Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
Hirdetés
-
Újult erővel támad a ZLUDA
ph A legújabb iterációban a CUDA-alapú AI szoftvereken lesz a fókusz.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Érdeklődnék, hogy ha díjcsomagot váltok, a GoNet S internetcsomag eltörlődik-e? Továbbá: van reális esély arra, hogy találok SIM kártyát élő GoNet S-sel eladót? Ti a lassítást követően mennyivel száguldotok a megadott 32/32-höz képest?
Az Internet És E-mail korlátlan adatopció esetén egy jókáték.hu sem fog menni, tehát java kód nem fut le? Hangot és videót nem lehet letölteni, sem streamelni, ez tiszta sor, de programot sem tölthetek le? Mi alapján történik a szűrés így? Ha jól értem csak Domino Surffel lehet igénybe venni, így mennyire is jön ki az ára? 1890+890/hó?
-
totron
addikt
válasz dobobazsy #65874 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül kell búslakodnod, ha nem megy: egyébként is vásároltál volna..?
(#65873) ForRedGlory, nem. Szerintem kapóra jön ez most, élnek vele, tegyék (a szivecskék remélem magenta színben pompáznak). Meg talán a fizetõ ügyfelek netjét kellene kevésbé hektikussá tenni, aztán jótékonykodni. -
totron
addikt
Sokszor nem érkezik be hívás egy bizonyos számról, ez biztos, másik oldal szerint kicsöng, nálam persze semmi és azt hiszem a tőlem indítottak sem mindig érnek célba. Háttérben megy egy EDGE netkapcsolat alapértelmezetten, leginkább idle-ben. Lehet oka ez? Ha nem ez, mi okozhat ilyet még? Térerő van elegendő.
-
totron
addikt
válasz E.Kaufmann #65922 üzenetére
Ilyen esetben tényleg felejtős lenne az SMS, de Linux alatt egyszerre használható modemként telefon (Nokia) és látni a belső memória tartalmát is (Nautilus). Ez talán segít. Hogy mennyire fut Wine alatt a Suite, azt nem tudom, de van Wammu/Gammu is, hátha ismeri a telód. Tehát nem feltétlenül kell menüre hagyatkozni (varázsszó mókoláshoz: modeswitch), érdemes lenne megpróbálni, főleg, hogy kifogytál a lehetőségekből.
-
totron
addikt
Elveszett/ellopott Domino SIM pótlása mibe kerül és mi az, ami nem vész el róla? Kontaktok lennének a legfontosabbak.
-
totron
addikt
Dominós net: 200 Ft-tal több vonódott le az automatikus meghosszabbítás során, mint amennyi a csomag ára. Ez nem oké. Fordulónaptól távol, tehát az aktuális időszak 3. hetében nemrég közel 24 órán át lassítatlanul kaptam a netet. Eme kellemes anomália okára lennék kíváncsi és hogy lehet-e összefüggésben a mostani töblettel, bár nem rendeltem semmit és nem is tudok ilyen árú vagy idejű kiegészítőről. Továbbá érdekelne még, hogy várhatóak-e fejlesztések a jövőben. A mindenkinek szélessávot programra gondolok, például kevésbé terhelt időszakokban felugorhatna a sebesség vagy egy általános emelés sem ártana, van ilyenre esély bármikor is a lassított állapotokra vonatkozóan?
-
totron
addikt
Korlátozza-e a T a mobil hotspotot, tetheringet, mert nekem valamiért nem megy.
-
totron
addikt
válasz Soulfly842 #71297 üzenetére
Az jó. Egészen pontosan milyen eszkö(ök) adminefelületére gondolsz? Mobilról lenne megosztva. Látja is a vevőoldal, wpa2 jelszó is beállítva, de csatlakozni azt nem akar, helyette kilyukad egy "Mentve" státuszüzenethez.
-
totron
addikt
Adott egy Domino SIM, rajta egy lezart internetcsomaggal. Ha csomagot valtok az elonyosebb percdijak okan, vajon ugrik a netcsomag is? Jo volna 1100%-g biztosra menni.
-
totron
addikt
Lassított, nem dedikált állapot, mobilnet. Webezés lehetetlennel határos, ping timeoutok sora, erősen türelem-próbáló. Nem a tempó van kifgogásolva, hanem hogy nem lehet otthagyni egy tabot, hogy betöltődjön egy oldal. Régebben stabilabb, kiszámíthatóbb volt, úgy 1 éve nagyon tré. Vesznek fel ilyenre hibajegyet vagy lepattintják az embert hálózati prioritásra hivatkozva?
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz 4Grider #78788 üzenetére
H+, 3G, ugyanaz, 4G itt nincs, de mindegy is, mert a szolgáltató priorizál alul durván. A ping timeout-nak nincs igazán köze a sebességhez, persze ha filozofikusan közelítünk akkor eredményezheti a töltődés megállását, hogy átmenetileg/átmenetileg lemegy 0Kbyte/sec-re az átvitel (nem, mivel a szerverkapcsolatra való várakozás olyankor is megvan egy adott időintervallum erejéig).
-
totron
addikt
Na ja. A vilag nem az ilyen fajta lassitot netre van optimalizalva akkor, mert barmilyen szervernel el tudja jatszani. A kerdes csak az, hogy van-e remeny arra, hogy hasznalhatobba teszi a szolgaltato az elerest. Idoszakos is a dolog, nem mindig egyforman durva, plusz kiprobaltam direkt dedikalt adatforgalommal, de netlimiterrel lelassitva es akkor jo volt... Ezert mondom a prioritast, a sebesseg csak egy (masik) dolog. Nem tudom az elozo valaszolo mit ert hasznalhatosagon. Sehol nincs az lefektetve, hogy mikortol minosul hasznalhatatlannak egy mobilszolgaltatas?
-
totron
addikt
válasz Black_Raven #79397 üzenetére
Volt egy olyan másfél év, mikor 7Kbyte/sec-ben állt meg a maximuma a 32/32-es állapotnak és nem csak mint pillanatnyi csúcsérték, mutatóba, hanem webezhettél, töltögethettél is ennyivel, persze az átlaga akkoriban is kevesebb volt. Ma már a 2-4 áll, ahogy írod. Nem ezzel van a gond, hanem hogy prioritásban is jócskán hátra kerülsz, ha lassított vagy, így ha nem Opera Minivel csapatod, ping timeoutokkal találkozol elég sokat sikeres oldalbetöltések helyett.
-
totron
addikt
Van akár a T-nél, akár a másik kettőnél olyan kártyás netcsomag, ami forgalmi kereten kívülre helyezi a közösségi oldalak látogatását?
-
totron
addikt
Adott egy kártyás net, havi használattal, mellé lenne rendelve egy korlátlan böngészés opció, amíg ugye erre lehetőség van, de e korlátlan opciót nem tervezem havi szinten igénybe venni, hektikusan lenne rá szükség. Az tiszta, hogy lemondogatni-megrendelgetni nem lehet, nemsoká lezárt lehetőség lesz. Az elképzelés szerint: alap net használata, havonta vonódik a díja, a korlátlan opció aktiválása pedig az arra elegendő egyenleg feltöltése esetén történne meg (mikor kell, többet töltök rá), alapesetben pedig pihenne, amint az bevett szokás (ahogy az alapnetnél is ez az eljárás). A dilemma ott van, hogy alapesetben a sima netre elég egyenleg lesz rajta, egybe veszi-e a kettőt, tehát fordulónapot követően esetleg az alap netet sem lehet majd használni, mert az opciós díjat is kéri vagy szeparálható a kettő?
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz 4Grider #82152 üzenetére
GoNetS az alapnet, ha ez számít valamit is. Aktiválás alatt azt értem, - pontatlanul fogalmaztam, elnézést - hogy mikor az említett nethez nem volt elegendő egyenleg, akkor jött SMS, hogy hosszabbítanánk, de míg nincs elég pénzed, addig pihenjél (kivezetettségi állapottól függetlenül). Ugyanígy képzelem az opcióval is. Ami teljesen korrekt, ám kérdés, hogy ez meddig játszható el. Megrendelni természetesen május előtt rendelném meg a korlátlan opciót. A felhasználást pedig feltöltések összegével szabályoznám. Megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Aki most be kapcsolja ezt az opciot, csak jol jarhat kesobb bekapcsolni nem lehet, de kikapcsolni barmikor....
Ez az, amiben nem vagyok biztos, nem lehetünk biztosak jelen ponton. Kártyásoknak is megszűnik vagy lezárt csomagként tovább használhatják? Mikor tudunk erről biztosat? -
totron
addikt
Milyen kódot kell pontosan küldeni a korlátlan böngészés és e-mail opció megrendéléséhez és a 1430-ra-e?
-
totron
addikt
Dominósoknak akkor a legfrissebb és legmegbízhatóbb infók szerint rendelhető a jövőben is a korlátlan böngészés és e-mail opció vagy sem?
-
-
totron
addikt
válasz r3dsnake #85972 üzenetére
Akkor ugye az ÁSZF és a kollektív fórumtudat szent jegyében abban maradtunk, hogy dominósok számára nem nyírták ki a korlátlan böngészési opciót, előfizetésesek számára pedig igen. Legyünk pontosak, ha kérhetem és ne az legyen, hogy a prepaidesek a senkik, a számlások meg az istenek. Már csak a dezinformáló hatás miatt se.
-
totron
addikt
válasz tsteve #86009 üzenetére
Telenor nem kér hűséget a Helló Datához. Annyiban trend, hogy a szolgáltatók lemásolták egymás (ultra)alacsony percdíjú pre-paid opcióit, csomagjait. Erre értettem. Ezek már megtörtént tények, körbeért a dolog. A jövő meg nyilván kérdőjeles, mint mindig, csúf üzleti érdekek alakítják, akár gyorsan, így ezen nem is évődöm.
-
totron
addikt
válasz tsteve #86011 üzenetére
Ki fog derülni, nyilván. Nem is mint jövőkutató szólaltam fel, hanem mint a lépten-nyomon megfigyelhető mentalitás, ami zavart. Budapest határáig tart a világ, csak a havidíjas előfizető létezik, lehetne folytatni a sort. Önmagában ez, a félig-meddig lappangó, de azért mindig kicsit jelen lévő mivoltában még el is menne, de ha valaki beesik ide - ahogy én is tettem - és hiteles, alapos forrásnak tartja a topikot, akkor félrevezetődik, mert egy vagy több számlás gyermek nem látott túl saját mozgási területén és téves nótát fújt bele a világba, figyelembe nem véve, hogy a pre-paid vonalon nem feltétlenül ugyanaz a változás állt be.
-
totron
addikt
válasz maxika2004 #86049 üzenetére
1430-on lehet Domino jelszót létrehozni. Ne rohanj.
-
totron
addikt
válasz azigazimoris #86136 üzenetére
Úgy érted a tévedésből kinyírt, lezárt csomagodat állítják vissza? Egy ilyen tévedést kártyás esetében is ekkora hajlandósággal eszközölnének vagy egyáltalán tennének valamit? Konkrétan a 9Ft-os Domino opciót nem merem megrendelni, sem díjcsomagot váltani, nehogy kavarjanak valamit és megszűnjön a lezárt csomaghoz való lehetőségem, aztán meg csak kezek széttárásával találjam szembe magam. Mind a webes, mind a 1430-as hallgatós menü botrányos, hiányos, az ügyfélszolgák kollektív, fogyatékos jellege meg pont illik a képbe, a rendszerifilozófia egységesnek bizonyul.
-
totron
addikt
Nemrég dataegyeztettem, hangban, a bediktálásokat követően kérdezte a túloldal, hogy ezen a számon kereshetnek-e a jövőben mindenféle ajánlattal? Mondom van erre jó válasz, van nem opció? Volt, nemet mondtam, ennyi. 3-dikk félnek történő adatkiadásról nem esett szó, lényeg, hogy le van tudva ez is. Lehet e-mailre is kérni sikerességi tájékoztatót egyébként. Az SMS megérkezett az elköszönést követő 10 másodpercen belül, e-mail is (aszittem pár nap).
-
totron
addikt
Az ingyenhétvégés akció (webes adategyeztetés) csak július 1-ig élt?
-
totron
addikt
Helló, a korlátlan közösségi opcióról kérdeznék párat:
- gondolom él még és rendelhető
- látom, hogy opcióként van feltüntetve, de jobb biztosra menni: egy, már lezárt adatcsomag mellé rendelném, ugye nem bántja/nem váltja azt ki? (mindennemű turpisságra készen kell állni)
- facebookon való hangi kommunikáció a cél, ez akkor megy teljes sebességen? vagy csak a szövegre-képre vonatkozik a korlátlanság/sebességkorlátlanság?
- a rendelés dátumától számítva a következő hónapig ugyanazon napjáig (30 nap intervallum) él az opció vagy adott hónap végén elhal, ahogy az a korlátlan böngészés és e-mail opció esetén van?
- szintén lezárt, korlátlan böngészés opcióm van jelenleg, ezt a kártyán lévő egyenleggel szabályozom (jelenleg off, szándékosan nem elegendő egye leg okán), ha berendelek egy korlátlan közösségi opciót, az kiüti ezt vagy létezhet egymás mellett a kettő együtt?
Köszönöm! -
totron
addikt
válasz 4Grider #98506 üzenetére
Milyen igaz. Viszont azt nem tudom, hogy ma a korlátlan böngészés és e-mail mi pluszt ad (az opció aktiválása után semmi változás, ugyanúgy lassítva jön minden:-\ ).
"A mobilinternet csomagok vagy benne foglalt adatot tartalmazó mobil díjcsomagok adatkeretének elfogyása esetén a Korlátlan tematikus opciók által „kinullázott” tartalom vagy forgalomtípus (például böngészés, közösségi média vagy TV GO használat) az előfizető adat díjcsomagjánál megadott módon lassításra vagy megállításra kerül.
A Korlátlan tematikus opciók valamelyikével rendelkező ügyfelek számára a kinullázott tartalom használata továbbra sem csökkenti a mobilnet csomagjukban benne foglalt adatmennyiséget.
A változás az opciókat már használó ügyfelek számára a március 1-ét követő fordulónaptól lép életbe."Biztos illene uptodate-ebbnek lenni, de ez nekem új. Na meg: MI-ÉRT?! Csak sikerült legyilkolni a jóvilágot. Így aztán felmerül az isteni kérdés: mire adtam én ki 1562Ft-ot?
-
totron
addikt
-
totron
addikt
válasz 4Grider #98531 üzenetére
Ha jól értem - az opció felől nézve - a korlátlan adatforgalom sebességében is korlátlan lenne, ahogy eddig is? A csomag dedikáltjának ellövése után meg lassulnak azok is, amik addig extrák voltak, ez világos. Tehát a tovább való netezés lehetősége nem az alap adatcsomag forgalma mentén történne (GoNetS, 30MByte), hanem az opciós, hasító forgalmak (https, gdrive, fb, youtube) által? Ami nem tiszta, hogy amíg ereje teljében volt ez a csomag, addig is a mezei http kép/szöveg is ugyanoly lassítva érkezett a kereten túl, az említett forgalmak pedig teljes sebességen. Http webezéssel akkor ebben a kiherélt verzióban mi a helyzet? Csökkentené az adatkeretet vagy sem? Papírforma szerint nem, a tapasztalatiak/logika mentén igen, így viszont lehetetlen lenne tartani az adatkeretet.
Mert ugye ennek a lehetőségnek az igazi veleje nem a weblapon kommunikált, hivatalos leírásában rejlett; https protokollon át, gyakorlatilag bármennyi adatot beletolhattál, időnként azért jól jött.S ha nem lassított alapcsomagra rendelem meg, akkor most érdemben tudnám használni az opciót, jól gondolom? Viszont mivel a sorrend szerencsétlen volt jelen esetben így egy már lassított felállásra értelmetlen ráengedni, pénzkidobás.
-
totron
addikt
válasz generaltoti2 #98584 üzenetére
"még nem mutált kisfiú" - és magáztad?
-
totron
addikt
Halló, nettársak. Dilemmám van (kártyás). Adott egy megtartott Korlátlan böngészés és e-mail opció és egy szintén vigyázott lassítós netcsomag. Az alap netcsomag napfordulója 6-a, a kiegészító opcióé 13-a (e hónapban 12-e újabban valamiért). Amik ebből adódnak és megoldásra várnak, illetve marha nagy kérdőjeleket indukálnak bennem:
1) egyáltalán: miért nem tud újra _egyszerre_ élővé lenni mindkét tényező, mikor van elegendő zseton a kártyán? a 1777 menüje szerint is ez (lenne) az eljárás
2) a weblap szerint a korlátlan opció mindig adott tárgyhó 30-áig él, amennyiben így van, 2 hét mindenképpen kiesik (van oly emlékem mely szerint "végigmegy" egyéni dátumok mentén (pl. 12-étől 12-éig), de egyrészt nem biztos, hogy jó az emlék, meg azóta változhattak is a dolgok) - hogy van ez jelenleg?
3) a hónap első 2 hetében gyk. nem tudok semmit csinálni, használni a netet, mert az opció dátumára kell várni (a csomagban foglalt dedikált adat gyorsan illanó (30Mbyte), márpedig az opció csak akkor hajlandó működni, ha az alap adat nincs elfogyva, egyébként ablakon kidobott pénz (tapasztalat) - alapjáraton az olcsó, de lassított felállás kedvező, de most nem az, így nem, kereten belül kell maradni
4) tegyük fel, hogy eljő a kánaán és óvatosan van korlátlanság:
- a weboldalak reklám flashtartalmai szöveges-képi tartalmak alá esnek? vagy azok már nem?
- eddig ha otthagyós-addig mást csinálós megoldással is, de negyedórás, youtube videókat meg tudtam nézni lassítottal is, ezen kívül 32kbits netrádiózás is ment, opció mellett ezek megoldhatók valahogy? (mivel ezek az alapadatból mennének) ez így, ebben a formában legalább annyi hátránnyal jár, mint előnnyel
5) ne itt szenvedj, totron, van flotta(?) 2200 havidíjért, ugyanilyen/erősen hasonló feltételekkel, nézd.Legtöbbet gyakorlati tapasztalatokkal segítenétek, akár privátban is. Köszönöm.
-
totron
addikt
Korlátlan böngészés és e-mail option - adatkereten belül vagyok, webezgetés megy, mégis apad a keret.:/Mégis miért van ez, szakértő feleim?
-
totron
addikt
válasz 4Grider #100074 üzenetére
El nem indult/el nem indított videó esetén is? A webes tartalom hogy a pékbe'/miért fogyna, miért fogy! ha az 1560Ft plusz ki lett csengetve? Épp ez a lényege, hogy a web az opcióból megy, de hát a gyakorlat nem ez! Miért nem ez? Mit csinálok rosszul? Az elmúlt időszak tökölései/tapasztalásai mentén épp csak 6 havi netpénzem úszott el a semmire a mostanival együtt. Ez egy dummy opció akkor?
-
totron
addikt
válasz 4Grider #100082 üzenetére
Persze, még a googlebe sem vagyok bejelentkezve, háttéradatok is tiltva egyébként is. És igen, a webi kép és szöveg apaszt. Gondolom semmiféle jóváírásra nem számíthatok (összszenvedési kidobási költség 4700Ft). Meg hát hogy lesz ebből működő opció, azt nem tudom.
Szerk.: GoNetS.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Helló, egy lezárt, kártyás nethez lenne szükségem forgalombővítésre, de a 1770 nem elég egyértelmű. +200MB-hoz - ezt rendelném - azt mondja, a SIM kártya érvényességi idejéig használható fel: ez speciális, erre az opcióra - mert ugye opció - vonatkozik vagy az alap kártyás netcsomagok is így működnek ma már (tehát nincs 30 napos limit)? A másik gyanús elem pedig, hogy a napi 200-nál hozzáteszi, hogy de kell hozzá valamilyen netcsomag, ennél nem említi. A félelem pedig , hogy a már nem rendelhető netemet írja felül, váltja ki. Semmiképpen sem helyette kellene, hanem mellé.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Domino: *102# - másnál sem működik?
-
totron
addikt
(Egy már lezárt) korlátlan Youtube-opciót szeretnék kihasználni kártyásan, ehhez viszont az kell, hogy a YT oldalán kívül mást ne látogassak (esetleg még facebook is benne foglaltatik?), így adódik a kérdés, hogy jó-e nekem az Ublock Origin ebben az esetben vagy pont, hogy nem? Külső linkes reklámok miatt. Forgalmaz-e egyéb irányba? Minden kByte számít. Magyarázat: ha az alap adatkeret elfogy, elhal a kiegészítő opció is, s tapasztalataim szerint pluszadat megrendelése után sem éled újra. Ez az alap jelen esetben 30 Mbyte.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen