Hirdetés
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
köszi
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Sikerült weben kikapcsolnom. Aztán ez lett

-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Jah, az lesz...
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja igen, új csomagok is biztos lesznek idén

-
Lehet, hogy csatlakozok dominoskent egy Magenta 1-es csoporthoz. Nehez onnan kilépni kesobb? Van valami díja? Nem találok erről semmit.
-
És van szerintetek értelme 5G-t aktiválni? A 4G is jó mindenre szerintem. 5G sztem jobban szívja az akksit.
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
-
válasz
Demokatona
üzenetére
csak előfizetőknek
-
válasz
kopeter1982
üzenetére
Irtam nekik Messengeren reggel es olyan 1 oraja csinaltak meg nekem.
-
ugye nálatok sem megy a Telekom app?
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nálam most 11-ét ír érvényességnek.
-
Ismerosom korhazban van 2 hetig es kellene neki dominos mobilnet. En ugy latom, hogy a legjobb megoldas a megujulo 30 napos korlatlan net… Le lehet ezt mondani a megujulas elott? Es ez mit jelent pontosan a Telekom oldalan? “Azonban fontos tudnod, hogy kikapcsolás után a régi, már lezárt megújuló net bővítőt nem tudod újra bekapcsolni.” Soha az eletben nem lehet ujra bekapcsolni mar, ha egyszer lemondja? Koszi.
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
-
válasz
Demokatona
üzenetére
Kár, hogy nem adnak mindig adatot. Én semmit nem beszélek kb.
-
Dominosoknak van az appban korlátlan net vagy hívás egy napig, anyák napja miatt.
-
-
válasz
muszurkefal
üzenetére
Anno mikor új ügyfél voltam az iPhone-om vásárlásakor ott kellett hagynom egy 100-ast
, utána 2 évig nem fizettem havidíjat... -
-
válasz
Indian74
üzenetére
Nem, 2 éves minimál telefonálás csomagom van 10 giga nettel. De a home office óta nagyon visszavettem, ki is néztem egy csomagot, elég lenne 4 giga is.
De azt hiszem inkább dominóra váltok, remélem megoldható a számhordozás (70-es). Találtam egy 6 éves fórumtémát, az alapján üzletben lehet ilyet kérni. -
Olyan kedves a Telekom. Ha hosszabbítani akarok hűséget, akkor 600Ft-tal drágább, mintha újként szerződnék.
-
válasz
herdsman12
üzenetére
-
Ha elutalom a telefonommal kapcsolatos törlesztőrészlet fennmaradó részét, akkor már vásárolhatok újabb készüléket ismét részletre? Online is lehet vagy csak személyesen?
-
A netcsomagoknál a Messengeren belül mi nem számít adatforgalomnak? A médiatartalom is vagy csak a betűk? Hívások?
-
Sziasztok!
A havidijas díjcsomagok esetén hálózaton belüli hibásnak minősül a Telekom vezetékes szám is? -
válasz
szabogabor10
üzenetére
Aktiváltatás után Beállítások > Infó. Nekem így lett csak ott az opció.
-
Azt látom valahol a Telekom oldalán, hogy az előfizetés létrejöttekor befizetett mobilelőlegből mennyi maradt még, vagy fejben kell számolni?

-
-
válasz
Rage47
üzenetére
Ha még érdekel valakit

Voltam tegnap harmadjára is a boltban, megnézték a rendelésem, és azt mondták, hogy a számhordozás kicsit bekavart, ezért csúszik valszeg az egész. Tanulság, ne rendeljetek semmit számhordozással együtt, mert ki tudja, mennyit késik a rendelésed.
Mire hazaértem már feladták a csomagom a GLS-nek, szóval lehet ért valamit, hogy nyaggattam őket, de szívesen kihagytam volna.
És amúgy van elég iPhone 11 (azt mondták) csak bénáznak a csomagfeladásokkal. -
-
Szamhordozassal egybekötött rendelesnel azt írja rendelés véglegesítés előtt hogy két hét múlva történik meg a szamhordozas. Addig tudom használni a telekomos teloban a regi simem és számom vagy hogy?
-
Hogy lehet kérni eSimet az új iPhone-okhoz? Ha kiválasztom előfizetés rendelésnél, akkor:
Az előfizetéshez ebben a készülékben nem használható eSIM-et választottál. Alább változtathatsz ezen! -
Behalt a Telekom oldala, pedig most akartunk telefont venni apumnak. Miért nem készülnek fel, ha meghirdetik az arany hetet? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő