- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Gabbana #89424 üzenetére
Ma én is ugyanígy jártam! És meglepődtem, hogy mennyire gördülékenyebben intézik a számhordozást mint a Telekom tette! Sms-ben folyamatosan értesítettek az állapotáról, nem majd csak 3 nap múlva az időablak letelte után kell pislogni és a sim-kártyákkal tornázni hogy most akkor mi van, mint tettem én többszörös sikertelen számhordozó! A Telekom befogadta, teljesítette, megtörtént a hordozás, péntek este kell cseréljek sim-et!
És mindez még a számhordozás napján kiderült, és ha gubanc van, egyből lehet menni Telekomhoz egyeztetni! -
vasi89
őstag
válasz
Gabbana #40204 üzenetére
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ha gariban cserélt iphone-om van akkor most újraindult a garancia vagy sem? Anno a 4S-nél igen, kaptam újabb 1 év garit, de most van aki azt mondja, hogy már nem indul újra. Pedig a fogyasztóvédelmi törvényben benne van, hogy fődarab csere esetén fél év azt hiszem de itt ugye új telefont adtak amire szintén 1 év gari kellene hogy legyen főleg, hogy refubrished.
Bocsi ez nem válasz lett volna csak rossz gombra kattintottam
-
1430
senior tag
válasz
Gabbana #35229 üzenetére
Bár nem tudom, mit értesz egy felhasználónév alatt, de ha 2 vagy több hívószám van egy számlában, akkor az online megtekintéshez folyószámla szintű jelszó kell. Ezt online is létre lehet hozni (telefonszámok + szerződés szintű jelszavak ellenében), de ügyintéző is segít, ha kéritek.
tomy86
Ha októberben valóban aktiválták a részletes számlát, akkor a számlaképben (a végén) már benne kellene lennie a részletezésnek. Ha esetleg elektronikus részletes számlát aktiváltattál (ez független az elektronikus számlától), az 9-én kerül betöltésre és itt éred el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest