Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
motown5l
senior tag
Jó reggelt. Valaki használ Beam eye trsckert?
Nekemxnemxnsgdon sikerül beallitanom.. Monitorom 32, inches
Jó, lenne egy kis segitseg hozzá -
Ablakos
addikt
ETS2 -en bepróbálkoztam az 1.59 bétával. Tudom, béta, de azért lenne, hogy próbálgassuk. Stabilan 45fps és 50 W a gpu fogyasztása. 1.58 -ra átlépek és stabilan 120 fps 300w gpu cons. Elkapkodtam ezt a próbát.
-
vlevi
nagyúr
Mehetünk Törökország belső területei felé.
Ez már Ázsia, nem is tudom, mit keres az ETS2-ben
-
®abstract®
őstag
Ja,ez pedig mind2 game hez a modok sorrendje,szerintem,tapasztalataim alapjan
ATS & ETS2 LOAD ORDER
Backgrounds
Real traffic density
Real AI traffic sound
Sound
Graphics
Weather
Physics
Interior
Tuning parts
AI mods/Traffic
Other
Skin
Cargo
Trailer
Truck
Modell
UI
Maps -
motown5l
senior tag
Az új, szerzeményem, háttér világítással
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
[model] Model descriptor '/model/props/street/wa_gate_2_anim.pmd' is malformed. 00:05:04.349 : <ERROR> [model] Model geometry '/model/props/street/wa_gate_2_anim.pmg' is malformed. 00:05:04.349 : <ERROR> [model] Model animation '/model/props/street/wa_gate_2_open.pma' is malformed. 00:05:04.349 : <ERROR> [fs] Failed to open file '/model/props/street/wa_gate_2_anim.pmd' in the read_only mode. 00:05:04.349 : <ERROR> [ld] Failed to open '/model/props/street/wa_gate_2_anim.pmd'.
Itt valami más hiba van, mert ilyen animált kaput én nem is használok a modban.
Ez valami más mod lehet ami bezavar. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
egy game.log.txt sokat dobna.
Promods felett legyen. -
®abstract®
őstag
Ets2 ben 1.56 vagyok, de az oldboy bázisod nekem elrontja a betöltést hibára fut.. ha kikapcsolom a mod kezelőben akkor betölt egyből a játék 🙄 pedig jó helyre állítom be a tuning parts kategóriába. Interiors AI traffic között van de még se jó. Van egy pár tuning parts mód nekem,azok működnek.
Nem tudok azonosulni a sicsi tim dolgaival fejlesztéseivel, 1 csoport képen láttam hogy 80 tag dolgozik ott a centerbe ahhoz képest elég furcsán zajlanak a fejlesztések, meg hát na igénytelen az egész csapat, ha így szerintük ez jó ahogy van 🤔
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
most úgy őszintén, de tényleg tedd a kezed a szívedre, az elmúlt 13 év alatt, hányszor voltál a Scania demo centerben?
Elmentél, megnézted, mentél 1 kört és soha többé.
Most lesz Volvo is. Juhé!
Nincs új szervíz...(btw nézd meg a Rusmap-on azért vannak érdekes helyen szervizek)
Nincs új benzinkút (semmi köze a valósághoz)
Nincs új pihenő
Nincs semmi új kamion, se pótkocsi. (Mp5, Mp6?)
Pedig lehetne üvegszállító, élő állatoknak pihentető telep.
Nem hiszem, hogy ne lehetne megcsinálni....
Nincs kamionmentő. (jó ezt csináltam/csináltunk) de mellékes.
Nincs a real life-hoz még csak hasonlónak mondható fejlesztés. -
®abstract®
őstag
meg azt is hogy nem csak a legújabb verzión működik!
Ahogy látom az utóbbi időben gyakran jönnek a váltások [link]#31454 Hunym
Nagy hiba volt szerintem elcseszni 🙄 lehet konzoloskodni de gondolom ott is idegesítő lesz a tippek mutogatása meg a felugró ablakok, ja és még ahogy olvastam ott majd moddolni sem lehet semmit szóval igazi cumi lesz.. sokan fognak ott köpködni..
-
Sziasztok,
fél off kérdés. Hátha csinált már ilyet valaki.
Vettem egy ilyen PC USB Zero Delay Encoder Circuit Board-ot. Szeretnék építeni egy kapcsoló boxot. Viszont a világért sem tudom a win11-et rávenni, hogy felismerje a panelt. Rendeltem még egyet, és az is ugyan ezt csinálja. Én vagyok a béna? Vagy ezt nem direkbe kéne rádugni, hanem Arduinon keresztül? -
Z0C!
Topikgazda
Az oldboyz bázis továbbra is elérhető!
Promods alapon, Debrecenben! 1.56-57-58-on!
https://sharemods.com/f2eu5qcapaaq/OBZ_base.scs.html -
Ablakos
addikt
Keresgéljem a mod hibát, vagy a bal oldalom valóban ilyen a típus jelzés? A jobb oldalon 18.440 látszik.
-
motown5l
senior tag
Ha valaki játszik, online, és ért a mikrofon beallitasohoz,az, légyszíves, írjon már rám.. Nem tudom beállítani az earbuds t hozzá
-
motown5l
senior tag
Éjszakai, fuvarra felkeszulve [kép]
-
hunym
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
A route advisorhoz valszeg a konzolos port miatt nyúltak hozzá.. mert alapból nem hiszem hogy bármi indok lett volna rá, mindenki szerette..
-
hunym
tag
válasz
motown5l
üzenetére
Szia, nem promóció, nekem ez van és bevált tökéletesen: [MT SimTech görgő fix] 3db elég, én 4-et vettem, kettőt használok
Vagy ugyanezt a címszót betudod írni kínai oldalakra és onnan rendelni, arról viszont nincs infóm hogy milyenek
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Lehet hogy, nem ide tartozik az A téma, de szerintem másokat is érinthet. Egy forgó szekhez esetleg tud valaki valamilyen megoldását, hogy ne forogjon alattam, mikor pedalozok? Kerekeket már kicseréltem rogzitosre. Az már nem megy ki alólam.
-
Ablakos
addikt
Nem sok pótot vettem eddig. Most tűnt fel, hogy (saját) személy, kisteher stb. autószállító trailer nincs.
Egyre nagyobb szükséklet a használt autóra, igazán beleférne egy ilyen fejlesztés. -
®abstract®
őstag
válasz
Lathronos
üzenetére
Dehogynem nagyon el van cseszve
ugye a route advisoroz is hozzányúltak amihez
kellett volna.. a nyomorultak..
olyan dolgokat módosítanak meg változtatnak meg amire szerintem semmi szükség nincs..a szükséges fejlesztések pedig sehol nincsenek..
ott a sicsi timnél 80 tag dolgozik, láttam egy csoport képet, és mégis elbarmolják mind a két játékot mintha direkt csinálnák..a majmok!Ha nem szeretnél idegeskedni lehet hogy érdemes visszaváltani korábbi verzióra/1.57/1.56.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok. Most váltottam 1.58-ra és sajnálattal vettem észre, hogy van benne HDR ami nem deaktiválható.
Nem cseszték el már így is eléggé a játékot úgy látszik. Esetleg tud valaki valami config fájl varázslatot vagy modot ami deaktiválja? Nagyon irreális lett tőle a színvilága a játéknak. -
Ablakos
addikt
Ennek a járműnek a "manual" szerint 16-os váltója van, A konfigban 18 -as látszik. A ZF16-os gyári váltókiosztásban a hosszú nyolcban 1500rpm-nél még csak 60km/h -el halad.
Van aki használta, ismeri a beállítást?
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
lopott mod.
Hivatalos oldala [link] -
®abstract®
őstag
Az American Truck Simulatorhoz készült CAT 3176A mod a klasszikus Caterpillar dízel morgást hozza el a játékba, nyers, régi vágású motorérzetet kínálva rengeteg nyomatékkal és jellegzetes morgással. Ez a mod lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kipróbálják a 90-es évek legendás erőforrását, realisztikus hangzással, teljesítménybesorolásokkal és vezetési jellemzőkkel. Akár nehéz rakományt szállítasz, akár az autópályán száguldasz, a 3176A egyedi mechanikai személyiséggel és nyers, nosztalgikus vezetési élménnyel ruházza fel, amely kiemelkedik a modern motorcsomagok közül. csemege [link]
-
Ablakos
addikt
Érdekes, hogy a Renault Magnum hanghoz hozzányúltak az 1.58-ban. Pedig lassan veteránnak számít a jármű. A hang nem rossz, de az effekt megvalósítása
olyan SCS-es. -
Boowie
lelkes újonc
tatabike Végre találtam olyan hangot ami nagyon hasonló az eredetihez, és most ezzel " röfögök "
[link] -
Z_A_P
addikt
Valami sokat játszott

[link] -
®abstract®
őstag
Nem véletlenül kedvelem a cummins motorokat 😎 ebben a fotszvágenben is az duruzsol 👍 vittem egy fuvart [link]
Vw titan tractor 2005.Akit érdekel van ez a [link] francia jellegű fiktív térkép kártya ami grand utópia néven fut 💯 ATS- hez is van..a térkép skálazása 1:1 szóval érdekes részletes van látnivaló. Ha jól tudom tavaly készült hozzá egy kiegészítő ami ezáltal kilépett a standalone helyzetből & hozzá lehet csatolni a többi map kártyához is.
-
new ETS2 build 1.58.1.4 is available in on Steam alongside the release of the Bobcat Cargo Pack DLC.
* added hud notifications visibility to the interface settingsA kezelőfelület beállításaihoz hozzáadva a HUD értesítések láthatósága az új frissítéssel
-
Boowie
lelkes újonc
válasz
®abstract®
üzenetére
kivéve ha 3-om monitoron játszol, mert ott nincs ez a funkció és a fov állítás sem

-
válasz
®abstract®
üzenetére
Oszt ez mi ez VR? Ráhajultál a kijelzőre?
-
®abstract®
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
az valami rekord lehet arrafele
tudnak ott vonatozni..a masik az,hogy szerintem ez a faxa interior dasboard ami 1 retro ruszki vasban adott
Maz 6422 update modell/nem tulfejlesztett,elcseszett/sima/logikus atlathato..ilyesmik
nemigen vannak..
ez a fizika mod pedig erdekes elmenyt ad akit erdekel [link]
-
Ez a jármű (vek), 78 dolláros úti díjat kellett hogy fizessen. [link]
850T -
Ablakos
addikt
Akit érdekel: PM Eur. térkép és egyebek elérhetőek. (ets2 1.58)
-
Ablakos
addikt
Teljesen egyértelmű, hogy a régi widget (all-in) sokkal használhatóbb. Egyáltalán nem kellett kilépni (szünetelni) a játékban. Soxor még a várost, pontos cég nevet is meg kell néznem menet közben. Sok cég egy kupacban és azt sem tudom melyik logós kapun kell bemenni.
Én meg még arról ábrándoztam, hogy a térkép teljes képernyőben transparens háttérrel jön az 1.58-ban. (mint a TruckersMP-ben) (álom meg bili) -
vlevi
nagyúr
válasz
Ablakos
üzenetére
Az valóban látható, de a pihenő az csak órában, egész addig, amig le nem csökken a pihenőig hátralévő idő 1 óra alá.
És pont most az a helyzet, hogy 1 órát látok, másfélóra van a fuvarból, és nincs útközben pihenő...
De valójában 1:37 van a pihenőidőig, és a térképen látom, hogy a cél után 1 saroknyira van benzinkút, szóval kár parázni.
Az a fő marhaság ebben, hogy eddig, a régi infó ablakban egy lapon láttam az összes, a fuvarral kapcsolatos fontos infót. Időt, súlyt, célállomást, ...
Most viszont ennek egy része csak a játék pausolása közben látható. De onnan meg hiányzik az útvonalból hátralévő táv, és idő. Szóval az se jó, hogy mindíg azt nézem.
Belepusztultak volna, ha a kis térkép alá soronként kiírták volna ezt az 5-6 adatot?

-
vlevi
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Percben csak akkor jelenik meg, ha már kevesebb, mint 1 óra van hátra.
De, amikor az F1-el bejön az infó képernyő, és ott azt látod, hogy 1:59, a widget akkor is 1 órát mutat, ez a baj. Emiatt menet közben nem tudom eldönteni, hogyha az útból 1:10 van hátra, megálljak -e pihenni, vagy belefér a fuvar után. -
ledgeri
nagyúr
Annak aki kérdezte, hogy percet is megjelenít-e az új UI, vagy csak órát: igen percet is.
Az meg hogy a "tizenx" éves "képeken rögzítgetem a tankolt benzin árát" ezzel megy a levesbe nem boldogít! -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Ki mit tapasztalt az új fizikai modellel kapcsolatban?
Nekem örömteli, hogy már kb 3 olyan helyzetet mentettem meg, amiből korábban borulás lett volna, és volt 1-2 olyan tényleges átfordulós borulásom, ami korábban csak oldaltcsúszós lett volna, most meg ha az oldalán van alsó felével a csúszás irányába, akkor a súlypontja visszarántja a vonatót kerékre.2% Beam NG in progress
-
Z0C!
Topikgazda
ATS - infó mező kikapcsoló mod.
[link] -
pcnet
addikt
Fórumszabályzatok tömeges megsértése miatt kizárnának ha válaszolnék a kérdésedre...

Na jóóó, Mintet használok egy régi laptopon nyomtatásra, mert a nyomratómhoz Wimdowsra nimcs már 64 bites driver. Böngészni, youtubeozni teljesen jó, de ha játszani is akar az ember, nem árt a mélyebb ismeret.
-
pcnet
addikt
Köszi srácok, a kormányomat nem támogatta Mint, Cachy OS-en pedig Steam sem akart települni. Nobarában pedig kernelt kellett volna cserélni. Ilyen szinten nem érdekel az informatika, inkább költözök vissza Windowsra.
-
Ablakos
addikt
Kíváncsi lennék mások tapasztalatára.
12-es automata váltóval egyenletesen gurulok kb 15-20km/h -val.Nálam egy rövid 5-ös. (egy közepesen megrakott pót felakasztva) Adok egy full gázt (1 sec) és utána leveszem a gázpedálról a lábam. Mit lehet tapasztalni?
(Nálam elég fura az eredmény, de biztos valamit rosszul csinálok.) -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Lecserértem a Win 11-et Nobara linuxra, majd Linux Mintre. Egyik rendszeren sem találom, hova kellene bemásolnom a Profiles és Mod mappát, hogy a Windowsról hozott mentésemet tudjam folytatni. 450+os szintem van, nem szeretném nulláról újrakezdeni a játékot.
Játszik valaki linuxon?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és még sötétben is látod komoly! Tuti hogy ilyen gombsor az igazi vasakban nincs!
Legalább tudom, hogy nem az van, hogy valamit benéztem. Vagyis de, de legalább nem a hardwer vásárlásnál
Egyre nagyobb szükséklet a használt autóra, igazán beleférne egy ilyen fejlesztés.
ugye a route advisoroz is hozzányúltak amihez
kellett volna.. a nyomorultak..
Nem cseszték el már így is eléggé a játékot úgy látszik. Esetleg tud valaki valami config fájl varázslatot vagy modot ami deaktiválja? Nagyon irreális lett tőle a színvilága a játéknak.
olyan SCS-es.

Mert a mellékelt képen és nálam is látható az elindulás pillanatától a út idő és teljesítés hátralevő óra:perc. (jobb alsó widget)
Az meg hogy a "tizenx" éves "képeken rögzítgetem a tankolt benzin árát" ezzel megy a levesbe nem boldogít!