- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BéHGT #121167 üzenetére
Nekem 0 nap munkaviszonnyal 21.000 HUF körüli előfizetéssel és 14.000 HUF körüli mobiltelefon törlesztővel odaadta probléma nélkül a kb. 440.000 HUF összeg körüli áru mobiltelefont. Az árból lejött még a 2 év hűség és az online kedvezmény, ezért valahol 315.000 HUF körül lehet a végső ár, amit 22 hónap alatt kell kifizetni. Tőlem 0 HUF mobilelőleget kért a Telekom.
-
-
Kaba
veterán
válasz
BéHGT #121136 üzenetére
Az előző két hozzászólást kiegészítve van még egy harmadik lehetőség is a posta és Telekom fiók mellett tudsz még online átutalással is fizetni.
A postai és online fizetési módban választhatsz,hogy hány részletet szeretnél kifizetni.A Telekom fiókban csak egyet vagy az összeset fizetheted. -
kory24
őstag
válasz
BéHGT #121136 üzenetére
Szia!
Mikor megjelenik a törlesztő részlet, mellette kis nyíl, azt le nyitod és írja mennyit fizettél már ki és mennyi van még hátra és itt van olyan opció, hogy befizetés egy összegben.
De ha februárit már befizetted akkor ezt majd csak akkor tudod legközelebb látni ha megjelenik már a márciusi (február utolsó napjaiban)
-
Huroq
senior tag
Ezen a linken: Havi díjas készülékbiztosítás
-
Mint a másik szolgáltatónál. Állítólag vannak ilyenek: Számlafizetés személyesen helyek, de amúgy itt mindent megtalálsz: Számlabefizetés
-
Varszegig
veterán
-
-
Osztrákoknál a Voda partnere a piacvezető A1. Nagyon jó 4G hálózatuk is van, amit persze a Vodások nem tudnak kihasználni, mivel ahhoz az itthoni hálót is fel kellene készíteni az LTE roaming-ra, de még normális lefedettségük sincs. Mivel én hozzászoktam az LTE vitathatatlan előnyeihez, (sajnos) maradok a Telekomnál.
-
Teko001
őstag
-
-
nem, mert a társkártyák nem léteznek "főkártyás" előfizetés nélkül, ahhoz kapcsolódnak.
kell valamilyen "főkártyás" előfizetés, amihez kapcsolni lehet a meglévőket, feltételes módban írva - mert több tényező függvénye; megfelelő otthoni előfizetés mellé, vagy a két megmaradó előfizetés egyikéből "főkártyás" előfizetést csinálni. -
laceszgamer
addikt
Hát nekünk amit már említettem az volt a konkrét válasz , illetve, hogy ha holnap se fog menni ( Elég esélyesnek látom ) Akkor kell telefonálni és telefonon az ügyintéző is intézi a rendelést. Nem akartam megkérdezni, hogy akkor mért nem képes most, gondoltam késő este nem zargatom vele.
-
Teko001
őstag
Valahol igaza van. Nem sok hozzászólást látsz itt arról, hogy minden rendben van, minden simán ment, stb... Pedig nyilván nem csak negatív tapasztalatok vannak. De sokan kérdeznek, kapnak rá választ, de aztán a follow up már általában elmarad, hogy minden sikerült, stb...
-
Soulfly842
addikt
Nem azt mondtam, hogy fizess még egyet
Hanem a kérdés/lehetőség leírás arra irányult, hogy már van egy adott Telekom vezetékes szolg...
Egyeszeri átírással igaz lenne egy 6500 Ft-os bónusz, de egy év alatt 60000 Ft-os megtakarítás is... (next m-hez képest, a NEXT M AranyTársKártya havidíj kül.)
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ha van másik aranykártyás szerződésed (T-home/T-mobile), akkor válthatsz társkártyás next M-re is! Ha nincs akkor next M-ből tényleg csak a 14990-es készülék hűségidős díjcsomagra válthatsz.
Viszont: A Mozaik M azonos tarifakategóriában van, mint a Next S készülékhűséggel futó díjcsomagja. Így a 7990-es Next S-re válthatsz! (Korlátlan t-mobile, más mobil irány 160 percig) - még így is százszor jobb, mint a Mozaik M
-
tiszta sor, hogy a meglévő - de már lezárt - díjcsomaggal azonos, vagy közel azonos, jelenleg aktív díjcsomagra okés a dolog, de visszaolvasva találsz olyat, ahol 1430 is leírta, hogy például médiamánia s hűség alatt nem lehet előrehozottan mozaik xs csomagba ugrani, mert kötbéres lesz a dolog.
te azonos szinten váltottál, azzal nem is nagyon lehetett gond.
abba már nem megyek bele, hogy néha mit mondanak az üzletben, illetve mit enged a web felület, aztán mégsem úgy okés a dolog...Vangelis; tegnap 22 óra körül én is vártam bőven, bár az első szinten néhány perc eltetével jelentkezett az ügyintéző, de ő nem tudott segíteni - ezt sejtettem is, holmi egyszerű probléma miatt nem is szokásom telefonálgatni -, és bizony bő 20 percet vártam a második szintre, ahol már tudott segíteni az illetékes.
itt is kifejezem külön köszönetemet számára, ritka hozzáértő, segítőkész és udvarias ügyintézőt fogtam ki, aki ráadásul nem is tudta le annyival, hogy na akkor orvosolva a probléma, hanem az okát is elmodta, illetve a rendszer működését, mert "látta", hogy értek hozzá valamennyire, és amit tudtam megtettem a telefonálás előtt, tehát a szokásos rutinokat ki is hagyhatta. -
-
azt passzolom, bb téren vakon vagyok...
iphone 5 esetén csak kiegészítő frissítés kellett a szolgáltató részéről, viszont a telenor például csak egy következő szolgáltatós firmware verzióba tette be a 4g/lte képességet az s4 esetén, tehát a teljes rendszert frissíteni kellett, holott a telekom/t-mobile és a független firmware verziók alatt már korábban is - a kezdetektől - tudta. -
amennyiben nincs külön 4g/lte opció, és csak a 3g módozatokig skálázódik a beállítás lehetősége, vagy van 4g/lte beállítási lehetőség, de csak a 3g módozatokig engedélyezed, úgy nem lesz aktív 4g/lte hálózat.
a bb q10 4g/lte képes készülék, a telekom is így specifikálja, de azt is írja, hogy a 4g/lte hálózat eléréséhez szoftverfrissítésre van szükség. -
Killing
addikt
Tekintve hogy soha nem volt blackberry-m, nem tudonád felsorolni a beállítási lehetőségeket szó szerint?
Ui.: Ilyet találtam:
Switch 2G / 4G / LTE
To change the band between 2G, 4G, and LTE, follow these steps:
From any Home screen, touch the Status bar and drag it down.
Tap Settings.
Tap Network Connections.
Tap Mobile network.
Tap the Network mode field.
Tap one of the following options:4G LTE & 4G / 3G & 2G
4G LTE & 4G / 3G
4G & 3G & 2G
4G & 3G
2G -
-
club1
veterán
Akkor tényleg futár kapta kézhez a telefont.
Egyébként azt akartam írni, hogy ezek a servicedesk rendszerek bedrótozott üzenetekkel dolgoznak, amiknek a testre szabhatósága korlátozott. (Ált. csak az adminoknak van joguk ezeket módosítani, ők viszont ezt egy ekkora szervezetnél csak mindenféle folyamataudit, majd a dokumentáció átírása után tehetik meg.) -
club1
veterán
Mert a futár nem futár, hanem egy csomagküldő szolgálat logisztikai egysége, ami a felvett cuccot egy központi elosztóba viszi (vagy már eleve ott veszi át), onnan éjszaka átszállítják a regionális elosztóba, és ott veszi fel a futár holnap hajnalban azokat a csomagokat, amiket aztán széthord a körzetébe.
A nagy csomagküldőknél így működik a dolog... -
1430
senior tag
Tehát tarifahűséged is van? Ha kifizeted a kötbéreket, akkor kisebb díjcsomagba is válthatsz és új készüléket is vehetsz.
csemberlen
A butát úgy érted, hogy még MMS-re sem alkalmas? Mert akkor kezd azzal, hogy kikapcsolod az MMS szolgáltatást (-MMS a 1430-ra SMS-ben). Ha továbbra is megkapod az értelmezhetetlen üzenetet 24 óránként (ami 14 napig tart), akkor ügyfélszolgálat tudja töröltetni a "beragadt" üzenetet. -
TheMarci
addikt
-
A következő hónap második felében. Tehát a szeptemberi pontjaidat e hónap 20-a körül. A számla végösszege nekem már már 2-án meg szokott lenni.
(#21058) CSorBA:
Véleményem szerint ne sokat várj a vásárlással. Tudtommal a kritériumoknál csak az "érvényes felsőoktatási diákigazolvány" kitétel szerepel, az, hogy meddig érvényes, az nem.
-
club1
veterán
Persze, mert ennél a módszernél az interneten kezdeményezed a hívást úgy, hogy megadod a saját számodat, meg a hívandó számot, és a rendszer először téged hív fel, majd miután felvetted hívja a hívandó felet a te hívószámoddal (hallod ahogy kicsöng). Ha ilyenkor nem veszi fel a hívott fél, akkor is történt telefonhívás feléd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest