Hirdetés
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz lupus_l #23546 üzenetére
bankkártyás fizetés nem lesz ingyenes pont erről szól a fáma de ne zavarjon.
Ugyan úgy 3 ezrelék lesz(a költségvetés szerint ha nem jön be belőle elég bevétel még fogják emelni), csak még egykét bank kivár az ügyfélre való terheléssel( Raiffeisennél és a Budapest Banknál bevezették egyből)
De nem sokáig, otp-nél is február végéig van jelezve hogy garantálják az ingyenességet. Befogja szépen mindegyik vezetni csak nem egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
Varszegig
veterán
válasz lupus_l #23550 üzenetére
Össze ne vesszetek ezen
Én pl. Axánál vagyok, ott is ingyenes marad a kártyás fizetés. (Friss hirdetmény, érvényes 2013.02.15-től. Az eddigi ingyenes utalásokba építik csak be a tranzakciós adót (pontosan azzal megegyező mértékben.))A kártyás vásárlás azért tud ingyenes maradni, mert az után a bankok jutalékot kapnak a kártyatársaságoktól. Ez a Mastercardnál 6 ezrelék, a Visánál 2. A kártyatársaság meg a kereskedő bankján át érvényesíti ezt. Amit az ráterhel a kereskedőre. Namost amelyik bank a Visával van szerződve, ott gond lehet, mert épp elviszi a jutalékukat a tranzakciós adó. Amelyik a Mastercarddal, ott lenyelhető, vagy legrosszabb esetben a kereskedőre tolható ez a tétel. Mondjuk azt a Visa is megteheti, hogy áttolja a +2 ezreléket a kereskedőre. Tehát végeredményben így maradhat ingyenes a kártyás fizetés, pont azért amiért eddig is ingyenes volt: mert a költségét más fizeti meg.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz lupus_l #23895 üzenetére
Gondolom mivel hüség hosszabitás volt.Tölem sem kértek semmit én is igy vettem plussz platina kártya.Egyik nap megrendeltem másnap itt volt. Ja átakartam menni a vodához a RED-be számhordozás munkáltatoi meg ergyéb nyalánkság na mondom akkor maradok plussz még elöleg is lett volna.Ennyit a Vodáról.Én nem dicsérni akarom a T-t de legjobban náluk becsülik meg a régi ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz lupus_l #24676 üzenetére
Igen, fel is hívták rá a figyelmem a rendeléskor.
Csak kicsit furcsálltam, mert nem is tudtam, hogy lehet így kérni. Nekem így még jobb, mert ha tehetem mindig így rendelek mindent (jó, azért ha egy tüzérségi ágyút vennék a vateráról, akkor lehet nem... ), ugyanis a munkám miatt nem nagyon tudom előre, hogy bent vagyok-e az irodában, vagy esetleg házon kívül vagyok.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
313313
addikt
válasz lupus_l #32597 üzenetére
Ha ez bevezetik, akkor az áraknak is moderálódniuk kell, mert itthon elég borsos előfizetői és telefon árak vannak, elég csak megnézni az Osztrák, Szlovák trét...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lupus_l #35213 üzenetére
"Samsung szériaszám alapján dolgozik"
A note 2 topikban ezzel ellentétes tapasztalatok vannak, nevezetesen, hogy semmit sem jelent a szériaszám, mert nem hazai Samsung garanciás, hanem gsmbolt-garanciás telefont is enged beregisztrálni az oldaluk, csak később a gariztatásnál lesz belőle gond. Hangsúlyozom, hogy ez konkrét tapasztalat.
-
veterán
-
psychedel
csendes tag
válasz lupus_l #52518 üzenetére
Új elbírálásra nincs véletlenül lehetőség, valamelyik helyi T-nél? Fölveszem én a mákkos cipellőt, ha ezen múlik
glaci:
BlackFriday keretein belül rendeltem, olyan dél körül sikerült. A várható szállítást harmadikára írták, valahol olvastam hogy előtte nap szoktak hívni, szóval csekkold a várhatót, és előtte hívnak (ez feltevés). -
M.Eriksen
tag
válasz lupus_l #53013 üzenetére
Fantasztikus. A biztonság kedvéért rendeltem elő a 6-ot, nehogy lemaradjak még a januári kiszállításról is, de a plus is érdekel, ami most készleten is van. De ilyen árkülönbséggel felejtős. Remélem tényleg valamit nagyon elrontottak, mert ez így madness.
U.i.: Nekem most nem is hozza be a készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen