Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avayasoft
tag
válasz akaszajanos #132921 üzenetére
"De bízom benne, hogy egy ponton nekik is leesik majd, mennyire pocsék már a túlterhelt hálózatuk"
Hidd el tisztában vannak vele. De valahol olvastam, hogy a telekomadó miatt leálltak/minimumra vették vissza a fejlesztéseket.
-
Avayasoft
tag
válasz csernak75 #132928 üzenetére
A német tulaj minden évben elvár egy előre adott nyereséget. A forint gyengülése, az inflació és a telekomadó miatt gondolom máshogy nem tudták hirtelen azt teljesíteni.
A Yettelnél meg nem lehet megmondani miért folytatja. Lehet megbanták már, de a beruházást elkezdték és lehet meg rosszabbul jártak volna ha lefújják.
-
Avayasoft
tag
"A Deutsche Telekomot kiszoríthatják a magyar piacról?" [link]
Kiegészülve a telekomadóval, én nem csodálkoznék, ha most egy jó darabig semmilyen beruházást nem valósítana meg a T.
Kissé érdekes a sors: pár éve még azon volt a 3 Nagy, hogy a Digit ellehetetlenítsék, ott tettek keresztbe neki, ahol tudtak. Mára már a Telenor sehol, a Vodafone már sehol, a Digi már sehol, és végül a T.......
-
-
Avayasoft
tag
válasz Kbali #133405 üzenetére
Persze, hogy figyelni kell a versenytársak árait.
Azonban egy 3 szereplős oligopol piacon azért mást jelent egymás árait figyelni.Feltételezem, olyan értelemben nincs kartell, hogy szerződés, és titkos havi összejövetelek, de azért összejátszanak.
És egy monopol / oligopol piacot az államnak kötelező lenne szabályozni, beleavatkozni.
-
Avayasoft
tag
válasz szabonagyur #134468 üzenetére
Eddig csütörtökön reggel kb. fél 8-ig tudtam aktiválni még a DominoDay-t, ezért érinthet a péntek éjfél...
-
Avayasoft
tag
válasz akaszajanos #134473 üzenetére
Én ezt az 5 G-t nem engedném 5 G-nek nevezni. Max 4,5 G-nek. Az igazi 5G lejáratása és az ügyfelek megtévesztése csupán.
-
Avayasoft
tag
válasz szabonagyur #134573 üzenetére
Én 2 gigával szűkösen elvagyok egy hónapban. Szóval nekem egy napra 300 mega is bőven elég.
-
Avayasoft
tag
válasz aprokaroka87 #134620 üzenetére
Ha sokan átmennek majd az 5G-re, akkor csökken a 4G-t használók száma. Szerintem ekkor a 4G gyorsulni fog.
-
Avayasoft
tag
válasz akaszajanos #135156 üzenetére
...de remélem, egyszer apadni fog ez a bázis, és rájönnek, ...
Miért apadna? Most lett a 4 szolgáltatóból 3. Sőt, ebből 2-ben szinte ugyanaz a tulajdonos. Ok a Yettelben csak 25%.
-
Avayasoft
tag
Dominós vagyok, úgy néz ki, hogy már nem megy az 5G...
-
Avayasoft
tag
válasz szabonagyur #135931 üzenetére
Újraindítottam, és nekem is van...
-
Avayasoft
tag
válasz enginev3.0 #135938 üzenetére
Hát valamivel le kell húzni az ügyfeleket. Amúgy egy 5G logóért havi 1600 forintot kell fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen