- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonkadavid
tag
válasz
jani071 #143095 üzenetére
Inflációkövetés címszóval 2 év alatt 30%-ot dobtak az előfizetési díjakra, míg a domino változatlan maradt. Az előfizetési konstrukciók egyre rosszabbak. Pl hálózaton belül korlátlan beszéd mellé először 150 perc volt egyéb irányba, utánna csak 50 vagy 80, most meg nagy nulla, sokkal drágabban. Nőnek a csomagokban afelhasználható GB-ok de az árak is. Nekem pl rohadtul nincs szükségem Tv előfizura mert nem nézem az otthoni net amit adni tudnának az meg Adsl pfff. Egyébként magenta kedvehménnyel manapság annyit fizetsz mint 2 éve listaáron.
A céges flotta árunkat 50%-al akarták emelni. Ment is mind a 40 szám a Yettelhez fele áron jobb konstrukcióban.
Ezzel szemben dominoval tudsz 9!!! Forintos percdíjjal telefonálni.
Párommal kettőnk előfizetése valami 14000 ft volt. Most 1,5 havonta 5000 Ft-al töltjük mindkettőt.
Domino maraton, ha nem használod el akkor nem tűnik el csak úgy.
Ha utazunk akkor vannak pár napos vagy 1 hetes korlátlan opciók. Arról nem is beszélve, ha külföldre megyek pl Horvátország akkor 10 euroért kapok 2 korlátlan adat e-simet.
Köszönöm,én nem kérek a Telekom előfizetésből többé!
Nagyon sok ember meglepődne, ha egyszer őszintén utánnanézne, hogy mennyire használta ki a korlátlan beszéd, vagy adat előfizetését.
Van erre statisztika, de megsúgom nem az előfizetők járnak jól, ha a számok mögé nézünk.
Az emberek 80% ának magasabb csomagja van mint ami valójában indokolt lenne. -
vg
addikt
válasz
jani071 #141648 üzenetére
Nincs igazad. Te megint egy cég ÁSZF-re hívatkozol, de az már nem vonatkozik rám. Jelenleg nincs számlám, mert nincs érvényes szerződés számom se, mert nincs szerződés. Nem tudom megnézni sehol a számlát, mert nincs. Se a weboldalon, se az applikációban nincs. Akkor mit is fizetek? Olyan nincs, hogy utólagos számlázás szerződés megszüntetése után. Ezt ők is tudják, te is tudod. Simán eljátszották, hogy értesítés nélkül kiküldték a felszólítást, hogy fizessek. Azt is megtehetek volna, hogy 5 év múlva küldenek milliókról. Meg se próbálták, hogy küldjenek előbb csekket vagy bármi.
Akarsz még felháborítóbb dolgot? Azt írták a panasz válaszban, idézem;
"Őszintén sajnáljuk, amennyiben félreértés történt, nem tudjuk ellenőrizni a személyes egyeztetés részleteit a további számlák kiállításáról adott tájékoztatásról."
Az a szerencséjük, hogy nem vettem fel a mobillal. De utoljára követtem el ezt a hibát. Minden személyes ügyintézést fel kell venni.
Szerk; Hozzáteszem, hogy egy bírósági ítéletnél azt is mérlegelik, hogy ki a jóhiszemű és ki nem az. Úgy gondolom, hogy én mindent tőlem telhetőt megtettem.
-
válasz
jani071 #140033 üzenetére
Már nagyon várom, mostantól minden nap át fogom kapcsolni a céges korlátlanról egy ellenőrzés idejére, mert a tudat, hogy a 2 + 2 GB, amit szinte sosem használok, 5G-n is menne, megfizethetetlen
Akkor lesz jelentősége, ha az újabb kört esetleg nem a Telekom viszi és mondjuk Vodafone-os lesz a cégesünk. (Amit én nem annyira szeretnék...). -
gabor9991
addikt
válasz
jani071 #136175 üzenetére
Én nem hoztam ki semmit
Csak válaszoltam a kérdésedre hogy szerintem honnan ered a kihoztam kifejezés.
Egyébként a példa is rossz mert a telefont a szolgáltató adta gyakorlatilag nulla kezdőrészlettel és valóban az üzletből kihozod a bankok pedig csak hitelt nyújtanak egy ingatlan megvásárlásához de magához az ingatlanhoz a banknak a legritkább esetben van köze. -
gabor9991
addikt
válasz
jani071 #136159 üzenetére
Régen még nulla forinttal lehetett telefont kihozni
nem fizettél semmit így nem mondhattad hogy vetted.
Autószerelők is a csavarokat lehúzzák mostanában pedig felénk meghúzni szokták a csavart, lehúzni mást szoktak.
Vagy vannak helyek ahol a rajta szóból lemarad az utólsó a-hang és simán annyit mondanak hogy nincs rajt semmi -
Myers
senior tag
-
poli27
veterán
válasz
jani071 #109993 üzenetére
2.1.3 Fizetőképesség vizsgálata és vagyoni biztosíték
2.1.3.1 Fizetőképesség vizsgálata
A Szolgáltató az Előfizetői szerződés megkötése előtt és az Előfizetői szerződés hatálya alatt bármikor (így különösen annak
módosításakor vagy kedvezményes eszköz vásárlásakor) jogosult az Igénylő és az Előfizető fizetőképességét vizsgálni. A Szolgáltató
jogosult a vizsgálathoz harmadik személyt is igénybe venni, valamint kérheti, hogy az Igénylő és az Előfizető a vizsgálathoz szükséges
információkat igazolja.
A vizsgálat eredményének függvényében a Szolgáltató jogosult saját szabad belátása szerint az Előfizetői szerződés megkötését
megtagadni, vagy az Előfizetői szolgáltatás igénybevételét vagyoni biztosíték adásához kötni (lásd 2.1.3.2.). Ilyen esetben a
Szolgáltató az Igénylőt vagy Előfizetőt elegendő, ha arról tájékoztatja, hogy ez volt a fizetőképesség vizsgálatának eredménye, ezen
túlmenően további indokolásra nem köteles.
Ha az Igénylő a Szerződéskötést megelőző 5 éven belül a Szolgáltatóval szemben bármikor bruttó 20.000,-Ft-ot meghaladó, lejárt –
akár készülékvásárlásból vagy bérletből eredő - tartozással rendelkezett, a Szolgáltató a fizetőképesség vizsgálata során e tartozás
tényét figyelembe veheti.
Ha az Igénylő a fizetőképességi vizsgálathoz szükséges adatokat nem bocsátja rendelkezésre, a Szolgáltató az Előfizetői szerződés
megkötését megtagadhatja.hát itt nem látom azt a bizonyos misztikus keretet... amit minden üszis emleget.....
-
poli27
veterán
válasz
jani071 #109987 üzenetére
Én ezt értem, de hol van az ászfben hogy mennyi a keret?.... nem találom ! jah és ez kb 2-3 hónapja jött be.... és állítólag nem a fennmaradó részt nézik, hanem a listaárat a termékre, tehát ha tartozol egy termékre 10k val az utolsó részlettel a rendszer azt nézi hogy mondjuk 300k volt a listaára és akkor ennyit von le a keretből szánalmas....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged