-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolic #139432 üzenetére
Rossz topikban vagy, az ONT ide tartozik, itt mobilszolgáltatásokról van szó.
-
válasz
bolic #136058 üzenetére
Hát én ezért most visszamondtam az egészet. Tegnap hosszabbítottam meg a szerződést, de kötbérmentesen elálltam tőle, mert annak azért alapnak kellene lennie, hogy az 5G legyen az előfizetéseseknek elérhető szertintem, mindenféle felár nélkül. Az 5G sebességétől egyébként sem voltam elájulva, de na ... mégis csak vagy fizetek még havi 1600 Ft-ot, vagy nincs 5G az 5G-s készüléken. Miközben ugye a nyáron az összes Dominos fel volt engedve ingyen, aztán átestek oda, hogy már az előfitezésesek között is megy a szelekció, sőt Magenta 1-eseknek sem jár alapból. Így visszaállt az egész az október 29-ei lejárattal. Aztán váltok majd Yettelre, vagy NetFone-ra.
-
Mostvid
újonc
válasz
bolic #135047 üzenetére
Korábban írtam, hogy elegem lett a Telekom sorozatos jogszabályba ütköző húzásaival (pl egy szolgáltatás két jogcímen való dupla számlázása), de azért azt el kell ismernem, hogy a Telekom appon keresztüli fizetés nagyon ott van, konkrétan 2-3 másodperc és meg is vagy vele. A vodások irigykednek is rendesen.
-
4Grider
félisten
válasz
bolic #134332 üzenetére
Egy 5G képes telefont semennyi ideig nem tart áttenni 4G/3G/2G üzemmódra, ha problémás adott helyen az 5G. Egy csak 4G képes telefont viszont nehéz áttenni 5G-re, ha problémás lenne a 4G...
És nem mindenütt van N28-as hálózat. Csomó helyen találkozni N1-es és N78-al is. A Balatonon pl. csak ez a menekülési esélyed a nyáron túltterhelt 4G hálózat felől. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
bolic #134315 üzenetére
Igen, ez egy promóciós jellegű hozzáférés-engedélyezés a szolgáltató részéről.
Igen arra is, hogy ez még nem az az 5G szolgáltatás, mint amilyen majd később lesz/lehet.
A fogyasztás növekedését okozhatja a gyenge hálózati jel vagy az, hogy a teszt miatt többet használod a telefont. -
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
bolic #131936 üzenetére
Igen. Elvileg " ingyenes" az alkalmazás adatforgalma, de nekem is volt olyan hogy már nem volt mobilnet keretem ezért feltöltöttem egy újságosnal majd (mivel nem volt ott wifi) ezért az alkalmazast indítva akartam vásárolni de nem indult az alkalmazás
(Én sem értettem mert ugye ha ingyenes az adatforgalom az alkalmazásnak akkor lefogyott kerettel is kellene tudnia dolgozni ha a mobilnet be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest