Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple Watch
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz .bruszli. #4523 üzenetére
vannak kivételek, de mind a két irányba!
például egy komolyabb nokia esetében, még azonos ár esetén is inkább a függő szolgáltatós made in finland készülék, mint egy sufni gsm üzletes, amit ázsiai régióba szántak, kintről hoztak be, gányul magyarították, és nincs hivatalos gyártói 2 év garancia rá, csak a bolt ad 6 vagy jobb esetben 12 hónapot...
a márkabolt más tészta, ott valóban irtózatosan drága a telcsi![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz .bruszli. #4525 üzenetére
ha a gsm üzlet ad is 1 év garit, az nem 2 év gyártói garancia, hanem az üzlet ad rá 1 évet, csak hozzájuk viheted vissza, szakszervizbe nem!
hidd el, sok telcsinél nem mindegy - minőség tekintetében sem -, hogy melyik régióba szánták! anno ez az n95 és az n95 8gb esetén csúcsosodott ki; a szolgáltatós made in finland volt, amit a sufni gsm üzletekben vettél 1 év üzleti garanciával, azok pedig made by nokia és hasonlók - és az anyaghasználaton és az összeszerelés minőségén is látszottak, érezhetőek voltak! utóbbi telcsiknél megnézted az akkumulátor alatti cimkét, és azon olyan product code volt, amire hivatalosan nem létezett magyar nyelvű szoftver, tehát csak a product code átírásával volt feltehető magyar nyelvet is tartalmazó szoftver - mondjuk a product code átírása már önmagában is probléma, legalább is ugrik a garancia!
akik kis sufni gsm üzletben olcsón vásárolták a telcsijüket, azok amikor kijött egy újabb szoftver, és frissítették a telcsijüket, akkor arról eltűnt a magyar nyelv! aki nem értett hozzá, az vakarta a fejét erősen, káromkodott...stb! olvass vissza például az n95, vagy az n95 8gb telcsis topic hozzászólásaiban, találsz elég ilyen példát!
még szebb dolgokat is feszegethetnék, de nem hiszem, hogy kíváncsiak rá a t-s előfizetők - ha már abban a témában vagyunk! bár némileg van köze a topic hozzászólásaihoz ennek is...
a lényeg; telcsit csak gyártói garanciával! nem csak a garancia miatt, hanem mert az a telcsi normális régióba készült, esetlegesen nem kétségesebb minőség, nem lesz a billentyűzeten arab ákom-bákom...stb, minden tartozékot megkapsz - itt az 5800 tudnám példának felhozni, amihez sok kis sufni gsm üzlet nem mellékelt például tv kábelt![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz .bruszli. #4529 üzenetére
egy nokia telcsi attól még nem hamis vagy klón, mert nem made in finland, hanem például made by nokia - de a minőségen már meglátszódhat...
a lényeg; én úgy vagyok vele, hogy inkább egy szolgáltatós - de gyári garanciás - függő telcsi x összegért, mint mondjuk azonos összegért egy független, de csak üzleti garanciás - esetlegesen kérdéses származású/minőségű - készülék!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz .bruszli. #10661 üzenetére
Nem ugrik a garancia, de a vásárlási számlát nem minden gyártói szerviz fogadja el (pl. Samsung), ezért ilyenkor T-Mobile-on keresztüli szervizelést javaslok mindenképpen. Ha a számla megvan, akkor annak pótlására sem lesz gondod.
Mondjuk javaslom nézd át jobban a vásárláskor kapott papírköteget, mert a garanciajegy is egy ugyanolyan nyomtatott papír, mint a számla, szóval csak egy sima A4-es lapot keres, ami fektetet nézetből nézve "két oldalas", és rá van írva, hogy "Jótállási jegy".mondomén
Nem megoldható.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz .bruszli. #10668 üzenetére
Tapasztalat.
Kétszer vittem szervizelni más-más, de a T-nél vásárolt készüléket, vissza a T-s szervizbe. Egyik alakalommal sem kértek semmit, az IMEI szám alapján tökéletesen tudják, hogy tőlük van-e a készülék, mikor vásárolták, stb.
Vidd be, aztán megcsinálják!
Jó szerencsét!
-
runner 125
nagyúr
válasz .bruszli. #13059 üzenetére
Köszi, majd eldönti a tulaj, h valamelyik aktiválva lesz-e.
dedike
Nekem céges előfizetésem van, anyám élettársának kell, mert ő meg pont leadja a cégest nyugdíjba vonulás miatt. Mivel mindenki T-s nálunk, és amúgy is keveset fog telefonálni, ezért előfizetés ki lett lőve, így felesleges lenne bármilyen havidíjas opciót nyitni rá.
De, köszi a tippet.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jake88
tag
válasz .bruszli. #13675 üzenetére
De mi történik,hogy ha nem fog adni cég? Mert így is köcsögök lettek. Gondoltak egyet és megnöveltették csomagot is +1500ft-al. Persze erről én nem tudtam semmit. Már azt se bánnám ha új számom lenne csak szabaduljak meg flottától.
Azon gondolkozom,hogy nem fogom fizetni az előfizetést. -
atillaahun
veterán
válasz .bruszli. #13673 üzenetére
Tudom, de mint írtam jelen esetben az eladó nem a tulajdonos, tehát nem az ő nevén van az előfizetés. Az eredeti tulaj legfeljebb csak neten keresztül érhető el, és már kicsit irreális őt zaklatni ilyenekkel, mert ő egyszer már ugye eladta a telefonját annak akitől most venném.
(#13674) dedike
Köszi, megkérem majd akkor, hogy úgy szkennelje be.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
válasz .bruszli. #13682 üzenetére
Megtaláltam szerződésemet. De nem írnak semmilyen lényegre törő dolgot.
Cégneve,előfizető adatai. Van egy telefonom részletre amit fizetek havonta. Ez nem is lenne nagy gond. Csak mellette ott van 40000-res kötbér telefonra. Na már most akár egyben kifizetném részleteket is ha kell. Kötbért persze nem igazán akarnám.
Sajna ilyen flottás dolgokat nem ír,hogy mi kötelezettségeim vannak cég felé.[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz .bruszli. #15063 üzenetére
Sziasztok!
Van egy domino sim kártyám, amire csak a netstart (vagymi) van aktiválva, tehát nincs mobilnet előfizetésem. Néha használom a 0.facebook.com-ot. Eddig nem is volt vele semmilyen problémám, az elmúlt időszakban viszont néha nem ingyenes ez a szolgáltatás. Levon kb. 20-30 Ft-okat. Érdekes, hogy nem mindig, csak néha. Nem nyitok meg sem linket, sem fényképet, sem semmit, mégis pénzbe kerül. Mi lehet a problem?
Köszönettel!
-
-
club1
veterán
válasz .bruszli. #16151 üzenetére
Ne haragudjatok, de ez elég buta kérdés. A szolgáltatónak az az érdeke, hogy az első másodperctől tudjátok használni az előfizetést... Ha mégis előfordulna logisztikai probléma (ezt kétlem) és nem microsimmel adják a microsimes készüléket, logikus hogy ingyen cserélik ha már egyszer elszúrták.
-
1430
senior tag
válasz .bruszli. #16151 üzenetére
Mivel már ketten is megírták, így én csak annyit tennék hozzá, hogy olyannyira microSIM-mel adják a microSIM-es telefonokat a WebShopban (új havidíjas vagy Domino előfizetés esetén), hogy tavaly év végén volt pár nap, mikor iPhone 4/4S-t sem lehetett rendelni (talán pont Domino csomagban), mert nem volt készleten microSIM.
Persze csak a rendelés végén írta ki a WebShop, hogy nem teljesíthető a rendelés SIM hiány miatt.jimhun
Személyesen, ha van készleten és így kéred, akkor microSIM-mel adják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
St3ven
addikt
válasz .bruszli. #21627 üzenetére
Ugyanez volt nálam tavaly. Állítólag kellett volna igazolás valamiről (vagy meghatalmazás, hogy az előfizető nevében eljárhatok?), viszont a webshop felajánlotta a hűségvállalásos konstrukciót, így megrendeltem, a futár kihozta, aláírtam, azóta is használom, a cégnél (elvileg) senki sem tud róla.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz .bruszli. #21631 üzenetére
Én nem biztatlak semmire, csak leírtam a tapasztalatomat.
De ha nálatok szó nélkül kiadják azt az igazolást, és nem azzal a remek ötlettel hajtanak el, hogy "de meg lehet venni Dominóban, és minden további nélkül át lehet tenni bele a céges SIM kártyát", akkor kikérném a biztonság kedvéért.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SörcsaPH!
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen