-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
Rage47 #144494 üzenetére
Szerintem ekezet nelkul olvashatobb es belefer egy uzenetbe is, lehet ugy fogalmazni ne legyen felreertheto se.
Amúgy ha már van Telekom app, miért nem értesítést küldenek? Ha van app, a régi sms rendszer elég lenne csak backupnak. Viszont az app pedig buta és ronda, nem tudnak értesítést küldeni elfogyott az adatkeret 80%-a, aktív a bővítő, számla érkezett stb. Csak a moments reklámjaikat tukmálják benne. Tehát az ősrégi sms rendszer se túl elegáns és az új app se kényelmes.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Rage47 #140211 üzenetére
Szerintem abszolút semmi értelme, 90%-ban ugyanolyan lassú sz...
pl délután 4-5 körül a deák téren használhatatlan a mobilnet kb, mert sok az ember, de ez akkor is szánalmas, oldják meg, ha már ilyen forgalmas hely
Keleti pályaudvar is be tud lassulni
De ezen túl sem acélos az 5g, a legtöbb helyen
-
Cs1csó
titán
válasz
Rage47 #139419 üzenetére
+1 nekem is ennyi.
A szolgáltatónak persze több oka van:
- felébreszteni az igényt hogy többet akarjunk mobilnetezni
- a versenytársak ellen is jó ügyfélmegtartó/ügyfélvonzó tényezőMegjegyzem sokszor flegmáznak a szolgáltatók, hogy a kártyás ügyfelek "nem fontosak" pedig azok mert:
- minél nagyobb az ügyfelbázis annál fenntarthatóbb a rendszer
- bármikor alakulhat úgy hogy egy kártyás ügyfél átvált havidíjas előfizetésre és ha már kártyásként egy szolgáltatónál van lehet ott marad előfizetőként. -
törölt tag
válasz
Rage47 #132532 üzenetére
Jaaa. Ez elsősorban azoknak szól, akik x éve bekacsoltak vmi megújulót, és azt lezárták közben, azt logikusan már nem lehet majd bekapcsolni újra.
Itt nem tudom, van-e ilyen kincs, pláne megújulóban, de a yeti hellodatásai ezért őrzik úgy a kártyájukat, v a voda tuti+ csomagja is ilyen.Érdekes kérdés inkább az, h amikor lemondja a megújulót, ne álljon le azonnal a net, de tudtommal ilyen nincsen / nem lehet. (Viszont tudok olyat, aki eljátssza, h minden hónapban bekapcsolja a megújulót, majd ki, h mégse automatikusan menjen a következő hónapban, mert esetleg nem akarja majd
)
-
válasz
Rage47 #132524 üzenetére
Valószínű ez csak egy előzetes figyelmeztetés, hogy ha ők (Telekom) variálnak a megújulóval, pl. már csak drágábban elérhető, akkor már nem tudja a lemondás után visszakapni a korábbi havidíjon, míg ha nem mondja le "soha", akkor addig megmarad azokkal a feltételekkel, árral, amikkel korábban megigényelte.
-
-
törölt tag
válasz
Rage47 #126004 üzenetére
Eredetileg ott azt írja, hány nap van még hátra. Ha feltöltöd az egyenleget 2500-al, akkor 366 nap érvényességi időt kapsz majd ha aktuális lesz[a fel nem használt dolgok megmaradnak]. (eredetileg is 366 nap az érvényességi idő).
Ha váltottál, akkor nem tudom hogy van, de elvileg onnantól kellene számolni a 365 napot nem?
-
-
Rage47
veterán
válasz
Rage47 #110766 üzenetére
Ha még érdekel valakit
Voltam tegnap harmadjára is a boltban, megnézték a rendelésem, és azt mondták, hogy a számhordozás kicsit bekavart, ezért csúszik valszeg az egész. Tanulság, ne rendeljetek semmit számhordozással együtt, mert ki tudja, mennyit késik a rendelésed.
Mire hazaértem már feladták a csomagom a GLS-nek, szóval lehet ért valamit, hogy nyaggattam őket, de szívesen kihagytam volna.
És amúgy van elég iPhone 11 (azt mondták) csak bénáznak a csomagfeladásokkal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest