-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
.bruszli. #42064 üzenetére
nem, biztos nem azért!
konkrétan a guta akar megütni, amikor vidékre utazunk a családi házba - pláne karácsonykor, amikor nem csak 1 - 2 napról van szó általában -, és csak gprs van...
ott elég lenne egy jó edge is, a 3g meg álom - egyelőre? -, de aki azt mondja, hogy felesleges az lte, jó a h/h+ is, ráadásul ilyen - a korábban írt - indokokkal támasztja alá, annak nem tudok igazat adni. -
StLui
veterán
válasz
.bruszli. #42050 üzenetére
Ha meg még lassabban akarja valaki a netet fogyasztani napont 23 óra 50 percre kikapcsolja az adatforgalmat. Ez nem autó, hogy ha gyorsabban mész többet fogyaszt, csak akkor ha több adatot is töltesz le, olvasni ugyanannyi ideig olvasol egy adott oldalt, csak élvezed, hogy kevesebbet kell várni a letöltődésre, ha meg ez miatt két oldalt is el tudsz olvasni, akkor nyilván szükséged volt a másodikra is és időt nyertél az életedből, vagy csak azért tölteted be a másodikat mert az első hamarabb bejött?
-
válasz
.bruszli. #42050 üzenetére
azzal igen, de hozzávetőlegesen mostanság is annyi az adatforgalmam, mint korábban volt a lomhább sebességű net alatt, mert a felhasználói szokásaim nem változtak, viszont gyorsabban tölt le és fel, így több idő marad másra, meg a jobb akkumulátoros üzemidőben is megmutatkozik az lte előnye, szóval én szomorú lennék anélkül.
szerintem elég rossz felfogás, hogy azért jobb a lomhább net, mert akkor lassabban fogy el a keret, de ez fordítva is igaz...
egy adott keret minden sebesség mellett annyi, legfeljebb eltérő intervallum alatt megy át meghatározott adatmennyiség.
régen rossz, ha valaki azért parázik a 100 - 200 megabyte kerete miatt, hogy jajj, gyors net alatt hamarabb leéli, mert akkor bizony kevés a keret, hozzá kellene csapni.
amikor a 60-as lte hálón lógok - és ténylegesen maximumon is megy adott cellában az lte sebesség -, akkor néhány perc alatt kihasználhatnám a bő 1 gigabyte keretemet, mégis elég egy hónapig, illetve nem is szoktam mind leforgalmazni, de ha kevés lenne, akkor az nem a gyors(abb) sebesség miatt lenne, viszont akkor átugranék 3 gigabyte keretre, de akát feljebb is.
ezzel az erővel a h+ háló sem jó, mert azon is durván 10 perc alatt átmehet az 1 gigabyte, akkor már nem mindegy, hogy az lte szűk 3 perc, vagy a h+ 10 perc? kérdem ezt a 30 napos keret viszonylatában... -
-
-
Akve
tag
válasz
.bruszli. #35134 üzenetére
Ajándék kedvezmények online rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül felhasználható egyenleg és +200 MB adatforgalmi egyenleg online rendelés eseténHa webshopban kiválasztod a telót, feladja a fenti szöveget. Nekem a megrendelőn is feltűntették.
Az aktíválásra 5 munkanapjuk van, mint írtam -
válasz
.bruszli. #31983 üzenetére
Szuper koszi szepen. Tenyleg mukodik ma bementem egy masik tmobilba es megvettem. Siman ki lehet venni az atalakitoval egyetemben es draga sem volt. Elozo helyen a 39999 es lte modemet akartak ramsozni hogy csak abbol jon ki mert ott moge lehet nyulni. Egyebkent csak kivancsisagbol ami alatta van foglalat az ugye nem micro sim mert probaltam beledugni de nem ment aztan nem akartam eroltetni.
Micro sd hogy pendrive kent is mukodjon? -
Soulfly842
addikt
válasz
.bruszli. #31043 üzenetére
Én is nézegettem a kiállító darabot a P9-ből mielőtt még árlistába került volna... Az első telefon, aminél nem homokszemcsés a fehér sem
Gyönyörű lett, gördülékeny és iszonyatosan szerethető készüléknek tűnik.. Szépen össze lett rakva és a 'vastagsága' miatt nagyon jó érzés kézbe fogni.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
.bruszli. #29609 üzenetére
Induló ár... a Sony általában magasan kezd, később jóárasít általában... Nézd meg az Xperia Z-t, h. mennyit esett elsején.
1430,
Én is találkoztam olyan ügyféllel, aki nem módosított az adat díjcsomagon tavaly óta, de átállt neki a fordulónap. Ahogy néztem az eltűnt szolg.-nál a sávszélesség korlátozásnál egyszer csak 6.-ra állt át. Nem lehet, h. gonet sávszélesség korl. amikor felkerül, majd le akkor automatikusan dob egy forduló napot a rendszer az ügyfélnek?(szolgáltatást nem láttam rajta felfüggesztve, díjcsomag váltás nem volt, netes csomagon módosít nem történt - csak az eltűnt szolgáltatásoknál tűnt fel ez)
-
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli. #29615 üzenetére
És igen,közben módosították is a webshopban.
-
tomy86
addikt
-
-
tomy86
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
-
tomy86
addikt
válasz
.bruszli. #25611 üzenetére
Nem tudom másnál mennyire életszerű, de én többször is vásároltam úgy a T-től is, hogy több, nem összetartozó tétel volt a számlán.
Én visszanéztem több számlát is, de egyiken sem találtam utalást arra, hogy milyen simhez vettem a telefont.
(#25612) Phreetsie: igen, ezt írtam én is. Én eddig mindig (illetve egyszer vettem használt telefont) új telefont vettem hűségidővel (tudom nem vagyok normális
), viszont néhány ismerősöm gondolkozik használt telefon vásárlásán és ezért érdekel a téma.
(#25613) Zsolt_72:
-
-
luke.
aktív tag
válasz
.bruszli. #24782 üzenetére
Tapasztalatom az, hogy a tabletek úgy vannak megalkotva direkt, hogy NE legyen kompatibilis. Ha mobilnetet akarsz tableten akkor direkt 3G verziót kelljen vegyél.
(#24771) tollhegy A T által adott cserekészülék át lett véve, a helyszínen kellett volna jelezni a problémákat. Ha beadod garanciába akkor a szervíz a kopást természetes ehasználódásnak veszi (több tesztben volt, hogy használatnál kopik) a gombot meg cserélik rajta vagy javítják, de lehet az is használatból eredő lötyögés.
-
1430
senior tag
válasz
.bruszli. #24404 üzenetére
Megint csak a pdf árlistából kellene kiindulni, tehát S3-nál a 139.990 Ft-os Domino ár a helyes.
Most ugyan nem tudom megnézni a WS oldalt, de az összefoglaló oldalon ez szerepel.
Viszont ha a sarkanyolo2 által készített táblázatot nézem, az sem egyértelmű, mert ott meg 143.991 Ft az aktuális online ár, miközben a mellette lévő grafikonon az elvileg helyes 125.991 Ft-os ár jelenik meg.
Az S3 ára egyébként valóban csökkent 14-én.ad4m1337
A Domino hívószámok vagy a Domino díjcsomagban (leginkább üzletben, míg a készlet tart, mert kifutó a konstrukció) vagy Domino 5 díjcsomagban (online rendelve mindenképpen) vannak, de ezt akár azonnal megváltoztathatod, utána pedig akár feltöltésenként válthatsz díjcsomagot. -
DS39
nagyúr
válasz
.bruszli. #23982 üzenetére
én kicsit több mint fél éve vagyok T-s, de eddig kb 2-szer fizettem teljes árat a netért, a többi esetben mindig az akciós netekre váltogattam, ha S volt, M-re, ha M volt S-re
másik kérdés, az online felületen írja az egyenleg és forgalom lapon hogy Go Net M csomag 133 MB-os, közben ma indult el az új ciklus, és 100-ról indult. (persze tudom hogy ez egy 100 megás csomag, de akkor miért írja 133-nak azon a részen? már az előző hónapban is így írta, akkor is 100-ról indult a tényleges adatforgalom számolás)
-
Soulfly842
addikt
válasz
.bruszli. #23958 üzenetére
Csúnya kérdés, de: Ez biztos T-Pont volt nem T-partner?
Csak a Gonapinetet kellett volna levennie és felrakni a gonetet...
(#23957) 1430
Nincs ilyen megkötés. Hivatalosan csak azt kellene vizsgálnia az ügyintézőnek, h. a T-től vásárolt készülék-e ez, avagy sem. De brutális mennyiségű kártyacsere zajlik a microsim áradat miatt és nem lenne kapacitás sem arra, h. az értékesítő kolléga vizsgálja egyesével, h. akkor ez most a kinek a kicsodáján át vett készülék, amit pl. kapott karácsonyra, s ha ezen nekiállnának vitatkozni az ügyfelekkel csak öngólokat lövöldöznének a személyes ügyfélszolgálaton maguknak.... így tény, nem tény cserélik a legtöbben és pont. Bizonyos típusú partnerek (nem általánosítok, mert vannak ellenpéldák bőven) szeretnek szelektálni, h. milyen ügyeket intéznek és ez a kommunikációt is meghatározza sajnos az ügyfelek felé.
A 300 MB-d ne félj, megmaradt.
-
1430
senior tag
válasz
.bruszli. #23953 üzenetére
De legalább sikerült M-re váltani?
Mert ahogy a többiek is írták, előbb a Go!NapiNetet kellett volna kikapcsolnia a kolléganőnek, aztán ment volna az M aktiválás is.Ami a SIM cserét illeti, lehet, hogy a Domino-ra nem vonatkozik az ingyenesség, bár nem rémlik ilyen kikötés...
-
kbn
csendes tag
válasz
.bruszli. #23947 üzenetére
Domino 5-höz lehet promóciós Go!Netet rendelni, de...
Május körül váltottam erre a csomagra - ekkor épp nem volt mobilnetem, annak rendje és módja szerint aktiválták is a napidíjas csomagot. Mikor később megrendeltem volna a 90 Ft-os netet, nem engedte a rendszer, mivel aktív a Go!NapiNet.
Utóbbit kikapcsolását viszont sem a My T-mobile, sem a 1777 automata rendszere nem engdete (egyszerűen hiányzott a menüből ez a pont), az SMS-es lemondást meg ismeretlen hibával elutasította.
Ezután hívtam az élőszavas ügyfélszolgáltatot, ahol az ügyintéző elmondta, hogy Domino5-tel valóban szándékosan CSAK rajtuk keresztül lehet lemondtani ezt a csomagot, és végig kellett hallgatnom, hogy nagyon jól gondoljam meg, mert ha kikapcsolja, az ingyenes Facebook sem fog ám működni (tudta jól, miért akarom kikapcsolni, nyilván elő volt neki írva...).
Szerintem próbálkozz ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest