-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Malachi #101796 üzenetére
Ilyen lehetoseg sosem volt, ezt garantalom.
Elore befizethetsz annyi reszletet, amennyit akarsz, de a havi torleszto fix osszege nem fog csokkenni, csak a darabszama.
Torlesztot neg utalassal is rendezhetsz elore. Annyi, hogy a kozlemenybe a vasarlasi szamla sorszamat ird be es pontosan a torlesztovel legyen megegyezo az utalt osszeg. Nyilvan ha mindjuk 6 reszletet akarsz rendezni, ami 5000 Ft/ho, akkor 30eFt-t utalsz.
[ Szerkesztve ]
-
tamasas0913
tag
válasz Malachi #101812 üzenetére
Értem. Én sem csekkezek a postán. Online felületen megy ott is minden csak nekem nincs bankszámlám.
Viszont mikor szoktam befizetni akkor a monitort oda fordítja a hölgy, hogy mit akarok befizetni. Olyankor mondom, hogy a számla meg 3 részlet pölö és bepipálja én meg fizetem.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
senior tag
-
senior tag
-
legenda
válasz Malachi #101796 üzenetére
Volt pedig, én is emlékszem rá, régebben olyan konstrukciók (is) voltak, hogy x Ft vásárláskor (ami egy általuk fixen meghatározott összeg volt), majd utána y Ft-os törlesztő adott hónapig és úgy összességében nyilván kevesebbre jött ki a törlesztő.
Manapság már 0 Ft inkább az induló és a teljes összeget részletekre osztva kell befizetni, biztos rájöttek, hogy sok előfizetőnek csábítóbb így.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
senior tag
-
senior tag
válasz Malachi #101604 üzenetére
Nekem 2 éve amikor lejárt volna a hűségem akkor felhívtam őket és nyíltan megkérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani hogy maradjak az előfizetőjük. /2 előfizetés/ Akkor egyből kaptam havi 1500 Ft kedvezményt az előfizetés árából 2 évre aláírva, igaz telefont nem kértem tőlük.
-
tamasas0913
tag
válasz Malachi #101604 üzenetére
Üdv. Vegyesek a tapasztalataim az ilyen egyedi ajánlatokkal kapcsolatban. Valami nem lesz kerek a történetben. Valószínűleg olyan ajánlatot kapsz amit amúgy simán egy új ügyfél is megkap. Még az is lehet, hogy rosszabbul jársz mint járnál, ha magad találnád ki mit is akarsz. Én egyet megtanultam. Ha ilyen ajánlatot is kapok mindig mondom, hogy kérek 2-3 nap gondolkodási időt. Ők erre annyit mondanak, hogy most él a lehetőség és, ha kell akkor bólintsak rá most vagy soha.
Na ilyenkor általában az van, hogy hülyére akarnak venni.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
thomas77
senior tag
válasz Malachi #100685 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy milyen készülékről van szó.
Normál esetben nem kellene gondot okoznia a wifinek. Csak megdelelő 4G-legyen. Az, hogy a wifi, vagy a mobilinternet be van-e kapcsolva, vagy nem, az elvileg nem számít. A hívásnak VoLTÉ-n kell felépülnie.
Még 1 dolog: az előfizetéseden aktív a VoLTE szolgáltatás? -
veterán
-
veterán
-
D@ve89
tag
válasz Malachi #35242 üzenetére
Azt vettük észre, hogy Iphone-ok vannak úgy, hogy egy SMS-t IMessage-ként akarnak elküldeni vagy fordítva, vagy csak simán nem megy ki az IMessage. Ilyenkor persze nem megy végbe a küldés vagy csak késve. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból tudnak ilyet csinálni. Na most ezzel tudom nem segítettem semmit.
A legrosszabb, hogy ennek a szolgáltatásnak a felelőse ugyebár az Apple. Aki mindent hárít a szolgáltatókra, viszont a szolgáltató csak egy csatornát ad a Iphone alá, egy "csövet", amin aztán azt csinál, amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Malachi #22472 üzenetére
Eladták neki a telót az előfizetéssel együtt és átíratták a nevére amin már ott vigyorgott a rengeteg tartozás csak azt elfelejtették közölni. Jóformán vett egy kafa telót 20 ezerért 1 milliós tartozással, amit nem tudott kifizetni és kamatnak a kamatának a kamata ment rá plusz 500000ft jött a behajtó cég meg ilyenek.
Végén lett 3 millió.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Malachi #22469 üzenetére
Az a baj ez a használt telefon biznisz a legrosszabb üzletek egyike. Én a saját káromon tanultam meg 2000 körül. Csak egy telefont buktam szerencsére volt aki rosszabbul járt.
Ha valaki gyorsan olcsóé akar megszabadulni valamitől akkor annak már régen rossz aki beveszi ezt a maszlagot.
Volt egy jó haverom annak a vége az lett hogy vett egy ilyen telót ami után a hozzá tartozó előfizetéshez csináltak 3 milliós tartozást, a haver ült érte 1,5 évet az lett a vége az utána következő behajtási meg bírósági eljárásoknak.
Most priusza van ilyen baromság miatt és dolgozhat kuli egészségre veszélyes munka helyen, ahova nem kell erkölcsi mert örülnek ha jön oda valaki.
Az ilyen bizniszek mindig jónak tűnnek de utána ha baj van foghatja az ember a fejét.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Malachi #21871 üzenetére
Például a "Kedvezményes készülékcsere" menüpont? Végül is ehhez kapcsolódik a problémád.
Egyébként szinte mindegy, mert ilyenkor csak az általános csoport dolgozik, és ők tudják felvenni a panaszt. Még az is lehet, hogy érdemes lenne végighallgathatod a főmenüt.tomasson91
Ugyanazok a papírok kellenek (szem.ig. + lakcímkártya és pl. adókártya).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Malachi #21868 üzenetére
Igen, aranykártyásként ennek meg kellene jelennie. Van egy aranykártyás számom, amin 23-án jár le a hűség (tehát 30 napon belül vagyok) és nekem meg is jelennek a részletfizetéses konstrukciók. Ezek szerint van valami olyan hiba, mely csak egy adott ügyfélkört érint (mások is jelezték itt a fórumban), ezért azt javaslom, telefonáljatok be és jelensétek ezt a WS hibát.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest