Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Huawei Band 6 - vérbűl az oxigént
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
ph A vállalat nem csak rövid pórázra fogja az alaplapgyártókat, hanem ki is köti őket.
-
Szeptember 26-án érkezik a Xiaomi 14T
ma A renderképekre viszont már egy másodpercet sem kell várni.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Nekem hétfőre (12-re) írták ki a szállítást, onnantól lehet átvenni. Azért az S II-nél már elég sokat jelent az a 10%. Nem érné meg inkább kivárni?
Nekem is nagyon kurtácska lett az átvevőpontok listája, de szerencsére az benne volt, amit kiválasztottam a hosszú listából.
Lesz valaha (akár jóval később) a T-nél is Galaxy Note?
-
domerator
veterán
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
addikt
A My-T-ben látható "aktuális havi forgalom" egy szám, amelyben benne vannak az elküldött SMS-ek, a leforgalmazott adat, a hívásdíjak, minden forgalommal kapcsolatos díj. A hónap végén, a számla elkészülte során vonják le azokat a forgalmi-és egyéb díjkedvezményeket, amit a díjcsomagod tartalmaz! (Egyébként ott is van: kedvezmények levonása nélkül....)
blueye:
Természetesen ami a képen van, az jár, de utólag kerül jóváírásra!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Mondjuk, hogy a megszokott sebességgel netezhessen!
(Ha jól emlékszem decembertől elérhető az opció, előtte csak ez volt, illetve a hőskorban, mikor még csak RelaxNetek voltak, akkor a link baloldalán levő 1GB-os...)
blueye:
Így van, de az S-ben levő adat meg mindig elég szokott lenni!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
Elég régóta vagyok T-s, de azt megtanultam, hogy teljesen felesleges az "aktuális" egyenleget nézegetnem az online felületen, hiszen rengeteg kedvezmény/lehetőség befolyásolja a majdan fizetendő végösszeget, nem is beszélve az adatforgalom elszámolásáról, ami egyénileg szinte követhetetlen a hónap folyamán.
Ha androidos okostelód van, ajánlom a CallMeter 3G progit, én azzal figyelem hó közben az egyenlegemet, és ha jól beállítod a tarifacsomagodnak megfelelően, akkor a valós adatokat mutatja, real-time módon.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
Azóta már javítottam a téves infót, ismét elnézést érte. Tehát benne van az adatforgalom az aktuális egyenlegben, hacsak nincs túlforgalmazási díj mentes csomagod is a díjcsomaghoz (pl. Net&Roll opció).
Először valóban úgy írtam,
aztán javítottam magam
és utána összefoglaltam a lényeget.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Ha majd kiesel a write only módból, olvasd el ezt is!
S ha ez megtörtént, máris választ kapsz a "fele havidíj megvan" kérdésre.(továbbra is van egyébként adatforgalmi értesítő, ami egy biztonsági "elem", az meg, hogy mennyit beszélsz, nagyon jól kontrollálható..)
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
Ha forgalom alatt adatforgalmat értesz, akkor nem, mert ahogy 1430 is többször felhívta itt rá a figyelmet, de a díjszabásban is benne van, eltér ezeknek a programoknak a mérési módszere (ti. általában bájt egységben mérnek) a T számlázási gyakorlatától (aki pedig 10 kB-onként számláz).
A progi, amit én említettem, az elsősorban a hívásköltségek/sms-ek követésére alkalmas Habár adatforgalmat is mér, azt sosem szoktam figyelni, nekem ugyanis GO!Net-es csomagom van, ami csak a sebességet korlátozza le a havi adatmennyiség meghaladását követően.
Hozzávetőleges adatforgalomérték-követésre a 3G WatchDog-ot szokták ajánlani, ott azt is beállíthatod, hogy mondjuk 95%-nál tiltsa le az adatkapcsolatot, így jó eséllyel nem léped át a havi keretedet.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
Egy picit többre lesz szükség.
A platina szinthez 1890 pont kell fél éven belül, ami havi 315 pont.
Mint új ügyfél, legkorábban 8+6 (8 az aranyig, 6 a platináig), vagyis 14 hónap után lehetsz platinakártyás. Addira meglesz az első betöltött év, vagyis 5 pontot kapsz alapból. A bejövő - hálózaton kívüli - hívásokból is bejön valamicske pont, de leginkább a számlával tudsz pontot gyűjteni, ami nettó 500 Ft-onként 10 pont. Vegyünk például havi 300 pontot, ez esetben (300/10)*500= nettó 15 ezer Ft, ami 27% ÁFA-val bruttó 19.050 Ft.
Bár szerintem nem nagy veszteség, ha csak arany vagy (illetve leszel).dokee78 #13701
Inkább azt vedd figyelembe, amit az ügyintéző mondott. Új előfizetés esetén valamiért mindig egy nappal későbbi dátumot mutat a My T-Mobile, mint amit a Házhozszállítással megbeszél az ügyfél. Igaz, nálad ez 2 nap eltérés, de szerintem 9-e lesz. A státusz már szállítás alatt? (annak kell lennie holnapi szállításhoz)gyuluskám #13705
"Befagyasztották" az XBOX értékesítését, tehát elvileg később még lesz értékesítve.Wictor #13712
Az évi maximum 2 db a Domiora vonatkozik, akciós előfizetést 3 havonta vehetsz, de engedéllyel akár hamarabb (vagy egyszerre többet) is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
...arra ott van a telefonos ügyfélszolgálat, azaz a 1430....
kabalthenbk:
Természetesen a hűséged lejárta után át tudod váltani Domino-ra az előfizetésedet, 2700 forint egyszeri díja van, de az teljes egészében leforgalmazható. Ha havidíjas akarsz maradni, akkor pedig a Fun-t javaslom, ha van rá lehetőséged, ha nincs, akkor az ECO-t.
A hívásátirányítás díja Domino esetében, saját hálózatba: 11,- Ft/perc, havidíjas előfizetés esetén díjmentes!
Tehát neked kell kiszámolnod, melyikkel jársz jobban, a havidíjassal, vagy a Domino-sal![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Jake88
tag
Azért durva lenne ha valakinek 365 apja lenne
I-phone 4S van itt valakinek?
Meddig bírja az aksija? Ugye I-phone-ban nincs t-mobile menü meg ilyenek se ki-be kapcsoló képernyő. 1,5éves Samsung Wave-t leakarom cserélni Iphone 4-re vagy 4s-re vagy Galaxy S2-re. Csak akkuval vannak itt problémák,hogy meddig bírja.Wave-em elmegy 3-4napot ha 2óra zenét hallgatok rajta.
Egy Iphone 4 vagy 4S elbír legalább 3napot?
Galaxy S2-nél ugyanez lenne kérdésem.[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Pontosan! Ezt szeretném. Még én sem hallottam ilyet (ami ugyebár még semmit nem jelent), de jó lenne ha megoldható lenne.
(#13885) Jake88: igen, egy már élő T-s előfizut szeretnék egy szintén élő 70-es számmal használni, azaz átíratni a T-s számom a Vodás számra számhordozás keretében.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
addikt
12 hónapig..
Tedd be egy telefonba, és a *102# majd hívásindítás gomb kombinációval másodperceken belül láthatod, hogy meddig aktív a kártya!
pepe10.10:
értem, és ilyen aranykártyát hogylehet szerezni ?
Sokat kell beszélni és rendben fizetni a havi számlákat...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Majd ha meglesz az arany szint, onnantól a havi pontszámodat megkapod beváltható pont formájában is, és a kapott beváltható pontok 24 hónap után elévülnek. Vagyis ha évek múlva valamelyik hónapban egyszer csak megjelennek a lejáró pontok például a My T-Mobile-ban, akkor azt a pontmennyiséget 23 hónappal korábban kaptad, és azért jelöli a rendszer, hogy tudd, az a pontszám a 24. hónapban van, be kellene váltani.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen