Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz bolic #129292 üzenetére
Szakaszosan kapcsolnak le,májusban a tisza tó és balaton környéke volt most júniusban szakaszosan a többi is lekapcsolásra kerül,viszont a második ütemről a telekom nem tett közzé infót,hogy mikor melyik város kerül sorra.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Cs1csó
félisten
válasz bolic #131936 üzenetére
Igen. Elvileg " ingyenes" az alkalmazás adatforgalma, de nekem is volt olyan hogy már nem volt mobilnet keretem ezért feltöltöttem egy újságosnal majd (mivel nem volt ott wifi) ezért az alkalmazast indítva akartam vásárolni de nem indult az alkalmazás
(Én sem értettem mert ugye ha ingyenes az adatforgalom az alkalmazásnak akkor lefogyott kerettel is kellene tudnia dolgozni ha a mobilnet be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz bolic #133989 üzenetére
Háttérhatalom 😅
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz bolic #134036 üzenetére
Nos én nem tapasztaltam ilyesmit, pedig Streamet néztem a Xiaomi 11 Lite 5G NE-n az elmúlt 3-4 napban HBO Max-ben 5G-n lógva úton, épületben stb.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz bolic #134051 üzenetére
-
aktív tag
válasz bolic #134315 üzenetére
Igen, ez egy promóciós jellegű hozzáférés-engedélyezés a szolgáltató részéről.
Igen arra is, hogy ez még nem az az 5G szolgáltatás, mint amilyen majd később lesz/lehet.
A fogyasztás növekedését okozhatja a gyenge hálózati jel vagy az, hogy a teszt miatt többet használod a telefont. -
4Grider
nagyúr
válasz bolic #134332 üzenetére
Egy 5G képes telefont semennyi ideig nem tart áttenni 4G/3G/2G üzemmódra, ha problémás adott helyen az 5G. Egy csak 4G képes telefont viszont nehéz áttenni 5G-re, ha problémás lenne a 4G...
És nem mindenütt van N28-as hálózat. Csomó helyen találkozni N1-es és N78-al is. A Balatonon pl. csak ez a menekülési esélyed a nyáron túltterhelt 4G hálózat felől. -
Mostvid
újonc
válasz bolic #135047 üzenetére
Korábban írtam, hogy elegem lett a Telekom sorozatos jogszabályba ütköző húzásaival (pl egy szolgáltatás két jogcímen való dupla számlázása), de azért azt el kell ismernem, hogy a Telekom appon keresztüli fizetés nagyon ott van, konkrétan 2-3 másodperc és meg is vagy vele. A vodások irigykednek is rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz bolic #135118 üzenetére
Az 5G támogatás nem szűnik meg. Csak a jogosultság a használatához. Azt meg szerintem senki nem tudja (itt) változik e a csomagok tartalma. Jelenleg (a nyári promóciót leszámítva csak a korlátlan csomagok 5G képesek.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz bolic #136058 üzenetére
Hát én ezért most visszamondtam az egészet. Tegnap hosszabbítottam meg a szerződést, de kötbérmentesen elálltam tőle, mert annak azért alapnak kellene lennie, hogy az 5G legyen az előfizetéseseknek elérhető szertintem, mindenféle felár nélkül. Az 5G sebességétől egyébként sem voltam elájulva, de na ... mégis csak vagy fizetek még havi 1600 Ft-ot, vagy nincs 5G az 5G-s készüléken. Miközben ugye a nyáron az összes Dominos fel volt engedve ingyen, aztán átestek oda, hogy már az előfitezésesek között is megy a szelekció, sőt Magenta 1-eseknek sem jár alapból. Így visszaállt az egész az október 29-ei lejárattal. Aztán váltok majd Yettelre, vagy NetFone-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz bolic #139432 üzenetére
Rossz topikban vagy, az ONT ide tartozik, itt mobilszolgáltatásokról van szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Androidos fejegységek
- VoLTE/VoWiFi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen