi a rendszer - előfizetésem meghosszabbításával -, hogy telefont vásároljak.
Viszont miután beléptem az árak semennyit sem változtak.
Magyarán, ha egy adott készüléket elakarok hozni úgy, hogy díjcsomagot váltok felfele (persze tarifahűséggel) és vállalok még két év hűséget is, akkor forintra ugyanannyit kell fizetnem, mintha teljesen új előfizető lennék.
Vagyis egy peták kedvezmény sincs, ha hosszabbítok.
Ez normális?

-
catroot
veterán
Ha lemondom a Net&Roll netet, akkor ugye újra aktiváltatni kell telefonon az előfizetéshez tartozó netcsomagot?
Egyébként ezt miért nem tudják megcsinálni alapból?
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Sim-kártya cseréről lenne kérdésem: adva van egy micro-sim, amit még tavaly kaptam (előfizetéses telefon vásárlásakor). Most valószínűleg beújítok egy Iphone-t, amiben már nano-sim megy. A kérdésem az lenne, ha bemennék a Telekomhoz, hogy cseréjék a kártyámat (úgy, hogy közben még van egy év a hűségemből), azt bizonyos összeg letételekor vállalják? Szóval dióhéjban: az, hogy előfizetéses vagyok és most másik kártyát szeretnék, az ugye nem lesz gond?
Lehet hülyeséget kérdezek...
-
catroot
veterán
Most túlterhelt lehet a T-s oldal (belépés my t-mobile)? Egyszerűen nem tudok belépni.
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy szerviz esetén mikor jár cserekészülék? Ha egy adott időn túl bent van a készülék javításon?
-
catroot
veterán
Ha a Mozaik XS mellé rendeltem Net&Roll-t, majd azt lemondtam, viszont a 200 megás netem nem megy, akkor 1430 a megoldás?
-
catroot
veterán
Köszi az infót!
Elektronikus számlám van, még is lesem. -
catroot
veterán
A T-mobile webes felületén meglehet valahol nézni, hogy mennyi van a törlesztőből?
-
catroot
veterán
Köszi, legrosszabb esetben ez lesz, hogy írok nekik.
(btw, lehet hülye kérdés, de melyik címre írtál?)
@DS39
Próbálnék, de most ez van: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben"
"A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatások jelenleg nem elérhetőek."
"Kérjük, később próbálja meg újra !Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!"
Várok egy kicsit, lehet magától megoldódik az egész.
-
catroot
veterán
Járt már úgy valaki a T-Mobile felületén, hogy a havi számla fizetésekor kiírta a banki oldal, hogy sikeres tranzakció, ill. hogy nincs egyéb hátralék. (jött is a banktól az sms, hogy levonták az összeget)
Az T-Mobile oldala viszont hibásan frissült (ezt írta is) és az előzőleg befizetett összeg még mindig szerepel az oldalon.
Ilyenkor mi a teendő? Ez automatikusan elfog tűnni?
-
catroot
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Wp8-nál sajnos nem. Kicsit speciális probléma, mert a szolgáltató nem engedi a Data Sense működését, lévén adattömörítést is használ.
-
catroot
veterán
Mint előfizetéses (Mozaik S) hol tudom a My T-mobile-ban megnézni az aktuális internet forgalmamat? Le kell külön kérdeznem (díj ellenében)?
Valamiért törlődött a telefonomon lévő adatforgalom számláló.

-
catroot
veterán
válasz
azigazimoris
üzenetére
Azt tudom, csak többen írták, hogy a nyomtatott árlistában már nincs benne.
-
catroot
veterán
Erről tudna nekem nyilatkozni egy kompetens személy?
Valahogy nem akarom elhinni, hogy a T nem fogja forgalmazni.
Nincs feltüntetve az sem, hogy kifutó készülékről van szó.
-
catroot
veterán
Igen, most jutott eszembe, hogy aláírtam egy A4-es lapot is.

Ez most elég idióta kérdés, de ha felhívom a 1430-at, hogy aktiválni szeretném a kártyámat, akkor mi alapján azonosítanak be, mint ügyfelet? Az ok, hogy mondom a nevemet, de még mit kérdezhetnek? Milyen telefonszámot akarok aktiválni, vagy esetleg kell a szerződésszám is?
-
catroot
veterán
Érdeklődnék 1-2 dologban.
A mai napon vettem át a készülékemet (új előfizetéses konstrukcióban) Pick-pack-ponton. Az eladó nem igazán volt képben.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: a T-mobile-os csomagon van egy "Összesítő bizonylat megrendelések átvétellel történő teljesítéséhez" nevű lap, amin a megrendelő adatai vannak (szóval a saját adataim), illetve a csomag tartalma és az, hogy ezt csak én vehetem át. Illetve, hogy elismerem, hogy mindent hiánytalanul átvettem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt nekem nem kellett volna a boltban aláírnom és otthagynom?
Másik kérdés, hogy nem találtam semmi útmutatót, hogyan aktiváljam a sim-kártyámat. Ez ügyben a 1430-at kell majd hívnom, vagy ennek mi a menete?
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Az elfog veszni.
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nekem lassú. De lehet, hogy neked, másnak még elfogadható. Én inkább ráhagyom ilyenkor (hozzátartozik a történethez, hogy kb. másfél év alatt 2x volt csak lassításom). A levelek viszont jönnek továbbra is és a csempék (pl. időjárás) is frissülnek.
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Igen, akkor lassítanak.
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nekem - amíg volt - mobilnetem domino esetén, ingyen meglehetett nézni az aktuális egyenleget, sőt még azt is, hogy hányadikan fog a szolgáltatás újraaktiválódni.
Bár nekem Domino Go!Net L volt.
-
catroot
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Neked nem Lumiád van véletlenül (wp7.5)? Ha igen, akkor tedd fel a Számlálók alkalmazást. Ismerős vagy az L800-as topikból.
Viszont, ha egyáltalán nem Lumiád van, akkor tárgytalan.
-
catroot
veterán
"catroot akár még jól is járhat, mert akár már szombaton átveheti a csomagját (bár szerintem új előfizetéses készüléket rendelt, és nem írta, hogy már jóvá is hagyták volna, de akkor meg nem tudom, hova ez a nagy sietség, mert jó, ha 28-áig felhívják"
Hát ja
23-án adtam le a rendelést 10 körül, de még nem hívtak fel. Egyébként ilyen "lassan" megy az ügyintézés új előfizetés esetén? Vagy nincs annyi kapacitása a T-nek? -
catroot
veterán
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a rendelésem ideje és a kiszállítás várható időpontja között egy 7 van (PP-pont). Azt tudom, hogy ez a dátum nincs kőbe vésve, de lehet rá esély, hogy hamarabb történik a kiszállítás? Vagy legjobb esetben 7 nap (rosszabb esetben +1-2 nap).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk