- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TheMarci
addikt
válasz
lupus_l #85206 üzenetére
Nekem az első ajánlat konkrétan drágább volt, mintha minden számot NBC-M be átvittem volna.. A második ajánlatnál azt megmondták, hogy mennyibe kerülne, most már olcsóbb, mint a Next Business Comfort M, de azt nem, hogy mit tartalmaz. Kérdezem, hogy akkor a feltételei ugyanazok, erre az volt a válasz, hogy nagyjából, csak az újban az SMS lenne korlátlan, de cserébe csak 1000 perc lenne lebeszélhető az EU-ban. De hogy a nagyjából az ügyintézőnek mit takar, azt nem tudhatom, hogy nem derül ki később, hogy még egy pár dolog máshogy van. És ilyenkor aggódom, hogy vajon csak rá akarnak szedni, hogy gyorsan írjak alá?
-
Bornie127
aktív tag
-
jksx
senior tag
válasz
lupus_l #75115 üzenetére
Köszi.
Ezekre esélyem sem volt, mert a Telekomos "szolgáltatás" eleve megtagadott minden próbálkozást a cím változtatással kapcsolatban. A munkahelyemen sajnos nincs GLS futár, így nem tehetek mást, mint várom az értesítést, hogy mikor jön a futár.
Az sem semmi, hogy az új szolgáltatást múlt héten szerdán rendeltem meg, csütörtökön közölték, hogy csak a mai napon jön a csomag (úgy látszik gyalog jön vagy BKV-vel...). -
válasz
lupus_l #74000 üzenetére
Na ezt nem értem. Ezt írják a linkelt oldalon:
Az új SIM-kártyát az alábbi módon szükséges aktiválnod:
Régi kártyádról hívd fel a +36-80-639-999 számot, és a szerződés jelszó megadását követően munkatársaink rögzítik igényedet. A kártyacsere a hívást követően azonnal megtörténik, így a készülékedbe helyezett új SIM-kártya - a készülék bekapcsolását követően - már működni fog a telefonodban.
Az új micro SIM-kártyát a régi, normál méretű kártyát elfogadó készülékedben adapter átalakítóval a későbbiekben is használhatod.
Vagyis ez az ingyenes kártyacsere csak előfizetéses kártya esetén működik?
Nekem a Domino kártyámhoz se szerződésem sincs, se jelszó sincs...
-
Indian74
senior tag
válasz
lupus_l #73116 üzenetére
Köszi a válaszod.
Hát ez nem megnyugtató,vagyis attól függ van-e ott olyan készülék,és milyen az üzletvezető kedve,hát ez kemény!?
Nem ezért vettem telefont,hogy midig csak elromoljon,azt szervizeljék,hát itt nincs semmi joga a vásárlónak max addig míg alá nem írja a szerződéseket,ez nagyon komoly???
És még egyszer köszi -
-
-
ricinus13
senior tag
válasz
lupus_l #67981 üzenetére
Ok sorry, rossz beidegződés, nem ez az első problémám velük ebben a hónapban, de az más történet.
Ezt a telekom alkalmazást hol találom? Megnézném mit irogat nekem. És tudom hogy lassítanak, de olyan sebességen még a böngészés is kínszenvedés az LTE-hez szokott telefonomnak
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lupus_l #58529 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor mégis megoldható lesz ez.
-
M.Eriksen
tag
válasz
lupus_l #53013 üzenetére
Fantasztikus. A biztonság kedvéért rendeltem elő a 6-ot, nehogy lemaradjak még a januári kiszállításról is, de a plus is érdekel, ami most készleten is van. De ilyen árkülönbséggel felejtős. Remélem tényleg valamit nagyon elrontottak, mert ez így madness.
U.i.: Nekem most nem is hozza be a készülékeket.
-
psychedel
csendes tag
válasz
lupus_l #52518 üzenetére
Új elbírálásra nincs véletlenül lehetőség, valamelyik helyi T-nél? Fölveszem én a mákkos cipellőt, ha ezen múlik
glaci:
BlackFriday keretein belül rendeltem, olyan dél körül sikerült. A várható szállítást harmadikára írták, valahol olvastam hogy előtte nap szoktak hívni, szóval csekkold a várhatót, és előtte hívnak (ez feltevés). -
-
válasz
lupus_l #35213 üzenetére
"Samsung szériaszám alapján dolgozik"
A note 2 topikban ezzel ellentétes tapasztalatok vannak, nevezetesen, hogy semmit sem jelent a szériaszám, mert nem hazai Samsung garanciás, hanem gsmbolt-garanciás telefont is enged beregisztrálni az oldaluk, csak később a gariztatásnál lesz belőle gond. Hangsúlyozom, hogy ez konkrét tapasztalat.
-
catroot
veterán
válasz
lupus_l #24676 üzenetére
Igen, fel is hívták rá a figyelmem a rendeléskor.
Csak kicsit furcsálltam, mert nem is tudtam, hogy lehet így kérni. Nekem így még jobb, mert ha tehetem mindig így rendelek mindent (jó, azért ha egy tüzérségi ágyút vennék a vateráról, akkor lehet nem...
), ugyanis a munkám miatt nem nagyon tudom előre, hogy bent vagyok-e az irodában, vagy esetleg házon kívül vagyok.
-
csacsi67
addikt
válasz
lupus_l #23895 üzenetére
Gondolom mivel hüség hosszabitás volt.Tölem sem kértek semmit én is igy vettem plussz platina kártya.Egyik nap megrendeltem másnap itt volt. Ja átakartam menni a vodához a RED-be számhordozás munkáltatoi meg ergyéb nyalánkság na mondom akkor maradok plussz még elöleg is lett volna.Ennyit a Vodáról.Én nem dicsérni akarom a T-t de legjobban náluk becsülik meg a régi ügyfeleket.
-
Varszegig
veterán
válasz
lupus_l #23550 üzenetére
Össze ne vesszetek ezen
Én pl. Axánál vagyok, ott is ingyenes marad a kártyás fizetés. (Friss hirdetmény, érvényes 2013.02.15-től. Az eddigi ingyenes utalásokba építik csak be a tranzakciós adót (pontosan azzal megegyező mértékben.))A kártyás vásárlás azért tud ingyenes maradni, mert az után a bankok jutalékot kapnak a kártyatársaságoktól. Ez a Mastercardnál 6 ezrelék, a Visánál 2. A kártyatársaság meg a kereskedő bankján át érvényesíti ezt. Amit az ráterhel a kereskedőre. Namost amelyik bank a Visával van szerződve, ott gond lehet, mert épp elviszi a jutalékukat a tranzakciós adó. Amelyik a Mastercarddal, ott lenyelhető, vagy legrosszabb esetben a kereskedőre tolható ez a tétel. Mondjuk azt a Visa is megteheti, hogy áttolja a +2 ezreléket a kereskedőre. Tehát végeredményben így maradhat ingyenes a kártyás fizetés, pont azért amiért eddig is ingyenes volt: mert a költségét más fizeti meg.
-
-
djculture
félisten
válasz
lupus_l #23546 üzenetére
bankkártyás fizetés nem lesz ingyenes pont erről szól a fáma de ne zavarjon.
Ugyan úgy 3 ezrelék lesz(a költségvetés szerint ha nem jön be belőle elég bevétel még fogják emelni), csak még egykét bank kivár az ügyfélre való terheléssel( Raiffeisennél és a Budapest Banknál bevezették egyből)
De nem sokáig, otp-nél is február végéig van jelezve hogy garantálják az ingyenességet. Befogja szépen mindegyik vezetni csak nem egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged