- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz pentiumboi #141597 üzenetére
Minden hívás átirányítása? Nem opció, nincs multi simem.
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz pentiumboi #141597 üzenetére
Anno a telefonos ügyfélszolgálaton le lehetett róla vetetni/tiltatni a hívást, egy ideje viszont ezt nem engedik. Próbálkozz be náluk, hátha megint lehet...
-
pentiumboi
csendes tag
Sziasztok,
esetleg van arra valami mód, hogy a multi sim csak és kizárólag adatforgalomra legyen használva?
Kislányom mobiltelefonján jelenik meg a hívás, amit nekem intéznek, pedig más szám. Mivel csak 5 éves, nem szeretném ,hogy egyrészt tudjon fogadni, másrészt indítani hívást.
Lehet ezt valahogy szabályozni? A telefonon (andorid) nem láttam rá opciót, hogy külön kikapcsoljam.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
4Grider
nagyúr
-
AnonymusX
senior tag
válasz bmakszim #141593 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy nem kártyafüggetlen? Mit ír az iPhone a Beállítások > Általános > Infó menüpontban? Szolgáltatói zár elemnél, ha a „Nincs SIM-korlátozás” szöveg van, akkor független.
iPhone 13-nak nem kéne függőnek lennie, ha a Telekomtól van, ugyanis a T régebb óta árulja függetlenül a készülékeket.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretné függetleníteni az iPhone 13-asát. Az ügyfélszolgálaton elhajtották, mivel már elmúlt 2 éves a telefon. Megpróbálta az összefoglalóban szereplő linken is igényelni a kódot. Arra pár nap múlva azt az sms-t kapta, hogy a készülék nem aktív, aktiválja előbb egy sim kártya behelyezésével. A telefon egyébként napi használatban van, szóval tuti aktív.
Mi a teendő ilyenkor? Hogyan tudná a több mint 2 éves iPhoneját függetleníteni? -
nfsu17
veterán
Jól értem az SMS szövegét?
Nov. 1-től új ÁSZF lesz érvényben, amit szept. 30-án tesznek ki és akkor tudom elolvasni.
Tehát már tudják a kis huncutok hetekkel korábban, hogy lesz változás, de még az EFI ne foglalkozzon vele, hogy mi is az...
Persze addig minden nap ez jár majd a fejemben, a homlokomra is felvarrtam, hogy el ne felejtsem...jah, nem.
Mert itt még nem látom: [link]
Itt sem [link] -
törölt tag
válasz Localmatador #141588 üzenetére
Mind2 lehetseges es jo, de konnyebb vszleg az 1.
Anyagilag meg nem lehet nagy kulonbseg a reszszamlakban.Es igen, a hordozast ott inditod, ahova viszed.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Cégről magán személyre kell íratni, majd viszed ahova akarod És ahova viszed oda bemész és megmondod hoztam a számomat.
-
mazsiii92
aktív tag
1. Legyen a Yettelnél a neveden (átírás)
2. Bemész a Telekomba és kezdeményezed a számhordozást és kiválasztod a csomagod[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Localmatador
tag
válasz #73820095 #141586 üzenetére
Hűség nincs rajta szerencsére.
Kis cég vagyunk, úgyhogy nem kell levelezgetni, csak a kapcsolattartóval beszélni. Ügyvezető már jóváhagyta az átírást/hordozást.
1, Akkor most a Yettelnél (mostani szolgáltató) kell előbb átírni rám? Aztán indítanom a hordozást a Telekomnál (új szolgáltató)? Ők azt írják a honlapjukon, hogy náluk kell kezdeményezni, ha oda viszem a számot.
2, Vagy át kell hordozni még cégesként a Telekomhoz, aztán ott a cég nevéről átíratni rám?
Az első verzió tűnik logikusnak, de nem mindig a logika vezérli az ilyen hivatalos ügyeket, ezért nem egyértelmű, mi a teendő.[ Szerkesztve ]
-
teptep
senior tag
válasz Localmatador #141584 üzenetére
Nálunk (céges Telekom) ez úgy működik, hogy email meg kell keresni a céges kapcsolattartót. Ő küld egy adatlapot, amit ki kell tölteni: a céges Telekomos számot szerződés módosítással kellene átvinni saját Telekomos előfizetésre. Itt meg kell adni, az előfizetési csomagot, és hogy milyen dátumtól. Nyílván hűség nélkül. Aláírás után be kell szkennelni és visszaküldeni. A többit a céges kapcsolattartó intézi a Telekomos kapcsolattartóval. Email kapok értesítést, hogy megtörtént a szerződés módosítása. Innen kezdve a saját előfizetésem telefonszámát oda hordozom, ahova akarom. Tehát egy lépésben nálunk nem megy, vagy legalább is nem szívesen. (De meg kell kérdezni az ottani kapcsolattartót.) Lesz egy díja a szerződés módosításnak, meg lesz egy időszaki díja a csomagnak, amíg a neveden volt az áthordozás előtt.
-
törölt tag
válasz Localmatador #141584 üzenetére
Elobb az egyik, aztan a masik. 2 lepes.
A sorrend elvileg mindegy, de talan egyszerubb, ha elobb kiderited, melyik cegnel konnyebb a tulajt atiratni, bar vszleg kb uaz a folyamat.
Meg vszleg cegesen hordozni nehezebb lehet, ezert erdemes lehet elobb atiratni, aztan hordozni.
Huseg nincs rajta?[ Szerkesztve ]
-
Localmatador
tag
Sziasztok!
Céges számhordozásról privátba témában hiába kerestem, nem találtam infót. A számhordozós leírások abból indulnak ki, hogy azonos a tulajdonos, aki szolgáltatót váltana.
Yettel céges előfizuból (munkáltatóm) szeretném magamnak a Telekomhoz áthordozni a számot. Mi ennek a menete? A Telekomnál is előfizus lennék, de ha Dominósra könnyebb elsőre átjönni, úgy is jó. Lenne kedves valaki leírni a folyamatot?
Köszönöm -
félisten
-
tonyrulez
őstag
válasz 4Grider #141578 üzenetére
Hogy mi? Nekem Domino Fix van, tegnap direkt megnéztem. a SIM beállításainál még ott volt hogy átállíthatom eSIM-re, most meg nincs ott
Oldal1: "Havidíjas vagy Domino előfizető vagy? SIM-kártyád bármikor átválthatod a Telekom Applikációban vagy online a Telekom.hu Telekom fiókodban."
Oldal2: "Igen, jelenleg Domino feltöltőkártyás előfizetéshez kizárólag személyesen, azonosítást követően az előfizető tud eSIM-et igényelni."
4 8 15 16 23 42
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #141579 üzenetére
Valahogy kivettek, eddig ment en is ott valtottam.
-
vacs
veterán
válasz kovacsmi_74 #141576 üzenetére
Pedig ott van az eSim-re váltás a mobil appban, most néztem meg!
(^)(>.<)(^)
-
legenda
válasz Dave1984 #141570 üzenetére
4G+ hálón ez elég erős.
Hajnalban biztos nem sokan használták, de attól függetlenül is ütős.
Anno a Keletinél méregettem 300 Mbps feletti értékeket forgalmas időszakban is, ott a 450-es hálón az is nagyon jó volt akkoriban. Ide is tettem be talán méréseket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dave1984
őstag
Munka nem hagynak aludni így mértem egyet ennyit még sehol nem mértem 4Gn.
Lehet normális sebességet 4Gn is adni.
B7+B3+B28Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
olyan telefonra váltanék ahol dual SIM miatt mindenképp eSIM-re kell váltsam a Domino Fix-emet. Ez eddig OK, ahogy nézem app-ban 2 kattintás. Viszont mi van ha olyan telefonra kell átmenjek ami nem tud eSIM-et? Vissza lehet aktiválni a fizikai SIM kártyát, vagy ez már személyesen intézhető csak? Neadjisten még pénzt is kérnének azért hogy új SIM-et adjanak? (Hiába őrizném meg a régit?)
4 8 15 16 23 42
-
4Grider
nagyúr
válasz zoltaneger #141563 üzenetére
Pedig jól járnál vele, mert ugye egy ingyenes opcióért pont 0 Ft-ot tudnak levonni.
-
Narxis
nagyúr
Nem fogják, most már egyértelmű.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blueye
veterán
Nem fogják.
-
zoltaneger
junior tag
válasz szabonagyur #141541 üzenetére
Nekem azt írja ki, szeptember 19-én lesz a fordulónapom. Viszont lemondásra semmi lehetőséget nem látok. Remelem nem vonják le, mert semmit nem ér.
-
félisten
-
Narxis
nagyúr
válasz szabonagyur #141558 üzenetére
Lehet olyan helyen tartózkodsz ahol nincs 5G? Vagy nem vagy feliratkozva az SMS-es zaklatásokra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
-
Narxis
nagyúr
Köszi, hogy követitek a topikot.
Kedves Ügyfelünk! Elnézésedet kérjük a tegnapi téves tájékoztató SMS-ért. A Díjmentes 5G opciót szeptember 15-ig használhatod, ezzel kapcsolatban további teendőd nincs. Netezni továbbra is tudsz netbővítőinkkel 4G hálózatunkon. Megértésedet köszönjük! Üdvözlettel: Telekom
-
Dika22
tag
-
enginev3.0
félisten
válasz Dika22 #141554 üzenetére
Tudsz előtörleszteni akár a weboldalon is amennyit akarsz, pl az első 10 hónapot, a maradékot pedig akkor kell fizetned ha az első 10 hónap lejárt, és a 11. hónaptól fizeted újra
vagy akkor megint törlesztesz előre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dika22
tag
Sziasztok! Az érdekelne még, hogy ha mondjuk hozok ki telót pl 500-ért részletre, akkor lehet olyat hogy mondjuk önerőből bele fizetek 200-at? A többit meg részletre kifizetem 22 hónapban?
"Samsung s24 ultra®
-
törölt tag
válasz csabyka666 #141546 üzenetére
Hanyszor volt ez? Ha csa egyszer, siman lehet, h eppen csak kinyomott
-
EmberXY
veterán
válasz csabyka666 #141537 üzenetére
Ahogy előttem is írták, programfüggő lehet ez. Én a sima gyári beállításokat használom, ha tiltok valakit, azt kiveszi a kontaktlistából is (ha benne volt), és ha hív, akkor csak annyit látok, hogy volt egy nem fogadott hívásom egy letiltott számról, de ha megnézem, csak a számot mutatja meg, ott már nem mutatja azt sem, hogy ki az illető akkor sem, ha korábban a kontaktlistán volt.
Mivel nálam sok ilyen szám van, így nem is igen szoktam vele foglalkozni.
Ami zavar, hogy a kontaktok exportálásakor ezt a tiltólistát nem exportálja, gondolom erre is vannak különböző appok, amik megteszik.Up the Irons!
-
Top cat
addikt
válasz Narxis #141540 üzenetére
Sok helyen nem is tudod használni. Azért elég hiányos még a lefedettség.
És érdekes módon, az ország keleti felén van a jobban kiépített terület.
-
4Grider
nagyúr
válasz csabyka666 #141546 üzenetére
Akkor ez a vonat már elment, hívogass mást...
-
csabyka666
veterán
válasz 4Grider #141538 üzenetére
Szerintem a telefonon tiltotta gyári opcióval, mivel tegnap még kicsörgött hosszan, ma már csak 1 csörgés, majd foglaltra tesz. Plusz nem nézem ki belőle, hogy külön programot használjon.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Narxis
nagyúr
válasz szabonagyur #141544 üzenetére
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatunk, hogy a Gigaerős 5G opciót még szeptember 15-ig használhatod díjmentesen. A következő fordulónaptól ismét levonjuk az opció 1600 Ft-os időszaki díját. Köszönjük, hogy a folyamatosan bővülő 5G hálózatunkat használod! Üdvözlettel: Telekom
Én ezt úgy fogalmaztam volna, hogy amennyiben továbbra is használni szeretnéd 5G hálózatunkat havi 1600Ft-ért aktiválhatod a Telekom alkalmazásunkban vagy SMS-ben...stb."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
-
Narxis
nagyúr
válasz szabonagyur #141541 üzenetére
Igen nálam is így van a Telekom alkalmazásban és hiába tapogattam nem dobott fel semmilyen lehetőséget de akkor meg az SMS-t enyhén szólva rosszul fogalmazták.
-
félisten
válasz Narxis #141540 üzenetére
A hivatalos oldal ezt írja:
2024. június 3. és szeptember 15. között a Telekomnál 5G-n mobilnetezhetsz. Havi díjasként automatikusan biztosítjuk számodra 5G-hálózatunk elérését. Dominosként kapcsold be a Díjmentes 5G opciót a Telekom alkalmazásban vagy a www.telekom.hu oldalon belépve. Ha Dominosként már be van kapcsolva az 5G opció, akkor nincs teendőd. Amikor megújul az opció, a díja 0 Ft lesz az akciós időszakban.
Appba belépve is csak a 0 Ft-s van nekem is "megrendelve". Ha véget ér gondolom ez a megrendelés eltűnik és lehet külön rendelni.
Én sem fogom megrendelni
-
Narxis
nagyúr
Dominós vagyok, kaptam SMS-t, hogy szeptember 15-ig használhatom díjmentesen az 5G-t utána 1600Ft. Mondjuk csak 1570 FT van az egyenlegem de le lehet ezt valahogy mondani? Abszolút nem érdekel az 5G, 1600Ft-ért pedig pláne nem. Vagy nem tudja majd levonni és automatikusan megszűnik?
-
vacs
veterán
Én Google Tárcsázóval tiltom a rejtett számos bejövő hívásokat, illetve a többi olyat akitől nem kívánok hívást fogadni!
Ha akarom, akkor semmi értesítést nem kapok, hogy ezek az emberek kerestek, szóval nem biztos, hogy tudod bosszantani a másikat![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
4Grider
nagyúr
Programfüggő. Általában elrejtik az ilyen hívásokat, de külön, rá lehet keresni, hogy hány letiltott hívott és mikor.
-
csabyka666
veterán
válasz EmberXY #141536 üzenetére
Ilyenkor nála kijelzi nem fogadottként, hogy kerestem? Mert akkor ráérő időmben nyomasztanám a tagot.
Persze legjobb lesz kipróbálni egy ismerőssel, miként viselkedik a telefon ebben az esetben.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
EmberXY
veterán
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ha hívok egy számot, és épp hogy egyet csörög, majd foglaltat jelez, akkor valószínű letiltott, jól sejtem?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
senior tag
válasz Ateszpapa #141533 üzenetére
Köszi, kb 15 éve.
Kipróbáltam közben a webshopon, úgy tűnik hogy ott is engedi, legalábbis beraktam egy random telefont és órát és most úgy van a kosárban hogy mindkettő részletre, 1 db módosított mobil előfizetéshez (tovább nem próbáltam menni, nem most akarom megvenni).
-
Ateszpapa
addikt
válasz Ron Swanson #141532 üzenetére
Attól függ mióta vagy ügyfelük.
Mert a mobilt megveheted 2 év hűséggel az órát meg tartozék részlettel.
Ártól függően azt 10 vagy 20 havi részletre adják.
De azt csak személyesen lehet intézni a bótban.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Egy mobilelőfizetéshez lehet egyszerre két eszközt venni részletre pl egy telefon + egy okosóra?
-
4Grider
nagyúr
válasz South Velen #141530 üzenetére
Ez nem neked szól, hanem mindenkinek, aki miatt bele kell nyúlni a rendszerbe. Valami okos úgy gondolta, hogy problémás ügyfelekkel küzdjön csak a személyes ügyfélszolgálat. Nem a mi döntésünk...
-
South Velen
addikt
válasz 4Grider #141524 üzenetére
Akárhogy is, kicsit túlzásnak érzem hogy csak ezért megflaggeljenek, főleg hogy sose estem késedelemben se.
Ráadásul úgy, hogy emiatt alap funkciókról tiltanak le. Nem tudom mondjuk miért jobb ha az ügyintéző órabérét kell fizetniük mint hogy 1 perc alatt átváltom online.De megflaggelhettek volna hamarabb is, sokat spóroltak volna nekem, nem hoztam volna ki annyi telót náluk
-
4Grider
nagyúr
válasz South Velen #141522 üzenetére
Semmi értelme, hogy felszívd magad ezen, ez a rendszer ezt tudja/így működik. Majd hónapok, egy-két év alatt visszabillent a régi kerékvágásba. (Emiatt nem érdemes telefonálgatni/hibát jelenteni, az L1 nem tud hozzáférni ezekhez a beállításokhoz.)
-
Ateszpapa
addikt
válasz South Velen #141520 üzenetére
Én telefont sem tudok.
3 számom van ebből egyik sem volt hűségben.
Egyikre vettem telót, utána online már nem engedte a másik számomra.
Kötbérezni is akart.
A végén chaten tudtam megrendelni, mondták, hogy hibás a weboldaluk.
Egy kalap kula lett az egész. -
South Velen
addikt
válasz 4Grider #141521 üzenetére
Elállás az volt egy mobil routerre, meg egy kellemes hangvételű levél is amiért hónapokig balf@szkodtak az optika bekötésével. Ha nincs ismerős a mai napig nincs netünk itthon
De amúgy meg 20+ éve fizetgetek nekik havi 40 ezreket magenta1-ben
Emiatt már letiltják a díjcsomagváltást? Azt a rohadt. Ez miféle alja prosztó dolog már?
GVH-nak megérne egy levelet.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz South Velen #141520 üzenetére
Ha azt írja, hogy menj be személyes ügyfélszolgálatra, akkor a rendszer megbízhatatlannak ítélt (volt korábban valami kavarásod, pl. elállás, stb.).
-
South Velen
addikt
Sziasztok
Másnak se enged online dijcsomagot váltani?
Már hetek óta.
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Dika22 #141516 üzenetére
Ha a hűségért cserébe nem csak részletfizetést kaptál, hanem készülékkedvezményt is, akkor az be fog játszani az új telefonod árába, de majd az üzletben elmondják. De a TV mindenképp legyen kifizetve szerintem.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
atosan
veterán
válasz Dika22 #141516 üzenetére
Ha teheted, Telekom saját boltba menj, ne partner úzletbe.
Én magentás vagyok, fel év után is lehet kihozni készüléket. Olyan esetben kötbért számolnak fel amit levonnak a kedvezményből. Időarányosan műkódik, 90 nappal a hüseg lejárra előtt már a teljes kedvezményt megkapod az adott előfizetésnek megfelelôen.Maine coon
-
Dika22
tag
Lenne még egy fontos kérdésem. Ha veszek új telefont, akkor lehet olyat hogy mondjuk vagy 200-at belefizetek, és a fennmaradó összeget 22 hónapra fizetem ki?
"Samsung s24 ultra®
-
Cs1csó
félisten
válasz TomPack #141507 üzenetére
ez csak egy kis "humor" volt. (vannak rosszindulatú emberek akik így hívják azokat akiknek fontos a domino szerda, vagy a 30 naponta megújítható ingyenes 50MB, gondolom nekik havi 6-10k HUF-ért van 50-100GB vagy korlátlan net 100 perc vagy korlátlan beszéd opcióval, de nekem ennyire nincs igényem és költeni sem szeretnék ennyit)
[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
Sziasztok! Remélem hogy jó helyre írok.
Tavaly novemberben vettünk egy okos tévét 2 éves részletre.
Most decemberben szeretnénk kihozni telefont, viszont a tv maradék összegét egyben vissza akarjuk fizetni. Ilyet lehet?"Samsung s24 ultra®
-
vacs
veterán
válasz seger #141502 üzenetére
Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál és utána te is a készüléken, a sim kártya beállításainál, ha még nincs!
Egy ingyenes sms-el bekapcsolható!(^)(>.<)(^)
-
seger
addikt
Sziasztok!
Tapasztal valaki olyat, hogy próbálnék hívást indítani, de van hogy 30mp telik el mire elkezd csörögni. Kb ennyi idő alatt épül fel a kapcsolat. Vagy foglaltat jelez, de senki nem beszél a másik számon? Rögtön újrahívás és kicsörög? 4db előfizetésem van, mindegyiknél tapasztaljuk.
A mobil net nagyon lassú. Ha megosztom a netet a mobilról laptopra, csomó dolog nem megy. Pl távelérés program
[ Szerkesztve ]
-
RoyalAirForc
aktív tag
Meg tudja valaki erősíteni, hogy az Apple Watch 5-től felfele, + az SE független, roaming képes, és különálló simmel is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest