Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag

-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Kazahsztanba van. Jött frissítés.tegnap.eppen arra tartok most, és megnezem hogy javítottak,e....
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
A terkepen ott van a varos neve.\azert linkeltem be azt is.De mar mas is jelezte a problemat,ezer valoszinu hogy a mod a rossz..
Igen en is talalkoztam tehgnap olyan hibakkal,meg nemetorsxzagba is.volt olyan,hogy akkorat ugratott a kamion egyenes uton,hogy majdnem le szakadtt a fulke.
Majd fogjak a te,es az en hibaimat is javitani.Amire ki jon a javitas,addigra jon az uj DLC ))) -
tatabike
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
Szép vas,
a fekete műanyagokat nem tervezed színre fújni?
Én tegnap kezdtem ATS-ben egy új profilt. 1 fuvar kellett az új kamionhoz....
Nekem is Manci, csak egy régi F2000. Végre "hivatalosan" is átkonvertálta XBS ETS2-ből ATS-re, így nem kellett megint nekem vesződni vele.
Mondjuk a hangja nem tetszik. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
1.57-ben már tökéletes a VR.
-
Tamas991
csendes tag
Meg lett a kamion 408 fuvar után
, MAN TGX GM, 580 lovas, retarderes, 1160 literes tankkal.
Egyéni metálfényezés, az egész 70 millió körül volt, nem tudom hogy a használt economy mod befolyásolja e az árat, de mindegy...
Boszniai Tuzlában vettem.
Mint írtam, le is cseréltem a realistic economy-t, egy jobbra, így jóval hamarabb meg lett a vas, így is több mint 400 fuvar kellett.
A játék stabil, nem crashelt egy jó ideje.
Pécsen van a telephelyem.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
Z0C!
Topikgazda
Kedves @mindenki!
Megnyílt az új OldboyZ CustomZ műhely!
Ahol továbbra is várjuk régi és új ügyfeleinket!
Futómű állítás, alkatrész módosítás és csere, valamint egyedi megoldásokban is tudunk segíteni.
Új műhelyünk már CONVOY képes!
2 szervíz állásos és 2 kamionmosó áll rendelkezésre!
Továbbá kapott egy fotós utcát, ahol remek fotó készülhet a kamionodról!Minden TÉRKÉP DLC, Promods 2.80 szükséges hozzá!
Debrecenben van a telephely.
Amennyiben támogatnál pár forinttal a munkám.
paypal: bmws.zoci@gmail.com
https://sharemods.com/f2eu5qcapaaq/OBZ_base.scs.html
Betöltés:
obz_base legyen legfelül!
Jó játékot!
Köszönöm a visszajelzéseket! -
tatabike
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Kávéfoltos inkább. A narancslével vigyázok....

Azt hittem, abban segítesz, hogy kell működésre bírni a game-t 987 beaktivált mod-dal...
-
®abstract®
őstag
Nagyon király lett
köszönjük a többit tag nevében is! 
Tatabike
Na jól van ezért kapol!
már narancslé foltos lett-e renaultba az ets2 fehér gumi szőnyeged?
én csak próbálok segíteni annak aki elakad a magam módján, aki elfogadja jobb lehet neki vagy mégse..
Én csak néhány szgk módot szoktam leszedni/bmw/mercik, de alapvetően kamionokkal foglalkozok 😎 és tényleg én is úgy vettem észre hogy a törökök tolják az szgk modokat.. -
Z0C!
Topikgazda
Elkészült a topik összefoglaló.
Akinek van még ötlete, gondolata mit lehetne betenni, csak szóljon, vagy hallgasson örökre
-
tatabike
őstag
Az atsmod.lt oldalt szellemileg retardáltak üzemeltetik? Gondoltam megnézem az új ATS modokat. Erre az első 8 oldal csak személyautó. Ez egy kamionos játék, vagy én tévedek? Ha autókázni akarnak, ott az NFS és társai. Sosem értettem, miért kell telerakni személyautókkal egy kamionos játékot.
-
Z0C!
Topikgazda
Mit szeretnétek mi legyen benne?
A fontos dolgokat általában itt leírom.
Illetve ebben a 2 csoportban is szinte minden infó megvan:
https://www.facebook.com/groups/715796471783530/
https://www.facebook.com/groups/EuroTruckSimulator2Hungary/ -
tatabike
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Még Sub-Zero kollegától is kértük annó, de Ő nem tudta/akarta megcsinálni.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
Milyen témára gondolsz?
-
®abstract®
őstag
Pontosítok/ nekem van 1.48.5/1.56 is
ilyen esetben országot is kérünk..
Ja, meg egy téma összefoglalót is szerkeszthetnél ide és akkor be tudsz illeszteni sok mindent a te dolgaidat meg a többi tag javaslatait is 🤔Ablakos
A png graphics modot próbáltam faxa meg minden,de az 12 giga volt.. letöröltem találtam helyette jobbat ami számomra gazdaságosabb és mégis jól működik 🤔 ez egy sokfunkcios mód [link] nem tudom hogy de meg tudták oldani..
-
Ablakos
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekem jobban tetszik a PNG_Winter. Igaz több mint 10 GB a mod, van benne anyag.
Különösen az utakon a csúszóssság nagyon jó. Hasonlít a Winterland helyszínre, de mégsem mesebeli tájat látok. Bekötő utak eltérő csúszóssága megtréfálja a járművet.
A frostyban semmi fizikai téliességet nem tapasztalok. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
úgy, hogy TE 1.48-on mész, más 1.57-en elég nehéz a hibát beazonosítani..
-
Z0C!
Topikgazda
Hungary map....DE melyiket?
[link] -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Legközelebb nyugodtan írd oda hogy melyik országban/ városban voltál úgy könnyebb azonosítani 🤔 mert az se mindegy hogy ukrajnában/kazahsztánba/üzbegisztánban fuvarozol..

Sose jártam arra eddig szóval nemtom.. a másik az hogy ilyen út hibák előfordulhatnak bárhol bármikor ha ki tudod kerülni akkor még jó ha nem akkor irány a szerviz akkor az ugye elvisz máshova onnan meg tudod folytatni az utat ennyi 😎 igaz túl méretes fuvar esetén a szerviz nem működik
Olyan is van amikor 🌲 növényzet vagy fa textúra elem benne van az aszfaltban vagy az útban és az is ütközés okozhat
szóval ez még a kisebbik gond a nagyobbik probléma az amibekbe belefutottam nem egyszer, hogy különböző országokban pl.china/r.o.c./south east asia/malaysia/thailand stb útvonalakon amikor láthatatlan akadály meg láthatatlan fal van menet közben és neki ütközöl nem tudsz tovább haladni az ai forgalom az meg halad tovább,mintha nem lenne ott semmi gond 🤔 -
motown5l
senior tag
Kiegrszitok vannak.de mas map nincs. Koszi.irok nekik.Olyan,rossz,hogy le kellett kapcsolom a modot. Egyik városból,a másikba, kB 50km én 12 ilyen bug volt.de.mar a.varosba be se tudtam érni.mert volt egy olyan hely ahol,kövek voltak oldalt és nem tudtam kikerulni.
Használhatatlan a mod.
(UI: Mar jelezte más is..) -
-
Ablakos
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Mindent csak sorba. Először ez akadt a kezembe. Már bemásoltam a frosty-t. A hétvégén azt is megnézem.
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szia.Edig mukodik..Tegnap mar nem volt idom vele foglalkozni.lefarasztott...most negyek egy 2000km fuvart, es le teesztelem..
-
Ablakos
addikt
Az ízlésemnek egész jó ez a png_winter mod.
Az elindulás, emelkedőre felfelé is hasonlít. Mintha...
Persze az AI-kat nem zavarja a csúszós úttest. -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Az faxa
nemtom
mint írtam lehet hogy a street lamps with fog zavar be azt kapcsold ki! Meg úgy látszik hogy gondja van egy navigációs bejegyzéssel ha jól veszem ki az lehet a google maps véle mód.. próbáld ki a nélkül.. addig tudod jól kiszűrni amíg kevés mód van bekapcsolva 🤔 meg ezeket nézd meg [link] meg [link] -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szia ..ugyan,azon a reszen fagy ki,mindig
Megnéztem a game log filet t és erre hivatkozik.
[kép]
Azóta.van ez,mióta.be tettem a Pro Mods The Great Steppe megjelent módját -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére

Mindenkinek 2026!
Boldog új évet mindegy kinek! 💯😎A promods map pakk külön kategória, az egyéni sorrend javaslataival, és hogyha azt bekapcsolod akkor ahhoz kell igazítani minden további térkép csomagot! Fix eket stb. Akkor fontos odafigyelni amikor map kombót raksz össze, melyiket hova.
Ja látom neked is van streets lamp with fog mod, azt tetszik nekem is de valamikor problémát okozhat fagyást ilyesmi..
Ez a dbs német csomag is olyan hogy amit javasolnak a szerint kapcsold be ennyi. Ázsiai map készítők használják ezt az egy pt/1/a kettő kettő/ a három három/a megoldásokat/ 1.a.2.a.3.a.
Meg amit ugye írtam hogy a mod kezelőben a jobb felső sarokba kell nézni melyik kategóriában van sorolva amit be akarsz kapcsolni.
Meg a játékmenetet nézd hogyha nem fagy ki akkor maradhat úgy! -
Ablakos
addikt
válasz
motown5l
üzenetére
Nyilván a számozás egy modon belül értendő. (mivel több elemből állnak, az egymáshoz viszonyított sorrend fontos) A ProMods (ahogy látom a D.B is) használja ezt a techikát. Tehát a PM térkép mod a teljes mod lista végén fog helyet foglalni a feltüntetett számsorrendben. A D.B. alkatrészek ezek felett szintén az előírt sorrendben.
Tehát a számozás nem a teljes mod lista abszolut sorrendje. -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Buek.es mi,van akkor, ha a pro módot használom,ami,be van számozva?
És van még a D.Bs csomagami,úgyszintén be van,szamizva?sőt,van,olyan,amiből,például,az,1-es szamubol van,kettő?és a 10,bol,is van,kettő?
Készítettem fotót róla.kene egy,kis segitseg.es melette. Még ott vannak,a modok.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
Foose
addikt
Boldog Új Évet minden tagnak!
Nekem nem lesz probléma a Z0C! által leírt dolgokkal, holnap is munka van
24 óra.... -
Z0C!
Topikgazda
Mielőtt nehezemre esne feloldani a bill. zárat vagy sokáig szenvedne a face id, így inkább előtte kívánok minden tagnak..
Fuvarokban, km-ben és DLC-kben gazdag Boldog Új Évet!
-
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Most stabilnak tűnik, egy ideje nem lépett ki, reméljük így is marad
. -
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Jó hosszú egy lista
Az Economy mod gondolom akkor az Other-höz tartozik nem?
Ennek a modnak a készítője írja steam-en hogy a legmagasabb prioritásban kell lennie. -
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Én csak követtem korábban az általatok leírt sorrendet, fentről lefele , és kategóriánként egybe raktam őket.
- Global Backgrounds
- Sounds
- Graphics/Weather
- Physics
- Tuning Parts
- AI Mods
- Skins
- Trailers
- TrucksMap Mods
Az economy modot tettem elsőnek, global backgrounds alá, nem tudom melyikhez tartozik...
Vagy valamit rosszul értelmeztem.
Amúgy mint írtam, korábban egyáltalán nem figyeltem a sorrendre és mégis jó volt
. -
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
No, ezért kértem képet.. az a helyzet hogy össze-vissza van neked a sorrend nem
követed az ajánlott bevitelt.. azon csodálkozok hogy egyáltalán így betölt neked a játék
lehet hogy az economy okozza de nem biztos.. kövesd pontosan a betöltési sorrendet úgy fog jól működni! Teszek ide képet nekem hogy néz ki.Z0C!
Elhiszem gazda uram
én is észrevettem amit írsz meg tapasztaltam 😎 nekem is van négy profilom, egyik a stabil a többi a teszt. Érdekes hogy trailer csomagot nemigen használok, kamionokból annál többet mert kedvelem a változatosságot, sok modell tetszik ezért. Mióta foglalkozok a játékkal rájöttem a moddolási dolgokra is tapasztaltabb lettem 😎 a hiba már nem rajtam múlik hanem a mod készítőn, ha valamit ő elront akkor nálam is hiba lesz egyértelmű. Minél több módot használsz annál jobban terhelődik a gép hát nyilvánvaló
az msi afterburner-hwinfo pont erre lett kitalálva/hardver config megfigyelésre/terhelés/ ellenőrzésre nem csak itt hanem minden játék esetében 🙂 tudom szűrni melyik okoz hibát,meg a game logot is meglesem, akkor kiderül. -
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Úgy tűnik hogy az Economy mod okozza, nélküle stabil volt.
Pedig 1.57-es verzióra van ez a mod, már vagy 5 éve létezik,korábban is használtam, és semmi gond nem volt.
Meg még a Real traffic density- nél is kilép, már az elején, amikor a fuvarokra kattintassz, ezt is lecseréltem egy másik modra.
Úgy 11 modot használok, ez szerintem nem sok.
Itt vannak a képek:
Remélem a felbontásuk megfelelő... -
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
A kezdetektől moddolom a játékot.
Amit észrevettem, hogy boldog boldogtalan próbálja moddolni, úgy hogy fogalma sincs arról, hogy valójában mit csinál.
Ahogy a Te mod mappád is tele van hányva sok sok hasztalan dologgal, úgy másnak is.
Nem 1 logot olvastam ki az utóbbi időben és csak a fejemet fogom.
Sokan csak hányják be a mod mappába a modokat és úgy gondolják hogy ez így jó.
de NEM.Sokat olvastam arról, hogy mit, hogy merre működik a mod mappa. A játék működése, felépítése.
Nem véletlenül készítek saját kamiont, saját motort, váltót és térkép modokat.
Tegyük fel...
Teszel be 10 kamiont, 25 trélert meg 30 lámpa csomagot és vakarod a fejed, hogy xy helyen miért omlik össze a játék.
Majd úgy gondolod, hogy törlöd a kamiont mert nem tetszik, a profilod meg hivatkozik rá és összeomlik.
A modot törlés előtt le kell szedni / el kell távolítani a kamionról.
Menteni kell, kilépni, majd törölni a modot...így nem fog hivatkozni a profilod és a console nem lesz vörös mint a rák.Használod mind a 10 kamiont? Nem.
Használod mind a 25 trélert? Nem.
Akkor minek aktiválsz ennyit be?
Ja mert nincs 3 perced a másik profilt betölteni?...
Meg kell tanulni, hogy 1 profil, 1 kamion.
Lehet csinálni TESZT profilt, ott lehet próbálgatni.
Van teszt profilom, van promods profilom és alap térképes.
Minél több modot használsz, annál jobban terheled a géped.
1-1 rossz, outdated mod és jön a lagg, a fagyás az összeomlás.
Az SCS nem vállal felelőséget a modokért.
Azt használsz amit akarsz.
A játék élményt vagy javítod, vagy tönkre teszed.
-
Ablakos
addikt
Még ma is néha megjárom, hogy bekanyarodok egy töltőkúthoz és akkor veszem észre, hogy csak díszlet.
Nem értem, mi okból nem lehet valóságossá tenni, 1-2 helyre töltőpontot kijelölni.
-
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
Ha neked evvel jobb a játék élmény akkor maradjon, nekem elvette a kedvemet az egész játéktól
a fuvardijak kábé 20 adnyira csökkentve, az egyéb kiadások is megnövelve..ááá..
Korábban én se ismertem alkalmaztam a mod kezelő sorrendet, de kifejezetten ajánlott, mert van jelentősége, még stabilabb lett a működés.
A mega map combo val már eleve alacsonyabbak lettek a viteldíjak, apránként gyűlik össze így is egy új vasra való valuta, meg direkt nem alkalmazok sofőröket sem, csak szingli-be fuvarozok 😎
Meg vannak olyan új vasak amiket 10 millió ft alatt/25K eur/ ki tudok hozni.Z0C!
Lassan három ével lesz hogy elkezdtem a játékkal foglalkozni 🤔 1.46 v. Alatt, de már akkor is rengeteg mód volt és én is alkalmaztam sokat belőle, és úgy emlékszem hogy kevesebb volt a fagyás 🙄 azóta sok mindent változtatott a sícsi tim/ezt/azt/ ido/oda/stb. Ahogy olvasgatok, meg olyan változások amiket nem kedvelek.. szóval a megoldásaik miatt gondolom több lehet a probléma is..
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Philips LCD és LED TV-k
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a fekete műanyagokat nem tervezed színre fújni?
Nekem is Manci, csak egy régi F2000. Végre "hivatalosan" is átkonvertálta XBS ETS2-ből ATS-re, így nem kellett megint nekem vesződni vele.
Mondjuk a hangja nem tetszik.
, MAN TGX GM, 580 lovas, retarderes, 1160 literes tankkal.

A grafikai részt egészen jól alakítják a modosok.
Az elindulás, emelkedőre felfelé is hasonlít. Mintha...
24 óra....
Remélem a felbontásuk megfelelő...
Nem értem, mi okból nem lehet valóságossá tenni, 1-2 helyre töltőpontot kijelölni.