Hirdetés
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz Tappancs2001 #14685 üzenetére
Nekem a rendszer nem engedélyezte a váltást a My T-Mobile felületén, ezért a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meg is tettem.
-
lupus_l
aktív tag
válasz kungzi #21142 üzenetére
http://www.t-mobile.hu My T-Mobile menüpontján keresztül tarifacsomagot váltasz.
-
lupus_l
aktív tag
válasz Gedeon31 #23298 üzenetére
Holnap HTC Windows Phone 8X, a többit még nem lehet kikövetkeztetni
-
lupus_l
aktív tag
Regisztrálj be Távszámlára. Onnan nem tűnhet el a számla, ráadásul január 1-től drágább lesz az átutalás, viszont Távszámlán keresztül bankkártyával befizetheted a számlát (bankkártyás fizetés továbbra is ingyenes marad).
St3ven: igen, abban a tarifacsomagban fizetős a számkijelzés.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz djculture #23547 üzenetére
Ne zavarjon már, de a bankkártyás fizetés költsége (ha fizetős lesz valahol egyáltalán), akkor ezekhez képest elenyésző lesz. Nézz rá pl. az OTP Bank weboldalára, ahol a "bank a változásokat 2013. február 1-től, a módosítás hatálybalépésének napjától érvényesíti".
"Ügyfeleink érdekében a következő, lakossági ügyfelekre vonatkozó díjtételek nem változnak:
- a kártyás vásárlás ingyenessége megmaradt,
- a számlavezetési díjak a korábbi kondíciókkal élnek tovább,
- az akciósan meghirdetett díjkedvezményeket (pl. díjmentes ATM készpénzfelvétel, átutalás, csoportos beszedés) azok lejártáig nem módosítja."Ugyan ez érvényes az ERSTE-re, Raiffeisen-re stb.
A többi bank hasonló írásait nem másolom be, de kérlek először ne szóbeszédből tájékozódj, hanem olvasd el a bankok weboldalait. Nekem ez a művelet ennyibe került.
Tehát a tévhitek ellenére NEM LESZ a bankkártyás fizetésnek külön díja!
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz djculture #23549 üzenetére
Lehet, hogy nálad február 1-ig van, de nálam a következő szerepel az OTP Bank weboldalának főoldalán - a monitort megtöröltem, és nem csúszott oda semmilyen kosz:
Tájékoztatjuk, hogy a bank a változásokat 2013. február 1-től, a módosítás hatálybalépésének napjától érvényesíti. Ön a módosítás hatálybalépése előtti napig jogosult a pénzforgalmi szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződés azonnali, díj, költség vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Amennyiben erre nem kerül sor, a módosítást az Ön részéről elfogadottnak tekintjük.
Forrás: otpbank.hu
-
lupus_l
aktív tag
Nagy adventi kalendárium akció a következő napokban:
holnap: Samsung Galaxy Y - dominóban 19 990 Ft
vasárnap: Krusell bőr laptop táska - 7 990 Ft -
lupus_l
aktív tag
válasz Gedeon31 #23892 üzenetére
Múlt hét elején rendeltem hűséghosszabbításra egy iPhone 5-öst (előrendelésben). Leadás után tudtam módosítani a rendelés szállítási módját Pick Pack Pontra. Előtte nem engedte... Meglepetésemre kb. egy nap múlva kaptam a levelet, hogy készülék megérkezett, szállításra vár.
Szombaton pedig már mehettem is a készülékért. A webshopban pedig továbbra is előrendelést mutat - amit nem értek...A másik amit nem értek, hogy másoknál iPhone esetén kérnek mobilelőleget - tőlem miért nem kértek és hogy van ennek a megállapítása, hogy ki jogosult és ki nem? Nem mintha baj lenne
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Nekem volt egy problémás My T-Mobile fizetésem. A sikeres kártyás tranzakció után hiba üzenetet kaptam, hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Tehát a számlámról eltűnt a pénz, a T-Mobile felületén pedig nem jelent meg.
Az ügyfélszolgálat persze nem tudta megérteni, hogy nem átutaltam, hanem a weboldalukon keresztül fizettem be - és kb. én voltam a hibás, mert "nem tettem be az ügyfélszámomat a közleménybe".
A lényeg, hogy 1,5 hét kellett ahhoz, hogy visszakapjam a pénzt. Ezután már csak Távszámlán keresztül fizetek -
lupus_l
aktív tag
válasz Fehercsoki #24203 üzenetére
Ingyen csak akkor cserélik, ha náluk veszed a telefont. Zug-GSM boltokban olcsóbban átalakítják a régi SIM-et microSIM-re. Ha ez nem sikerül valami miatt (pl. elszúrják a vágást), akkor ajánlatos cserélni.
Ha jól tudom, 4.500 HUF a T-mobile-nál, GSM boltban a vágás ehhez képest 500-1000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #24664 üzenetére
A T-Mobile rendszere a ludas ilyenkor. Addig ne menj a Pick-Pack pontra, amíg azt nem látod, hogy a csomag átvehető.
"Az átvétel várható időpontja:" ilyen esetben tárgytalan - nekem az átvételi ponton mondták, hogy sokan mennek T-Mobile-os csomagért hamarabb, mert a webshopban azt írják, hogy ekkortól várhatóan átvehető... közben pedig csak attól a pillanattól, amikor sms/e-mail értesítést kapsz róla.
Amúgy meg a futáros várakozás kiküszöbölésére illetve a bankkártyás fizetés miatt megéri a Pick-Pack csomagátvételi lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Ha van egy éves múltad nem minimál költségű tarifán, akkor nem kérnek előleget. Tőlem soha nem kértek... igaz, 4-5 éve már a T-nél vagyok... de amin meglepődtem, hogy még iPhone 5-ös esetében sem volt előleg.
A számlám pedig 5-6.000 Ft körül van havonta + telefon törlesztő - és mindig időben fizetek.
-
lupus_l
aktív tag
válasz bostone #28591 üzenetére
A SIM csere 4500 Ft szolgáltatónál. Szerintem a vágással érdemes próbálkozni, ha nem sikerül, akkor maximum kérsz új SIM-et, és akkor fizetsz ki 4500 Ft-ot.
A számhordozás legutóbb úgy volt, hogy Telenorhoz be kellett menni, számhordozási nyilatkozatot kellett kérni, adatokat egyeztetni. A számhordozási nyilatkozat 3-4 nap múlva postán meg is jött.
Ezzel plusz okmányokkal be kell menni a T-Pontba, majd megkötheted a szerződést.Ha jól tudom 1 évet kell aláírni és akkor elengedik a belépési díjat illetve telefont is vásárolhatsz.
-
lupus_l
aktív tag
válasz szabogabor10 #29501 üzenetére
Egy telefon ki-be kapcs után nálam is Telekom HU jelent meg (iPhone 5).
-
lupus_l
aktív tag
válasz djculture #30414 üzenetére
Origo.hu-n volt egy cikk pár hete az árakról, kitérnek a mobiltelefon percdíjakra is Ausztriához képest:
Ausztriában a mobiltelefonálásért egy szolgáltató átlagosan hat forinttal többet kap, mint Magyarországon. Az AT Kearney piackutató kimutatása szerint viszont hiába oldják meg ennyivel olcsóbban a tevékenységüket a magyar mobilszolgáltatók, csupán két forinttal alacsonyabbak a percdíjak.
A magasabb magyar adónyomásért a mobilpercdíjakban a telekommunikációs különadó a felelős. A kimutatás szerint a 27 forintos átlagtarifából 3 forintot azért fizetünk, mert a kormány a megszorítások során kivetett a szektorra egy különadót. 2010-2012 között szektoriális különadót fizettek a cégek, tavaly pedig percenként és SMS-enként újabb 2 forintot vertek rájuk. Az eredeti adó megszűnt ugyan, de a percdíjas változata augusztustól 3 forintra emelkedik. Percenként fél forintot pedig az Ausztriában ismeretlen frekvenciadíjra fizetnek a magyarok.
A négy kiválasztott termék közül a mobilozás az, ahol a fogyasztó által fizetett árban az állami terhek részarányát nézve a legnagyobb a különbség a két ország között. Míg az osztrákoknál mindösszesen 22, addig nálunk 38 százalék az állami elvonások aránya a mobilpercdíjban.
-
lupus_l
aktív tag
válasz D@ve89 #30431 üzenetére
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a telekom adó előtt is túladóztatott volt ez az ágazat, mint minden más. Pótólni kell a hiányt, hiszen már 15-20 éve excel gazdaság van Magyarországon... (ha emelem az adó mértékét a táblázatban, akkor növekedik a bevétel )... ezzel pedig mi szívunk, de ez már erősen offtopic.
-
lupus_l
aktív tag
válasz lugosi #32209 üzenetére
Igen, érdemes figyelni a híreket és a szolgáltatók reakcióját (2 nappal ezelőtti hír).
Már itthon is van erre példa, a Digi ügyfelei ingyen hívhatják a romániai vezetékes Digi-s számokat.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Íme egy jó hír, amiről már volt szó:
2014. július 1-jétől tilos lesz az EU-n belül utazók bejövő hívásaiért díjat felszámítani. A távközlési társaságok előtt két választási lehetőség lesz:
az Európai Unió egész területére érvényes díjszabást kínálnak („barangolj belföldi hívásdíjakkal”), melynek árszintjét a belföldi verseny diktálja, vagy
lehetővé teszik előfizetőiknek, hogy a két szolgáltatást szétválasszák, azaz külön barangolási szolgáltatót válasszanak, alacsonyabb díjakkal (új SIM kártya vásárlása nélkül) -
lupus_l
aktív tag
válasz 313313 #32596 üzenetére
A Three pont ezt lépte meg elsőként, a saját leánycégein keresztül belföldi árakkal telefonálhatsz több országban. Mindenképpen lépniük kell, Telekom, O2, Orange, Vodafone a legnagyobbak között van, szerintem nem maradunk le mi sem.
Én legalábbis a pozitív oldalát látom, nem mindenhol magyar árak vannak.
-
lupus_l
aktív tag
Csak megjegyzem, a kuponkód tartozékoknál is működik, tehát érdemes felhasználni
-
lupus_l
aktív tag
válasz morphin #34296 üzenetére
Délelőtt az sms után egyből rendeltem egy 32-es pendrive-ot.
Rendesen le is vonta a kupont... az előbb vettem át személyesen egy T-Pontban
Gyönyörű rózsaszín volt csak viszont ingyenes voltkavics325i: telekom.hu tartozékok oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz dptrsk #35211 üzenetére
Ha a webshopból rendelted, akkor benne kell lennie a pakkban... ha kimaradt, akkor jelezd a Telekomnak.
Samsung szériaszám alapján dolgozik (legalábbis a Nexus esetén így volt). A telefon vásárlásakor kapott bizonylat vagy számlát el kell fogadniuk.Ha bizonytalan vagy, akkor hívd fel a Samsung szervízét és mondd meg, hogy csak számlát kaptál.
B-opció, ha nincs semmilyen papír és nem tudsz szerezni, akkor a személyes szervizelés egy Telekom üzletben.
-
lupus_l
aktív tag
válasz Blackmirror #35510 üzenetére
Nálunk sem, rájöttek, hogy hibás a rendszer
-
lupus_l
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen