Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55842 üzenetére
Oké, szóval kakalot TBATE sorozat, kvázi bizonyíték van rá 212-ben, hogy márpedig azok kihagyott részek. 197-ben abbamarad egy történet szál. 198..208 részek mind ismétlések 197 és azelőttről. Aztán 209-ben nem az folytatódik, ami 197-ben abbamaradt. 212-ben pedig említés van egy küzdelem kimeneteléről, ami nem történt meg a meglévő részekben. Azok a részek 198..208 chapterekben valós sztori részek kellene legyenek, de fake mind. Kakaloton ami van, 197-ig okés (asszem a 70-es és a 176 hiányzik, azt másutt kell megtalálni), de azután ami található, az broken stuff. Azokat a részeket fel kellene kutatni valahol.
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55840 üzenetére
A 198-as részről 3 évvel ezelőtti kommenteket találtam, és hogy havi 1 rész. Az 3 év alatt 36 rész lenne, és most tartana a sorozat kb 235 körül. Mínusz az a hiatus. A 214-es szám azt mondja, volt kb 1.5 év hiatus. A 209 már 2 évnyi hiatust mondana. Mennyi volt az annyi?
-
Farkassacred
őstag
Kiegészítés a fentihez:
A Summer Pockets meg akkor lesz folytatva, ha a főszereplő loli lányok elkezdik legyilkolni brutálisan a srácot.
Műfajt téveszthettek itt úgy érzem. -
Farkassacred
őstag
Két animét szerintem én már nyugdíjazok is a mostani szezonból.
A Katainaka no Ossannál a második rész alapján nem érzem már úgy, hogy folytatni akarnám. Az első részhez képest ez a rengeteg flashback szimplán csak időhúzásnak tűnt, nem pedig olyan epic chill lassú hatásnak mint ami a Frieren-ben volt pl.
A másik anime a Kanpekisugite Kawaige, őt a harmadik rész végén éreztem úgy, hogy ezt nem biztos, hogy folytatni akarom.Ha valamit mondanom kéne róla, talán az lenne hogy unalmas és már láttam valahol ezt a felállást (amivel még nem lenne feltétlen baj, ha nem lenne unalmas mellette).
Annyi jó anime van jelenleg, hogy bűntudatot sem érzek. Bár ha említve lesznek még itt, mint remek cucc akkor uccu neki újra akár. -
coco2
őstag
The beginning after the end képregény (kakaloton) chapter 198 fake (187 van beillesztve a helyére), 199 fake, 200 fake (188 es 189 vannak ott). Tovább nem is néztem. Tud valaki valahol valós részekről?
-
coco2
őstag
válasz
Farkassacred #55833 üzenetére
Egy anime vagy legyen fantasy érdekes koncepcióval, vagy legyen sztori érdekes tanulsággal, vagy legyen akármi, amiért érdemes nézni. A lazarus-ban az első rész alapján nem találtam semmit.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55830 üzenetére
Legyen igazad, mivel egy anime-ről van szó tényleg lehet a 4. rész elején feloldják a konfliktust, és a rész közepén már újra szent a béke. Viszont megijesztett az a komment, ami szerint ez még rosszabb lesz. Hátha csak trollkodnak, legyen neked igazad és legyen jó.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55828 üzenetére
Fejlődni fognak biztosan még mind a ketten ahogy halad előre a sztorijuk. Voltak egyébként jó gondolatai a srácnak is a részben, meg aztán a harmadik epizódban nyílván nem fognak ellőni mindent. Csak jól megkavarják nekünk a szitut.
A mellékszereplő meg szerintem azért nem olyan acélos, mert nem akartak egy újabb hárem/szerelmi háromszög melodrámát. Így hogy könnyebb karakter érezni valamelyest, hogy kiken van a hangsúly.Bár igen kemény előzménysztorit kapott a fekete hajú lány, ezt elnézve bármi lehetséges még vele kapcsolatban is. Egyszer megtáltosodik majd az ő karaktere is akár. -
válasz
Sordoran #55828 üzenetére
Jaj, a Snafu vége nekem is egy örök rejtély. A terem sarkában lévő kuka jobb waifu volt ott, mint őfelsége, aki maga volt a személyiség hiánya - és ugye ez is volt a karaktere, hogy ő
.annyira el van nyomva hogy nincs személyisége
Na most ez vagy valami gigabrain szarkazmus/vicc az író részéről, vagy az ötlettelenség csúcsa.Részemről #Team_Iroha, és öri-hari az íróra.
Farkassacred #55823
Szintén nagy örömmel figyelem ezt az évadot.
Majd egyszer írok egy listát arról, hogy mik maradtak meg...> Ami nekem nagy meglepetés az a Catch me at the Ballpark. Nekem műkődnek a poénok, és ez a kis light-os setting.
> Beginning after the end nekem eddig annyira nem ütött el a sok trash isekai-tól, se a story "erősségében", sem pedig az animációkban. Az látszik, hogy nem raktak mögé pénzt.
> Shoshimin ismét jó.
> To be hero X: op és Ed ott van, de azon túl az én ízlésemnek túl gyerekes a megvalósítás. Gondolom 10-12 évesek a célcsoport, vagy az átlag amerikai felnőtt.
> Kowloon-t minden héten várom.
> aktuális Gundam elég meh. Az alternatív idővonal tetszik, de megint gagyi a megvalósítás, és egyre csúnyább a CGI.
> Boy-girl friendahip: banger OP és ED. A story eddig eléggé megúszós, már most látszik hogy a mellékszereplőket lespórolták, szülők meg sose voltak.> És nagy örömömre folytatódott a Go! Go! Loser ranger! (Sentai Daishikkaku) is egy megérdemelt második évaddal.
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55823 üzenetére
Ilyen szempontból érthető lenne a dolog. Viszont attól még a csaj se százas. Előzőleg kétszer játszotta el, hogy csókolj meg, majd mikor a srác megtenné, akkor "jajj csak poénból mondtam!" Később pedig a srác sugallja, hogy már unja a játékait (nem érzem annyira pipogyának), és erre jön a rész végén a fejen öntés. Szóval lényegében lehetne zsák meg a foltja amúgy. Az tény, hogy a szokásos fekete hajú szépség karakter pedig itt is unalmas. Ő neki is csak Himarival van kémiája, amúgy elég semmi a flörtölése a sráccal. A SNAFU-nál volt számomra hasonlóan érdektelen Yukino karaktere, a top3-ba se fért be nekem abból a sorozatból.
emiki6: Amit olvasok az alapján nagyon elrontották animációban a The Beginning After the End-et, szóval én már ezért skippelem.
A The Gorilla God's Go-To Girl-ről írtam korábban, az egész jópofa ha az ember szereti ezt a könnyed, humoros stílust, unaloműzőnek jó szerintem. -
Farkassacred
őstag
válasz
emiki6 #55826 üzenetére
Én elakadtam már az első évad második részénél, valahogy nem vitt rá a lélek hogy elő vegyem ismét. Pedig nem volt rossz ahogy írtad is fentebb, talán a kuszasága volt sok nekem.
Jómagam eddig még sokat nem dobtam az elkezdettek közül, csodálkoztam is hogy ez most akkor ilyen jó szezon lesz. -
emiki6
veterán
válasz
Farkassacred #55825 üzenetére
Sőt, kedveltem is. Kicsit kusza, de érdekes volt. Meg tetszett a rajzstílus, amivel a főhőst rajzolták. Van benne potenciál, de nyilván ha szarnak ítélem útközben, akkor majd elengedem, ahogy a Sasaki-t is elengedtem, pedig az kifejezetten jól indult.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55822 üzenetére
A végén amikor
nyakon öntötte a csaj az irritáló majom srácot na ott lett a számomra a kedvenc., Bár az a grimasz is megvett kilóra amit utána mutatott nekünk Himari.
Egyszerűen ezt kívánom minden pipogya srác karakternek az animékben.. bár a való életben is kijárna ám néhánynak hasonló.
Egyébként totál megértem amit írtál az animéről, ha nem láttam volna a rész utolsó pár percét valószínűleg én is hasonlóan vélekedtem volna róla. De ezzel a lezárással ez számomra mindent vitt.
Viszont megnéztem a Lazarus második epizódját is és amellett, hogy szerintem viheti az idei legjobb aláfestő zenéket az animében címet valszeg a legjobb cím esélyese is nálam a szezonban. Bár ha a Kowloon és a Danjo is marad ilyen amilyen, akkor nehéz dolga lesz.
Tetszik ez a szezon, sőt talán nem is lehetne ennél jobb eddig. -
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55821 üzenetére
Hát nagyon nem egyformán látjuk a dolgot. Persze a srác itt is szokásos nem látja a fától az erdőt típus, ebben egyetértünk, de hogy Himari mitől lett a kedvenced azt tényleg nem értem.
Pont rajta akadtam ki, és sok más néző is. Az tény, hogy kevésbé sablonos, de nem pozitív értelembe. Bár lepjen meg a 4. rész.
Van LN alapanyag, szóval teljesen mindegy mit akar a stúdió, megvan a sztorivezetés tekintetében kötve a kezük. Nem tudom hogy megy tovább, tényleg szeretném ha jó lenne. -
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55819 üzenetére
A Can a Boy-Girl Friendship Survive? harmadik részében engemet most már teljesen megfogott a Losing Heroines érzés. Bár a főszereplő csávót meg már most jelölném a legidegesítőbb férfi szerepére az évben.
Teljesen kiakaszt, viszont a kék hajú csaj meg most lett a kedvenc waifum!!
Ilyen állat jó lány karakterünk animében szerintem még nem volt. Happy end lesz ez, legalábbis ha meg akarják tartani a jelenlegi pontszámot akkor az lesz.
Ezt a Witchet meg még mindig nem kezdtem el.. ideje lenne most már lassan. -
coco2
őstag
válasz
Sordoran #55819 üzenetére
A witch-ben azért akadnak erőltetett részek, amiket csak áttekerek. Low budget cuccoknak még ha vannak is tehetséges részei, ha a final check és pár környi utólagos finomhangolás nincsen rajta, ilyesmi az eredmény. Elpocsékolt potenciál. Annyi az én véleményem róla. Azzal együtt, hogy nézem (B kategóriába egyenlőre belefér).
A summer pocket-et dobtam. Nálam átesett az alsó korláton. Hasonló a bajom vele, mint a lúzer heroins-el volt.
-
Sordoran
addikt
A múlt hét hozott pozitív és negatív meglepetést is. Kezdjük előbb a rosszal:
Can a Boy-Girl Friendship Survive? 3. rész
Bizakodó voltam, és drukkoltam hogy itt a gyerekkori barát, rövid, kék hajú lány nyerjen majd, de a 3. rész végén úgy lenullázta magát nálam a csaj, hogy borzalom. Nem nagyon akarok spoilerezni, bár nem is ajánlom senkinek már, mivel a rész után a közösségi felületek kommentszekciója alapján ez még rosszabb lesz... Kitartok, mert ez rossz szokásom, de most tényleg sokat zuhant a szemembe a sorozat, ez a dráma ide nagyon nem kellett szerintem.Viszont legyen pozitív is, ezt már itt is dícsértétek, és most hogy felkerült attis listájára is 5. helyen (még ha az ő szavára ritkán is adok), gondoltam megnézem magamnak:
Witch Watch
Féltem hogy valami gagyibb romcom lesz, dráma, hárem stb., de pozitív meglepetésként ért, hogy egy nagyon könnyed, és jól összerakott vígjátékot kaptunk. Nem azért várom hétről hétre mert úristen mi lesz szereplőkkel, hanem szimplán tudom hogy lesz 20 perc kellemes szórakozás. Kissé bugyuta, de jó. Ichi-ni, beep-beep, ichi-ni, beep-beep, imádom. -
pRoject22
őstag
válasz
markknight #55812 üzenetére
Megvan az a jelenet belőle neked fejben amit leírtam?
-
emiki6
veterán
válasz
Farkassacred #55816 üzenetére
+1
Ezek nem "otaku bűntető lepontozós" oldalak, hanem átlagemberek pontozzák, hogy mennyire élveztek egy művet. Occam borotvája. -
etomcat
tag
Sugiredo című, "cuki főiskolás lányok remekül főznek" témájú animét most nagyon hype-olja a Reddit értő népe. A jogtulajdonos viszont mindenfelé levadászta a nyitó epizódot a netről, úgyhogy kincses galleon fedélzetéről nehézkes nézni.
-
etomcat
tag
Your Forma sorozat nagyon le van szavazva a MAL-on (6.4 körül) és kíváncsi voltam miért - mert bár a sztori tényleg tele van logikai lyukakkal, az animáció és a hang nem annyira rossz. Szóval "Psycho-Pass" koppintásnak tartják az otakuk és azért büntető-pontozzák le.
-
-
-
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Kissé bajban vagyok, keresek aegy animét aminek a címét nem tudom sajnos, csak egy harc jelenetet láttam belőle ahol egy fehér vagy ősz és egy fekete hajú srác harcol egymással ,puszta kezi harc volt egy tradícionális japán épület belsejében, a fekete hajú srcác az fekete modern ruhában volt a fehér hajú srác meg ilyen vékonyabb piros színű energia támadásokkal is támadta, na itt akartam rákeresni, hogy mi ez de elment a net, a chatgépt sem tud segíteni, esetleg valaki nem tudja innen ,hogy melyik anime lehet?
-
coco2
őstag
slime 300 s02e03 cicán amit találtam a felirat valami abszolút nem stimmel - se subsplease, se erairaws
talált valaki normálisat?
-
-
válasz
Farkassacred #55789 üzenetére
A story hasonló, nekem a beginning storyja jobban tetszik, mert ez fantasy akció szoft XXX nélkül.
SQX_Bart:
Nem lesz abból lófütty se, még a népszerű címek is nyögvenyelősen kapnak folytatást. -
markknight
veterán
FLCL többi évadát is megnéztem, de kár volt. Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de ilyen minőségromlást én animéknél még nem láttam. És most nem az elsőhöz, hanem a másodikhoz viszonyítok, ami érthető is halandó ember számára.
2. évad - 10/7 (jópofa, de semmi extra)
3. évad - 10/6 (6 rész, de nekem 20-nak tűnt)
4. évad - 10/4 (rettenetes)
5. évad - 10/1 (itt már tényleg nem erőltették meg magukat) -
coco2
őstag
válasz
Sordoran #55792 üzenetére
Hát az első 3 rész-ben ugyan volt, amit áttekertem, mert kínos részletek voltak, de azért volt az animéből, ami nézhetőnek tűnt. Még helyre billenhet.
Tényleg nézhető anime az én meglátásom szerint csak az apothecary s2 még hátralévő részei. Azt akkor is nézni fogom, ha nekiesek az LN-nek, és vélhetően pillanatok alatt lehagyom az eddigi anime és manga sztori progress-t.
Az after end animét én az első rész után dobtam. De az csak az anime. A manhwa attól függetlenül jó. Tudom javasolni mindenkinek (mangakakalot).
-
Farkassacred
őstag
KISDUCK:
Volt aki a Mushoku Tensei-hez hasonlította első rész alapján, enyhén szólva lefordultam a székről..Borzalmasan semmilyen egy rész volt az.
-
A beginning after the end anime botrányos, diavetítés az egész. Lehet hogy a manhwa nem top tier, de azért ennél többet érdemelt volna.
-
coco2
őstag
válasz
Sordoran #55785 üzenetére
Atis listáján találtam a dead witch-et, azt rakom a helyére a listámon.
-
coco2
őstag
A tossed saint első 3 részéről nem tudom, ki mit gondol, de szerintem olyan béna az eddigi anyag, hogy nálam átesett az alsó lécen, és levettem a listámról. Talán van manga, vagy LN, ami jó, azt nem tudom, de az anime béna.
-
etomcat
tag
válasz
markknight #55779 üzenetére
> Ez az FLC egy iszonyat nagy marhaság.
Az mi? (Az FLCL / Fooly Cooly viszonylag jó értékelésekkel rendelkező sorozat.)
-
etomcat
tag
> Zatsu Tabi: That's Journey első részről az összes jó, amit a magam részéről írni tudok, mint animéről, a szögletes zárójelek között van: [ ].
Az a sorozat már ott elbukott, amikor az 5. percben a főszereplő nő benyögi, hogy még megvan az 1 millió jen a pályakezdő mangaka díjából és utazna. Gyakorlatilag azt mondja, hogy nézd a YoriMoi-t helyette és mennyire igaza van!
-
Sordoran
addikt
Még egy sorozatot vettem fel hétvégén, mivel csütörtökön nem volt mit néznem.
Kissé a jutott a Seijo no Maryoku wa Bannou desu eszembe róla, és bár van hasonlóság, azért ez más fajta sorozat.
Hősnőnk egy szent, aki túlságosan tökéletes: minden feladatot ellát, mindenhol segít, és tanácsot is ad, még hatáskörén kívül is. Ezért, és mivel képtelen mosolyogni, a jegyese, szülei és a nép is furcsán néz rá, egyedül hugával idilli a kapcsolata. Egy nap viszont az eljegyzést felbontják vele és a szomszéd királyságnak eladják lényegében egy nagyobb összegért, és sietve elküldik, mielőtt el tudna búcsuzni hugától. Ezen az új helyen kell bizonyítania, ahol viszont rendkívül pozitívan fogadják őt, és megbecsülés veszi körbe. Közben régi otthonába a távozása után problémák törnek elő, és huga (aki szintén szent) gyanút fog, hogy nővére, szülei állításával ellentétben, talán nem önként hagyta el otthonát.
Nem pörgős, de számomra egy hangulatos sorozat eddigi 2 rész alapján. Aki csak akciódús sorozatokat szereti az messzire kerülje. -
markknight
veterán
Ez az FLC egy iszonyat nagy marhaság. Végre rászántam magam az első évadára, de kár volt. Az első két rész közben már szinte rosszul lettem, annyira ugráltunk ide-oda. Szinte foszlányokat tudok felidézni, hogy mi a jó bánatról is szólhatott.
-
Sordoran
addikt
A második részből láttam egy jelenetet YT-n, ez keltette fel érdeklődésem. Így már 2 részt tudtam megnézni, és jópofának tűnik eddig.
Minden szezonba jut már egy sorozat, ahol a főhős egy OP healer, de mégis kidobják a hős csapatából (vagy hasonló), és saját útját kezdi járni. Itt is ez a helyzet, miután elbocsátják egy illegális klinikát nyit, ahova elkezdi gyűjteni a háremét. Persze ennyiből még lehetne gagyi is, de szerencsére nem ilyen egyszerű. A főhőst a nyomornegyedből szedték össze anno, képességét maga tanulta, ezért sem dolgozhat legális keretek között, mivel nincs OKJ végzettsége. Ez viszont magával hozza, hogy OP, azt is meggyógyítja amit más nem tud. A háreme pedig öngerjesztő, főhősünk csepp érdeklődést se mutat feléjük. Cserébe a sorozat humorát ők hozzák el, a főhősnek csak menőnek kell lenni.
Az első rész in medias res, lényegében már mindenki a hajón van, a második rész meg elejétől mutatja be hogy jutottak oda. Nem is érdemes külön kezdeni, mivel első rész alapján lehet dobnám, másodikban vannak érdekesebb pillanatok. Ennek ellenére nem kell sokat várni tőle, aki unatkozik és szereti élőben követni sorozatokat az ráleshet. -
coco2
őstag
válasz
Michell #55776 üzenetére
Zatsu Tabi: That's Journey első részről az összes jó, amit a magam részéről írni tudok, mint animéről, a szögletes zárójelek között van: [ ].
-
Michell
tag
válasz
Farkassacred #55766 üzenetére
Tavaszi szezon: Többe is belenéztem.
Eddig listára a Katainaka no Ossan, Zatsu Tabi került.
Az elsőnél díjazom ha nem csak tinik szerepelnek. A második, értékelem az apró hétköznapi poénokat.
Kap még pár rész esélyt az Ore wa Seikan, Summer Pockets, Danjo no Yuujou, Kanpekisugite .Meglepően jól indult a Kijin Gentoushou, de a 2. része már nem annyira tetszett. A Rock wa Lady is elfogadhatóan indult, de már a 2. résznél elvesztettem az érdeklődésem.
Amit már félretettem az a Saikyou no Ousama és az Isshun de Chiryou/Yami Healer.Kowlon, nem igazán az én stílusom, de még akármi lehet belőle. MAL-on pillanatnyilag ez kapta a legmagasabb pontot az új sorozatok közül.
Lazarus, megvárom az induló hype végét, hogy belekezdjek-e.Ajánlásodra elkezdtem a Tu Bian Yingxiong X-et, az első rész fordulatossága tetszik.
Egy nemrég általam látott szintén kínai donghua a Wuliao Jiu Wanjie/Don't Give Up! Számomra a főszereplőnő "sajátos" jelleme, világlátása elvitte a hátán a sorozatot. A humora persze erősen kínai. -
Michell
tag
válasz
Synthwave #55696 üzenetére
Mivel fut most egy sokadik Black Butler , visszakerestem a topikban. De kedvet nem kaptam hozzá.
Viszont Synthwave egyik toplistájából a Kodomo no Jikant kezdtem el. Az anime jó, de:
0. Nem vagyok retro rajongó.
1. A lolikat sem kedvelem.
2. Élőben láttam, ahogy a karmaikat próbálgató tinilányok tönkretettek egy jószándékú, de óvatlan tanárt.
3. Alapvetően annyira mélyen szomorú az anime, hogy erre nekem most egyáltalán nincs szükségem. -
consono
nagyúr
Igaz lehet, hogy jön új GitS anime? [link]
-
Farkassacred
őstag
Örülök, hogy találtál közülük neked is szimpatikusat. Remélem a második részben sem fogunk csalódni náluk.
A How to become ordinary animében engem az atmoszférája fogott meg de nagyon, bár maga a sorozat is iszonyat szép egyébként úgy ahogy van. Az utolsó résznél ugyan volt egy kis zavar számomra.. bár mondjuk előtte is voltak pillanatok amikor majdnem áttekertem a fél epizódot, mert néha nagyon hosszúra sikeredett a nyomozás. De a hangulat miatt ami totál egyedivé tette számomra ezt a detektíves animét, megérte végignéznem. -
coco2
őstag
válasz
A listádról felvettem a sajátomra:
Summer Pockets
Kanpekisugite Kawaige ga Nai to Konyaku Haki sareta Seijo wa Ringoku ni UrareruElső részek alapján nézhetőnek tűnnek. Az ajánlásokat köszönöm.
-
coco2
őstag
válasz
Abban a how to become ordinary-ben mi volt a mystery? Anno az évad első részét néztem, és félre dobtam, hogy béna.
-
válasz
markknight #55768 üzenetére
Ebbe azért linkelhettél volna igazán egy jó rickroll-t.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #55767 üzenetére
Trollkodtan, de valóban megjött [link]
-
markknight
veterán
Jojo - Steel Ball Run announcement trailer a jojoday alkalmából: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55763 üzenetére
A Jujutsu-t is szépen leraktam a második évad közepén, de lehet, hogy valamikor meglesem majd ismét. Bár nem igazán tetszett ahová a történet haladt ott, így szerintem egyenlőre kimarad még.
Lett is gyorsban még egy sorozat a szezonból amit nem tudok hova tenni, ő a Kijin Gentoushou.
Mondjuk itt nekem csak a démonok meg az idő nem tetszik, ahogy ugrálnak benne, de ezeket leszámítva korrekt cuccnak tűnt. Tehát akár ajánlható is.Amiket én elkezdtem és tetszettek is:
-Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? Őt már említettem röviden, valószínűleg a szezon romcom/slice of life animéje lesz. Legalábbis remélem.Tőle még sokat várok a szezonban.
-Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru Ez tényleg tök jó kis anime. A harcjelenetek az első részben nagyon szépen ki voltak dolgozva. És a történet se indult sablonosan, meg van egy érdekes vibe-ja is a sorozatnak. Ajánlott kategória egyenlőre bőven, reméljük marad is ez a minőség majd hetente.
-Kowloon Generic Romance A szezon hangulat felelőse énnálam, úgy érzem lesz itt még elme csavargatás dögivel. Mindfu.+ 80-as évek vibe, japán specialitás mesterfokon.
-Lazarus Nem sokkal marad el a Kowloon mellett a hangulat, hihetetlen első részt kaptunk. Cowboy Bebop, csak még inkább Cyberpunk 2077-es köntösben. Pörgős kezdés, végig epik feeling mellett, le a kalappal tényleg a készítők előtt. Bár megvan az esély rá, hogy később unalmassá váljon a sorozat úgy érzem, szóval hajrá Mappa.
-Tu Bian Yingxiong X Röviden, a szezon meglepetése számora. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy ez ilyen bitang jól fog indulni. Hűha, kb ennyi jut eszembe hirtelen a látottakról. Bőven ajánlott darab, úgy hogy pedig cgi animéről beszélünk részben.
-Summer Pockets Első rész alapján azt mondanám, hogy a chill slice of life-ja a szezonnak, de félek, hogy mi fog még kisülni ebből az animéből.
De ne haladjunk ennyire előre, az első rész chill volt ennyi elég. Meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-Kanpekisugite Kawaige ga Nai to Konyaku Haki sareta Seijo wa Ringoku ni Urareru Ő a limonáde anime nálam a szezonban, remélem kitart a végéig, mert az első rész nagyon tetszet. Itt is borító alapján bőven rosszabbra számítottam.
-Moonrise Első rész alapján tipikus scifis Netflix féle anime, de lepjen meg, hátha.
Folytatásos animék közül pedig őket nézem (nézném lassan, mert még nem kezdtem el őket..
)
-Wind Breaker Season 2
-Shoushimin Series 2nd Season
Mindkettő különleges első évaddal zárt, szóval uccu nekik. -
coco2
őstag
válasz
Sordoran #55763 üzenetére
Saját véleményt tudok neked adni arról a kettőről - én megnéztem őket. A witch watch a dress up darling figurája nonszensz bugyutaságba átöltöztetve. A swordsman pedig középkori halálunalom fakó színekben szürrealistán újradarabolva, és kb annyi értelem van benne, mint varrógépnek a boncasztalon.
-
coco2
őstag
válasz
Farkassacred #55762 üzenetére
A pompás első részt én úgy látom, hogy annak örömére pompásan lekukáztam az animét
A sztorira azért kérdeztem rá, hátha a képregény / LN az animétől függetlenül emberi fogyasztásra alkalmas.
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55762 üzenetére
Én is óvatosan próbálok felvenni sorozatokat, mivel rám jellemző, hogy ha nem is tetszik, akkor is végig szenvedem az évadot. Ilyen volt az amúgy sokak által kedvelt Jujutsu Kaisen és Fire Force is. Mindkettő nagyot megy, jönnek folytatások, de én mégis alig vártam hogy végére érjek évadnak és vége legyen. Így következő szezonokba bele se kezdtem már. Witch Watch még engem is érdekel, de nem merek belekezdeni, félek ez is átmegy agyatlan romcomba ahol sehova nem jutnak a szereplők a kapcsolatukban. Aminek talán esélyt adok még az a Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru.
-
Farkassacred
őstag
Szerintem pedig pompás első részt kaptunk annál az animénél. Jobban is tetszett a Lazarus-nál például, pedig az sem piskóta ám ebben a szezonban a kezdés alapján.
Viszont nálam is voltak olyan animék amikkel nem igazán tudtam mit kezdeni, meg olyanok is amik szimplán az agyrém kategóriába estek.
Az Apocalypse Hotel az előbbi kategóriába esett, ilyen robotos szerep világvége hangulat mellett egy hotel körül. Ha esetleg itt megemlíti valaki, vagy máshol jókat írnak róla a közeljövőben, akkor talán érdemes lehet újra elővenni. Egyébként unalmasnak tűnt nekem.
Witch Watch itt mondjuk első részt még láttam, de egyenlőre még csak szemezgetek ezzel az animével. Ráér ez is, hátha valami rejtett kincs lesz.
És jönnek azok az animék amiket jobb lett volna, ha nem is látok. Itt van ez az ecchi, Haite Kudasai, Takamine-san. Azt hittem végre kapunk egy jó kis ecchi féle faja kis sorit, inkább nem is részletezem mi lett belőle.
Shiunji-ke no Kodomotachi, ő a másik amitől felfordult a gyomrom. 5-toubun no Hanayome féle effektus, csak nem vérszerinti tesókkal eljátszva, yeah.Ez a kettő nálam biztosan kimarad.
Meg volt egy nyomozós és egy fantasy anime is ami lapátra került, bár azok inkább csak jellegtelennek tűntek, semmi extra. Név szerint ők a Your Forma és a Saikyou no Ousama, de tényleg semmi extra. -
-
etomcat
tag
válasz
Sordoran #55748 üzenetére
> Sztori szerint a jövőben járunk, és főszereplőink a retro hangulatú Kowloon városában laknak
Ez így nehezen fog összejönni, mivel az egész Kowloon-t 1994-ben ledózerolták és jól megérdemelten, mert 100x gázabb hely volt, mint aminek az anime mutatja, nyomor, bűnőzés kimaxolva.
(Esetleg olyan Érdekes módon ott is volt az égen lebegő sziget, időjárás szabályozási és agymosási céllal, hogy minden szereplő és néző boldog autista legyen...)ál-Kowloon lehet, mint a kamu Velence volt a Marson 2301-ben, az ARIA a fehér gondola sorozatban. -
Aha, pl a reincarneted as a slime és a am i really the strongest web sorozatkent kezdte, előbbi azért még úgyis jó, de a storyba alaposan belenyúltak a kötetes változatnál és az az alapja a feldolgozásainak. Utóbbi pedig webes verzióban nagyon gagyi míg a kötetes változatban szépen fogyaszthatóra dolgozták.
-
-
coco2
őstag
válasz
Farkassacred #55753 üzenetére
Ízlés dolga, de szerintem a képregény is egész jó lenne. Mármint ha nem került volna jégre. Annyi ideje lustálkodik, hogy a jelek szerint az anime be fogja hozni, és le fogja hagyni a képregényt. Az a gyógyszerész sorozat zsinórban olyan jelenségeket produkál, amire a megszokás csak pislog, hogy mi van
-
Farkassacred
őstag
Amilyen minőségi munkát tettek le az asztalra a srácok a gyógyszerésznél úgy vagyok vele, hogy megtisztelem őket egy kis várakozással.
Szerintem ezt a fajta vibe-ot még a képregényben sem tudja átadni.
Ellenben a Solo Leveling-el, ahol az alapanyag isteni lehet, de az izgalom végett csak megvárom az anime folytatását. Legalább így még újként hat. -
-
coco2
őstag
Én csak könnyed animéket jegyeztem fel a mostani időszakban (eddig):
The Brilliant Healer's New Life in the Shadows
I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level Season 2
The Gorilla God's Go-To Girlsúlytalan / komolytalan hárem-fajta animék mind,
előző évadból még megy:
The Apothecary Diaries Season 2
és kicsi off gyanánt aki nézegeti az LN-eket, a Bookworm sztori folytatódik Hannelore-éval, bár ez a széria jelenleg az első kötet végénél járó fordítással (j-novel club) inkább otome-szerűség, mint fantasy
-
Sordoran
addikt
Én már végeztem (vagyis megnéztem első részét) a tavaszi sorozatokkal amiket előzetesen kinéztem:
Haite Kudasai, Takamine-san / Please Put Them On, Takamine-san
Erről már volt szó, így nem részletezem.Danjo no Yuujou wa Seiritsu suru? (Iya, Shinai!!) / Can a Boy-Girl Friendship Survive?
Jópofának tűnik eddig, valóban van egy kis Makeine: Too Many Losing Heroines! beütése. Két lány és egy srác, akik nem szerelmesek egymásba, mégis van egy különös vonzódás a lányok részéről a srác felé. A sorozat címe önmagáért beszél, nő-férfi barátság valóban létezhet-e, ha felbukkan egy harmadik kerék. Szereplők szerethetőek, hangulata jó, bármi lehet még belőle, eddig tetszik.Kowloon Generic Romance
Felnőtt romantikus sorozat, de van benne valami misztikum, rejtély is. Illetve az egész sorozat 80-as évekbeli retro hangulatot áraszt. Sztori szerint a jövőben járunk, és főszereplőink a retro hangulatú Kowloon városában laknak, ahol a régi időket idézően élhetik mindennapjaikat. Főszereplő párosunk bár eltérően látják életüket, de jól kijönnek egymással, viszont egy nap Reiko Kujirai rájön, hogy ő és munkatársa között olyan kapcsolat volt a múltban, amiről nincsenek emlékei.
A hangulat jó, szereplők érdekesek, eddig ezzel is pozitívan állok.Ore wa Seikan Kokka no Akutoku Ryoushu! / I'm the Evil Lord of an Intergalactic Empire!
Még tavaly jegyeztem fel magamnak mikor először hallottam a készülő anime sorozatról, de aztán elfelejtettem és véletlen belekezdtem a mangába. Így tehát úgy vágtam neki, hogy már előre tudom mi lesz. Pont ezért vegyesek viszont érzéseim, mivel LN az alapmű, amit a manga és az anime máshogy dolgoz fel. Nem tudom melyik hitelesebb a LN-hez képest, de számomra a manga élvezetesebb volt, az anime nem tudta eddig visszaadni nekem ugyanazt a hangulatot.
Főhősünk élete idillien alakul egy ideig, majd beüt a krach, átverték, megcsalták, kihasználták, így betegen, halálos ágyán bosszút esküszik. Amennyiben új életet kezdhet, akkor ő akar kihasználni mindenkit, uralkodni, elnyomni másokat. Erre pedig lehetősége is lesz, egy sci-fi világban születik újjá, ahol még feudalista rendszer él, ő pedig hamar saját bolygórendszere fölött rendelkezhet.
A mangát nagyon csíptem, az anime viszont úgy érzem nem olyan jól fogta meg a dolgokat, így még kivárok.Gorilla no Kami kara Kago sareta Reijou wa Ouritsu Kishidan de Kawaigarareru / The Gorilla God's Go-To Girl
Ez lesz a limonádé számomra a tavaszi szezonban. Hősnőnk egy elite iskolába jár, ahol a tanulók 16 éves korukban egy állat áldását kapják meg, és ezzel az adott állatra jellemző képességre tesznek szert: éles látás, sebesség, mozgékonyság, szépség, erő stb. Hősnőnk nem akar kitűnni a tömegből, ám a gorilla erejét kapja meg ami igen ritkának és különlegesnek számít. Emiatt hamar meg is hívják a lovag tanoncok közé, ami pont azt a figyelmet hozza magával, amit a háta közepére se kívánna...
Nincs nagy elvárásom, szimpla egy szezonos szórakoztatást várok el tőle, és egyelőre ezt hozza is. -
Farkassacred
őstag
válasz
etomcat #55743 üzenetére
Nem semmi hangulata van ennek az animének, vártam már régóta valami hasonlóra a japánoktól. Gyöngyszemnek tűnik így első rész alapján, úgy hogy felcsigázott rendesen.
Dohányzós jelenet meg szerintem nem volt zavaróan sok, pont annyiszor gyújtottak rá amit a kor megkívánt. Ajánlott darab mindenképp, amiket eddig láttam azok közül ez volt a legkülönlegesebb.
Ami még nagyon tetszett az a Danjo no Yuujou wa Seiritsu Suru? a mostaniak közül, és úgy tűnik kibontakozóban egy újabb Make Heroine ga Oosugiru!.?!
De egy cgi féle anime is meglepett, ő a Tu Bian Yingxiong X. Lehet, hogy azért tetszett nagyon mert hasonlít az animáció az Arcane-hoz, nem tudom pontosan. De valami volt ebben az animében is, hogy bőven ajánlható legyen.
Ha megnéztem mindent a mostaniak közül amit akartam, akkor írok még pár ajánlást én is, ha még nem voltak persze.
Shiro:
A fantasy címek közül őt emelném ki én is ebből a szezonból, nem számítottam rá trailer alapján, hogy ilyen jó lesz. -
Shiro
senior tag
Katainaka no Ossan 1. rész.
Történet röviden Ossan a városba költözik, hogy a lovagoknak kardforgatást tanítson. (+Találjon magának már egy feleséget.)
Két dolog miatt tetszett.
Az egyik hogy megvan benne az a slice of life jellegü történetvezetés ahol szépen lassan bemutatják karaktereket, a környezetet de nem szöszölnek és nem is kapkodnak, hanem úgy kellemes a tempó.
A másik, hogy végre nem egy power fantasy. Végre nem az van hogy ki tud nagyobb hegyet ketté vágni felrobbantani, nincs a karaktereknek dragon kill/sec értéke, hanem az emberi mértéknél marad. S a kardforgatói készség bemutatásánál is a technikákra és a koreográfiára helyezi a hangsúlyt.
Valószínű, hogy Ossan a későbbiek során nem csak tanítani fog, de éles helyzetben is helyt kell majd állni.
Illetve az anime adatlapján láttam, hogy egy-két karakter tud majd mágiát is használni.
Ha nem viszik túlzásba a karakterek képességeit, és megőrzik az első részben látott színvonalat, akkor ez egy rendkívül ígéretes történet lesz. -
coco2
őstag
válasz
markknight #55739 üzenetére
Néztem a Lazarus első részét. Nem tűnik egészen rossznak, bár a színek szerények egy flashy james bond animéhez. Megaztán, a krimi műfaj nem elavult egy kicsit?
-
Sordoran
addikt
válasz
etomcat #55743 üzenetére
Ennyire azért nem kell visszamenni, a 80-as években is voltak bőven filmek és sorozatok, ahol a szereplők folyamatosan dohányoztak. Én azt hittem elsőre, hogy ez is egy régi anime sorozat remake-je, de nem, az eredeti manga 2019-ben indult. Lehet ennek az írója is letolta a gatyáját a 80-as években, csak ő véletlen előre utazott az időben, és ezért a retro hangulat.
Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás, az 50 első randi elvetendő, legalábbis nem úgy tűnik, hogy szimplán elfelejtett pár évet, de a horror túlzás lenne. A Hello World-t nem ismerem, de leírása alapján valami hasonlót tudok ide elképzelni. -
etomcat
tag
Kowloon Generic Romance: ez valami olyasmi lesz, mint a Hello World (2019) anime mozi vagy az Első 50 Randi vagy horrorabb fejleményekre számítsunk? Első epizód érdekesnek tűnik.
Amúgy szerintem a történet 1946-ban játszódik, mert ennyi dohányzós jelenetet utoljára Bogart és Bacall kapott a "Big Sleep"-ben... -
etomcat
tag
válasz
emiki6 #55738 üzenetére
> "Pornófilmek narratív világának műelemzése, filozófiai mélysége és közgazdasági relevanciája", valamint az "Erotikus töltöttségű történetszálak realitása és kifinomult logikai háttere"
Sajna ennek a témának van épp szezonja, a feles hosszúságú epizódokból álló Makita-san sorozat is megcélozta az anime műfaj magyar-amerikai betiltatását...
Egyéb: pont egy éve kezdődött a Yorukura és a Garukura (Girls Band Cry) sorozatok sugárzása. Előbbi felejthető lett, de az érthetetlen, hogy az utóbbihoz képtelen volt a Toei Studio ennyi idő alatt legalább angol és más világnyelvekre szinkront csináltatni. Pedig bevételük van a OnePiece 1100+ epizódjából, mint a szemét, de mire költik?
-
markknight
veterán
válasz
Komplikato #55740 üzenetére
Nagyon jó kérdés, nem tudom. Mindenesetre mivel nem volt japán, ezért belekezdtem szinkronosan, az angol nekem nagyon testidegen az animéknél.
Viszont a sorozat egyelőre érdekes és nagyon, nagyon emlékeztet a Bebopra. Még a posztere is hasonló, a zenéje meg kb ugyanaz
A dandynél meg a Champloonál nem éreztem ezt.
-
Komplikato
veterán
válasz
markknight #55739 üzenetére
De erről kérdeztem, hogy japán hang és felirat tényleg 30 nap csúsztatással jön csak ki?
Hirekben ez volt.Az érdekes, hogy angol, spanyol szinkron mellé van lengyel, bolgár és magyar, de a legtöbb nyelvhez csak felirat van. Mivel érdemeltük ki?
-
markknight
veterán
Kint a Lazarus Maxon. Szinkron is készült hozzá, ha valaki úgy nézné.
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #55737 üzenetére
Az off részre:
Amúgy meg: Én is szívesen beszállnék egy ecchi anime logikai fejtegetésébe, de azthiszem előbb el kell olvassam a "Pornófilmek narratív világának műelemzése, filozófiai mélysége és közgazdasági relevanciája", valamint az "Erotikus töltöttségű történetszálak realitása és kifinomult logikai háttere" tudományos tankönyveket, mert jelenleg nem érzem magam elég kompetensnek a témában.
-
Sordoran
addikt
válasz
etomcat #55735 üzenetére
Valóban így történt gondolom, hogy Yuuichi Hiiragi egy nap azon gondolkodott, miközben a kedvenc kötetét az Időutazó feleségét olvasta, hogy neki is kellene egy ilyet írnia. Mivel nem light novel író volt, így megkérte a ChatGPT-t, hogy találjon már ki egy sztorit ehhez, de legyen erotikus. Ebből született a Haite Kudasai, Takamine-san. A light novel óriási siker lett, hamarosan manga, majd anime is készült belőle, de még egy netflix adaptáció is készült belőle ami szokatlan módon szintén óriási siker lett, és mikor már hollywood is érdeklődött iránta, a chatgpt mögötti tulajdonosok kiderítették, hogy az ő rendszerüket használva született meg az eredeti mű. Ezután perre mentek Yuuichi Hiiragi-val, hogy részesedést akarnak a bevételekből, amitől természetesen ő próbált elzárkózni. Végül verőembereket is ráküldtek, és egy ilyen alkalommal összeszarta magát az író, és miután lerázta őket, hazaszaladt hogy fehérneműt cseréljen. Miközben tolta lefelé a szaros gatyáját, arra gondolt, bárcsak magától írta volna ezt a művet, és nem használta volna a gonosz AI programot hozzá. Ahogy a szaros gatyája a földet érte, hirtelen 2018-ban találta magát, 4 évvel a chatgpt megszületése előtt. Bár nem emlékezett pontosan minden sorára az eredeti műnek, hiszen közben rájött, hogy ő inkább mangákat készít, de azért megpróbálta újra alkotni a sorozatot, és 2019-ben el is indult a manga. Sajnos mivel eredetileg nem ő írta azt, így nem is tudta vissza adni teljes mértékben a művének varázsát, így nem hogy mérsékelt siker se lett, inkább középszerű. De cserébe nem kell félnie a gonosz AI rendszerek mögötti pénzemberektől már, hiszen ki bizonyítja rá, hogy eredetileg nem is ő írta azt egy alternmatív jövőben, főleg hogy a sorozat indulásakor még az AI is inkább csak fantasztikum volt a civilek számára.
A főszereplő csaj amúgy mindig hord magánál váltás fehérneműket, egy ilyen csere alkalmával leste ugye meg főszereplőnk. A fehérnemű viszont azzal látja el funkcióját, hogy közvetlenül takarja el a láttatni nem kívánt helyeket. Ez alapján ha egy bugyira rávesz egy másik bugyit, és ezt a másodlagos bugyit veszi le, az nem is számít a fehérneműjének. Logikus, nem?
-
etomcat
tag
válasz
Sordoran #55721 üzenetére
> Takamine eredményeit nagyban köszönheti azon természetfeletti képességének, hogy mikor levesz egy fehérneműt magáról, vissza tudja pörgetni az időt és megváltoztathatja a múltat.
Gondolom a light novel szerzője úgy dolgozott, hogy az Időutazó Felesége című regényt beszkennelte a ChatGPT-be és ráküldte a japán popkulturális szűrőt...
Egyébként ha a főszereplő csajnak ilyen problémája van, miért nem hord dupla bugyit, melltartót és máris kiküszöbölve a kockázat? Belt and suspenders, ahogy az angol mondja.
-
etomcat
tag
válasz
Aljasvip #55724 üzenetére
> Az első FMA-t sokan jónak mondják, de a Brotherhood létezése óta - ahol sok mindenen csiszoltak még egyet
Az FMAB szolgaian másolja a mangát, illetve limonádé komédiává lett változtatva az eredeti 2003-as animéhez képest - aminek annyira sötét és brutális a világképe, hogy azt nem vette be az amerikai nézők gyomra.
-
-
válasz
emiki6 #55729 üzenetére
és orric:
Hát akkor 3-an nem értjük.
Semmivel nem negatívabb mint egy Trónok harca szerintem, csak itt emlékeim szerint több varázslat és nulla meztelenség volt, vér és csonkítás azért előfordult.
Láttam és olvastam már pár dolgot, de nem emlékszek hogy láttam volna bármit amiben gyűlöletkeltés vagy egy csoport lejáratása lett volna.
A manhwa legnagyobb bűne hogy amerre abbahagytam ott már gagyi volt a minőség a korábbihoz képest.(ott ment a miszter edzeni, hogy felkészüljön a háborúra) -
-
coco2
őstag
Ha bárki nekimegy a The Beginning After the End képregényeknek, egy észrevétel róla, ami valahol 70+ részeknél kezdődött - nem emlékszem pontosan. Politikai propagandára figyeltem fel. Az a képregény sorozat valamiért erősen járatja lefelé a nemességet. Nemesség nem viselkedik olyan ostobán. És persze nem tudom biztosan, hogy az eredeti szöveg szerint is pontosan úgy van-e benne a kommunikáció, vagy szakferdítés eredménye. Bármi a forrása, mire angolra fordul, már fejfájdítóan sok benne a szándékolt gyűlöletkeltés. Koszos egy anyag. Nem tiszta. Óvatosan tessék olvasni.
-
Hát ez kiéget!
Fullba nyomják a Cpt. Buggy effektust. -
válasz
Farkassacred #55709 üzenetére
Pont ott a 17-es epizód után nyílik ki a világ pedig, és megy az építkezés a nagy epikus lezárás felé.
Hasonlóan a Darling in the Franxxx-hoz, itt is az utolsó ütemben minden epizód egy "na ne bazz, innen hova tovább".Az a bizonyos eset nekem is egy gyomros volt, de a szereplőknek is kellett. Ott rá kell ébredni, hogy nem nulla rizikós ez a lázadozósdi, és egy komoly küzdelem vár majd rájuk.
Az első FMA-t sokan jónak mondják, de a Brotherhood létezése óta - ahol sok mindenen csiszoltak még egyet - nem tudom van-e értelme megnézni.
Én skip-eltem anno, nincs is tervben, de ha megosztasz majd róla pár sort azt megköszönöm így előre is. -
Sordoran
addikt
Nem lett rossz szerintem, legalábbis az előző szezon két borzalma után felüdülés volt. Főszereplőnk Shirota a szokásos szürke, átlag srác aki nem tűnik ki a tömegből, jegyei és atlétikai képessége pedig gyenge. Vele szemben Takamine viszont az iskola bálványa, a legszebb lány, legokosabb és kiváló atletikai képességei is vannak, a tökéletes diák. Egy nap viszont Shirota meglátja Takamine fedetlen kebleit miközben a lány "átöltözik", és ezzel megváltozik minden. Kiderül számára, hogy Takamine eredményeit nagyban köszönheti azon természetfeletti képességének, hogy mikor levesz egy fehérneműt magáról, vissza tudja pörgetni az időt és megváltoztathatja a múltat. Mivel látta fedetlen kebleit, így már Shirota is vele együtt utazik vissza az időben, sorsuk összekapcoslódott. Takamine pedig kihasználva ezt a lehetőséget, egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesz fiúnak.
Egyértelmű hogy az ecchi vonal a leglényegesebb eleme ennek a sorozatnak, bár ez a természetfeletti képesség az ami anno a mangát az utamba sorolta (természetfelettis műveket kerestem akkoriban). Viszont itt ez a különleges képesség csak eszköz a fehérneműk ledobálásának.Ecchi, romcom mű, aki ezeket szereti azok nyugodtan tegyenek vele egy próbát, a szereplők számomra sokkal szerethetőbbek mint több más műben amiket mostanság láthattunk.
-
sztanozs
veterán
en a mangakakalot-on szoktam olvasni - mostanaban volt problemajuk egy parszor es a regabbi darabokbol hianyoznak itt-ott kepek, de a frissitesek egesz jol erkeznek es a friss darabokkal nincs nagy gond az oldalon.
a dex felhivatalos oldal, igy a liszenszelt cuccokat le kell szedniuk.
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55717 üzenetére
Én nem olvastam akkor, nem tudom, hogyan volt.
Amit most látok, hogy cicán 2018-as dátummal vannak meg előző évad végéig (175, és utána side story-k).
Aztán legfrissebbek meg tapas-on - de fizetősben. Kihagyásról azt látom, hogy anno 2018-as részeket újrapost-oltak 2022-es dátummal? Mi a fene történt a kettő között
És van még pár másik site-on, mint gogo, de a weboldalon lépten-nyomon átfedésben vannak a képek. Valószínűleg nyersen kell az oldalt letölteni, kinyiszálni a képeket, és ragasztani belőle egy cbz-t kézileg. Még nem tartok ott, de majd ránézek, és megírom, hogyan jártam.És van kevésbé szutyok oldalakon, mint dex és társai, de angol fordítás megszűnt valami 27-nél
Brazil nyelven meg a társai vannak, de én nem értem azt a nyelvet
Hogyan van az, hogy pont csak az angol fordítás nincs fent
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55701 üzenetére
Cicán találtam képregény kivonatot belőle (english translated literature-t állítani be keresőben, és megtalálja a 2024-es anyagok között). Elolvastam 47 chapternyit, és egész szórakoztatónak tűnik. Ha gondolod, ess neki annak. Az anime talán egész évad alatt fog addig eljutni, mint amit egy délután alatt elolvasni lehet belőle, és megy még tovább vagy 180-ig az az anyag.
-
hunym
csendes újonc
válasz
Sordoran #55714 üzenetére
Én nem tartom magam ecchi rajongónak de a please put them on, takamine-sanra kiváncsi leszek. Az I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level első évadát sem láttam még, azt be kell pótolni.
Mondjuk én nemrégiben kezdtem el animét nézni, főként romance kategóriát. (meg a picit megosztóbb kategóriát pl elfen lied, serial experiments lain, another, stb stb..)
-
Sordoran
addikt
Haite Kudasai, Takamine-san - Csak mert olvasom mangát is, ecchi kedvelőknek érdemes lehet ránézni, de amúgy nem.
Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita: Sono Ni - Talán, mert bár néztem első évadot, de annyira nem volt jó. Viszont ha nem lesz más, lehet nézni fogom.
Gorilla no Kami kara Kago sareta Reijou wa Ouritsu Kishidan de Kawaigarareru - Remélem szórakoztató lesz, de sokat nem várok tőle.
Ore wa Seikan Kokka no Akutoku Ryoushu! - Szintén olvasom mangáját, de ez szórakoztató lesz várhatóan.
Aharen-san wa Hakarenai Season 2 - Lightos kikapcsolódásnak jó lesz, első évad nézhető volt belőle.Jelenleg csak ennyit találtam érdemlegesnek, szóval bízom a többi, számomra ismeretlen műben, hogy tudnak gurítani valamit.
-
hunym
csendes újonc
Sziasztok. Tavaszi szezonból ti mely animéket fogjátok megnézni?
-
Komplikato
veterán
Na most jól értem, hogy a Lazarus anime 5-én jön AdultSwim-re, egy napos csúsztatással a Max-ra, deeee ... eredeti hanggal és felirattal csak 30 nappal később???
-
Farkassacred
őstag
válasz
simauser #55708 üzenetére
Azt az egyet még én is láttam a régiek közül.
Érdekes egy darab.
Más.
Elkezdtem még pár hete a Gurren Lagann-t a régiek közül, de a 17. epizódtól már nem igazán tudom hova tenni ezt az egész animét. Már egyébként ott totál alábbhagyott a kedvem. De aztán valahogy mégis folytattam, viszont a fillér 16. epizód után ez a 17. már teljesen elvette a kedvemet a folytatástól.Kamina halálánál lesokkoltam,
Kicsit abba is marad most szerintem, helyette elkezdtem az első FMA-t. Az baromira bejött így első pár rész alapján, úgy érzem ez tényleg jó is lesz. -
-
simauser
tag
Sziasztok,
Egy animét keresek, amiből egy keveset láttam régebben, de sajnos nem tudom, mi a címe, és az infók alapján se jutottam hozzá közelebb. Időnként eszembe jut, de tennék vele egy próbát megint, és jó lenne tudni, mi volt az.
Az, hogy valamilyen lefagyasztott fickó (talán) felébred valamikor a jövőben, egy posztapokaliptikus / háborús környezetben (valami romos városban) ismerős valakinek? Egy katonai osztag találja meg, és magukkal viszik, meg mintha lenne valami harc valakivel / valamivel, de ennél többet nem tudok.
-
sztanozs
veterán
The Beginning After the End
ma kezdodik, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest